11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • christos
    A napokban felkerül erre az oldalra:ghud.uw.hu
    légy résen

adios
  • Kabát Peti
    pobeno-->Töltsd le a Kazaaról!!!!Az a legtutibb!Énis onnan töltötem le!Nacső!
  • pobeno
    No-CD crack érdekelne aki tud róla jelentkezzen
    KÖSZI
    CSÁCSUMICSÁ
  • pobeno
    Hello....
    Engem érdekelne.............
  • christos
    Hello...
    mindenkit örömmel értesítek, hogy elkészült a TCM2003-hoz 25 európai liga (250 klub)6400 játékosának a képe. Jelenleg feltötlés alattáll.
    Többek között megtalálható 5 Borsodi Liga klub játékosainak a képei is, amely klubok az alábbiak:
    FTC
    MTK
    UTE
    DVSC
    Sopron
    Tehát akinek van magyar patch-e az ennek külön örül.Hozzácsaptam még egy jó pár jó minőségű címert is.
    Karácsonyig leszedhető lesz ha minden igaz.
    akit érdekel üzenjen stb...

adios
  • Kabát Peti
    NEm vágom Tomato33!Nekem a ZTE az első éévben indult a BL-ben!Nem tom nálad mi aszitu!
  • FrezeR
    elküldve Styrex
    probeno köszi a dicséretet igyekeztem jól dolgozni:)
  • Joke
    Azt hiszem roszra válaszoltam:)
  • Joke
    Igen arra gondoltam, köszi!
  • pobeno
    FrezeR szuper jól magyarosítottál.REMEK!!!!!!!!!!!
  • Styrex
    Frezer küld el nekem is a magyarítást.Kösz
  • a.carkey

A Hercules Alicante-ra gondolsz?
  • Joke
    A spanyol másodosztályban van egy csapat, a neve valami Herculse. A badges-ét akartam berakni, de nem találta a clubok nevei közt. Nem tudja valaki, ott milyen névn szerepel pontosan,vagy csak én nem vettem észre és ott van?!
  • FrezeR
    vv neked már elküldtem egyszer, de elküldtem ujra..a többieknek is ment
  • Gomez
    [email protected]
  • Gomez
    Freezer:légyszi nekem is küldd el!!!
  • saviola7
    Kedves Frezer elküldenéd nekem is a magyarosítást? Köszi!
  • FrezeR
    mail ment
  • codric
    Frezer, kérlek küld el még egyszer a magyarosítást, mert sikerült felülírnom, egy rossz változattal, azt amit küldtél.

Peti, ma kipróbálom ezt az új progit. :-)

Ha valaki elkezdi a textm.txt fájl fordítását, akkor a következő a lényeg:

Itt egy mondat példának: 1-ST gets his head to the ball!

Az 1-ST a script amit változatlanul kell hagyni, de a mondatban bárhová lehet helyezni. A magyar mondatok karakter számban nem kell, hogy egyezzenek, nyugodtan lehet hosszabb mondatokat is írni. Ennyi, jó fordítást. :-)
  • FrezeR
    amugy mit szóltok a magyarositott menühöz?:)
  • Fehérember
    Na én is elkezdtem csinálni a magyarosítást.
    Majd szólok ha kész vagyok.
  • zaki
    hello mindenkinek!

