11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#2906 Na.
Most tesztelem a Freezer altal kuldott anyagot.
Sajnos erre azert van szukseg, mert sajnalatos modon beleszurt kulon 11db hivatkozast, gondolom ezzel probalta kompenzalni, a fagyast, pedig en megtalaltam az ellenorzesnel a hibat egy csomo tabulator leutes formajaban..
Valamint a 1485-1496os bejegyzesek 2x-er szerepelnek a szovegben.
Nem tudom hogy csinalta, de most vettem eszre es ez egy kis tesztelest von maga utan.
Szal most egy kis teszt es ha egy-ket ora jatek utan sem lesz fagyas stb az uzeneteknel, akkor felteszem a kibovitett valtozatot. -
#2903 Baszki nagy nehezen negyedik lettem a west ham uniteddel a bajnokságban. Kemény volt. Volt olyan, hogy 4-es volt a légkör, állandóan vittem őket edzőtáborba. De a legdurvább: a vb előtt uruguay szövetségi kapitány lettem. megnyertem velük a vb-t, bár el kell ismernem, nem volt nehéz. Viszont utána jött a mail, hogy eddig szólt a szerződésem, visszlát. A szemetek. A msáik, meg hogy sehol nem írja ki a game, hogy nyertem vb-t. A karriernél sem, ott van még mindíg a nagy 0. Szal nem értem. Ezért kűzdöttem annyit? Most jön a második (és talán utolsó évem) a west ham-el, a bajnoki címről ámodozom:) -
#2900 szvsz akkor előbb előjött volna. a tcm 2003ban is (és úgy egyébként más focimenedzserben is) előfordultak random savegame elhalálozások -
#2894 Hát igen könnyebb más munkája után learatni a babérokat,mint megcsinálni a munkát! -
#2893 Hol is kerdezted 2x ? :)
ShareMarket.txt
Texte Textmodus Spiel.txt
Texte Zeitung Kurzberichte.txt
Texte Zeitung Match Report.txt
Textm.txt
trainingsession.txt
Ezek vannak hatra.
A trainingsession.txt forditasat The Hedgehog kb 3 vagy 4 hete igergeti.
Azt mondta , hogy mar elkeszult vele, de kb mikor 2 hete raszoltam, hogy kuldje el akkor, csak terelt jobbra-balra.
Az a legszebb az egeszben, hogy a mi Magyaraitasunkat akarjak kitenni igy a FifaHungary oldalara, hogy ekkora linkek. -
#2890 nem kellett volna ezzel foglalkoznod Jakuza, szivesen átnéztem volna énis, de köszi ha megcsinálod, igen nyilván sok benne a hiba mert kúrva sok a szöveg benne,de legalább már megvan:) mi van még hátra? kérdezem 3x-ra ;) -
#2889 Majd ha vegzek Freezer forditasanak javitasaval, akkor felteszem a frissitest.
Most befejezem egy kicsit igy is kb 14 oran keresztul csak azzal foglalkoztam.
Most kb ugy 80%-at atneztem az EAmailtext.txt fajlnak.
SZVSZ holnap delutanra meglesz.
Csak eleg gaz igy atnezni es eleg sok benne a hiba es meg maradtak benne angol szovegek is amit le kellett forditanom. -
#2888 Én minden beszoktam alul x-elni kivéva a legmagasabb bérü játékost aláírásipénzt viszont senkinek se adok(Na jó egy nagyoknkirály ember kapna 100000 eurot! :( )Most jelenleg 7.vagyok a magyar bajnokságban(a Pécs 11-esel vert meg másképp 6. lennék),de mostjön 2 nyerhetőnek tünő mérkőzés(A Haladás ellen csabán és a Diósgyőr ellen idegenben!)ha mind a 2 hozom az sokat lendíthet rajtam a tabellán!
Amúgy van egy 20 éves feleségem(Dunai(Mihály)Vica)aki terhes és imád!A klubb bízik bennem és a szurkolók is a múgy a célkitűzés a 9.hely!
