11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#3087 Hat elegge elbasztad,mert az az igazi NOCD Crack es valoban nem kell neki a 2-es CD. -
#3086 javaslat: daemonnal mountold az 1es cd-t, majd másold ki a tartalmát normál adatként, és írd ki cdre (próbaképp RWre), a 2es cdvel cselekedj ugyanígy, talán... -
M.A.D. #3085 Sorry. Elb@szt@m. :))) -
M.A.D. #3084 az 1.1-es "nocd-crack" nálam már hetek óta fenn van, ami azt jelenti, hogy KELL neki a 2.CD így is!
Tehát, csatlakozom az előttem szólóhoz. Igazi nocd exe file nincs /pill.
-
olaj #3083 Sziasztok!
Van egy nagy problémám,nem tudom feltelepíteni a játékot!
Már kétszer leszedtem az első cd-t,hiába...
Először az art_01.big file-ra írt ki hibát telepítés közben,ezek után egy srác tanácsára leszedtem mástól ezt a file-t kicseréltem,ki akartam írni egy újraírhatóra,de így sem sikerült,mert most meg egy script_big nevü file nem tetszik vmiért neki.
Hozzáteszem alapból a legújabb daemonnal próbálkoztam.
Valami tippet tudtok adni esetleg?
Köszi -
#3082 "A csapat mindent tud amit elvárok töllük!" :))
jóvanna,:)
erre nem t'ok mit mondani, a formát sztem csak meccseken lehet hatásossan, de a kevésbé hatásos se jut eszembe..pénz-pénz..muszáj lesz. -
#3081 A csapat mindent tud amit elvárok töllük!
Konkrétan a játékosok formáját szeretném fejleszteni! -
#3079 hi, az edzésnél jácc meccseket, meg gyurj taktikára,ha a csapatjátékra gondolsz...bár ez nem ilyen egyszerű. de konkrétan mit akarsz fejleszteni? -
#3077 12342151245: nem akarok kötekedni, de ez amit te beirtál hogy a legjobb ez ugyanaz mint amit én feltettem:)) mindegy.
S ez csak 3d-re vonatkozik -
#3076 Tudnátok tanácsot adni, hogy hogy fejlesszem a csapatot,ha senki se akar velem edzőmeccset játszani edzőtáborozni meg csak egyszer megyek,mert többet nembír el a külségvetés!
Szóval ilyenkor mi a teendő?? -
#3075 Javitasok a forditasban.
A hibas Baseballslabda javitva, a teljes "Texte Managervertrag.txt" kijavitva , igy mar a karriernel az Ideglenes jelentes megfeleloen latszodik. -
#3072 na neee, ez most mi a fütyi??, ua?. -
#3067 Jó munkát és csüt várlak!
Azért ne csak a mi nyűgjeinkel foglalkozz,hanem szakíts időt a családodra is! -
#3066 Nekem aláírt focilabdám nincs(olyat nemtudok árulni!) :(
Jó így már rendben van akkor nekenm kell legközelebb fordítva beírnom! :) -
#3064 De tudom es mar at is irtam a baseball labdat, baseball sapkara, majd ha a kovetkezo verzio felkerul, mar javitva lesz. Bar felette az alairt labda meg veletlenul sem baseball labda. Az a dedikalt focilabda, de mindegy.
Es ne legyel mar ertelen a nevvel kapcsolatban, NEM LEHET ATIRNI, mert a program angol nevekkel dolgozik es ugy van megoldva, hogy a csaladi nevet jo angol szokas szerint a masodik nevnek jelolik es igy is olvassa be a program. Ez ellen nem lehet semmit tenni.
-
#3063 Kössz a részletes leírtást, csak még anyni sem sikerült, hogy a fifa lássa a fusion csapatokat. Valamiért nem írt ki semmmit. Bár már sejtem, hogy miért, majd otthon kiprószálom. Mégegyszer kössz. -
#3062 És nemtudod,hogy melyik txt-ben van az eladás,hogy átlehessen írni?
