11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • [Jakuza]
    Mikor lesz ?
    Nem tudom, kene szereznem egy Kviz editort is.
    Egy biztos, hogy mar csak a "Texte Zeitung Kurzberichte.txt" file van azonkivul hatra.
    Bar remelem nem fogok akkorat szopni vele, mint a "Texte Zeitung Match Report.txt" fajlal, mert az nagyon idegesito volt, mert az ujsagban, ha egy sor tul hosszu volt, akkor egy csomo masik sort is kihagyott.
    Igy aztan egy csomo minoseg jelzotol meg lett szabaditva a forditas pl: a nagyon unalmas, csak unalmas lett es stb.
  • [Jakuza]
    LOL.
    Mar regen feltettem, akkor amikor igertem.
    Azota mar felkerult egy javitott vezio is.
    Ugye nem kell a feneketeket is kitorolni ? :)
    NA persze a baratnoket kuldhetitek, ha nem birtok veluk, bevallalom oket is.
  • Morfeo
    mikor lesz teljes magyarosítás?hány fálj vagy karakter vagy akrámi van hátra?
  • [Jakuza]
    Mar van egy 1.2es magyaritas.
    Kb 5 es 1/4 6 korul lesz fent.
    Kiegeszulve a "Texte Zeitung Match Report.txt" filevel es nehany javitassal.
  • b-type
    háát, én is vagyok 1-nek aki támogatja....2001 novemberi a topic, ühh.
    jó lenne a félreértések elkerülése végett
  • Morfeo
    az 1.2esre raktam rá a magyarítást és nálam továbra is magyar a dolog
  • Morfeo
    szvsz. is jó lenne mert más maneger gammával nem igen foglalkozunk.
  • Magic Boy
    Egy moderátor megigért,hogy ha elegen támogatjátok az ötletet akkor megváltoztatja!!
  • Magic Boy
    Kaptam egy ötletet ami nemis olyan rossz!
    Mi a véleményetek arrol, hogy átnevezzük a fórunot Total Clubb Manager fórumra?
  • Magic Boy
    Yakuza,ha felülírom a juáték databáse-ját(de szép magyarul fogalmaztam! :-) )a magyarositás database-jával az 1.2-es patch instalálása után akkor nagyon elszúrom a dolgot(várjam meg az 1.2-es patchon alapuló magyarosítást) vagy
    működni fog a dolog és magyar lessz a TCM 2004?
  • b-type
    egyébként eddig minden ok, a magyarral is, a savekkel is.
  • Magic Boy
    Ez nemigaz letöltöttem és 21,3 Mb a mérete csak a fifahungarysok rosszul írták ki!
  • b-type
    ez jó, "Amugy hamarosan frissites varhato magyaritas ugyben igy aztan, a kovetkezo verzio az 1.2esen fog alapulni" ez kb mit jelent Jakuza? sok melo?
  • Morfeo
    hol a fifahungary-n?tegnap szedtem le és 21.5megás
  • M.A.D.
    ENNYI PATCH! Ember. Ez a második!!! A legtöbb gammáknál 5-6 patch jön ki, ha nem több.
    Ez még elég jó, hogy már 3 hónapja kint van a game.
  • Neruel
    Köszi! Megvan!
  • Zagreus
    Egy dolgot utálok de nagyon a TCM-ekben. Mi a F@SZ-ért kell ennyi patch , vagy ha már ennyit balfaszkodnak és nem tudnak kiadni egy bug-mentes játékot (ami nem sok játékgyártó cégnek sikerült) akkor legalább ne kelljen má új játékot kezdeni azért ha normálisan akarok gamélni. Megjegyzem a cm-ekben nem kell új játékot indítani.
    Több hiba ne legyen mert grrrrrr
  • Magic Boy
    Pl a fifahungary-rol is lelehet tölteni!
  • Neruel
    Sziasztok!