Egyenlőre ennyi a többi majd a téliszünetben vagy a szezon végén! -
#2887 hali, és buék. Egyébként ki mivel szokott édesgetni?, ált. egyes csapat stabil játékosa, átigazolási díj(sok× örülnek az irreálisnak is), némi jutalék a bolti eladásból, esetleg megnyert meccsek bonuszai. ezek jobnak tünnek mint a heti fizuk, még a sima mecs pénz is jobb hisz sok× nincs mecs 1 héten. Öregeknek bejön még a 'mig meg nem halsz' duma is. Szal ki mit helyez előtérbe?, +még kiváncsi lennék ki melyik fokozaton nyomja? (én amatör szinten.)csak a frusztráció nő, vagy van értelme emelni a nehézséget? csak ennyi(). csövi -
#2886 Volt egy 19 éves ember akit ingyen lehetett volna igazolni, de elszúrtam(nemakartam neki aláírásipénzt adni és így "csak" 1 csillagos vot az ajállatom!)és nemigazolt hozzám! :( -
#2885 Majd kijavitom a hibakat. -
AMDFan #2883 Hát azokkal könnyeb dolgod lenne mint nekem ezekkel.
Wales,Norvégia,Skócia,San Marino a csoportom.
Egyébként Walesben miért nem játszik Giggs?
És a hollandoknál Nisti?
3 pontom van 2 meccs után (Wales-t 5-0-ra vertem Scotlandtól kikaptam 1-0.ra) -
skristof #2882 nekem norvágok akartak, de elbasztam, tul sokat akartam :P
basszameg -
AMDFan #2881 Most nem vesszünk össze de én nem venném meg.
33 éves. nőni már nem nagyon fog a skillje.
inkább vegyél fiatal tehetségeket.
Én szeretek ingyen igazolni fiatal tehetségeket.
Most 3 sztárom van Linzben. Sajnos a Chelseat kaptam a BL selejtezőben úgyhogy az bukta maradt.
Válogatottat kaptam megint (Bosznia).
Ki kéne jutni az osztrák EB-re :) -
#2880 Vedd meg. Nálam a West Ham-nél most egy 39! éves játékos húzza a csapatot. Nem vicc. Az utolsó voltam 12 fordul óután, most 25 forduló után a 4.-ik vagyok. Ez azután történt, hogy beraktam a kezdőbe. Szal néha jók az öregek! -
skristof #2879 sztem is vedd meg, 2+1 évre, ha nem drága -
#2878 Köszi Peeet kemény meló volt de megérte. most keresgetem az elirásokat és elkezdtem egy próbajátékot, talán komolyba még nem fogok bele amig ki nem jön az 1.2-es patch csak sajnos semmit nem tudni róla. Nos már megkérdezte előttem valaki de engem is érdekel, hogy most fordit e még valaki és hogy állunk, mi van még hátra mennyi idő stb? Köszi jó játékot! -
savafan #2877 Ha nem nagyon drága, vedd meg. Nálam van aki idősebb és húzza a csapatot. Sőt van egy 38 éves rendkívül hatékony hátvédem. -
savafan #2876 Mi az öcsémmel kezdtünk együtt egy spanyol bajnokságot. Én a Valenciával, Ő pedig az Atletico Madriddal. Először megijedtem, a második helyet tűzték ki. Februárban járunk és még a másodikon vagyok. Csak a Real előz meg. Akivel sikerült ikszelnem az őszi fordulóban. Viszont a kupát mindketten elbasztuk. Azt hittem oda-visszavágós. Kiküldtünk egy pihenősebb (gyengébb) csapatot. Aztán amikor mindketten túlórára kényszerültünk akkor derült ki, hogy ez egy meccses. Kiestünk mindketten tizenegyesekkel. Engem szeretnek a szurkolók és semmi gondom. Az öcsémnek a 9 hely a cél. Jelenleg 13. De a szurkolók 64%-osan utálják. Szerintem a következő forduló számára létkérdés. Ha nyer talán még maradhat, de ha nem akkor viszlát.
