11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
christos #1322 A napokban felkerül erre az oldalra:ghud.uw.hu
légy résen
adios -
Kabát Peti #1320 pobeno-->Töltsd le a Kazaaról!!!!Az a legtutibb!Énis onnan töltötem le!Nacső! -
pobeno #1319 No-CD crack érdekelne aki tud róla jelentkezzen
KÖSZI
CSÁCSUMICSÁ -
pobeno #1318 Hello....
Engem érdekelne............. -
christos #1317 Hello...
mindenkit örömmel értesítek, hogy elkészült a TCM2003-hoz 25 európai liga (250 klub)6400 játékosának a képe. Jelenleg feltötlés alattáll.
Többek között megtalálható 5 Borsodi Liga klub játékosainak a képei is, amely klubok az alábbiak:
FTC
MTK
UTE
DVSC
Sopron
Tehát akinek van magyar patch-e az ennek külön örül.Hozzácsaptam még egy jó pár jó minőségű címert is.
Karácsonyig leszedhető lesz ha minden igaz.
akit érdekel üzenjen stb...
adios -
Kabát Peti #1316 NEm vágom Tomato33!Nekem a ZTE az első éévben indult a BL-ben!Nem tom nálad mi aszitu! -
#1314 elküldve Styrex
probeno köszi a dicséretet igyekeztem jól dolgozni:) -
#1313 Azt hiszem roszra válaszoltam:) -
#1312 Igen arra gondoltam, köszi! -
pobeno #1311 FrezeR szuper jól magyarosítottál.REMEK!!!!!!!!!!! -
Styrex #1310 Frezer küld el nekem is a magyarítást.Kösz -
A Hercules Alicante-ra gondolsz? -
#1308 A spanyol másodosztályban van egy csapat, a neve valami Herculse. A badges-ét akartam berakni, de nem találta a clubok nevei közt. Nem tudja valaki, ott milyen névn szerepel pontosan,vagy csak én nem vettem észre és ott van?! -
#1307 vv neked már elküldtem egyszer, de elküldtem ujra..a többieknek is ment -
Gomez #1306 [email protected] -
Gomez #1305 Freezer:légyszi nekem is küldd el!!! -
saviola7 #1304 Kedves Frezer elküldenéd nekem is a magyarosítást? Köszi! -
#1301 mail ment -
codric #1300 Frezer, kérlek küld el még egyszer a magyarosítást, mert sikerült felülírnom, egy rossz változattal, azt amit küldtél.
Peti, ma kipróbálom ezt az új progit. :-)
Ha valaki elkezdi a textm.txt fájl fordítását, akkor a következő a lényeg:
Itt egy mondat példának: 1-ST gets his head to the ball!
Az 1-ST a script amit változatlanul kell hagyni, de a mondatban bárhová lehet helyezni. A magyar mondatok karakter számban nem kell, hogy egyezzenek, nyugodtan lehet hosszabb mondatokat is írni. Ennyi, jó fordítást. :-) -
#1299 amugy mit szóltok a magyarositott menühöz?:) -
Fehérember #1298 Na én is elkezdtem csinálni a magyarosítást.
Majd szólok ha kész vagyok. -
#1296 hello mindenkinek!
a TCM-ről hol lehetne olvasni egy kis infót? -
Kabát Peti #1294 Mindenki alszik???Még1ilyen alvós népséget?!?!?!Na mind1!HAJRÁ TCM!!!! -
#1293 elküldtem VV -
Kabát Peti #1292 Codric---->Írtam mélt annak is aki készítette a DUP5Beta2-t!Hátha tud valami okosat mondani ő!!!Mert jó lenne,ha már tudnánk basztatni a gamét!
Na cső!Még1* sorry VV+RaveAir,te írtál mélt!!!úgyhogy neked+azért!!! -
Kabát Peti #1291 Boccs!Egy mondatot elfelejtettem odaírni(sorry)-->Akinek nem inge ne vegye magára!!!Még1*sorry! -
Kabát Peti #1289 Szólj codric,ha jutottál vmire ez ügybe,addig énis próbálgatok!!!CSaO! -
Kabát Peti #1288 Megtaláltam az IDArc legújabb 5.5ös verzióját!Remélem ez már tényleg be fog jönni!