a TCM-ről hol lehetne olvasni egy kis infót?
  • Kabát Peti
    Mindenki alszik???Még1ilyen alvós népséget?!?!?!Na mind1!HAJRÁ TCM!!!!
  • FrezeR
    elküldtem VV
  • Kabát Peti
    Codric---->Írtam mélt annak is aki készítette a DUP5Beta2-t!Hátha tud valami okosat mondani ő!!!Mert jó lenne,ha már tudnánk basztatni a gamét!
    Na cső!Még1* sorry VV+RaveAir,te írtál mélt!!!úgyhogy neked+azért!!!
  • Kabát Peti
    Boccs!Egy mondatot elfelejtettem odaírni(sorry)-->Akinek nem inge ne vegye magára!!!Még1*sorry!
  • Kabát Peti
    Szólj codric,ha jutottál vmire ez ügybe,addig énis próbálgatok!!!CSaO!
  • Kabát Peti
    Megtaláltam az IDArc legújabb 5.5ös verzióját!Remélem ez már tényleg be fog jönni!
    A Link: ftp://civil.eng.buffalo.edu/2idvr5/Executable.exe
  • Kabát Peti
    RaveAir NAGYON SZÍVESEN!ENNYIT NE KÖSZÖNGED!Húú,de ki vagyok akadva ezekre a köcsögökre!
    Na,lényeg a lényeg!Most kaptam a mélt a szerkesztőtől,és aszonta,hogy ami mi keresünk,az más,egy úgynevezett IDArc nevű progit kell beújítanunk!Link nincs,úgyhogy codric irány kutatni!
    Én is azt fogok most!
    Azonnal szólj,ha jutottál valamire!
  • RaveAir
    Véletlenül nem létezik a Total Club Manager-hez magyar bajnokság? Mert az igazán jól esne. A magyarokkal lenni az mindig imposible fokozat... :D
  • Kabát Peti
    Na írtam neki mélt!Remélem hamarosan tud mondani valami okosat!Reménykedjünk!Nopá!
  • Kabát Peti
    Tomato33-->Mond el egész pontosan,hogy hogyan csináltad meg a stadionokat,lépésről-lépésre és akkor tudok segíteni!Csao!
  • Kabát Peti
    Csao!Codric,hát szívesen sajnálom,hogy "csak"ennyire jutottunk,de amit tudtam,ez ügyben megtettem,vagyis hazudok,mert ma fogok írni mailt a készítőnek!De szívesen!Én is megnéztem a texte wadot,és én is sajnálattal vettem észre,hogy náciul van,és ez engem is lelombozott,mert németből 1-10ig tom a számokat+vágom,hogy mit jelent a Jagermaister!De ez ahogy észrevettem,kevés! :-)) Nade mind1,írok mélt,és hátha ki lehet valamit okoskodni!!!/Remélem/Egyébként kipróbáltam,letöltöttem egy régebbi verziót,a 4es DUP-ot,de az még szarabb sdajna!Az egy wadot se tudott megnyitni!:((Hát egyelőre ennyire jutottunk!Írok ha lesz vmi!Na csao!
  • codric
    Peti kipróbáltam. Kinyitni kinyitja, listázza is, ki is tudom szedni belöle, de egyetlen kiszedet képet tudtam megnézni, az összes képszerkesztőm b..ik megnyitni a többit. Megnéztem a texte.wad vagy micsodát is. van benne néhány jó dolog, pl a főszponzorokat lehet módosítani, de az a problémám vele, hogy németül van, ahhoz pedig annyit sem konyítok, mint az angolhoz.
    Egyébként meg se köszöntem még a linket Peti, most pótolom, köszi. :-)

Frezer, küld el légy szíves az english.str.

Tomato, szívesen venném a textm.txt fordításba a segítséged, ha haza jöttem leírom, hogy mire kell figyelni fordítás közben. Most sietek, vár a meló. :-)
  • FrezeR
    akinek még nem küldtem el és igényli az szóljon a kérdéseket észrevételeket várom!
    jó játékot
  • Kabát Peti
    Branyek énse értem!Pedig ha van,ami nyitja ezeket a wadokat,akkor ezaz!Pedig csak a texte.wad, és az art.wad kéne,aztán slussz,baszott magyar lenne az egész!Viszont ha vársz még,akkor küldök egy mailt a készítőnek,hátha tud vmi okosat mondani!!/remélem/
  • Kabát Peti
    Huhh! A kérdés kiváló!Esetleg próbáld azt,hogy beteszel egy más képet helyette,bár ez elég gagyi 5let!Várj,megnézem tüzetesebben,és írok!NaCSá!
  • Kabát Peti
    Nos?Hogy megy codric???
  • Joke
    Peti én kipróbáltam azt a progit, és nekem kilistázta, csak éppen mikjor kimentettem,hogy szerkesszem,egy üres kép lett belőle,amit semmiylen képszerkeztő enm kezel. NA most iylenkor mit lehet csinálni?
  • Kabát Peti
    Ezt szeretem,amikor az összes ember,aki még egyszer sem volt ebben a fórumban most idejött és elkezdett lejmolni!Elég görénység!Nade mind1!Ez van! Codric-->Amit utoljára írtam link,az tényleg Qrva jó!Mindent kilistáz!Az fasza!Azzal sikerülni fog,mondom,én kipróbáltam!!!Sok sikert!