A góllövőlistát viszont vezetem egy éppenhogy a csapatba került sráccal. Xsisco a neve. 3 gólt ver jelenleg Ronaldora. A többi történésre nem emlékszem. Remélem megtartom ezt a dobogós helyet. -
#2875 Én nemvettem senkit de most felajállott 1 10.5-ös csatárt aki akárhogy is számomolm 2-szerolyanjó, mint az én legjobbam és ráadásul bevethető vagy 6 poszton(ebböl számomra 3-on hasznosan)csak az a bajom vele, hogy 33 éves és én fiatalítani szeretnék!
Ti mit tanácsoltok mit tegyek? -
Neruel #2874 Ha már itt sokan beszámoltok a játékotok alakulásáról. Én is teszek egy ilyet. Diósgyőrrel kezdtem. A cél a második hely, ami nem tűnt túl megvalósíthatatlannak, mivel a harmadik legjobb csapat a Diósgyőr. (Vasvilla-vaskanál-vastányér-meghalok a diósgyőri vasgyárért)Aztán persze elkezdődött a bajnokság. 10 meccs után a 10. helyen állok. És nem nézek ki jól. A REAC simán vert 3:0-ra otthon. Hát nem örült a közönség. Szerencse, hogy nem a valóságban követtem el ugyanezt, mert az biztos, hogy már csak tolókocsiban látogathatnék ki a pályára. Viszont bevásároltam. Vettem 8 játékost. Mind 18 évesek. A legjobb egy Sao Tomé & Principe országából érkezett. Eredetileg azért vettem meg, mert bár 3.0-s AM volt, nem volt még tapasztalata - tehát a szezon végére ez 1 egész pontot nőhet - illetve a skilljei a következőképpen alakultak: Passing +2. Vagyis, ha nyomok mellé egy Techniquet, vagy egy Dribblinget a kis drága rövidesen 6.5-ös is lehet. Ez így még mindig nem a legígéretesebb, de úgy már igen, hogy vettem vagy 50.000-ért - hisz 3.0-sként jelezték - és megvásárlásakor kiderült, hogy bölcsen döntöttem, hiszen két egész ponttal magasabb. Tehát 50.000-ért vettem, és alig egy, másfél év múlva már 8.5-ös lesz. A másik egy Sierra Leone-i faszi, aki 253 cm magas és 110 kg. Kis aranyos. Közben az MTK kiejtette a Glasgow Rangerst, és bejutott a BL-be. Itt az Arsenaltól, a Lyontól és a Celtictől is kikapott. Eddig. A Fradi meg továbbjutott az UEFA-kupában és kiejtett egy portugál csapatot. Szóval lehet, hogy még így is erős a bajnokság. A válogattot a playoff előtt áll az EB-selejtezőkön, Wales vár rá.
Eddig ennyi. -
skristof #2873 sztem altopikba kéne berakni a frissítéséket, de azt csak moderátor toodja -
#2872 Ha felkerül a legujjabb frisítés amiben már az összes e-mail bennevanb akkor valaki írja már be ide!
Amúgy az újságcikkek és a nyilatkozatok fordításán dolgozik valaki? -
#2871 Bennmaradtam a Békéscsabával(9.lettem)most változatlan csapattal vágok neki az évnek(Csak Farago tért vissza a kölcsönböl!)pedig 10 fölötti játékosokat kínálnak! -
skristof #2869 egyébként befejeztük haverral az első évet. ő juvéval én muval. mindketten másodikak lettünk :8 utolsó meccsen mult. nálam a newcastle nála a milan lett a bajnok. f.a. phorat :P sem nyertem meg, döntőbe 5-1-re buktam a liverpoolal szemben. DE! a bl-ben, miután a nyolcadddöntő odavágóján, itthon kikaptam 2-6-ra a deportól, idegenben 6-0-ra (!!!) nyertem!!!! nem töltöttem vissza egyszer sem!!!!
