11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#3203 Nah, még mindíg az MTK elleni emccsemnél tartok. HA cska végeredmény mutatja, 11-2, a taktaika szinte teljes támadás, az emg 5-ös szintü. Ha text módban nézem, akkor 2-0 -ra vesztésre álok a félidőben, úgy, hogy egyszersem! támadtam, pedig ez a taktikám! A teljse mérkőzésnél pedig 4-0 -ra nyerek, végig támadok, a játékosaim abeálított taktikát használják, az eredmény is valóságos. A legújabb javítás vann fen a teljes mérkőzés módnál. de én nem így akarom játszani, hanem úgy, hogy csaka végeredméynt mutassa. Akkor viszont nagyon-nagy bug-ok jönnek elő. Ez meg angyon elveszi a kedvem. Van valakinek ötlete, mit lehet csinálni? -
#3201 Jo.
Akkor mindjart nem lesz ott a -bol.
Kitudom szedni, hogy ne legyen ott semmi.
Amugy most teszek fel egy ujabb verziot kb 15 perc mulva.
A szoveges mod eleg jol halad.
Es Peet ha olvasod az irasomat, akkor a fajlt amit forditotok kuld el, en befejezem kb 30 perc alatt.
FONTOS -
Morfeo #3200 találtam én is vmi hibát igaz nem nagy csak érdekess.Az értékesítés/PR ponton belül van a vélemények vagy mi, és ott irja pl.:Nem minden a pénz?! x,y ,-ból Tatabánya! -
#3199 Hat en tovabbra se tudom letolteni a Quiz editort.
Szal ha megtenned 12342151245 ,akkor toltsd mar le es kuld el az Email cimemre pls. -
skristof #3198 olvassá visszafelé -
skristof #3197 énmeg szöveges modban nyertem meg a blt 7-0ra
előtte 6-0 meg 6-2 a deporral
szoval
erről ennyit -
#3195 Szeva!
ez volna a Total Club Manager topicja???
a 2004-hez magyarítás!! -
#3194 szega pilfer,
a 4. pontra, nem az van hogy itthon jáccottad az egalt, ezt a játék(is) vereségként értékeli...(nézd meg ilyenkor a játékos kivonulást, tiszta búval zuzott az egész banda.ha sokat nyomod 3d-ben 1értelmű lesz mikor örülnek-mikor nem. -
M.A.D. #3193 Ok. Napi próba indul. :)) -
#3192 Feltettem egy javitott verziot, ami tartalmaz egy kb 50%-ban elkeszult szoveges mod fajlt is.
Mint mar mondtam sajnos hiaba forditom be a databaseba, ugy angol marad a szoveges mod. Ezert olvassatok el az olvassel.txt-t.
Idezem:
"TCM2004 magyaritas 0.99i
Mint lathatjatok az archivban megtalalhato egy Textm.txt fajl ez azert van mert sajnalatos modon a szoveges mod angol marad hiaba forditom bele ezt a fajlt a database-ba, mert a program a Total Club Manager 2004\database\eng\ konyvtarban is tarol egy ugyanilyen nevu fajlt.
Szoval ha kiakarjatok a kb felig elkeszult magyar szoveges modot probalni, akkor ugyan ugy kell eljarni a telepitesnel, mint a lejjebb szereplo eredeti database.big fajlal.
tehat az archivban szereplo Textm.txt filet kikell cserelni a Total Club Manager 2004\database\eng\ konyvtarban szereplo ugyan ilyen fajlal. (Nem art elotte a regit atnevezni pl Textmold.txt nevre, hogy kesobb visszatudjatok allitani" -
#3191 Ezek nagyjabol mar javitva vannak.
Csak meg nem tettem ki a kovetkezo verziot.
Az az igazsag , hogy az interjukat meg, nem en forditottam, igy inkabb csak az elirasokat neztem at benne. -
pilfer #3189 Nem tudja valaki, hogyan lehet átállítani a bill.-et, amikor fúzióban játszok? (Egyáltalán át lehet állítani?) -
pilfer #3188 Helló Jakuza!
