11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • M.A.D.
    Ja, de én már az ÚJ ini-vel nyomom. amit olaj írt pár napja.
  • M.A.D.
    igen. erről írtam én is kb. 1 hónapja.
    nos, tegnap este 0:1-ről fordítottam 3:1-re (nem ez a lényeg) a Conference ligában. tehát 4 gól! mármint nálam a max. 15-6 volt a kapura lövés. jó, mondjuk az egyik kieső jelölt volt. viszont, tényleg sok a 0:0 + az 1:0. mármint nézve a meccset.

• Magic Boy
    Használd a text(szöveges)módot ott 4 a max gól amit kapsz vagy rugsz(rugni már rugtam kapni még nemkaptam)!
  • Joke
    Én azt tom. De inkább ez areálisabb, nem? Mármint azért előtte leverem a chelseat 1-0 ra idegenben, aztán egy ekkora pofon. És iylet már többször csinált a játék. 13-1, 11-0, szal kcsiit elképesztő sé fura.
  • FrezeR
    erre csak azt lehet mondani, hogy ha végignézed a meccsek akkor jóval kevesebb gól esik mint ha nem, és lehet akár 40 pont is a két csapat között..az én csapatom is ha szimulálom a meccset van hogy 6-1-re nyer vagy veszit, de amikor nézem, akkor a max gól eddig 3 volt itt vagy ott.
  • Joke
    Bazzeg, 9-1 re kaptam ki az mtk-tól abl-ben a west ham-el, közben van vagy 30 pontnyi különbség a két csapat között.. ha viszont végignézem a meccset, n nyerek 2-0 -ra. A taktika a mit használok max szintű. Nah erre varjatok gombot.
  • Joke
    Királyul ott vannak a filek, van valami tcmfusiondata file is. szal nagyon nem értem, miért nem látja a fifa.
  • FrezeR
    Na egy nagyot röhögtem ma..a következő a szitu: támadunk az egyik csatárom lőtt lejött kapufáról, ekkor a másik csatárom már fél!!! méterre állt a kaputól kapásból visszatette a kapus a környéken nem volt és mellélőtte!!:)))) fél méterről üres kapuba...azt hittem lefordulok a székről:) ez durva pedig 8.0-ás a gyerek...
  • Zagreus
    A Magyar bajnokságban szereplő játékosok képei 23Mega úgyhogy csak akkor ha jó a net :( sorry kisebbre nem megy :(
    A bajnokság csak 1 mega
  • Zagreus
    Azért nem írtam le mert nem tartottam fontosnak mivel már 25-en leírták :)
    Felülirod a /tcm2004/database/country23-as fájt az enyémmel (de másét is így kell :) ) utánna a /tcm2004\picture könyvtárba bemásolod a képeket úgy ahogy a csomagolt fájlban van elindítod az editort nyomsz egy save-t majd egy write-t.! Ennyi és már megy is (1 bl 2 Uefa és It Kupa résztvevővel) Ja és még egyvalamit meg kell tenni ha akarsz badget-okat is le kell tölteni a badget csomagokat amiket belinkeltem és fel kell őket rakni. ENNYI !!!! (és utánna nyomni egy Write-t :)

CSá
  • [Jakuza]
    HAt meg kozel nem teljes a forditas.
    Most eppen azon ugykodok egy nemet FM 2004 oldalon, a forumba, hogy hatha valaki rendelkezik a quiz editorral, mert eleg erdekes lenne, hogy a jatek magyar, a kviz kerdesek meg ekes angol nyelven jelenne meg.
    De sajnos meg semmi valasz.
    Remelem nem kell az EAhoz fordulnom ez ugyben.
  • slender
    Zagreus: ha valahova leírnád, akkor a te csomagodat használnám, de mivel gőzöm sincs, hogy mit hova kell másolni, ezért a most már nálam is működő http://tcmhungary.tk (pilfer! figyelsz?:P)-ról szedem le.
    Amúgy GRAT Jakuzának a fordításért!
  • Magic Boy
    Mit tudtok az új TCM 2004-es fórumrol(Miért jött létre,ki hozta létre,stb............)?
  • Zagreus
    Befejezett magyar liga meg játékosképek meg címercsomagok (csak a letöltés miatt :))

