Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • a.carkey
    Már majdnem 18 éve volt, az 1984/85-ös szezonban, a második körből estek ki a Partizán Belgrád által (de zsinórban 1983-tól 1996-ig voltak első osztályúak és ez egy kiscsapattól zseniális). Amikor meg végre kijuthattak volna nemzetközi porondra újból - fa kupa másodikként, nem a kupagyőztes lett a bajnok-, és amikor ismét mehettek volna, akkor meg a Liverpool szurkolóinak okossága miatt el voltak tiltva az angol csapatok hosszú ideig az európai kupáktól. Mellesleg én a Gerry Francis féle megveszem potom pénzért és eladom egy vagyonért - lásd alább kiket - valamint a 90-es évekbeli jópofa meccseikért szerettem meg őket (1991/92-ben az Old Traffordon életükben először, 1-0-ra ugyan, de legyőzték a MUFC-ot), de ez nem tartozik ide.

Az artmoney féle csalás meg ut W98 alatt nem megy, a cheat progi tökéletlensége miatt, próbálkozzatok régebbi verzióval, ha találtok. Az engem is dühít, hogy van egy b...... jó Aberdeenem és a bérük olyan magas, hogy ezt a gárdát, már nem fogom tudni együtttartani, mert a ki....... stadiont nem lehet normálisan átépíteni. DE MINDENKÉPPEN A TCM2003 AZ EDDIGI LEGJOBB FOCIMANAGER. A BUNDESLIGA Manager 2002-t még nem tudtam letölteni, mert a srác DC++-on ritkán van fent ott amit én is ismerek és ha fent is van katasztrófális lassan jön tőle. A Német TCM2003 is ki......... jól sikerült. A németekre való kihegyezése nem rossz.