11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • [Jakuza]
    Javitva az osszes hiba.
  • b-type
    hmm..sztem nem hülyeség, hisz a bevételből nem vonódik a nyert mecs pénze, a kupa pénz az nekem most nem tiszta..nem kapsz pénzt(?!). másolásvédelem nem hiszem, mert eddig ez nem itt felemlítve, sztem beállítás.
  • b-type
    kissé tömör..sorry,nem t'om képben vagy-e, a játékos szerződésekről beszéltem, csak azokat érdemes drágán tartani akik letesznek v.mit az asztalra+jó mentor+összben(kor-fitness-perspektiva)..blabla, a többi piac. hali
  • b-type
    hi, nézd meg a fizukat, hátha sokat fizecc nyert meccsért.csö
  • savafan
    A felirat melletti nyílra kattintva válassz ki egy terméket a bal oldali listának a kínálatából.
  • [Jakuza]
    Sajnalatos modon en nem tudom azt megnezni, mert nekem nem aktiv az a menu, mert egy nincs arucikk virit ott nekem.
  • savafan
    Azaz. A hét különleges ajánlata. A konkrét szövegre nem emlékeztem, bocsesz. És ott ha kiválasztasz egy olyan cikket aminek az eladási ára nagyobb 10-nél akkor tűnik el a szöveg.
  • ricsi1
    hy
    a Total Club manager honnan szerezhető be a DC++-on kívül?
  • [Jakuza]
    Eskuszom nem tudom milyen akciozasrol beszelsz. :)
    Gondoltam, hogy valahol itt kene keresni, vegig is neztem, de semmi ilyet nem talaltam.
    Van legfelul egy olyan, hogy A het kulonleges ajanlata (na ott nekem semmi nincs csak egy Nincs arucikk felirat.)
    Es alatta pedig az van, hogy Osszes lehetseges aru listaja
  • robotnyk
    gamecopyworldon is van, csak az indexben nincs felsorolva
    http://spacetarget.com/games/pc_total_club_manager_2004.shtml
  • savafan
    Angol verziót nem néztem. Igazából csak a magyarral játszom komolyan. Ott található ahol a Marketing/PR opciónál. Ott van három fül, alul. A középsőre "Árusítás" van írva ha jól emlékszem. Ezen a lapon jobb oldalt felül van egy akciózás rész. A nagymértékű vásárlás fölött.
    Remélem érthető a hely:)
  • [Jakuza]
    Meg aztan hol a francba van ez az akcios menu , mert en meg azt se talalom meg. :)
  • grebber
    Én eddig csak a Championship Manager sorozattól nyomtam!!
    Csak egy baj van velük egyikben sincs komoly ellenfelem!!
  • [Jakuza]
    Es ez csak a magyar verzional van ?
  • [Jakuza]
    Hm ugytunik tevedtem, mert a Megagamesen van TCM nocd crack.
    TCM 2004 v1.1 NoCD Crack
  • savafan
    Azt, hogy az akciózásnál csak 3 számjegyet képes kiírni ha fontban játszok. Nem tudom a többi fajta valutánál is 3 jegyet ír csak ki. Ezáltal ha valamit 10 egység fölötti értékben akarok akcióban adni akkor az érték nem jelenik meg. Csak fel-le lépkedhetek a nyilakkal de nem tudom mennyin áll.
  • [Jakuza]
    TCMhez tuti nincs no CD crack.
    Amugy ha a http://www.megagames.com/cracks/gs.htm oldalon vagy a http://www.gamecopyworld.com/ oldalon nem talalsz akkor valoszinuleg nem is letezik.
  • [Jakuza]
    A penzugyes hiba mar javitva.
    A reklamcuccok akcios hibajan mit ertesz ?
  • savafan
    Ezt kerestem illetve hiányoltam én is. Az angolban nem figyeltem csak furcsállottam, hogy ebben a játékban ilyen nincs. Enélkül kicsit kusza a pénzügy.
    A reklámcuccok akciós hibája kijavítható vagy az bug?
    THX előre is!
  • [Jakuza]
    NA vegre meg van a hiba egy sor valahogy kimaradt az edzesszovegekbol, most mar minden a helyere kerult es megfeleloen mukodik.
    Termeszetesen a magyaritasban is frissitve.
  • laczoo
    huncm.freeweb.hu
    mellesleg a játéknak van külön fóruma
  • ricsi1
    ezt honnan lehet leszedni????
  • skristof
    akkor #2222
    amugymeg talán:
    ezt tedd be a kedvencekhez
    énis igy csinálom
  • Imremagdi
    A TCM 2004 LEGFRISSEBB MAGYAROSÍTÁSÁT HONNAN TUDOM LETÖLTENI,MERT A 2845-HOZZÁSZOLÁS LINKJE NEM MÜKÖDIK !
  • [Jakuza]
    Mint latod en mar elkeszitettem. De azert kuld el , mert ugy vettem eszre nalam valami miatt elvan csuszva 2-3 mondat erthetetlen modra.
    Most probalom javitgatni.
  • The Hedgehog
    Sziasztok... szia Jakuza!