utánna jött a borussia, itthon 6-1, ezzel el is dőlt :P
elődöntöben bayern. otthon 3-1, idegenben 2-2 (asszem). és a döntőben:
Juventus - Manchester United 0-7 !!!!!!
ezzel megnyertem a bl-t, de pénzt nem kaptam :((( ez hiba megint??? sajna peccs nincs fenn. amugy peccs után műxik a mentett állás??? -
skristof #2868 sztem elég ha bemásolod a könyvtárba, hiszen a master.dat ban valszeg csak az elérési ut van benn -
bang #2867 Köszi a reagálást, a master.dat felülírás működik (nálam így fut a progi).
kezdjük a végén: mint írtam én rendelkezem olyan master.dat-tal, ami az eredeti adatokból + a Te magyar bajnokságodból épül fel, de nem tartalmazza a címereket. Azt kéne tudni, hogy a címerkészlet a master.dat-ba bekerül-e (az editorral), vagy elég a badges könyvtárba valahova bemásolni és a megfelelő hivatkozással (ami az általad készített anyagban benne van) meg fog jelenni a címer a gameben.
Tehát röviden: elég-e az editor futtatás után (amikor kész a master) bemásolni a badgesba őket vagy még az editorálás előtt kéne. -
Neruel #2865 1. Ki az a BUBUS, és mi az e-mail címe?
2. Csak a gyengébbek kedvéért, a címereket is küldjem el?
3. Alig fél órája beszéltem egy sráccal, akinek ugyanaz volt a problémája, mint Nektek. Átküldtem Neki a master.dat-ot. Azt mondta, működik, de most nincs ideje tesztelni, viszont még jelentkezik. Tehát 100%-ra nem mondom, hogy ez így működni fog.
4. A master.dat ugye nem csak a magyar bajnokság módosításait fogja tartalmazni, hanem minden egyéb módosítást is, amit én csináltam az editorban? Nem lesz ez így gáz? Átírtam jó pár dolgot. Biztos, hogy ez mindenki jó lesz?
5. Az meg a másik, hogyha valakinek mégsem tetszik valami, az nem is nagyon írhatná át az editorban, hiszen egyrészt lefagy, másrészt ha mégsem fagyna le, akkor elvesztene minden mást, amit eddig tartalmazott a master.dat.
6. Vaaaagy!!! Csináljam azt, hogy visszamásolom az eredeti - csak az 1.1-es patch által módosított - adatbázisokat, arra rámásolom a magyar bajnokságot, azt elmentem és azt a master.dat-ot küldjem el? A gond az, hogy tényleg elég sok mindent módosítottam én az editorban.
Szóval?
Mi az óhaj? -
bang #2864 Neruel
Először is BÚÉK !
Néhányunknak (valamilyen ezideig felderítetlen okból) lefagy az editor a „write current database for game” klikknél. Hordozgattam a progit ismerőseimhez, volt akinél végigfutott az editor, volt akinél nem. A editor egy master.dat fájlt épít fel, ami a database könyvtárban található, így nekem úgy lett NB1-em, hogy egy ismerősöm gépén lefuttattam az editort és az ott generált master.dat-tal felülírtam az enyémet.
Tehát az lenne a kérésem, hogy az általad létrehozott magyar bajnokságot a 2003-as CÍMEREKKEL együtt exportáld be a játékba (editorral), és a database-ben generált master.dat file-t betömörítve küld el BUBUS-nak (fifahungary) és ő mindenki számára elérhetővé (letölthetővé) teszi. Négy és fél mega, tömörítve még kevesebb.
Így egyszerű rákopizással bárkinél működne a dolog. Nálam így már működik (én csak a hiányzó címerek miatt kérem mindezt). Előre is köszönöm.
