11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Magic Boy
    A baloldaiak nálam is magyarok,de a középső csk kb 75%-ban! :(
  • [Jakuza]
    Valamit te nagyon nem jol csinalsz.
    A magazin ket felso cikke mind magyar, valamint a kep baloldalan , ahol a főcim ki van irva szinten minden magyar.
    Csak alul a 3 masik kis rublikaban talalhato cikk nem magyar, az mind az utolso fileben van, ami meg nincs leforditva.
  • Magic Boy
    a 22.-eit!
  • [Jakuza]
    Mi van ?
    Milyen problema ?
    Es milyen Pach ?
    Es mit nem ir be ?
  • ricsi1
    há'nem igaz!nálatok ez a probléma sose jelentkezik_?
  • ricsi1
    mér nem írja be?
  • ricsi1
    katt a válasz...-ra
  • ricsi1
    jajj!pach kéne!
  • [Jakuza]
    Micsodat ?
    HA kerdezel valamit, akkor legalabb a kerdest tedd fel rendesen, mert a kutya nem erti, hogy mit akarsz.
  • ricsi1
    hogy kell használni?
  • [Jakuza]
    Te mikori magyaritast hasznalsz ?
    Az olvassel.txt-ben nezd meg.
    A jelenlegi a TCM2004 magyaritas v0.99k
    Amugy ami nalad nagy nagy ritkan az allandoan magyar.
    Valamint ma 2-ora korul feltettem a tovabbi javitasokat tartalmazo magyaritast.
    Safavan 2. eszrevetele javitva. a script el volt kisse monyakolva. Valamint egy-ket tovabbi javitas tortent a Translations.txt -ben.
  • Morfeo
    nálam működik amit a Jakuza írt
  • Magic Boy
    Pedig így van az újságcikkböl cak a sarokban lévő kiscikkek és nagyon ritkán a főcikk a magyar a többi mind angol! :(
  • [Jakuza]
    Na az erdekes lenne.
    Mivel mar a merkozes osszefoglalo is magyar.
  • Magic Boy
    Jakuza írtad,hagy az ujságcikkekkel megszenvedtél!Még nemfejezted be vagy mi a baj,mert nálam olyan mint eddig csak kb 35%-a magyar! :(
    mi változott a legújabb frissítésnél?
  • Magic Boy
    Nekem is működik a mentésban minden!
  • [Jakuza]
    A hosszab feliratokra vidd ra a kurzort es kiirja sarga betukkel mit tartalmaz.
    Nem tudok mit csinalni vele.
    A masikkal kapcsolatban, atenzem, mert segitseget kaptam ott a forditasnal, es az vendegcsapatot a srac ellenfelnek forditotta sok helyen igy is atirtam a 70%-t a forditasanak, de ugy tunik sok minden elkerulte a figyelmemet.
  • Imremagdi
    Ez a magyarosítás már tartalmazza a riporter kérdéseire történő válasz magyarosítását,és az újságcikkek magyarosítását is?
  • savafan
    A magánéleti tözsderészben hosszabbak a feliratok mint a hely. Ha jól érzékeltem akkor az uccsó szavak maradnak le a hosszabb "előrejelzésekből".
    Illetve a napi mérkőzésbeszámolókban (az újságra gondolok) ott többször volt olyan, hogy keveri a csapatokat.
    Pl: én a Valenciával gólt rugtam és vezettem, erre a szöveg szerint az én játékosom rugta góllal az ellenfél vezetett. Remélem érthető:) Illetve amikor több góllal vezettem akkor a szöveg szerint az ellenfél vonult le a félidőben, vezetéssel.
    Majd keresek még és írom a dolgokat.

Ja. A reklámajándékoknál az egyik ablakban baseball labda van, a másikban meg baseball sapka. De vásárláskor ugyanarról a termékről van szó.
  • M.A.D.
    off:nem kell a fenekünket kitörölni. legalábbis, az enyémet nem. én megvárom, míg rászárad, azt "paksi földimogyoró"! :)

on:
  • [Jakuza]
    Minden el a mentett jatekban is.
  • FrezeR
    jó lenne tudni, mik azok a javitások amik nem élnek a már mentett játékban.
  • savafan
    Egy dolog feltűnt az új patch-el kapcsolatban. Amíg ez nem volt fenn, addig kb. 1-2 sérültem volt fordulókon keresztül. Azóta meccsenként kb. 1:( Kicsit hullok mint a legyek.
  • GmorpH
    Egy dolog zavart az egészben nagyon, mégpedig az, hogy a 3D-s meccs felbontását folyton elfelejtette. Ez mostmár működik. Ezen kívül a javítások nagy része szintén működik újrakezdés nélkül és ha megnézed hogy miket változtatott a patch akkor látszik, hogy a legtöbb dolog független a mentésektől.

Ettől függetlenül akinek van ideje az persze kezdje előlről, de felesleges ezzel komolyabban foglalkozni. A hivatalos fórumon sem találtam egyértelmű véleményt.
  • b-type
    esetleg v.ki aki vágja az angolt rákérdezne a hivataloson?
    hátha mivan..
  • b-type
    ja hmm! ez tutta?? és tudtok valamit arrol, hogy mi az amit nem lehet..?
  • Morfeo
    vissza lehet tőlteni a gémet csak amit javít a patch annak egy része nem kerül bele a mentett játékba
  • skristof
    jaja sztem is
    1ébként annak ellenére, h lassu a netem, énis hiányolom belőle a netes multit..
    mert nemrossz igyse, csak körülményesebb...
  • FrezeR
    most nem arról van szó, hogy nem lehet betölteni a régi mentést, hanem arról hogy pár dolog nem él a javitások közül, ha nem kezdel egy új játékot, elvileg igy van mert 2003-nál is ez volt.
  • GmorpH
    Ez remek, akkor már ketten vagyunk.
  • b-type
    Én is azt írtam mert igy tapasztaltam, pecs után minden ok.
    nem t'om elképzelni hogy másnak gáz, bár én nem raktam fel az elözőeket( pecs, 3d jav. ilyesmi) fifáról töltöttem.
  • GmorpH
    Hogy másnál miért nem megy azt nem tudom, de én simán betöltöttem a patchelés után a mentett állásomat.
    Tehát a patch miatt szerintem felesleges újra kezdeni előlről az egész játékot.
  • Morfeo
    szvsz a cm 3dologba jobb mint a tcm(fórum címénél maradva)
    1:a patchelés után a régi mentést lehet használni
    2:a bajnokság választásánál lehet szabályozni az osztályok számát
    3:van benne multi
    azt ennyi mert a többibe szerintem oda veri a tcm!!!
  • ricsi1
    és az kb hány %-os?
  • nutiform
    KÖszi a címet!
  • skristof
    valaki mintha azt irta volna, h jo a régi mentésekkel is!
    de azért megerősíthetné ezt valaki!! :)
    amugy topic-cím átnevezésést énis ajánlom
    jah, és még vmi: énmár irtam moderátorok topikba de le se sz@rták, szal, alcímbe kéne link sztem tcm04 magyarításához, mert mindenki frankon lusta visszaolvasni!!
  • Zagreus
    Ezt mondom én is :)
  • [Jakuza]
  • FrezeR
    jó dolog a patch, csak én azt utálom benne, hogy mindig újra kell kezdeni a játékot:( az ember végre felfuttat addig jobb esetben egy kiscsapatot, és akkor kezdheti előlről. nem is értem miért nem ugy csinálják hogy jó legyen az elmentésekre is!
  • nutiform
    És melyik címről lehet letölteni?A fifahungaryn nekem még a régi van