11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#1546 kijött az uj peccs az 1.21-es!
szedjétek egészséggel:)
-
#1543 Itt van crackelt.exe
http://www.gamecopyworld.com/ -
#1541 A zenet es az automata mentest probald kikapcsolni. -
#1539 valakinek sikerült már feltörni ezt a email szövegeket? kezd idegesiteni... -
Kabát Peti #1538 mc Dusi--->NÁLAD MINDEN OK??? -
Kabát Peti #1536 Ja,és 1kis bug a TCMből:-->Ha yól tom,akkor max75 játékosod lehet!Nos,az előbb igazoltam le a 203-ik játékosomat!Nem is csodálkozok viszont azon,hogy amikor mezsszámot akarok váltani,akkor kilép,szal vannak még érdekes dolgai a proginak!Viszont nem esek kétségbe ha netán lesérül1játékosom:))) -
Kabát Peti #1535 Ehh:))Meglehet Nasheem:)) Figyu: Nem tuggyátok,hogy hol lehet megnézni a tarcsi csapat eredményeit,meccseit,stb??? -
Nasheem #1534 HOgy-hogy csak mostanában? Már az FAPLMben is üvöltözött. Egyébként nekem nem nagyon teszik azt amit kiabálok, vagy ha igen nincs benne sok köszönet. Rugattam már ziccerben lyukat Montellával bekiabálásra. Tök úgy nézett ki mintha megzavartam volna.
Ha jobban bele gondolok lehet hogy ez így reális, mert 80ezer néző előtt nem nagyon hallhatják a pályán a kispadot. -
#1533 :) -
#1532 Nálam mostanában a 3d meccsek alatt, a kispadről állandóan üvölti a beállított taktikát. Tackle, pass, shoot etc. Elég hülyén hangzik és idegesítő is ... -
#1531 Biztos valami video driver hiba lehet. -
skristof #1530 Kérdés: Jár ide vki rendszeresen aki regisztrált a Hattrick-en??? -
Nasheem #1529 tranit=tanít -
Nasheem #1528 Mi okozhatja a karakterek elmódódását? Az apró betűs szövegeket el sem tudom olvasni olyan szarul látszanak. Van ilyen gondja másnak is? Esetleg vmi javító ötlet?
Ha vki megtranít képet beilleszteni illusztrálnám is a dolgot:-) -
#1527 Nem a telepitesnel kerdezi meg , hogy milyen nyelven telepited ?
Mar nem emlexem ra es nekem csak a RIP van meg. -
#1526 kristóf nekem is csak az english van meg , nem tudom miért nem reagál az átirásra...de az emaileket még mindig nem sikerült átfejteni:( -
skristof #1525 Hmmm...
Ez a Hattrick nem is rossz..
Asszem regelni fogok!! Télleg érdemes megnézni!!
Meg a magyar site-ot is:
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/mhp/
Kristof
-
skristof #1524 FrezeR: nekem is ezt írja!!! És neked is csak english.str file-od van?? Vagy van más nyelvű is?? Mert én hiába írom át a nyelvet english-ről vmi másra, semmi sem történik!! Ez mért van szerinted???
Kristof -
#1523 mit tudtok az 1.21-es peccsről? állitólag a héten jön ki, és korrigálja a staff bugot. -
Nasheem #1522 Felraktam a Roma és a Lazio játékosok képeit (az utóbbit csak azért, hogy legyen kiket köpködnöm:-)) az editorral. Ment minden a leírak szerint, az editor ablakában meg is jelennek a fényképek szép sorban, de a játékban marad a Való Világ fantomkép mindenkinek. Mit csináltam szarul?
Ja ezekután természetes, hogy sem az Olimpico sem a 2003as mezek telepítése nem sikerült. -
Nasheem #1521 Hál' istennek végre kivettük a féket. Indulhatnak Francescoék felfelé, talán még nem késő. -
#1520 kristóf
nekem ezt irja:
//
// Main configuration file for TCM2003
//
AUDIO=1
VIDEO=1
LANGUAGE=english
WINDOWED=0
VERTICAL_SYNCH=0
//UVOFFSET=0.0
//XYOFFSET=0.0
amugy megkaptam és már válaszoltam rá neked egyel lentebb -
skristof #1519 FrezeR: küldtem neked mailt is, megkaptad remélem..... -
skristof #1518 FrezeR: neked mit ír a soccer.ini?? -
#1517 skristóf: a magyarositás peccs nélkül és azzal is tökéletesen müködik, viszont csak akkor ha feltelepited a játékot (aztán esetleg a peccseket) és csak ezek után irod felül a magyoristással az eredeti str fájlt. próbáld meg igy tuti jó lesz! -
skristof #1516 Jah, mégegy kérdés: A meccs szövegét fordítja már vki???
