11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • FrezeR
    te már kipróbáltad igy Jakuza?
  • [Jakuza]
    Ja es nick csere volt mert a masik nickemet lenyultak. :)
  • [Jakuza]
    Regional settingsnel mindent allits at nemetre, plusz csak a nemet billentyuzet vezerlo legyen fent se a magyar (ill. vagy angol) ne legyen fent.
  • FrezeR
    Anon és hogy gondoltad ezt a német karakterkészletet? hova telepitsem vagy mit...
  • silent_18
    az 1.10es patchtól nem lesz má kilépegetés akinek gondja volt... az 1.20 nem tom még milyen..csak mondtam..
  • FrezeR
    nah valaki rájött már erre a forditásra? nekem még nem sikerült de próbálkozom tovább!
  • Kabát Peti
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..................Banyek!Most jutott eszembe,hogy mi is a szitu a TCMmel,és szerintem is winfos reinstallal lehet helyre hozni,mert most kaptam észbe,hogy a következő programok szintén ugyanígy viselkednek: Windows Media Player(amit WinAmppal hidaltam át),és Micro DVD Player(amit azzal hidaltam át ,hogy nem néztem olyan filmet,amiről tom,hogy feliratos:))) )Úgyhogy sztetek lehet más megoldás a wingfos reinstall helyett?Na köcc!Csaooo
  • Kabát Peti
    De ha segítenétek,hogy hol le7 találni magyarosítást a FAPLFM2002höz,azt is+köszönném!Na csaooka!
  • Kabát Peti
    Ja, UI: Azért köszi mindent!!!LÉLEKBEN OTT VAGYOK VELETEK,AHÁNYSZOR BENYOMJÁTOK A TCM-et!!!
  • Kabát Peti
    Hali!+próbáltam úgy ahogy montad ReezR,de sayna no result:((A baj az ,hogy telepítem a gamet,nocd vagy razor krekket rányomom,elindítom,és amint bejön a TCM2003 main screen,utána egyből,ahogy megmozdítom az egerem kilép a gameből!Amiket próbáltam:-a registryből kitörölni,majd újra installni,-a peccsket is felraktam,-videjókártya ápdét,és minden anyám tyúkja,de semmi:((Félő sztem is hogy windóz reinstall,csak nekem olyan dolgok vannak,hogy mire én azokat újra felraknáám--->Hát szerintem kellene hozzá kb. 4 FULL szabadnap,mer iszonyú,hogy mi minden van rajta a gépen,és 1től 1ig fontos sayna:(((
  • FrezeR
    én is megnéztem ezt a progit, na meg dragon-nal is "kifejtettem" de tényleg csak értelmetlen karakterek vannak benne.:( valahogy át kellene ezt konvertálni!
  • FrezeR
    Peti megcsináltad ugy ahogy mondtam?
    Mert ha igy sem megy akkor félő hogy egy winujratepeités vár rád:)
  • Fehérember
    Peti miért nem megy? Mi a Baja?
  • Kabát Peti
    Szegény Fehérember:)) Az a helyzet,hogy tököm sem tuggya ,hogy kell használni,de az a gond,hogy esélyem sincs rá,hogy megnézzem hogy müködik,mert vajmi kevés esélyét látom annak,hogy elinduljon nálam valaha is a játék!:(( Akkor én is +kérdezném+in,hogy nem tuttok magyarítást a FAPLFM 2002-höz????Na csaoooka!
  • Fehérember
    Na lécci válaszoljatok már. 3 szorra kérdezem. A ROTÁCIÓS rendeszrt hogy lehet beállítani?
  • Kabát Peti
    Hát+néztM Anon,nekem is vmi invalid keyt ír ki!Na nem búsultam+néztem máshol,meg is találtam,le is töltöttem máshonnnan erre meg mit ír ki???? invalid key!Szal ezekután sok okosat nem tuttam kitalálni!Anon-->A hibe nem a te készülékedbe van:)) Télleg,haverom kérdezi: Nem tuttok neki magyarosítást a F.A.P.L.F.M.H.K.S.T.S.E.T.K.S 2002 höz???:)))Mer kéne szegénynek mer nem nagyon vágja az inglist mint nyelvet!Na kösszke!Le7hogy énys kipróbálom,mivel nem tom egyszerűN kderíteni,hogy mér lép ki mindig a main screennél a TCM!!!:((Na csaoooka!
  • Kabát Peti
    +nézM Anon!Majd írok,ha van vmi fejlemény!CSő mindenki!
  • FrezeR
    Peti rájöttél már a dragon unpacker varázslatára?:) én még nem..eh jólenne ha valaki megfejtené mert még ezt kellene magyarositani és mindjárt szuper lenne!
  • Kabát Peti
    Silent nemtom!Nem hiszem!Ha savelt játéknál jön elő,akkor sok peccs nem fog ezen segíteni:((Tomatonak és neked is üzenem,hogy örüljetek,hogy megnyomhatjátok a process gombot:)))) Nekem még asse sikerül!!!Sajnálom,hogy sok okosat nem tuttam mondani,de remélem vki mondd vmi okosat!Na csőcső mindenki!
  • silent_18
    hi! mitől lehet az hogy a játék kilép egyszerűen csak a win-be? játszom,nyomom a process-t és töltöget,de aztán ki is lép egy idő után..
    próbáltam XP-n, milleniumon, leszedtem a detonator drivert az eredetit tettem vissza,stb,nem tom mi baja lehet,segiccsetek?! valamelyik patch javit ezen?
  • Fehérember
    A rotácos rendszert hogy lehet használni?
  • FrezeR
    a kék szövegen nyomva éred el természetesen...
  • FrezeR
    bocs szóval itt a link :)