-
#2863 Vittem őket edzőtáborba,de így is csökkent a csapat értéke! -
#2862 Én edzőtáborba viszem őket, egész végig. Szerinem az a leghasznosabb. Amenniy csak belefér. Regenerálódás, forma, tatkika, légkör fejlesztése. Szal szerintem többet ér, mint egy meccs. Jah, egyébként meg vigyétek el a bandát évközben többször vidámparkba, meggörög étterembe, meg egyebek, hogy a hangulat jó legyen, az angyon fontos. -
#2861 Hopp, akkor ez félig jó, félig nem. Elhiszem, hogy tényleg úgy hívják, de uefa pohár is volt, szal akkor sem volt jó. -
#2860 Én most a békéscsaybával nyomom és annak ellenére, hogy voltam 4. is most a 10. helyen dekkolok(messze még a vége)a liga leggyengébb csapatávl úgy, hogy kölcsönadtam Faragót a Pécs-nek(rugott is nekem 1 gólt)és nemigazoltam senkit.Viszont lecsökentettem mindenki fizetését(meghosszabítva a szerződéseket)most a kisegítőkét akarom lecsökkenteni(kirugni nemrugom,mert renmgeteget lér végkielégítésként!)csak nemtudom, hogyan kell és azt se tudom, hogy a holtszezonban, hogyan kell fejlődni,ha senki nemakar velem edzőmeccset játszani! -
AMDFan #2859 Igen, ez igaz de nála az UEFA kupát is pohárnak hívják, nem Joke? -
Neruel #2858 JOKE: A legkevésbé sem szeretnék belealkalmatlankodni a nagyok dolgába, de a cseheknél tényleg "Pohár"-nak hívják a kupákat. Ez nem félrefordítás! Már persze, ha tényleg a cseh kupáról beszélsz. Ellenőrizd magad, ha gondolod: [URL=http://www.fotbal.cz/e/index.asp -
AMDFan #2857 Na én meg befejeztem a 3. évemet is a LASK Linznél.
Ősszel a 6. helyen zártam de végül megnyertem a bajnokságot, és a kupát is annak ellenére, hogy nem volt olyan meccs, hogy mindenki tudott volna játszani.
Ez ugye 2006-ban van. A VB kezdete előtt pedig kaptam felkérést Szaud Arábiától és Uruguaytól is. uruguayt választottam. Ott tartok, hogy Olasz, Orosz, Ghana csoportban vagyok. Még 2+1 éves szerződésem van a Linznél. -
#2856 Örömmel jelentem, hogy elkészültem az emailek magyaritásával most küldöm Jakuzának, teszteljétek 1000-el, biztos sok hiba lesz benne, meg elirás, de azt hiszem a lényeg hogy KÉSZ:) Minden megtalált hibát elküldhettek majd a mail cimemre és igyekszem kijavitani. Jó játékos és BUÉK mindenkinek!! -
#2855 Jah, még annyit a Pragaval nem nyertem nemzeti poharat:) -
#2854 Az AC Sparta Pragaval közben megvolt a második évem. A bl-ben a Boavista mögött továbbjutottam, pedig volt még a Juventus és a Celta Vigo. Aztán jött az Inter, majd utána a Lyon, na velük már nem bírtam. A bajnokságot épphogy megnyertem, leterhelte a játékosaimat a bl. Egy ponttal nyertem, pedig 5 fordulóval a vége előtt még 8 pont volt a hátrányom. Most elszerződtem a West Ham Unitedhez, itt próbálok szerencsét. -
#2853 Nem, nagyon elcseszted. Én is elük kezdtem (mielőtt megszólnátok, csak azért mert a kedvenc csapatom, és szeretük velük játszani, és velük ismertem meg a gamet). Szal nem nagy kihívás. Én mégjobb Realt építettem, megvettem a Rio Ferdindndot, Luciot Cristiano Ronaldot, Kakát és a legtöbbet csak a kispadra és még így is van egy csomó pénzem, pedig a Cristiano meg a Kaká együtt csak 70M euró körül volt. Szal ezzel csak azt akartam írni, hogy valamit nagyon elcsesztél.