-
skristof #1515 FrezeR: leszedtem a magyarításodat, de nekem még sajna nincs meg a patch, és így tiszta hülyeségeket írogat!!! A honosításod csak peccsel jó??
Kristof -
skristof #1514 Halle!
Elég rég adtam már hírt magamról, de látom itt meg javába folyik az élet... Nah, szal a texte.wad-al nekem is bajom van, ugyanaz mint nektek... Nálam is Language: German, pedig a játék nálam is angol!!
Kérdésem is lenne: A játék főkönyvtárában van egy soccer.ini fájl. Ebben a language sornál nekem english van!!! De tudtommal a játék több nyelvű. És ezt hiába próbálom átírni, pl deutsch-ra, semmi.... Ugyanúgy angolul indul el, még hibaüzit sem ír!!! Furcsa, nem??? Ami nekem van CD, azon még van vmi francia nyelvű file, de abból aztán semmit sem értek...
Van olyan errefelé akinek esetleg német van mondjuk??? Az írja meg plz, hogy mi van az ini fájljában!!! És írja még meg legyen szíves, hogy milyen .str és idx fájljai vannak!!!
Thx.: Kristof -
#1513 az a gondom, gondunk hogy a texte.wad nevü fájlban vannak a még hátralévő fontos forditani való szövegek, de ezt mikor kifejtem ennek a fájlnak a tartalmát, a dragon unpacker 5 nevü progival, akkor csak értelmetlen karakterek és némi német szöveg látható benne!
ezt kellene valahogy átkonvertálni vagy nem is tudom hogy le lehessen forditani őket!
de egyenlőre nem tudom hogy hogyan! ezért kértem segitségeteket, mert ez végülis közös cél hogy teljesen magyr legyen ez a remek játék. -
Styrex #1512 Frezer...tulajdonképpen mi a gondod? -
#1510 Jakuza még nem jutottam semmire sajnos, megnéztem német nyelvi beállitásokkal de semmi...kellene egy progi vagy valami amivel át lehet forditani ezt a zagyvaságot!
Mindenki próbálkozzon vele akinek ideje van!
Igy lenne teljes a magyarositás
Hajrá -
#1509 elküldtem Styrex...amugy mindenki letöltheti a magyarositást ghud barátunk oldaláról
Ghud -
#1508 Freezer jutottal valamire azzal a wad filevel ? -
Styrex #1507 Frezer küldd el nekem is a magyarosítást légyszives. Kösz -
#1506 elküldtem neked a magyarositást Peti -
#1505 Batistuta az Inter játékosa
NS, 2003-01-18
Gabriel Omar Batistuta az Inter játékosának tekinthető. A Roma argentin középcsatára péntek délután elbúcsúzott klubtársaitól, és elindult Milánóba, ahol várhatóan szombat délelőtt írja alá a szerződését, amely alapján talán már vasárnap, a Perugia–Inter bajnokin pályára léphet.
-
Kabát Peti #1504 Köcc a winfos reinst tippet!BEJÖTT:)))A kérdésem az lenne,hogy melyik most a legújab MŰKÖDŐKÉPES magyarosítás,ami az 1.2es peccsel együtt műxik????Tenx! -
Kabát Peti #1503 Hali!Egy winfos reinstall után vagyok!Mingyá teszem fel a TCMet!JUJJDE IZGULOK:)))Na szal Nasheem pajtee sztem tutira a shlick gameplay a problema mivel ha yól tom,akkor az megfelel a physic peccsnek,és ha azzal gáz van,akkor a 3D móddal is cumi van!Na szal sztem az a cumis!Csaoo mindenki! -
Nasheem #1502 Belhalok. Alig melegedtem bele, rögtön kilépeget. Tegnap felraktam néhány kiegészítőt (in game sounds, olympico stadion, 2003as roma mezek, shlick gameplay) és a 3D mecsnél lökdös kifele a Winfosba. Melyik lehetett a gázos? És hogy tudom visszacsinálni? Reinstall? -
#1501 Nem most nincs idom ilyenekkkel foglalkozni. Sok a melo, meg a konditerem stb elviszi az idomet.