11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
M.A.D. #3136 Ja, de én már az ÚJ ini-vel nyomom. amit olaj írt pár napja. -
M.A.D. #3135 igen. erről írtam én is kb. 1 hónapja.
nos, tegnap este 0:1-ről fordítottam 3:1-re (nem ez a lényeg) a Conference ligában. tehát 4 gól! mármint nálam a max. 15-6 volt a kapura lövés. jó, mondjuk az egyik kieső jelölt volt. viszont, tényleg sok a 0:0 + az 1:0. mármint nézve a meccset.
-
#3134 Használd a text(szöveges)módot ott 4 a max gól amit kapsz vagy rugsz(rugni már rugtam kapni még nemkaptam)! -
#3133 Én azt tom. De inkább ez areálisabb, nem? Mármint azért előtte leverem a chelseat 1-0 ra idegenben, aztán egy ekkora pofon. És iylet már többször csinált a játék. 13-1, 11-0, szal kcsiit elképesztő sé fura. -
#3132 erre csak azt lehet mondani, hogy ha végignézed a meccsek akkor jóval kevesebb gól esik mint ha nem, és lehet akár 40 pont is a két csapat között..az én csapatom is ha szimulálom a meccset van hogy 6-1-re nyer vagy veszit, de amikor nézem, akkor a max gól eddig 3 volt itt vagy ott. -
#3131 Bazzeg, 9-1 re kaptam ki az mtk-tól abl-ben a west ham-el, közben van vagy 30 pontnyi különbség a két csapat között.. ha viszont végignézem a meccset, n nyerek 2-0 -ra. A taktika a mit használok max szintű. Nah erre varjatok gombot. -
#3130 Királyul ott vannak a filek, van valami tcmfusiondata file is. szal nagyon nem értem, miért nem látja a fifa. -
#3129 Na egy nagyot röhögtem ma..a következő a szitu: támadunk az egyik csatárom lőtt lejött kapufáról, ekkor a másik csatárom már fél!!! méterre állt a kaputól kapásból visszatette a kapus a környéken nem volt és mellélőtte!!:)))) fél méterről üres kapuba...azt hittem lefordulok a székről:) ez durva pedig 8.0-ás a gyerek... -
Zagreus #3128 A Magyar bajnokságban szereplő játékosok képei 23Mega úgyhogy csak akkor ha jó a net :( sorry kisebbre nem megy :(
A bajnokság csak 1 mega -
Zagreus #3127 Azért nem írtam le mert nem tartottam fontosnak mivel már 25-en leírták :)
Felülirod a /tcm2004/database/country23-as fájt az enyémmel (de másét is így kell :) ) utánna a /tcm2004\picture könyvtárba bemásolod a képeket úgy ahogy a csomagolt fájlban van elindítod az editort nyomsz egy save-t majd egy write-t.! Ennyi és már megy is (1 bl 2 Uefa és It Kupa résztvevővel) Ja és még egyvalamit meg kell tenni ha akarsz badget-okat is le kell tölteni a badget csomagokat amiket belinkeltem és fel kell őket rakni. ENNYI !!!! (és utánna nyomni egy Write-t :)
CSá -
#3125 HAt meg kozel nem teljes a forditas.
Most eppen azon ugykodok egy nemet FM 2004 oldalon, a forumba, hogy hatha valaki rendelkezik a quiz editorral, mert eleg erdekes lenne, hogy a jatek magyar, a kviz kerdesek meg ekes angol nyelven jelenne meg.
De sajnos meg semmi valasz.
Remelem nem kell az EAhoz fordulnom ez ugyben. -
slender #3123 Zagreus: ha valahova leírnád, akkor a te csomagodat használnám, de mivel gőzöm sincs, hogy mit hova kell másolni, ezért a most már nálam is működő http://tcmhungary.tk (pilfer! figyelsz?:P)-ról szedem le.
Amúgy GRAT Jakuzának a fordításért! -
#3122 Mit tudtok az új TCM 2004-es fórumrol(Miért jött létre,ki hozta létre,stb............)? -
Zagreus #3120 Befejezett magyar liga meg játékosképek meg címercsomagok (csak a letöltés miatt :))
zagreus.uw.hu
Akinek nem tetszik ne használja :) -
slender #3118 a http://tcmhungary.tk neked bejön? Nekem nem:( -
#3117 az viszont bejön -
slender #3115 Nem jön be az a fránya oldal:(
De azért köszi:) -
#3114 nem, sajna nem jön be. -
#3113 fenn hát. -
#3112 Én is ezt használom! -
slender #3110 A tcm2k4-gyel kapcsolatban szeretném megtudni, hogy a Country23.sav-ot hova kell bemásolni? Mert a régi helyére raktam, de így nem tudok magyar csapatot választani. A Zagreus féléről van szó.
Előre is köszi:) -
#3109 Ketlem mert leellenoriztem es nekem se latszik.