A neveknél én a fordítást gondoltam megcserélni! -
#3060 kösz, akkor prósza.. -
#3057 Az eladasokat nem en csinaltam, a neveket, meg nem lehet megforditani, mint ahogy az datumot sem hiaba probalkoztam. -
Zagreus #3056 Amúgy a magyar liga meg a magyar ligához képek kellenének valakinek, (a kettőt együtt kell használni) akkor egy kis reklám bár nem húztam bele nagyon csak kellett a tárhely :) : zagreus.uw.hu innen leszedhetitek. Full magyar liga meg NB2 két csoport meg a játékosképek ami asszem 23 mega. nem minden csapathoz sajnos a Ligából úgy 70 %-os talán még annyi sem (nem találtam sajna több képet :( )
De ha valaki megcsinálná a teljes Badget listát annak nagyon tudnék örülni !!!!!!!!!!!
32bitben mert csak úgy fogadja el a progi. :( -
Zagreus #3055 Nekem más problémám van bár kapcsolódik a 3046-os hozzászóláshoz. Miért nem lehet felhozni ifiből a nagycsapatba idény közben ? Ja és mégegy amikor új játékot kezdek véletlen generálásnál 3 csapatot ajánl fel (ez eddig rendben is van) de ebből 2 másodosztályú meg a Liverpool (De Olasz / Spanyolnál is ez van) csak ott persze mások a csapatok :))). Köszi -
#3053 szasz, Frezer ezt kipróbáltad?..nem izé, csak érdekel. -
#3052 itt a progi
EA Graph -
#3051 találtam egy kis patch-ot a 3d módhoz ami sokat javit a játék realitásán feltettem ide:
3d Patch a leirásban benne van hogy mit hová kell másolni.
kell hozzá egy eagraph nevü progi is ha valakinek nincs meg akkor kiteszem azt is.
hali -
#3050 köszi Jakuza -
bang #3049 hello Joke !
Na, az ígéret szép szó … (de a landwirtschaftaufstellung mégszebb)
Utána néztem a csapat importálásnak
TCM főmenü FIFA2004 fusion itt kiválasztod azt a csapatot/csapatokat, amelyet exportálni akarsz. Fontos, hogy a kiválasztásnál jelzi, hogy az adott csapattal a FIFA-ban csak Play now módban tudsz-e játszani, vagy pedig a tournament-be is beilleszthető. Le OK-zod, exportálod, visszadob a főmenübe, kilépsz.
FIFA elindít, Game modes/Import football fusion
Felhozza az importált csapatokat, ráklikkelsz arra, amelyiket be akarod épteni a bajnokságba, válaszd a „load file”-t, ekkor kiírja hogy csak „play now”-t (eseti játék) tudsz-e játszani, vagy Tournamentet is (nyilván a TCM-es jelzés köszön itt vissza). Klikk OK, vissaz a főmenübe (bal alsó nyíl) majd Game mode/tournament/new tournament, current squads
Válaszd ki a ligát, amelyikbe illeszteni/felülírni akarsz (klikkelj rá), majd OK, előjön a select teams képernyő,
Na itt aztán ügyeskedni kell, mert meg kell keresni azt a csapatot, amelyiket felül akarod írni, rá kell állni az egérrel (nem kell klikkelni, csak ráállsz), ekkor egy négyirányba mutató nyilat látsz a címernél. Most pedig úgy kell az egeret alulra vinned (a replace team-re), hogy ez a négyirányú nyíl a választott csapat címerén maradjon. Ez nem lesz könnyű, próbáld a legközelebb álló semleges terület felé elrántani a kurzort és , ha kell a képernyő szélén körbemenni vele a replace team-hez.
itt alul klikkelj a „replace team”-re (de hangsúlyozom: a nyíl a lecserélendő csapat címerén maradjon, mert ha nem akkor mást ír felül és az importált csapatodból kettő lesz, értelemszerűen az eredeti FIFA-s + a beimportált), itt keresd ki a „football fusion”-t, klikk a jobb alsó (tovább) nyilra, itt kiválaszthatod (léptess a nyilakkal) a beimportált csapatok közül (ha egyáltalán több is van), amelyiket az adott ligába be akarod rakni, tovább, visszajön a „select teams”, itt válaszd ki a beimportált csapatot (a football fusion logoja lesz az eredeti címere helyett, klikkelj rá) és indítsd el a tournamentet és …… ennyi.
