11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Nac #1393 Ja és Boldog új évet mindenkinek!!! -
Nac #1392 A Database könyvtárba kell bemásolni, utána megnyitod az editort, majd SAVE aztán Create Database. Ennyi! -
codric #1390 Köszi Tomato a tippet. -
codric #1387 Köszi Peti a fáradozást, de valószínűleg rosszul fejeztem ki magam.:-) A patchek meg vannak, de kellene hozzá crackelt exe, mert azzal nem rendelkezek. -
Kabát Peti #1386 Jah,és itt van az 1.10es peccs,mivvel ezt is kérted:
http://common.ea-europe.com/tcm2003/TCM2003Update110.exe -
Kabát Peti #1385 Csőcső codric!Figyuzd a peccsek 25Megabájtosak,szal nem hinném hogy az e-mail lenne a megoldás! De itt az 1.2es peccsnek a linkje:
http://common.ea-europe.com/tcm2003/TCM2003Update120.exe
Na csőcső mindenki, és BUÉK!!!
-
#1384 Mármint a régi játékállásoknak (pl. mohaa, cm b. o. stb.).
:( -
#1383 Ez a prob a patchekkel, mindent szétszarnak és vége a régi gammának. -
codric #1382 Üdv. Tudnátok adni egy címet, ahonnan le lehet tölteni az 1.1 és 1.2 patch exe-it? Vagy eltudná küldeni valaki a mail / [email protected] / címemre? Előre is köszönöm. -
Nac #1381 Innen tudod letölteni a Magyar ligát:
http://www.jokester.dk/tcm/ vagy: http://www.mcshee.co.uk/tcm/ -
pobeno #1379 Szevasztok!
Honnan töltitek le a magyar csapatokat a TCM 2003-hoz? -
Nac #1378 Csak akkor nem lesznek meg ha új játékot kezdesz az 1.2-es verzióval. (és 1.2-es exe-vel) -
#1377 Nekem 1.2 -es vann fenn, és nem tűnt el eggyik staff sem, sőt, a szukolók és ajándékok résznél bejött egy csomó új dolog! -
Nac #1375 Nem a patch számozza át őket, hanem alapban ilyen a játék, sőt ha a reservbe külldesz valakit, majd visszahivod akkor sem a régi számán játszik hanem a legkissebb szabad számot kapja meg. Ez csak azért hiba, mert a legtöbb nagy játékos minden klubban ugyanazt a számot kéri (és kapja)... Beckham is fura lenne mondjuk kettes vagy hármas számmal a hátán. -
Nac #1374 Az 1.2-es patch-ben is van 1 hatalmas hiba, mégpedig az, hogy minden "staff" eltünik és csak assistant manager-ek maradnak! Szóval nem ajánlom, mert orvos,scout,stb. nélkül nem az igazi...! -
#1360 Pedig tőlem kaptad,úgyhogy van rá esély:) -
#1358 1.20-as patch van 1.20-as exe-vel, de kilép -
#1357 1.2-eset. -
#1355 Hi!Na nekem lenne egy kis gondom. Szal felraktam a magyar addont, és megnyertem a Vasassal az NBI/B-t, de mikor a második szezont megcsinálná a gép, kilép. Ez általános probléma, vagy csak nekem sinál iylet? Valakinek van ötlete? -
Maya #1353 Sziasztok,
Köszönöm "Kabát Peti"nek, hogy elküldte a magyarosítást!
Éppen nézem, hogy nálam mi van fennt, és azt furcsálom, hogy az ún. német Fussball Manager egyezik e az én Football Manageremmel.
Hát ez az Anstoss egyszer nekem meg volt, de nem a 4, hanem a 2.
Kár, hogy németűl van benne minden.
Ha meg oldottam ezt a football Manager problémát, jelentést teszek róla.
Addig is mindenkinek kellemes ünnepeket!!!
Üdvözlettel,
Maya -
#1352 valóban egész jól néz ki! jó lenne megszerezni -
#1350 Aberdeen. Pillanatnyilag első hely a bajnokságban; A szezonban "öv" a Lazio volt az eddigi egyetlen IGAZI ellenfél, de 1-0-ás vezetése után 5-1-re lenyomtam idegenben. Most jön a visszavágó. De újbólkezdtem a szezont az új patch miatt, dehát ez még nagyon az eleje ... -
silent_18 #1348 tudtok oldalt ahol az ISO game fenn van?? -
#1347 Ja, a link:) http://www.tar.hu/jokes/english.str -
#1346 Hali Mindenkinek! Frezer remek magyarosítását -amit azt hiszem mindenki nevében megköszönhetek neki- kicsit megpiszkálva elkészítve az 1.10 és az 1.20 -es uploadhoz a magyarosítást! Mindkettővel szépen működik! Használjátok egésséggel! -
Plor™ #1343 nekem is elküldenéd a magyarítást?
[email protected] a mailcímem, kösz. -
#1341 örülök hogy tetszik VV, köszi:) -
#1340 Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
Nac #1337 Letölthető az 1.2-es patch a TCM-hez!!! -
#1336 mindenkinek kellemes ünnepeket!
hajrá tcm!:) -
Nac #1335 Kellemes karácsony mindenkinek aki szereti a focit, és annak is aki nem! (de olyan mit keresne itt, ugye?) -
Kabát Peti #1334 Csőcsőő mindenkinek!Mayának má elkültem rég!Na csak azért írok,hogy az egész TCM2003 stábjának BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNAJAK, és most lássatok csodát-->Anon-->Neked is Boldog Karácsonyt!
És mindenkinek BUÉKOT!!!De addig még úgyis írok!Na csácsá! -
christos #1333 Maya: A MAGYAROSÍTÁST ezen az oldalon megtalálod:
ghud.uw.hu
-
Maya #1332 Sziasztok,
Még annyit szeretnék kérni, hogy akinek meg van a TCM2003-hoz a magyarosítás, legyen kedves küldje el nekem a mailomra! ([email protected]).
Köszönöm szépen!!
Sok-sok ajándékot nektek, jó egészséget és békés karácsonyt!!
Egyetek sokat!
Sziasztok!!!! -
Maya #1331 Sziasztok!
Mindenkinek Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok !!! -
christos #1329 Szevasz joke!
az anyag egyenlőre feltöltés alatt ál. TEmérdek mennyiségű fáljról van szó ami 320Mb.
látogasd a lapot és légyy türelemmel
szevasz -
christos #1328 Nem tudom, honnan szedted le a cuccost de, nekem megy. Vedd figyelembe, hogy ha egy megkezdett játék save-jét töltöd be miután felraktad (jól) a stadionokat az editorral akkor az új beállítások a betöltött régebbi játékodnál nem érvényesülnek. Tehát először is próbáld meg úgy, hogy új játékot kezdesz.
Egyébként, hogy rakod fel? Ha leírod lehet tudok segíteni.
-
#1327 Engem is érdekelne ez. Hol találom az oldalon? -
christos #1325 nem az én oldalam...én is csak nem rég óta tudok róla
de majd megköszönöm a nevedben ghudnak -
Fehérember #1323 Üdv!
Megakadtam a magyarosításban.
Elküldené valaki nekem a legfrissebbet és akkor amit én már fordítottam de ti nem azt felrakomés tovább küldöm.