11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#1451 Én megcsináltam, nekem működött, 1.1-es és 1.2-es verzióhoz. Próbáltam, eddig jó, de még tesztelem sokat. Szóval akit érdekel, tesztelje, felraktam ftp-re. A link: http://www.tar.hu/jokes/english2.str -
#1450 sajnos korai volt az öröm...folyton kilép használat közben, ez pedig azt jelenti hogy valahol több karaktert irtak mint szabad lett volna, vagy eltöröltek egy olyan végpontot amit nem lett volna szabad:(((((( amugy nagyon jó lett volna de ezt a hibát gyakorlatilag nem lehet kinyomozni:(( amugy maradt még benne forditatlan szöveg főleg az üzenetek de arról fogalmam nincs hogy azokat hol tárolja a program..hát ennyi... -
#1449 Nagyszerü meglepetésem van srácok!!
Itt a full magyarositás!:))
Nem én készitettem, csak találtam!
de köszönet érte TT3-nak és Bednárik Istvánnak!! Köszönjük nekik!
Próbáljátok ki!
Magyarositás
-
#1446 melyik ponton áll meg? -
Gomez #1443 figyu meg tudnátok mondani hogy lehet bejutni a hlc-re?mer nekem sehogy se sikerül.mindig "failed to connect".vagy már csak a fizetős rész működik? -
#1442 jó lenne az english.str-ből kiszedni a mondatokat a forditáshoz de eddig nem találtam rá megfelelő megoldást, ha kimásolom az egész nagyon zavaros, valakinek nem sikerült még esetleg? -
Kabát Peti #1441 Hát próbálok segíteni Guszti!Először is írj egy mélt,és ott részletesen mindent elmagyarázok!Rendben???Na csőő! HAJRÁ TCM!!! -
M.A.D. #1440 Pont ma voltam fent azon az FTP-n. 2 hete nem voltam. Csodálkoztam is ki tette fel. :)) -
Kabát Peti #1438 Figyu Guszti?Megosztom veled a Kazáról ha gondolod!Becsomagolom, és úgy le tudod majd tölteni rólam a full game-t?!OKsa?A részleteket e-mailben,rendi? csőcső mindenki! -
M.A.D. #1434 Igen. A HATTRICK tényleg király. Már közel 7 hónapja nyomom, de még hétvégén is inkább bejövök a melóhelyre, hogy a szombati bajnokit élőben lássam. Utáltam az online dolgokat, de ez a manager nagyon bejön és nagyon EREDETI. Ezek a svédek tudnak valamit. Van aki már a 17.idényét nyomja külföldön. Tehát már 5 éve játsza.
Amúgy +. Nagyok jó a TCM is. Sőt.
de... -
#1433 Megoldódott a problémám kb. a 20. próbálkozásra, de hogy miért csnálta foglalmam sincs. De a béremet a csapattól még nem kapta meg. Hogy szerepel a számítási naplóbana bérem? Mert a prémiumomat azt fizetik, de az alapbért nem! -
Kabát Peti #1432 MÉg nem FreezR,kössz!!!Ez a legújabb télleg!TEnx! -
#1431 3d Patch
ezt láttátok már?
állitólag javit a 3d engin-en valamit... -
#1430 Nekem eddig semmi problemám nem volt ajátékkal, de most van: új csapathoz szerződtem, aztán csak 9 játékos vana kezdőcsapatban, Ha be akarok rakni valaki mást is, akor lefagy a game. Mindenfajta javítás fenn van! Tud valakia problemára sgíteni,mert íg nem igazán tok tovább játsazni, abba meg beleőrülök! -
#1428 Nekem a Championship Manager jobban tetszik, másnak meg a Total Club Manager jön be. -
#1427 CM4:
40 liga, 200ezer játékos
Ray Houghton - volt liverpooli spíler - tanácsadásával (bizti a pool simán megnyeri a PL-et, rögtön első évben, ha csak így virtuálisan is ... ) -
#1426 1. Szerintem, senki részéről sem kéne ez a stílus, mert jön FREAK, és átmegy a fórum Király Linda égése stílusú szapulásba és megyünk a "Gumiszobába" ... Szóval, nem kéne.