Tipikus programhiba, ugyanis a nemet nyelvnel meg nincsen a tizedes jelnel, 10 folott eltolodas. -
savafan #3108 Akkor nem akciózok csak a kis értékű cuccoknál. Így jártak a szurkolóim:) -
#3107 Akkor a hiba a te készülékedben van,mert ez nekem is és másoknak is rendesen működik ill. látszik! -
savafan #3106 OK. Köszi! Az igazság, hogy a külföldi verzióknál ilyet anno nem nézegettem. Csak a magyarnál, ezért nem tudtam máskor mit csinál. Akkor csesszék meg az anyucikájukat:) -
#3105 Masnak se jon le a http://www.fm2004.de oldalrol a quiz editor ?
Sik ideg vagyok, mert termeszetesen mashol nem talaltam linket, csak ezen az oldalon, es persze nem tudom innen letolteni, hogy letudjam forditani a quiz kerdeseket.
Q*va anyjat. -
M.A.D. #3104 Ja, és van vagy 4 féle nocd crack...szóval nem biztos, hogy elb...:) -
M.A.D. #3103 na, felraktam azt a patch-et amit tegnap olaj említett. sőt az easport-os utilt is. az ini-ket átírta, és az egyik 67MB-os filet is az aicpu.big-gel. megy minden (ezért jó, hogy megvan a mindkét CD bin,cue...mert felülírta (másolni meg hülye vagyok:))- de, a saját csapatomban lévő góllövő játékosom eltűnik a lassításnál. Idáig, csak ez az egy bug ami látható.
-
#3102 Na megneztem.
Bevolt a marketing manager jelolve nalam azert nem lehetett aktivalni a menut.
Amugy Safavan az angol nyelvnel is siman hibas , viszont a nemetnel jo. Szal nem a forditas hibaja, hanem eleve a jatekban van a hiba, mert az original database.big filevel is hibasan jelenitti meg a tizedesjel utani szamokat. -
#3101 Mivel azt sem tudom mirol beszelsz, nem tudom javitani a hibat.
Nalam nincs reklam, igy nem tudom mi lernne a megoldas.
Es hiaba csinalok barmit, a feneert nem jon elo.
A het kulonleges ajanlata nalam nem aktiv, nincs arucikk.
Azt magyarazd el hogy lehet aktivva tenni, hogy kitudjam a hibat javitani.
Valoszinuleg a szoveget roviditeni kell, de nem tudom melyiket ezert kene az , hogy elmagyarazd, hogy a f*szba lehet ajktivva tenni a het kulonleges ajanlata menut.
-
savafan #3100 Ott nincsenek 100 ezres összegek. Csak tizedesek. Arra gondolok, hogy ahol ki tudsz választani egy terméket amit olcsóbban szeretnél eladni, ott beállíthatod, hogy mennyi legyen az akciós ára. Ott a 10 fölötti értéknél eltűnik a szám és csak a pénznem jele látható. -
savafan #3097 Sikerült kitalálni a reklámtárgyaknál lévő számeltünős problémára valamit? Most ha minden igaz a legfrissebb verziód van fenn és azon is megvan még a hiba. Egyáltalán lehet vele kezdeni valamit?
THX! -
#3096 Gyakorolj ötközést és betonvédelmet!Nameg fogj embert(nembaj ha a védőidnek nincs emberfogása majd lessz!)! -
#3095 Kibaszom a fenébe ezt a játékot! Nem igaz. A védelmem kész katasztórfa. Pedig jó játékosokból áll, de a kis szar csapatoktól is kikapok 6-4 -re otthon. Már mindent kipróbáltam, de már több éve így van, nem igaz. -
#3094 Hát most megint megnéztem. Megcsinálja az exportálást, a tcm-es könyvtárban ott is vana két file, tcmfusiondata meg a tcmteam0 de a fifa valamiért nem látja az import fusion team-nél. Nem értem miért nem. -
#3092 akkor az is lehet hogy azért mert már lassan egy éves win-em;) a tesóm gépén jól megy nem fagy ki. -
skristof #3091 nekem nem!
semmi baja nincs nálasm
amugy most Lkezdtem uj karrier orosz másodosztályu Tomsk csapatával
majd irok :))) -
Zagreus #3090 Neharagudj elfelejtettem elmondani :(
TCM2004 főkönyvtár picture könyvtárába ha nincs ilyen könyvtár akkor csinálj és ennyi :)
De mondom mégegyszer hogy csak az álltalam készített ligához jó vagy más álltal készítettet átírod.
Szal jó TCM-ezést :)
CSAK A KISPEST !!!! -
#3089 Nalam nem fagy le.
Egy pillanatra megjelenik a sima winfosos egerkurzor es szepen kilep a programbol.
Szvsz valami VGA driver hiba lehet nalad. -
#3088 12342151245: nem hiszem hogy ezen vitatkozni kellene nekünk, mindenki letölti mind2-t és megnézi kipróbálja neki melyik fekszik joban téma lezárva. Én is már legalább 5 félét kipróbáltam.
Egyébként nektek is lefagy kilépésnél a játék? Ugy értem mikor kilépek, előjön a záró kép a készitők..stb akkor nyomok egy egeret, vagy esc-t akkor megfagy csontra..elég idegesitő!