Bocs, hogy csak most, de az ünnepek miatt nem tudtam netre mászni. Na kész vagyok a teljes trainingsession-nel. Holnap átnyomom neked... volt rajta még mit javítanom :P

Készítettem egy telepítős verziót a 0.9.9.e változatról melyet kiraktam a FIFA HUNGARY-ra. Ez azért jó mert automatikusan biztonsági másolatot készít a régi fájlról és a későbbi verziókat ha telepíted felismerik az előzőleg már fent lévőket... (később lehet jelentősége)... gondoltam hasznos.

egyébként át kellett írnom a verziószámot 0.9.9.5-re, de remélem ez nem baj! Folyamatosan megcsinálom majd az újabb verziókét is.

Akkor holnap!
  • [Jakuza]
    Fent.
  • [Jakuza]
    Megtalaltam a hiba okat.
    Javitva lesz mindjart.
    Valamint kiegeszitve a heti sajat edzessel es kisebb tovabbi hibak javitasa.
    Szal kb 5-10 perc es tolthetitek a v0.99g verziot. :)
  • [Jakuza]
    Majd megnezem mitol lehet ez a hiba es megprobalom kijavitani.
    A tobbieknek a figyelmebe. A trainingsession.txt elkeszult, meg atnezem, es megprobalom kijavitani a hibat, amit VLaci felfedezett es utana, felteszem az egeszet.
  • Magic Boy
    Ne szívd már enyire mellre a dolgokat!
  • M.A.D.
    Én már unalmamban minden héten "gyereket csinálok" a feleségemnek! Amíg munkanélküli vagyok, addig valamivel el kell ütnöm az időt. Mármint a game-ben. :)
  • savafan
    Egy kérdés:
    Amikor az ajándéktárgyak oldalán járok akkor az akciózásnál csak a 10 egységár alatti számok látszanak nálam. Az a fölötti áraknál csak találomra sikerül beállítani az árat. Ez a jobb oldali oszlop jobb felső sarkában van, az akciós termék kiválasztása alatt. Lehet ezzel valamit kezdeni?
  • Jasper
    Ha már ennyire odavan mindenki leírnám pár eredményemet,nem rég kezdtem:
    NBII Wiener sport csoport:

magyar kupa: 1.forduló
    Vecsés Fc-Békéscsaba 0-0 11-esekkel:4-3

bajnoki:
    Szentes-Vecsés 0-0 Vecsés-Soroksár 0-1
    Gyula-Vecsés 1-2 Vecsés-Salgótarján 2-0
    Kazinczbarcika-Vecsés 0-0 Vecsés-BVSC 1-0

magyar kupa: 2.forduló
    Vecsés-Újpesti TE 1-0

közben:válogatott
    Lettország-Magyarország 0-3

Nos ezek eddig az eredményeim,nekem tetszik. :-))
  • AMDFan
    Azért ennyire ne sajnáltasd már magad.
    Ha emiatt elment a kedved a játéktól akkor csak sajnálni tudlak.
    Rá kell még érezned a fórumozás lényegére, és arra, hogy nem kell mindent mellre szívni.
  • AMDFan
    Sziasztok!
    Én is Jakuzának tudok csak igazat adni.
    Viszont valamit nem értek. Mi a különbség a nehézségi szintek között?
    Az, hogy kapásból malusszal kezdesz vagy maga a game nehezebb?
    Én a 2003-ban csináltam meg egy skót legalsóbb (talán 4.) osztályú csapattal, hogy 2017-re BL döntős lettem velük.
    A BL döntőt meg valamiért nem játszottam le azóta sem. Kimaradt valahogy. Na az nem volt rossz.
  • Magic Boy
    Egyetértünk ez az igazi kihívás!És aki a manager tudását akarja lemérni az így is játszik!
  • [Jakuza]
    Csapat > Edzes > Szemelyes edzes menu.
    Ha bent vagy a Szemelyes edzes menuben, akkor fent a tehetseg es a fejlodes kozott latod azt, hogy Edzes feladat.
    Na marmost ha erre jobb vagy bal klikkel rakattintasz, akkor megtudod valtoztatni, azt, hogy mit edzenek.
  • [Jakuza]
    Akkor inkabb a "Texte Zeitung Kurzberichte.txt" filet csinald.
  • [Jakuza]
    George melyik filet is akartad forditani ?
    Mert a maradek 6bol most 3 forditas alatt van.

Tehat amiket jelenleg rajtad kivul forditja valaki.

"Texte Zeitung Match Report.txt" (Hori)
    "trainingsession.txt" (Jomagam)
    "Texte Textmodus Spiel.txt" (Peeet)
  • [Jakuza]
    Valoban, de amig nekem 4000-t kell kifizetni addig neked 40000-t, Viszont en a tamogatoktol kapok, 25,000-t, addig te 1,68milliot. Addig mig nekem az eves belepokbol a bevetelemkemeny 5000 font addig neked 874000 font.
    Kisse marginalis kulonbseg.
    Raadasul ugye nekem tobbet kell fizetnem a jo trenerekert mint akar csak a 3. osztalyunak, mert inkabb odamennek mint 5. osztalyuhoz, a jatekosokrol ne is beszeljek.
    Valamint a tobb nezohoz, nekem stadionra is kell penzt kiadnom, amig azt egy elso osztalyunak nem kell, mert eleve tobb 10000-es a stadionja. Szal nem kell a tereles, hogy mi eros es mi gyenge.