2. A helyesírás, a fórumokon nem jellemzően alapkövetelmény ... Itt nem diplomamunkát gépelünk. Az ember siet. Ez nem szempont. Megszoktuk.
3. CM vs TCM? Én vizuális típus vagyok, nekem a TCM -> MOST MÁR <-jobban bejön. Neked nem?! Ez van. Ez is egy vélemény.
4. Az, hogy egy pillanatra megnézel egy játékot, és eldöntöd, hogy milyen szar, az is. Vannak gamék, amik első látásra is szarok, meg másodikra is, de a TCM, nem jellemzően ilyen. Eleve, ha meccset akarsz látni egy kicsit várni kell. De mivel te is bizonyos fokig "manager fan" vagy, jól tudod, hogy egy foci manager játék, a játékosbörzék és játékosok tulajdonságának átböngészésével kezdődik. Ki mit tud, milyen a tactika, ellenfél stb. Szóval, hosszú míg elkezdesz igazán játszani. Menedzselés tekintetében ez is ott van. Sok funkció, edzésprogi, fiatalok felkészítése, reserve team meccsei, válogatott meccsek - ezeket mondjuk jó lenne látni, ill. jó lenne ha ki tudnám választani, hogy még milyen meccsek érdekelnek az enyémen kívül : ( -, + fanshop árak etc.
A negatív véleményedre pedig két elképzelésem van:
A. A cracked volt szar és kidobott menet közben winfosba. A CM valóban nem jellemzően produkálta ezt. De ott pl. eszméletlenül lassan ment el egy nap.(A crack problémára a megoldás: a jó crack kell hozzá, mert gondolom nem vetted meg és nem is a patchek felrakásával kezdted. Eleinte anno, sokaknak volt vele bajuk ... : ( )
B. Kaptál kezdetnek vagy 5 gólt ... (Hozzá se nyúltál a taktikához és csak a meccsre voltál kiváncsi, hogy miulyen is lett - pl. egy CM után, ez érthető is lenne -, ...) De így általában a sikerélmény=0. - Gondolom volt egy CM-ben bejáratott csapatod és jó kis játékosaid. Most is azt választottad kezdésnek, de tapasztalnod kellet, ez nem ua. Megállapításod: a TCM egy szar! : (
De ha leülsz játszani vele, rájössz, hogy nem rossz és az új bajnokságokkal még jobb lett.
Felesleges baromságok, amikről írtál:
Manapság - a készítők szerint - kell a managerekbe a fanshopok managelése is, a hamburgeressel együtt. Más kérdés, akinek ez nem tetszik, az adja át egy aszisztensnek a munka ezen részét. A CM-ben valóban nem voltak ilyen "felesleges" dolgok. De a TCM így kerek! Ezt 2002-2003-ban én elvárom. Az előző Cm-ben az elnyújtott napok vonal nem tetszett. Az első - Uk és Skót bajnokságos PC-s - CM még tényleg jó volt. Leültem pár haverral szombatonként és nyomtuk. 4 alkalom alatt lement 1 szezon. kb 18 szezont nyomtunk végig ilyen módszerrel. A CM3-tól kezdve azért ez már nekünk is sok volt. Felesleges idő ment el egy hét lefogásáig. Így már hosszú volt. Lassan jött a siker. Így vissza is tértünk az első v. második CM-hez. Aztán jött az FA sorozat, ami gyermekbetegségei ellenére belopta magát a szivembe. A TCm meg végre más készítők kezében egy nagyszarű masszát alkotva majdnem tökéletesre sikerült. grafikailag ott van, managelés szempontjából szintén és a haverokkal is képesek vagyunk több meccset lenyomni. Magyarul eltelik a szezon rendesen. Ha a TCM 2004-ben minimum a FIFA 2003 enginjét használják majd és keveset "pofoznak" a gamén, megszületik a KIRÁLY. A CM sorozatra meg egyre kevesebben fognak emlékezni.
