11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Nac
    Ja és Boldog új évet mindenkinek!!!
  • Nac
    A Database könyvtárba kell bemásolni, utána megnyitod az editort, majd SAVE aztán Create Database. Ennyi!
  • codric
    Köszi Tomato a tippet.
  • codric
    Köszi Peti a fáradozást, de valószínűleg rosszul fejeztem ki magam.:-) A patchek meg vannak, de kellene hozzá crackelt exe, mert azzal nem rendelkezek.
  • Kabát Peti
    Jah,és itt van az 1.10es peccs,mivvel ezt is kérted:
    http://common.ea-europe.com/tcm2003/TCM2003Update110.exe
  • Kabát Peti
    Csőcső codric!Figyuzd a peccsek 25Megabájtosak,szal nem hinném hogy az e-mail lenne a megoldás! De itt az 1.2es peccsnek a linkje:
    http://common.ea-europe.com/tcm2003/TCM2003Update120.exe

Na csőcső mindenki, és BUÉK!!!
  • a.carkey
    Mármint a régi játékállásoknak (pl. mohaa, cm b. o. stb.).
    :(
  • a.carkey
    Ez a prob a patchekkel, mindent szétszarnak és vége a régi gammának.
  • codric
    Üdv. Tudnátok adni egy címet, ahonnan le lehet tölteni az 1.1 és 1.2 patch exe-it? Vagy eltudná küldeni valaki a mail / [email protected] / címemre? Előre is köszönöm.
  • Nac
    Innen tudod letölteni a Magyar ligát:
    http://www.jokester.dk/tcm/ vagy: http://www.mcshee.co.uk/tcm/
  • pobeno
    Szevasztok!
    Honnan töltitek le a magyar csapatokat a TCM 2003-hoz?
  • Nac
    Csak akkor nem lesznek meg ha új játékot kezdesz az 1.2-es verzióval. (és 1.2-es exe-vel)
  • Joke
    Nekem 1.2 -es vann fenn, és nem tűnt el eggyik staff sem, sőt, a szukolók és ajándékok résznél bejött egy csomó új dolog!
  • Nac
    Nem a patch számozza át őket, hanem alapban ilyen a játék, sőt ha a reservbe külldesz valakit, majd visszahivod akkor sem a régi számán játszik hanem a legkissebb szabad számot kapja meg. Ez csak azért hiba, mert a legtöbb nagy játékos minden klubban ugyanazt a számot kéri (és kapja)... Beckham is fura lenne mondjuk kettes vagy hármas számmal a hátán.
  • Nac
    Az 1.2-es patch-ben is van 1 hatalmas hiba, mégpedig az, hogy minden "staff" eltünik és csak assistant manager-ek maradnak! Szóval nem ajánlom, mert orvos,scout,stb. nélkül nem az igazi...!
  • Joke
    Pedig tőlem kaptad,úgyhogy van rá esély:)
  • Joke
    1.20-as patch van 1.20-as exe-vel, de kilép
  • Joke
    1.2-eset.
  • Joke
    Hi!Na nekem lenne egy kis gondom. Szal felraktam a magyar addont, és megnyertem a Vasassal az NBI/B-t, de mikor a második szezont megcsinálná a gép, kilép. Ez általános probléma, vagy csak nekem sinál iylet? Valakinek van ötlete?
  • Maya
    Sziasztok,

Köszönöm "Kabát Peti"nek, hogy elküldte a magyarosítást!
    Éppen nézem, hogy nálam mi van fennt, és azt furcsálom, hogy az ún. német Fussball Manager egyezik e az én Football Manageremmel.
    Hát ez az Anstoss egyszer nekem meg volt, de nem a 4, hanem a 2.
    Kár, hogy németűl van benne minden.
    Ha meg oldottam ezt a football Manager problémát, jelentést teszek róla.
    Addig is mindenkinek kellemes ünnepeket!!!
    Üdvözlettel,
    Maya
  • FrezeR
    valóban egész jól néz ki! jó lenne megszerezni
  • a.carkey
    Aberdeen. Pillanatnyilag első hely a bajnokságban; A szezonban "öv" a Lazio volt az eddigi egyetlen IGAZI ellenfél, de 1-0-ás vezetése után 5-1-re lenyomtam idegenben. Most jön a visszavágó. De újbólkezdtem a szezont az új patch miatt, dehát ez még nagyon az eleje ...
  • silent_18
    tudtok oldalt ahol az ISO game fenn van??
  • Joke
    Ja, a link:) http://www.tar.hu/jokes/english.str
  • Joke
    Hali Mindenkinek! Frezer remek magyarosítását -amit azt hiszem mindenki nevében megköszönhetek neki- kicsit megpiszkálva elkészítve az 1.10 és az 1.20 -es uploadhoz a magyarosítást! Mindkettővel szépen működik! Használjátok egésséggel!
  • Plor™
    nekem is elküldenéd a magyarítást?
    [email protected] a mailcímem, kösz.
  • FrezeR
    örülök hogy tetszik VV, köszi:)
  • Joke
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • Nac
    Letölthető az 1.2-es patch a TCM-hez!!!
  • FrezeR
    mindenkinek kellemes ünnepeket!
    hajrá tcm!:)
  • Nac
    Kellemes karácsony mindenkinek aki szereti a focit, és annak is aki nem! (de olyan mit keresne itt, ugye?)
  • Kabát Peti
    Csőcsőő mindenkinek!Mayának má elkültem rég!Na csak azért írok,hogy az egész TCM2003 stábjának BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNAJAK, és most lássatok csodát-->Anon-->Neked is Boldog Karácsonyt!
    És mindenkinek BUÉKOT!!!De addig még úgyis írok!Na csácsá!
  • christos
    Maya: A MAGYAROSÍTÁST ezen az oldalon megtalálod:
    ghud.uw.hu

• Maya
    Sziasztok,

Még annyit szeretnék kérni, hogy akinek meg van a TCM2003-hoz a magyarosítás, legyen kedves küldje el nekem a mailomra! ([email protected]).

Köszönöm szépen!!

Sok-sok ajándékot nektek, jó egészséget és békés karácsonyt!!
    Egyetek sokat!
    Sziasztok!!!!
  • Maya
    Sziasztok!

Mindenkinek Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok !!!
  • christos
    Szevasz joke!

az anyag egyenlőre feltöltés alatt ál. TEmérdek mennyiségű fáljról van szó ami 320Mb.
    látogasd a lapot és légyy türelemmel

szevasz
  • christos
    Nem tudom, honnan szedted le a cuccost de, nekem megy. Vedd figyelembe, hogy ha egy megkezdett játék save-jét töltöd be miután felraktad (jól) a stadionokat az editorral akkor az új beállítások a betöltött régebbi játékodnál nem érvényesülnek. Tehát először is próbáld meg úgy, hogy új játékot kezdesz.
    Egyébként, hogy rakod fel? Ha leírod lehet tudok segíteni.
  • Joke
    Engem is érdekelne ez. Hol találom az oldalon?
  • christos
    nem az én oldalam...én is csak nem rég óta tudok róla

de majd megköszönöm a nevedben ghudnak
  • Fehérember
    Üdv!
    Megakadtam a magyarosításban.
    Elküldené valaki nekem a legfrissebbet és akkor amit én már fordítottam de ti nem azt felrakomés tovább küldöm.