zagreus.uw.hu

Akinek nem tetszik ne használja :)
  • slender
    a http://tcmhungary.tk neked bejön? Nekem nem:(
  • Joke
    az viszont bejön
  • slender
    Nem jön be az a fránya oldal:(
    De azért köszi:)
  • Joke
    nem, sajna nem jön be.
  • Joke
    fenn hát.
  • Magic Boy
    Én is ezt használom!
  • slender
    A tcm2k4-gyel kapcsolatban szeretném megtudni, hogy a Country23.sav-ot hova kell bemásolni? Mert a régi helyére raktam, de így nem tudok magyar csapatot választani. A Zagreus féléről van szó.
    Előre is köszi:)
  • [Jakuza]
    Ketlem mert leellenoriztem es nekem se latszik.
    Tipikus programhiba, ugyanis a nemet nyelvnel meg nincsen a tizedes jelnel, 10 folott eltolodas.
  • savafan
    Akkor nem akciózok csak a kis értékű cuccoknál. Így jártak a szurkolóim:)
  • Magic Boy
    Akkor a hiba a te készülékedben van,mert ez nekem is és másoknak is rendesen működik ill. látszik!
  • savafan
    OK. Köszi! Az igazság, hogy a külföldi verzióknál ilyet anno nem nézegettem. Csak a magyarnál, ezért nem tudtam máskor mit csinál. Akkor csesszék meg az anyucikájukat:)
  • [Jakuza]
    Masnak se jon le a http://www.fm2004.de oldalrol a quiz editor ?
    Sik ideg vagyok, mert termeszetesen mashol nem talaltam linket, csak ezen az oldalon, es persze nem tudom innen letolteni, hogy letudjam forditani a quiz kerdeseket.
    Q*va anyjat.
  • M.A.D.
    Ja, és van vagy 4 féle nocd crack...szóval nem biztos, hogy elb...:)
  • M.A.D.
    na, felraktam azt a patch-et amit tegnap olaj említett. sőt az easport-os utilt is. az ini-ket átírta, és az egyik 67MB-os filet is az aicpu.big-gel. megy minden (ezért jó, hogy megvan a mindkét CD bin,cue...mert felülírta (másolni meg hülye vagyok:))- de, a saját csapatomban lévő góllövő játékosom eltűnik a lassításnál. Idáig, csak ez az egy bug ami látható.

• [Jakuza]
    Na megneztem.
    Bevolt a marketing manager jelolve nalam azert nem lehetett aktivalni a menut.
    Amugy Safavan az angol nyelvnel is siman hibas , viszont a nemetnel jo. Szal nem a forditas hibaja, hanem eleve a jatekban van a hiba, mert az original database.big filevel is hibasan jelenitti meg a tizedesjel utani szamokat.
  • [Jakuza]
    Mivel azt sem tudom mirol beszelsz, nem tudom javitani a hibat.
    Nalam nincs reklam, igy nem tudom mi lernne a megoldas.
    Es hiaba csinalok barmit, a feneert nem jon elo.
    A het kulonleges ajanlata nalam nem aktiv, nincs arucikk.
    Azt magyarazd el hogy lehet aktivva tenni, hogy kitudjam a hibat javitani.
    Valoszinuleg a szoveget roviditeni kell, de nem tudom melyiket ezert kene az , hogy elmagyarazd, hogy a f*szba lehet ajktivva tenni a het kulonleges ajanlata menut.
  • savafan
    Ott nincsenek 100 ezres összegek. Csak tizedesek. Arra gondolok, hogy ahol ki tudsz választani egy terméket amit olcsóbban szeretnél eladni, ott beállíthatod, hogy mennyi legyen az akciós ára. Ott a 10 fölötti értéknél eltűnik a szám és csak a pénznem jele látható.
  • savafan
    Sikerült kitalálni a reklámtárgyaknál lévő számeltünős problémára valamit? Most ha minden igaz a legfrissebb verziód van fenn és azon is megvan még a hiba. Egyáltalán lehet vele kezdeni valamit?
    THX!
  • Magic Boy
    Gyakorolj ötközést és betonvédelmet!Nameg fogj embert(nembaj ha a védőidnek nincs emberfogása majd lessz!)!
  • Joke
    Kibaszom a fenébe ezt a játékot! Nem igaz. A védelmem kész katasztórfa. Pedig jó játékosokból áll, de a kis szar csapatoktól is kikapok 6-4 -re otthon. Már mindent kipróbáltam, de már több éve így van, nem igaz.
  • Joke
    Hát most megint megnéztem. Megcsinálja az exportálást, a tcm-es könyvtárban ott is vana két file, tcmfusiondata meg a tcmteam0 de a fifa valamiért nem látja az import fusion team-nél. Nem értem miért nem.
  • FrezeR
    akkor az is lehet hogy azért mert már lassan egy éves win-em;) a tesóm gépén jól megy nem fagy ki.
  • skristof
    nekem nem!
    semmi baja nincs nálasm
    amugy most Lkezdtem uj karrier orosz másodosztályu Tomsk csapatával
    majd irok :)))
  • Zagreus
    Neharagudj elfelejtettem elmondani :(

TCM2004 főkönyvtár picture könyvtárába ha nincs ilyen könyvtár akkor csinálj és ennyi :)

De mondom mégegyszer hogy csak az álltalam készített ligához jó vagy más álltal készítettet átírod.
    Szal jó TCM-ezést :)

CSAK A KISPEST !!!!
  • [Jakuza]
    Nalam nem fagy le.
    Egy pillanatra megjelenik a sima winfosos egerkurzor es szepen kilep a programbol.
    Szvsz valami VGA driver hiba lehet nalad.
  • FrezeR
    12342151245: nem hiszem hogy ezen vitatkozni kellene nekünk, mindenki letölti mind2-t és megnézi kipróbálja neki melyik fekszik joban téma lezárva. Én is már legalább 5 félét kipróbáltam.
    Egyébként nektek is lefagy kilépésnél a játék? Ugy értem mikor kilépek, előjön a záró kép a készitők..stb akkor nyomok egy egeret, vagy esc-t akkor megfagy csontra..elég idegesitő!