• FrezeR
    Hali Nasheem pajti! jó téged ujra "látni":) Ghud barátunk oldalán megtalálod a peccset és még sok érdekes dolgot!

Peti: a registry-ből ugy tudod kiszedni a játékot hogy startmenü/futtatáshoz beirod hogy regedit és amikor bejön egy ablak ott a keresés menüben beirod a játék teljes nevét és elkezded keresni, mindig F3-al lépsz a következő értékre és amit találsz és látod hogycsaik ehhez a játékhoz tartozhat töröld ki a delete gomb segitségével!
    S ezután rakd fel ujra és hátha ez megszünteti a problémát!
  • Nasheem
    Az official 1.20as pacsit honnan tudom leszedni a hivatalos oldalon kívül?

• Nasheem
    Hali mindenkinek!

Tök jó látni, hogy még él a fórum, sőt soha ennyire nem élt! Nekiugrottam a TCMnek és első blikkre nagyon ütős. Az FAPLM2002 után kicsit átszoktam a cm sorozatra, és utáltam magam ugyan érte, de kezdett nagyon tetszeni. (kb olyan volt mint csalni a bombázó barátnődet egy gyengébbel, csak a változatosság kedvéért)

Viszont a TCM első próba után rögtön kijózanitott. Állat ez a játék!!

Ja és azzal kellett volna kezdenem, hogy minden elismerésem a magyarításokban résztvevőké. Ti vagytok az igazi FANok, gratulálok!

Rövidesen jövök a lama kérdéseimmel...
  • Kabát Peti
    CSao FreezR!Namost én is lamer vagyok ahhoz a progihoz!És sztem azérse sikerült!De nekem nincs most felinstallva a program,de délután ezt orvoslom,OK?A registryből,hogy szeggyem ki a játékot!Természetesen full installt szoktam!RegCleanerrel ha kiszedem az OKés???Vagy más módon kell csinálnom?
  • FrezeR
    jah amugy a problémádra visszatérve...hogy szoktad feltenni a játékot? ugy értem fullon vagy minimum vagy..na érted! és még azt próbáld meg hogy teljesen felteszed tehát mindent amit fel lehet installálni de előtte még a registry-ből is szedd ki a játék bejegyzéseit!
    Sok sikert!
  • FrezeR
    Peti! tudod én lamer vagyok ehhez a progohiz;)
    de megkérdezem akkor hogy mi a folyamata a "kinyerésnek"? mert én próbálgattam de semmi eredmény nem tudtam megnézni az extrackolt fájlokat!
    Köszi