A Link: ftp://civil.eng.buffalo.edu/2idvr5/Executable.exe -
Kabát Peti #1287 RaveAir NAGYON SZÍVESEN!ENNYIT NE KÖSZÖNGED!Húú,de ki vagyok akadva ezekre a köcsögökre!
Na,lényeg a lényeg!Most kaptam a mélt a szerkesztőtől,és aszonta,hogy ami mi keresünk,az más,egy úgynevezett IDArc nevű progit kell beújítanunk!Link nincs,úgyhogy codric irány kutatni!
Én is azt fogok most!
Azonnal szólj,ha jutottál valamire! -
#1286 Véletlenül nem létezik a Total Club Manager-hez magyar bajnokság? Mert az igazán jól esne. A magyarokkal lenni az mindig imposible fokozat... :D -
Kabát Peti #1285 Na írtam neki mélt!Remélem hamarosan tud mondani valami okosat!Reménykedjünk!Nopá! -
Kabát Peti #1284 Tomato33-->Mond el egész pontosan,hogy hogyan csináltad meg a stadionokat,lépésről-lépésre és akkor tudok segíteni!Csao! -
Kabát Peti #1283 Csao!Codric,hát szívesen sajnálom,hogy "csak"ennyire jutottunk,de amit tudtam,ez ügyben megtettem,vagyis hazudok,mert ma fogok írni mailt a készítőnek!De szívesen!Én is megnéztem a texte wadot,és én is sajnálattal vettem észre,hogy náciul van,és ez engem is lelombozott,mert németből 1-10ig tom a számokat+vágom,hogy mit jelent a Jagermaister!De ez ahogy észrevettem,kevés! :-)) Nade mind1,írok mélt,és hátha ki lehet valamit okoskodni!!!/Remélem/Egyébként kipróbáltam,letöltöttem egy régebbi verziót,a 4es DUP-ot,de az még szarabb sdajna!Az egy wadot se tudott megnyitni!:((Hát egyelőre ennyire jutottunk!Írok ha lesz vmi!Na csao! -
codric #1282 Peti kipróbáltam. Kinyitni kinyitja, listázza is, ki is tudom szedni belöle, de egyetlen kiszedet képet tudtam megnézni, az összes képszerkesztőm b..ik megnyitni a többit. Megnéztem a texte.wad vagy micsodát is. van benne néhány jó dolog, pl a főszponzorokat lehet módosítani, de az a problémám vele, hogy németül van, ahhoz pedig annyit sem konyítok, mint az angolhoz.
Egyébként meg se köszöntem még a linket Peti, most pótolom, köszi. :-)
Frezer, küld el légy szíves az english.str.
Tomato, szívesen venném a textm.txt fordításba a segítséged, ha haza jöttem leírom, hogy mire kell figyelni fordítás közben. Most sietek, vár a meló. :-) -
#1279 akinek még nem küldtem el és igényli az szóljon a kérdéseket észrevételeket várom!
jó játékot -
Kabát Peti #1278 Branyek énse értem!Pedig ha van,ami nyitja ezeket a wadokat,akkor ezaz!Pedig csak a texte.wad, és az art.wad kéne,aztán slussz,baszott magyar lenne az egész!Viszont ha vársz még,akkor küldök egy mailt a készítőnek,hátha tud vmi okosat mondani!!/remélem/ -
Kabát Peti #1277 Huhh! A kérdés kiváló!Esetleg próbáld azt,hogy beteszel egy más képet helyette,bár ez elég gagyi 5let!Várj,megnézem tüzetesebben,és írok!NaCSá! -
Kabát Peti #1276 Nos?Hogy megy codric??? -
#1275 Peti én kipróbáltam azt a progit, és nekem kilistázta, csak éppen mikjor kimentettem,hogy szerkesszem,egy üres kép lett belőle,amit semmiylen képszerkeztő enm kezel. NA most iylenkor mit lehet csinálni? -
Kabát Peti #1274 Ezt szeretem,amikor az összes ember,aki még egyszer sem volt ebben a fórumban most idejött és elkezdett lejmolni!Elég görénység!Nade mind1!Ez van! Codric-->Amit utoljára írtam link,az tényleg Qrva jó!Mindent kilistáz!Az fasza!Azzal sikerülni fog,mondom,én kipróbáltam!!!Sok sikert!