11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Maya #1014 Kristóf!!!
Nekem meg van!!!
Mikor tudunk találkozni?!!!
Várom priviben a leveleket!!!
A mailomat tudod, de ezen is megtalálsz:
[email protected]
Üdv,
Maya - Gyula -
skristof #1013 Szevasztok!
Én is már elkezdtem csinálni a Magyar Addont, de nincs meg a mostani adatbank, szal nem nagyon jutok előre!!! Várom a csapatokról/játékosokról az adatokat!!!
Kristof -
Maya #1012 Sziasztok,
Hát gyerekek nagyot szívok ezzel a magyar bajnokság átírással!!
Igyekszem!!
Üdv,
Maya -
skristof #1008 Ha igen, akor azt honnan lehet tudni, hogy melyik fájl melyik bajnokség, hmm??? -
skristof #1007 Buddy: akkor a data editor az ilyen country28.sav fájlokba menti el a cuccot???
Kristof -
skristof #1004 Igen!!! Ezaz!! ENYÉM AZ EZREDIK HOZZÁSZÓLÁS!!!!
Kristof -
skristof #1003 Azért ide írom az általam fordított lehetőségeket (kezdő angolos vagyok, szal szóljatok ha vmit rosszul értelmezek...!)
A lehetőségek:
-semmi
-gyáva
-bátor döntéshozó
-nem szereti, ha a managerek bekiabálnak a játékosoknak (??)
-nem nagyon avatkozik bele a játékba
-szigoró ember
-worl association referee - ez meg mi?? FIFA kerettag, vagy mi???
Nah, várom az ötleteket!
Kristof -
skristof #1000 Ja, és van mégegy kérdésem:
Aki használta már a Data Editort, az valszeg látta, hogyha bírót akarunk kreálni, akkor vannak opciók, hogy milyen is a bíró. Ezek közül szerintetek a magyarokra melyiket kéne írni?? Mert én el nem toom dönte, hogy ki félénk, ki bátor, meg ilyenek..... -
skristof #999 Halihó!
Lenne egy NAGYON FONTOS kérdésem:
nem tudja valaki, hogy melyik fájlba menti el a TCM Data Editor az adatokat???
Kristof -
#995 Javaslom a skót bajnokságot. Van pénz, jó a szponzorálás és jönnek a külföldi játékosok, nem túl hosszú a szezon sem. Az Aberdeennel nyomom (bár igaziban volt hétvégén nagy szívás)-> Celtic-Aberdeen 7-0. Sajnos a kedvenc angol csapatom az angol div 2-ben tanyázik, a pályáján meg a Fulham nyomul ... -
skristof #994 Hali!
Mindenki jáccik a game-el, vagy mivan???
Módosult a dolog, valószínüleg a DÁN bajnokság lessz felülírva.... (nem is valószínű, hanem szinte biztos:)))
Kristof -
skristof #992 Körkérdés: ki melyik bajnokságban/melyik csapattal jáccik??? -
skristof #991 Hi: akkor valószínű, hogy Iceland lessz felülírva, ha télleg lehet bele nb1/b-t is!! Amúgy ha valaki szeretne segíteni, akkor azzal tudna, ha küldene adatokat játékosokról!! Előre is kösz!
Kristof -
skristof #990 yellow: most vagyok cset.hu-n az 5-ösben!!! -
Obi #987 Bárhogy kattintok meg sem nyikkan. 2-3 másodpercig úgy tesz, mintha próbálna tölteni, de semmi. Ha neked már sikerült küldd már el mailban. -
Obi #985 Szia Anon!
A link amit megadtál halott, nem lehet letölteni a cracket. Küldd el mailban, ha nem jelent nagy problémát. Megőrülök, mert itt a kezemben a játék, de crack nélkül csak nézegethetem. -
Fehérember #983 Nekem is lenne egy kérésem.
