Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • a.carkey
    Ha tényleg csináltok vmi magyar kiegészítőt az jó lenne (bár az EB-t ismételten! nem hoztuk ide, mert az osztrákok elhalászták előlünk). Szóval ha netán közben az angol bajnokságot is buheráljátok a TCM2003-ban, akkor csináljátok már meg "lécci", hogy a kedvenc csapatom végre feljusson a Division 2-ből magyarul a gaméban lévőtől picit erősebb legyen, mert szégyen, hogy a Premiere League egyik alapítója, akitől ilyen skapcik, mint Trevor Francis, Terry Venables, Stan Bowles, Paul Parker, Rodney Marsh, David Seaman, Les Ferdinand etc. származnak (az utolsó kettőt árukapcsolással vették meg - együtt Sammy Lee-vel, hármójukat 15 ezer fontért a Hayes-től és később Seamant 1.3m - Arsenal -, Ferdinándot 6m fontért - Newcastle - adták el), ott topog a Div 2 küszöbén és nem képes feljutni legalább a DIV1be, a pályáján meg a Fulham pöffeszkedik (mert a bénáknak al-Fayed még csak most építi a stadionját). Én ugyan most nem játszom velük, mert nehéz ezzel a csapattal a div2ből a PL-be jutni + most az Aberdeen-t nyomom, de azért tegyetek vmit az érdekükben, mert én lusta vagyok javítgatni a csapatokat. Ja és természetesen a Queens Park Rangers-ről van szó, mert