Megint játszottam egy kicsit, és megint találtam a fordítással kapcsolatos hibákat:
1. Az egyik megfigyelő különleges képessége a következő: "Határozatlan megállapítást tud tenni a taktikai képzettségett illetően." Azt gondolom, hogy a határozatlan itt határozott akar lenni.
2. STÁTUSZ\KARRIER\SZERZŐDÉS FELOLDÁSA -> az inkáb a szerződés felbontása (ez csak szépséghiba)
3. Az egyik mérkőzés közbeni szünetben észleltem a következőt: Csapat beszélgetés (a hátralevő időben)menüpont alatt az egyik választható utasítás: "Már nem szükségszerű" - ezt nem értem; ez mit akar jelenteni? Vagy csak lemaradt valami a fordításban? (Vagy csak én vagyok egy kicsit sötét?) :)
4. Még egy számomra érthetetlen dolgot vettem észre: 0:0 lett a mérkőzés végeredménye és egy riporter megkérdezte: "XY úr, szerencsés döntetlen egy csalódást okozó mérkőzésen. Mit gondol?" Erre a 2. válasz: "Ez egy szerencsés nap volt számunkra, nem panaszkodunk a VERESÉG miatt."
5. Szöveges módban jtszottam, amikor a beállítások részben az volt írva, hogy PÁRBESZÉS információ megjelenítése.
6. És az - egyelőre - utolsó észrevétel megint egy interjú közben: Kérdés: "XY, egyszemélyesnek tűnik a helyzet. Biztos a győzelem?" Válasz: "Nem feltétlenül. Ha látom, hogy (...?), akkor azonnal lecserélem..." A "hogy" után valami lemaradt.
További jó fordítást! -
#3187 Én azt akarom valahogy elérni,hogy minden edzésfajtát én állítsak be saját kezüleg(Nagyon lassítja a játékot, hogy mindig kikell,hogy töröljem amit a gép beállít!),mint régen csak valamit bekapcsoltam és azóta se tudok rájönni,hogy mit! -
#3186 Minek csak a pénzt viszi máshaszna nincs! -
#3185 Nem tudom ki mondta, hogy csak 3 golt lehet szoveges modban loni, de meg kell cafoljam.
Miutan teszteltem egy kicsit az eddig elkeszult 40%-os szoveges modot 5-1re nyertem.
Meg egy erdekesseg, a Textm.txt fajl hiaba van beforditva a databaseba ugy nem igazan mukodik, csak ha a Total Club Manager 2004\database\eng\ konyvtarban talalhato.
Egy-ket nap es egy nagyjabol turhetoen jatszhato modot produkalok.
Pontosabban produkalnek, mert Peeet-eknek is osszeken kapniuk magukat, mert amit ok forditanak abban vannak a 11es rugasok es egyebb fontos feliratok.
Szal Peeet igyekezzetek, hogy mire en elkeszulok a 700k-s forditassal egyedul, addig ti ketten vegezzetek a 32k-s masik szoveges fajlal.
-
#3184 Magic:vegyél fel egy valódi asszisztenst:) -
Morfeo #3183 státusz/aszisztens en belül kitudod választani, hogy miket végezzen az aszisztens és te -
#3182 Válaszolj a 3180-ra légyszives! -
#3180 Apropó kiadtam az edzéseket a manager aszisztensnek(ami nincs is a személyzetilistám szerint! :) ),hogy ő állítsa őssze!Na mármost ő nagyon bénán rakja össz összeszedtem miatta 1 vereséget!!!!Hogyan tudom elvenni tölle? -
#3179 Majd írd ki a fúrumra,ha frisítesszt légyszives! -
#3178 Hat azthiszem akkor a 10xer nagyobbal hamarabb fogok vegezni. Textm.txt kb 25%-os
12342151245 ird fel legkozelebb a hibakat.