A kiválasztott (TCM-es) csapatot nem csak a saját ligájába tudod beilletszteni (felül írva az ott szereplő eredetit), hanem bármely más FIFA-s ligába is, így pl. indulhatsz a Real Madriddal az F.A. prem.liege is. Csak ez utóbbi esetben légy figyelmes és figyeld, hogy hanyadik oldalon áll a select team képernyő, mert arra az oldalra (abba a szintbe) rakja be a csapatot (egyet pedig kihagy az eredeti közül, azt amelyiken a nyilat „ott sikerült hagynod”).
Nekem működik, úgyhogy ha neked nem, akkor addig inzultálj kérdéseiddel, amíg nem OK !!!
De, ha most ezért kimoderálnak .... -
#3045 A 2 ugyanaz,ha jóltudom tavaj jött ki először ezzel a nével(Total Club Manager) a F.A. Premier League Manager!Tehát most máa a F.A. Premier League Manager új neve Total Club Manager!!!!! -
#3043 Az eladásoknál van egy elírás!
Bézból labdának fordította valaki a bézbólsapkát(elég hülyén néz ki a Bézbóllabda felírás a bézbólsapaka fölött! :) )és a Vezeték és keresztnév felírást is megkéne cserélni a generálásnál,mert a program az angól szokás szereint kezeli ésd elég hülyén néz ki, hogy a feleségem az én és az ő keresztneve szerint hívják! -
#3042 Hat a txt szerint 3 selejtezo kor van a scriptben is.
Amugy Freezer a hibat javitottam, amit kuldtel. -
Neruel #3041 Sziasztok!
Bár nem egy nagy dolog, de azért szerintem fontos. Nem tudja valaki megbuherálni a "EuropeanCup.txt"-t, hogy a Bajnokok Ligája a valós lebonyolítási rendszernek megfelelő legyen? Mármint, hogy ne egy selejtező kör legyen, hanem három. A TCM2003-hoz volt ilyen, de az lefagyasztotta a játékot egy idő után. -
#3040 De jo lenne ha eltudnad olvasni a #3006-os hozzaszolast. -
#3039 Hi!
Nincsen valakinek törés a Total Club Manager 2004 patchelt verziójához?
Előre is köszi!
Berczy
-
#3038 4 db text van hatra.
"Texte Textmodus Spiel.txt"
"Texte Zeitung Kurzberichte.txt"
"Texte Zeitung Match Report.txt"
"Textm.txt"
A Texte Textmodus Spiel.txt-t Peetek forditjak, es allitasuk szerint 75% ami kesz van belole.
A Texte Zeitung Kurzberichte.txt es a Texte Zeitung Match Report.txt 2 napja lett elkezdve.
-
#3037 Még mennyi txt van hátra és amik készülnek azok hány %-osak? -
#3036 v0.99h felteve kiegeszitve a ShareMarket.txt fajlal (mondjuk azert nem artana egy tozsdeszakerto aki ellenorzi)
Csak a jovohetnel generalja le az esemenyeket magyarra, a mar megtortent esemenyek erdekes modon angolul maradtak.
Ugyanilyen erdekes esemeny, hogz bar a
a ShareMarketCompany.txt-bol a vallalatok neve mogul eltavolitottam a plc kiirast, mert a fene nem kivancsi a vallalat roviditesere, ennek ellenere megjelenik a vallalatok mogott a regi jateknal az ujnal viszont nem.
-
#3035 Tom, hogy van iylen, de nem látta a csapatokat, az volt a gond. -
#3033 Az exportálás még megy, de azán nem tom a fifába inportálni. -
#3031 Mondjuk ha nem fusionnal nyomnád, nem ennyi lenne az eredmény. Így tényleg semmi értelme nincsen, mert a fifa tudásod számít csak. A tcm könyvtárában van egyébként egy tcm*.ini, nem tom pontosan. Nah abban lehet állítani az időt. De mondom, szeritnem így semmi értelme.
Azt viszont megérdezném, hogy leeht átimportálni azt a 10 csapatot a fifába, mert nem tudom a fifát rávenni, hogy bevegye az adatokat. Szal hogy kell csinálni? -
#3028 A Vecsés magátol is feljut akkor mi a poén abban,hogy felviszed őket? -
AMDFan #3027 Küldenél egy screenshotot mert amit elmondassz elég lehetetlennek tűnik!