Nekem folyton kilép és már unom ezért szeretném valamelyik istent megkérni hogy küldje el az emailorma azt a cracket amivel neki megy.
Előre is kösz.
A cím [email protected] -
M.A.D. #979 Hát sajnos a 4-4-2 ritka szar. 1 hónapig vártam rá.
Akkor már inkább "ez" a HATTRICK. -
yeelowrkekw #978 s kristof: gyere a cset.hu-ra ha ráérsz... 2-es szoba -
skristof #977 Akkaroom mondani a FÓRUM műxik!!!!
Kristof -
skristof #976 Nah, végre itthon!!!
Jah, és műxik a jelszó, majd vmikor lessz design is!! :))
Kristof -
Nasheem #971 Kristóf mikor indul a fórumod?
Ott megdumálhatnánk mit tudok segíteni. -
yeelowrkekw #968 Szerintem ha lesz nb1/b akkor szerintem az osztrákot ha nem akkor vagy az Icelandot vagy a Svájcit. nem? -
yeelowrkekw #967 s kristof: ha kell én szívesen segítek az nb1 megcsinálásában... -
yeelowrkekw #966 s kristof: ha kell én szívesen segítek az nb1 megcsinálásában... -
skristof #965 Buddy: szerintem CSAK úgy lehet választható bajnokságot kreálni, hogyha felülírsz egy másikat!! Szerintem....
Jah, 1 kérdés: azt tudja vki, hogyha megcsinálnánk a Borsodi ligát, és fel akarnánk tenni a netre, hogy akkor melyik fájlba is tárolja a dolgokat??? Melyik fájlba mentené el az új adatokat??
Jaj! Plussz egy kérdés: ha tényleg csak felülírni lehet bajnokságot, akkor ki mire szavaz, melyik ország helyett legyen a Borsodi Liga?? -
skristof #964 Fehérember: Ha-ha.... Mikorra lessz késsz?? Miután elkezdtük... Az az igazság, hogy még el se kezdtük!! Buddy: Te is csinálsz magyar bajnokságot?? -
skristof #963 Hi!
Anon: képzeld, végre le tudtam szedni, és télleg nem lép ki!!! Mondjuk még nem jáccotam olyan sokat, de nem lépett ki!! Bár jelenleg (hogy szar a gépem...) az is csoda, hogy elindult.... -
Fehérember #962 Mikorra lesz kész a magyar bajnokság? -
skristof #958 Azt mondod... Akkor valószínüleg az "Iceland" lessz nekem a magyar bajnokság.....
Remélem azon lehet változtani azért, hogy lehessen NB1 12 csapattal, de lehessen azért NB1B is!!!!
Kristof -
skristof #957 Jaj Anon: esetleg tedd fel az ultrawebre!! Az is ftp-s, de nem toomm hány mb-ot lehet felapkolni..
Azért próbáld meg lécci!!!
Kristof -
skristof #956 Anon: az upload-ba meg se találtam a te mappád....
(anonymként léptem be....) -
skristof #955 Hi!
Kabát Peti: Te le tudtad szedni az extráról a nocd patch-et??? -
yeelowrkekw #954 1500127097911060657818 -
#953 Tud valaki cd-keyt a total club manager 2003-hoz?
-
Fehérember #949 Milyen az a soccer manager? -
Fehérember #948 Autasavet is kiszedtem úgy is kilép -
yeelowrkekw #947 Buddy:bemásolom az új exe-t és a setupreg.exe-t a játék könyvtárába és ezután amikor elindítanám a játékot akkor lefagy -
skristof #943 Hoppá!!
Feltornásztam magunkát a legnépszerűbb témákhoz.... -
skristof #942 Buddy: Próbálgatom itt is ezt a Data Editort, de nekem nem sikerült úgy megcsinálni a Borsodi Ligát, hogy a "Start new game" után választani is tudjam a magyar bajnokságot!! Egyáltalán lehet úgy?? Vagy felül kell írni valamelyiket???
Kristof