-
Morfeo #3174 Ha vkit érdekell akkor itt van egy master.dat fálj amivel müxik az editor./elvileg/Én még nem probáltam mert nálam nem fagy! http://zagreus.uw.hu/index.html -
#3173 Írd be ide, ha felteszel 1 frissítést jó??? -
Morfeo #3166 HI!
Nem tudjátok mitől van az, hogy ha a fuzióval nyomon a gamet akkor a meccs értékelésnél a játékosaim mindig 6-7est osztályzatot kapnak kivéve aki gólt rugott az 8-9est szokott kapni?Jah és volt olyan hogy vkit elvertem 5-0ra és nála tele volt 8-assal nálam meg full 6-7. -
slender #3164 Bocs, nem figyeltem. Köszi! ;)
A fordítás nagyon jó, egyedül az zavar, hogy mikor 2 góllal győzök, akkor vmi olyasmit ír, hogy ez az 1 gólos győzelem nem túl bíztató :D -
#3163 Utana nezek.
Ugyis valamikor felteszek egy uj verziot amiben mar a szoveges mod kb 15%-os. -
#3160 Ja es ne forditsal legalabb addig, mig nem vegeztek a leltarral, mert nem tudnank a szivunkre venni azt, ha veletlenul hianyt csinalnal.
Raer majd utana is, bar nagy valoszinuseggel addigra mar vegezni fogunk.
Remelem nincs harag. -
#3159 Nem kell ez a most en vagyok az elesett, martir, akibe mindenki belem rug szoveg.
Eloszor is te igergettel es te nem tartottad magad ahhoz, masodszor is ha ezt a szemedre vetik, ne akarj martirt csinalni magadbol.
Ja es mar alig varom , mikor kezdodik a vulgaris megnyilatkozas, ahogy az altalaban lenni szokott. -
#3157 Peet valaki vert teged, hogy forditsal?
En ugy gondolom nem. Senki soha es semmiert nem teremtett le teged.
Tisztelni es becsulni kell azokat, akik onszantukbol, forditanak valamit masok kedvtelese miatt raadasul semmi anyagi juttatas remenyeben.
Mint ahogy azokat meg elitelni, akik ezeknek az embereknek a munkajat feltartjak, vagy hatraltatjak.
Annyi az egesz, hogy ha valaki tisztaban van azzal, hogy mire vallalkozik, akkor azt elvegezze, vagy ne igerjen semmit. A lenyeg nem az, hogy te vagy akarki mas
mennyi ido alatt vegzi el a forditast, (mert ugye ha jol emlexem senki nem siettetett itt senkit), hanem az, ha elkezd valaki csinalni valaki valamit, akkor veghez is vigye lenyegtelenul mennyi idobe is kerul az neki.
Felelotlenul lehet nyilatkozni, az elso fellangolaskor, hogy na majd en megmutatom, de az biza semmit nem er, ha 2 nap mulva mar mast mond az ember. -
#3156 Figyelj mar oda mit irok. "GONDOLOM"
Nekem ez a velemenyem.
Ettol meg masnak lehet mnas a velemenye, sot mashogy is tortenhet a dolog.
De hagy dontsem el azt en magam, hogy nekem mi a velemenyem, meg akkor is ha esetleg az nem lenne igaz.
Mint ahogy en sem veszem toled el azt a jogot, hogy ha ugy gondolod, hogy ha megbantva erzed emiatt magad, akkor ne adhass ennek hangot.
"egy nyilvános forumon teszed közhiré saját gondolataidat"
Meg szerencse, hogy szolasszabadsag van.
Es gondolom ezek utan is kifogom nyilvanitani, a velemenyemet es nem fogok lakatot tenni a szamra, mert ez neked, vagy masoknak nem tetszik.
A masik fele, ha nem igergettel, akkor miert is kerted el a forditani valo anyagot ? Talan kedvtelesbol ?