Biztosan meg tudjátok mondani, hogy honnan lehet letölteni az 1.2-es patch-t. A hivatalos oldal idióta regisztrációjába beletört a fogam. Szóval tudtok ajánlani egy másik oldalt?
    Előre is köszi:
    Neruel
  • Magic Boy
  • robotnyk
    szubjektííííív, én máshogy láttam! :)
  • Zagreus
    1. menet vége :) technikai ko-val győzött TCM2004 az EA Sports istállóból :)
  • robotnyk
    TCM 1.2 Crack
  • robotnyk
    sikerült, de mindjárt feltöltöm a tárhelyemre, és linkelem
  • Magic Boy
    Én leírtam a véleményem mind a két topicban(szólásszabadság van!)és robotnyk-kal,veled normálisan lehet is vitatkozni erröl szól a fórum(unalmas is lenne,ha mindenkinek ugyanaz lenne a véleménye!),de don guba szintjére nemereszkedek le, mert abbol jó nemsülhet ki!
    De,mint mondtam részemröl a téma ITT lezárva aki folytatbi akarja velem ezt a vitát az nevezze meg a helyet vagy írjon privátba!
  • zaki
    értelmetlen ezen vitázni, hogy melyik a jobb, mindenkinek a másik tetszik. de Magic Boy elgondolkozhatna egy kicsikét is, mert olyanakat mond a CM-ről, hogy csak mosolyogni tudok róla, sztem nem játszott vele fél óránál többet sem. én kb 1-2 órát nyomtam a TCM-el, de mivel én már kb 5 éve (CM 3 óta) cm fan vagyok nekem nem jött be, ennyi. attól még (lehet) jó játék, de én nem mondom rá, hogy milyen fika game, meghogy "football managernek látszó valami" ismerős Magic Boy? szóval felesleges ezen vitatkozni, mert mindenkinek a másik tetszik, de nem kell a másik játékot fikázni, hogyha közötök sincs hozzá. na én lépek innen, további jó játékot mindenkinek
  • zaki
    robotnyk: Magic Boy-t sztem hagyd, múltkor pl a Total Club Manager 2004 topicban küldtek el a francba, hogy miért nyitottam neki fórumot, mikor itt van ez neki, blablabla. namármost nem is én nyitottam a fórumot :) 1ébként ott is nemtetszését nyílvánította ki a CM iránt, ellég nevetséges módon, de ezt hagyjuk
  • Magic Boy
    Nem a grafika a lényeg egy fociprogramnál ez természete, de a TCm sokkal követhetőbb és játszhatóbb!
    Ez az én véleményem!
    Részemröl a téma lezárva!
  • robotnyk
    semmi gond!

amúgy a gamecopyworldre már felkerült az 1.2es patchez való crack!
  • robotnyk
    a focimenedzser programban a grafika az első, ez természetes :)
    én szívesen játszok a TCM sorozattal, sőt még a 2003 idején én szoktam megvédeni a CM topicban. de azért az elég meleg kijelentés hogy a CM a nyomába nem érhet a TCMnek.
  • [Jakuza]
    Miben is kiraly ?
    2004-ben sikert vegre a CM-ben gombfoci kinezetu, merkozest vegigjatszani ?
    Aham.
    Mar ertem megkapta az ev legjobb gombfocijanak kijaro dijjat.
    LOL.
    Menjaludnimertfaradtvagy.
  • b-type
    Hé bazze mi az hogy hülyegyerek???? megvolt a válaszod, menj már innen
  • DONGUBA
    Micsoda vicces fiu vagy te hulye gyerek.A CM A KIRALY.A TCM NYERT MAR VALAMILYEN DIJAT?JA NEM.AKKO QSS.ugyanis a cm nyert mar dijat.Ha nem tod mit akko telleg qss.
  • Magic Boy
    Tudom,hogy mit beszélek!
    Amúgy viccnek szántam a beszólást és szerintem(a Championship Manager fanokon kívül)mindenki annak is fogja fel!
    Amúgy természetesen focimanager a cm is,de a TCM-nek a nyomába se érhet!
  • b-type
    Héé..nem á a flame..
  • DONGUBA
    Telleg ember szerinted mi a faszom a championship manager???????????
    FPS?STRATEGIA?VAGY MI?
  • robotnyk
    "Championship Manager a legnagyobb jóindulattal se Focimenedzser!"

ember tudod te mit beszélsz???
  • Magic Boy
    Nem mi itt mint a fórum címe is mutatja focimenedzserröl(Total Clubb Managger 2004)beszélgetünk!Namármost a Championship Manager a legnagyobb jóindulattal se Focimenedzser!

A Championship manager-nek van külön fóruma keresd meg!
  • DONGUBA
    Itt championship managerrol is beszeltek?
  • Magic Boy
    Nekem akkor volt amikor lejárt a szerződésem(és nemfogadtam el amit klubb kínált hosszabításként!)!Rövid időn belül 5 csapat is bejelentkezett értem(sajnos megegyeztem az első érdeklődővel!)!