CM4 (MAX mérkőzés):
SITE (pl.):
http://www.gamershell.com
Egy movie link a gaméból:
ftp://ftp.gamesdomain.co.uk/pub/movies/gd/CM4_mute.mpg
TCM (MAX mérkőzés):
SITE:
http://tcm2003.soccergaming.com
FOOTBALL MASTERS 2003 (MAX mérkőzés):
SITE:
http://www.espsoftware.co.uk
A CM sajnos évek óta nem sokat változott, a TCM (FA) meg hatalmas változáson ment át, mint idén a FIFA sorozat ... A TCM mind tartalmilag, mind grafikailag, mind a fizikai részen - a kapu előtti helyzetkihasználás, labda mozgása etc. - hatalmas változáson ment át. viszont a képeket látva és a videót megnézve a CM menürendszere, felépítése a CM4 esetében is ua (CM3) lesz.
Adatbázisilag most már, az idén megjelent Football Masters tűnik a legteljesebbnek. A régi - bm filmszakadás, nem jut eszembe a neve, 3 betü annak is a röviditése -, indította el "a hamburgeres bódék a managerekben" managereket, na ehhez hasonlít FM2003, csak grafikailag "zoknitaxli".) A 19. század végétől csörgedezik belőle az infó. Melyik csapat mit jászott a kupákban pl. 100 éve, meg ilyen finomságok. (Itt megjegyezném az angol csapatok infói elég részletesnek tűntek, de csak ezeket nézelődtem. Ha a többi szar, akkor bocs érte ...)
Mellesleg ez egy nagyon jó site a CM vs. TCM témában (mindkettővel foglalkoznak - aki nem ismerné, annak):
http://tcm2003.soccergaming.com
: )
-
#1425 És mi az, hogy takarodj a fórumról?! Abba a fórumba írok, amelyikhez kedvem tartja! -
#1424 kabát peti: Én csak a véleményemet mondtam el a játékkal kapcsolatban, és nem kötözködni jöttem ide. De mostmár nem csak a játékkal kapcsolatban van véleményem, hanem rólad is. És te vagy egy csíra gyökér. És tanulj meg helyesen írni. -
Fehérember #1422 Ez egy fórum itt mindenki azt mond amit akar vagy ameddig a lelkiismerete engedi. -
Kabát Peti #1420 Zakaki:És téged meg ki kérdezett?Ha?Tom hogy nem vagy a haverom,be is b*szna ha egy ilyen csíra gyökér lenne a haverom!Sztem nem én jötem ebbe a fórumba kötözködni,úgyhogy te vegyél vissza!OKsa?Nem mondom,hogy agyonmelóztam magam a tcm2003mal,de egy pár dologban segítettem már a többieknek,te+Qssoltál,és leszóltad a ajátékot,szal takarodj a fórumról!A véleményedet meg továbbra is tod:MEGTARTHATOD!Már amennyiben ilyen véleményed van a játékkal kapcsolatban!Vágod?! -
#1419 kabát peti:nem vagyok a haverod. nagyon nagy az arcod, kicsit vegyél vissza. én nem anyáztam csak a véleményemet mondtam el a játékkal kapcsolatban. nagy a pofád, nem tudom mit képzelsz magadról. Tényleg, egyébként téged ki a fasz kérdezett? -
#1418 a tcm2003.uw.hu rol kell leszedni? -
#1417 már nem kell a ,mert már megtaláltam -
#1416 lenne egy hülye kérdésem:a forditást hol lehet leszedni? -
Kabát Peti #1415 CSá mindenki!Fehérember:Persze,hogy változik!Ezek függenek attól az épülettől vmi média túrótól,most nem vágom hirtelen,és attól,hogy milyen eredményesen szerepel a csapat+asszem még abból is összetevődik,hogy milyen népszerű vagy! Nos:most jön a kedvenc részem: Zakika:Na ide figyeljél haver: Lényegébe FreezR haverom lelőtte a poént,mer én is azt akartam írni,hogy nem kértük hogy jácc vele!Ami a véleményedet illeti: MEGTARTHATOD MAGADNAK! OKé haver?!Remélem vágod a dolgokat!Ha nem teccik akkor f*szt írsz ide,vágod?Úgyhogy inkább maraggy kussba!FreezRt pedig ne basztasd,me jófey gyerek,és majd ha te is annyit melóztál vmivvel,mint ő,akkor ESETLEG elkezd7cc pofázni!Érted?A CM-ednél a magyarosítást meg egyenesen úgy istenítetted mintha TE csináltad volna!1szóval: Szállj le a földre gyerek mer ha későn ébrecc akkor nagyot fox koppanni!Más fórumokba kötözköggyé!Jóvan?K*csög! Független hozzászólásom: HAJRÁ TCM!!!Szevasztok!!! -
Fehérember #1414 Azaktív fanok és a fanclubbok száma változik vagy nem? -
#1413 Leszögezem a játék tetszik, de lehet, hogy hosszabb időt vesz igénybe a megismerése.