Csumi
  • Fehérember
    Üdv!
    A rotacios rendszert hogy lehet használni?
  • Kabát Peti
    Ehh...FreezR!A Dragon Unpacker 5 egy olyan progi,amivel wad- kiterjesztésű fájlokat tucc +krekkelni,feltörni a fájlt,és a benne levő dolgokat úgymond kiszedni!Mi is +próbáltuk,mer egy pár hozzáértő MbRtől +kérdeztM,és mindenki aszonta,hogy a DUP5 kell ehhez,amit mi akarunk!Namost!Mi odáig jutottunk,hogy vmi szöveget(Nem MléXm,vissza kéne olvasnom....)Ja,igen+van,szal megtaláltuk a szponzorokat,amit csak azért nem tudtunk átírni mert azok náci nyelvre írodtakés én sayna csak englishül took!Na szal az art.wad-ból levő fileokat ki lehet szedni,pl:képeket szövegeket a játékból!És az emileket is az art.wad tartalmazza!Úgy sok cseresznyét neked!Hajrá!És ha vki tud+oldást az én problémámra,azt örömmel venném,ha segítene!Ja,ma áthoztam a szomszéd TCMjét,mer nekem alapból szar volt a CDm,és nála müködött,nálam+in nem!Úgyhogy má Tomatohoz hasonlóan én is unom!Csak tomato,te legalább láthatod azt a gyönyörű menüt,én+nem!EZT NE FELEDD! :-))) Na csaooosztok!!!
  • FrezeR
    menéztem ezt a dragon unpackert de nem nagyon tudom hogy lehet ezzel feltörni akámit is?
    ti hogy álltatok neki Peti?
  • FrezeR
    megtaláljuk a megoldást srácok! valahogy mindenre megvan...csak keresni kell!
  • Kabát Peti
    Freezer pontosan úgy próbáltam,ahogy leírtam:--->Install game,2peccs up,NOCD Crack,és ezek után így alapba is kilép!Pedig eddig nem csinálta!És nem vágom,hogy mé??!?!?!!?Az e-mailek ha arra gondoltál,azokat az ún. art.wad fájl tárolja,ugyanúgy mint megannyi képet,és miegymást!És azt már próbáltuk is feltorni az 1ik sráccal innen a fórumról,de úgy látom egyikünknek sem járt sikerrel!:-((De próbáld+te,hátha TE nagyobb sikerrel jársz! A program neve,ami ki tudja nyitni,az a Dragon Unpacker 5! Úgyhogy hajrá!Fasza vagy,ha sikerül!Na csőcső mindenkinek!!!
  • FrezeR
    nah megvan a hiba, én egy korábbi elmentésemmel néztem és annál fagyott ki! ha ujat keztem akkor remekül müködik! más: tudjátok e hogy melyik fájlban tárolja a program a meccs után és előtti nyilatkoratok szövegeit, és a hét közben felbukkanó hirek szövegét? mert már csak ez nincs leforditva! ennek nekiállunk és teljes lesz végre:)
  • FrezeR
    Joke: nem tudom te mit csináltál vele de nekem változatlanul kilép vele:(( más tapasztalta ezt a problémát? Amugy Joke már a te általad közzétett verziót teszteltem de ugynugy kilép!!:( Mit lehetne tenni?
  • FrezeR
    Kabát Peti: felraktad már a magyarositást? Mert lehet hogy attól lép ki!? Én ugy csináltam hogy felraktam a gamet, utánna felinstall a 2 peccs majd a nocd crack és ugy a magyarositott fájl!
    Nézd meg igy hátha menni fog.
  • Kabát Peti
    Szijjasztok!És az szerintetek mitől lehet,hogy újrainstalltam a gamet, és kilép amikor bejön a főmenü a játékban! Próbáltam úgyis,hogy felraktam mind2peccset!És a sima install verziót dobja ki a winfosba!Próbáltam Razor Krekkel, és NOCD Crekkel,de mind1iknél visszadob a game a vinfosba!Sztettek mitől lehet az,hogy eddig működött,most meg nem??? Fehérember: Nekem hasonló problémám volt a FAPLFM2001,2002-ben is és sajna ez sztem egy bug,amit még úgy látszik most sem tökéletesítettek a játékban!Én egyszer úgy tudtam ezt kiküszöbölni asszem a 2002ben,hogy volt1játékosom,akit ha beraktam a kezdőbe,és nyomtam egy next meccsetr,a game kidobott!De ha a tarcsiba raktam és úgy cseréltem be őt meccs közben, akkor nem dobott ki!Úgyhogy sztem ez 1kis bug! Én ennyit tuttam neked segíten!Talán bejön!Remélem!Na csáosztok!
  • Fehérember
    Az mitől lehet ha két év után kimentett játékom kimentése load közben kilép?
  • FrezeR
    mit csináltál vele Joke?