Vagy nalad az nem igeret, ha azt mondod, hogy kuldjem el majd te leforditod ?
Na mindegy lehet , hogy mashogy gondolkozunk. -
M.A.D. #3154 off: te meg biztos egy huszonegynéhány éves kis polihisztor lehecc...
sorry...
on: -
Zagreus #3151 Igazából nem akarok senkinek sem igazat adni de nekem ez nagyon nem tetszik :) . Nem lehetne máshol megbeszélni mert semmi közünk hozzá :) mondjuk egy sör mellett. Amúgy szerintem épp idelye egy bocsánatkéréshez Jakuza !
De amiért igazából írok nem tudtok egy olyan progit amivel mezeket meg stb-t lehet importálni ? -
#3149 Latsz itt valami olyasmit, hogy hazug ?
Amugy , nehogy mar ezekutan, te haborodjal fel.
Vazolom akkor neked a helyzetet, ha valaki tudja, hogy idezem;
" pedig általában minden nagyobb cég életében a leltárral kezdödik. Beosztásomból adodoan én felelek mind a 4 keleteuropai nagy raktár árukészletért"
akkor nem iger meg semmit, mert tudja, hogy nem lesz ideje, mert ket nap mulva leltaroyni fog, es nem a masik embert hitegeti. De nalatok ugytunik mas a szokas. Eppen ezert a kutyat, nem erdekli, hogy te hany raktarert felelsz, mert az embert az adott szava es cselekedetei alapjan merettetik meg, nem pedig az alapjan, hogy mi a munkaja.
A masik fele te lattad, hogy itt valaki is neven nevezett teged, hogy "hazudott a Pgeorge ?"
Ne viccelodj mar.
Jo ember a masik fele, hogy nehogymar szamon kerd rajtam, hogy en mit irok es mit nem. Talan azon kellene neked elgondolkozni, hogy mennyit is er a szavad.
Ebbol csak egy tanulsagot lehet leszurni.
Felelotlen dolog igergetni, ha az ember elfoglalt.
Vesd az eszedbe, es lekozelebb kalkulalj.
-
#3148 nah..azé nem kell elsülyedni, gondolom már tisztáztátok..
én sz.szerint ugy gondolom ez a társaság benéz 1 'bocs'-t Jakuzától(ez szvsz), mivel végre be akarja fejezni azt a magyarítást amit ő tartott össze. George29-ról pedig megtudtuk hogy '4 keleteuropai nagy raktár árukészletér' felel, ami szintén nem kis dolog. :)
innen nézve sztem George29-nak igaza van, Jakuzának meg talán csak George29- al szemben nincs.
remélem nem haragudtok, hogy belepofáztam, de akkora volt a csend... szasztok.
-
#3146 PL:most 3 csapat ölte magát egy 1-es szkilü középhátvédemért a győztes 5520 eurot adott érte!!! -
#3145 Nekem az 1-es 2-es szkilju embereket is elviszik!
Ne kérdezd,hogy hogy csinálom, mert fogalmam sincs,de örülök neki! -
#3144 Elkezdtem forditani a legnagyobb allomanyt a maradekok kozul. (Textm.txt)
Szal a maradek 3 ratok var fiuk, mert ez nem lesz akarmi munka mindossze 18238 bejegyzes.
Szal Peeet,Freezer es Sapi osztozzatok meg a maradekokon.
Mivel ahogy jo magyar szokas szerint lenni szokott A Texte Zeitung Kurzberichte.txt es a Texte Zeitung Match Report.txt forditasat 2 nap alatt lemondtak azok, akik forditani kezdtek, mindenfele okokra hivatkozva, aminek gondolom a fele sem igaz.
-
#3142 Jól mondod EDDIG,a 2003-asban!!!!! -
#3139 Bazzeg de úgy elég lassú, meghát eddig a show final... volt szerintem a legélethűbb. Legalábbis a 2003-ban. legalábbis eddig...