Nem tudom, mennyire taktika függő, hogy szabályosan lepasszolják a játékosaim a labdát az ellenfélnek.
(a fordítás nagyon klassz, sokat segített) -
#1412 én csak a véleményemet mondtam el a játékkal kapcsolatban. Megmondom őszintén, hogy közöm sincs a fordításhoz, csak nekem nagyon nem jött be, hogy az egész játék angol, és akkor van benne néhány magyar szó. Pl. a Championship Managernél az egész játék magyar nyelvű -
#1411 zaki: senki nem kérte hogy játsz vele és hogy tetszen is, ha annyira szereted a chm-et akkor maradj annál. ami a magyarositást illeti mivel elég sok közöm van hozzá..;)..akkor észrevehetted volna hogy csak a menük nagy része lett egyenlőre leforditva hogy könnyebb legyen tájékozódni. a többi csak ezután jön, ugyhogy más munkájáról akkor alkoss véleményt ha többet tudsz annál felmutatni... -
#1408 Hello!
Aki már régóta nyomja a TCM2003-at attól szeretném megkérdezni, hogy mennyire reálisan szimulálja a meccseket? Csak pár meccset volt lehetőségem játszani vele, de lenyomtak mint a sittet. Még a klasszis játékosaim is állandóan eladták a labdát(Lamouchi,Baronio). Bezzeg az ellen berámolt vagy hatot. A manager rész tetszik, de ez a szimuláció valós?
Mik a tapasztalatok? -
#1406 császtok
Letöltöttem a játékot és előszőr játszottam vele. Szerintem hihetetlen szar. Az irányítása borzalmas, tele van minden baromsággal, ami tök fölösleges. Letöltöttem a magyarítást. Ez nem tudom, hogy magyarításnak lehet nevezni, mikor le van fordítva 20 szóból egy. Inkább maradok a Championship Managernél. Az a legjobb. Ég és föld a két játék között a különbség. Mind1. Csak azt akartam mondani, hogy szerintem egyszerűen szar ez a játék, és nem tudom, hogy bír ennyi csávót lekötni... Na csá -
Fehérember #1405 Tud valaki nekem segíten hogy az edzés tervet hogy rakjam össze?
[email protected] -
pobeno #1403 www.gamecopyworld.com -itt próbáld meg -
#1402 Nálam még a játék legelején kifagy,úgyhogy nem tudtam vele sokat játszani.Cracket honnan lehet leszedni? -
#1400 csak német nyelven lehet nyomatni? -
Maya #1399 Mindenkinek jó egészséget és Boldog új esztendőt kívánok!
Valaki kérdezte ezt az Anstoss 4-et! Hát ez 3 komoly CD( ha a full packet nézem). Nagyon nehezen jön le.
A TCM2003 német megfelelője pedig ez a ún. Fussball Manager, hát ez is lassan jön, de ha meg lesz, írok! -
Fehérember #1397 Kinek van Cm4 demoja?
-
pobeno #1395 NAC-nak köszönöm a linkeket meg fogom nézni.
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok.
Szevasztok -
#1394 BUÉK mindenkinek és sikerekben gazdag menedzserkedést ;))