11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • [Jakuza]
    Lehet hamarabb nyerek az Aldersotal, mint te egy 2. osztalyu csapattal. :)
    Mi lenne veled te szegeny az 5. osztalyban, ott tuti nem 60000000000000£-os, hanem 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999£-os hianyod lenne, mert ott meg kevesebb a bevetel.
    Igy jar, aki kocajatekos, es csak fejleszt es koltekezik, es nem szamol.
    Ilyet az also osztalyban nem tehet az ember, hogy esz nelkul, csak igazol, meg bovit, meg klasszis edzoket keres.
    En meg azt is megneznem, hany szaz evre lenne neked szukseged ahoz, hogy egy amatorcsapatot a Premiershipbe vezess. Majd ha elered azt, hogy 8 ev elteltevel a legnehezebb beallitas mellet a Wycombal 1. osztalyu bajnoksagot, FA kupat es BL-t nyersz egyszerre, ugy hogy a legalso osztalybol kezdesz, akkor kritizalhatsz.
  • [Jakuza]
    HAt nekem mas a velemenyem akkor is.
    Az nem mas mint kodosites, hogy mekkora erdem az Aston Villaval, a 2. evben BL-t nyerni.
    Talan megkene egyszer probalnod ugyanezt megtenni a Morecamb-el.
    Csak akkor ne kezd el sirni, hogy a 4.5-os szint feletti jatekosnak az eszebe se jut hozzad igazolni, amig nem szerepelsz legalabb a 3. osztalyban, vagy csak azert megy hozzad, mert mar 36 eves es rajtad kivul a kutya sem kivancsi ra.
    Raadasul, max 5000-es stadionnal rendelkezel amit max a FA kupa 3. fordulojaban tudsz megtolteni, es nem rendelkezel alapbol egy 43 ezres stadionnal, ahol az utolso helyezet ellen is legalabb 18-20000en meglatogatnak 3x-szer akkora jegyaron is mint az amatorcsapatnal.
    Nehogy mar azert sirjon valaki, hogy a 2. evben az Aston Villa csapata az elso ligaban a leggyengebben rangsorolt.
    Ezen csak nevetni lehet. El kell azt donteni, hogy menedzselni akar valaki egy csapatot a jatekban es szep lassan sikereket elerni, vagy az elso evben a legerosebb csapatot iranyitani, 100000000000000$-os kasszaval, hogy mindig letudja igazolni a vilag legerosebb jatekosait, hogy mindent megnyerhessen.
    Aki igy jatszik, az nem tudja mi a kihivas, es nem ertekeli ugy a focimenedzser jatekokat, ami egy mukedvelotol elvarhato. Aki igy jatszik, az nem mas, mint egy suket, aki operaba jar, hogy a bufeben a 2. felvonas elott elfogyaszhasson egy pofa sört.
  • laczoo
    A forditoi munkadat nagyon nagyon elismerem!És mindenki nevében köszönöm hogy ezen fáradozol,és hogy sikerult összeszedni egy csapatot ehhez.
    Csak ott van a problema,hogy attol hogy más el tud érni ilyen eredményeket,attól még nem biztos hogy CSÍTER!
    Szóval nem kell egyből fikázni mindenkit ennyi a lényeg...
  • M.A.D.
    hööö...egy-két ember felkapta a vizet! :)

water up! :)) sorry.

nos. emgem a Conference ligából rúgtak ki 51 százalékosan. :) :(
    nyomom már több órája azt a rohadt gombot, hogy ne legyek munkanélküli...de új seasont nem kezdek...tuti.

• Magic Boy
    Egyetértünk!Az az igazán nagy öröm amikor a féltve pátyolgatott esélytelen kiscsapatod lealáz hazaipályán egy nála sokkal jobbat(MTK-Békéscsaba 1-3 a két csapat között 40!!!pont vot(nem a Békéscsaba javára! :) ))!

Egy kérdés, ha nemérem el az idényre kitűzött célt(lehet,hogy elérem,de ha nem akkor is 1 helyel mögötte fogok végezni!)akkor hány százalék az esélye,hogy kirugnak?
  • [Jakuza]
    Baratom, en aegyedul azert nem tudok jatszani a programmal, mert 1 honapja mast sem csinalok, csak magyarra forditom.
    De megsugom neked, hogy csak es kizarolag 5. osztalyu csapattal kezdek jatszani.
    Annal nagyobb orom nincs amikor 2-3 ev mulva a 3. ligaban hullara vered a M.U, Arsenal vagy egyeb nagy csapatokat.
  • robotnyk
    1: sztem nem lehet, arra ott a tőzsde, meg a fizetésed
    2: passzolom
  • laczoo
    Sztem azért ez is dicséretre méltó hogy a Villaval BL t nyerni,mert nem éppen egy sztárcsapat....
    de tökéletesen igazad van hogy a móka csak a karrier módban kezdődik:)
  • laczoo
    Jakuza neked fáj hogy más is tud játszani a proggal rajtad kivul?:O))))
  • Magic Boy
    Miér bántod Help-et!
    Vannak ilyen emberek is!
    Van aki azt szereti,ha nemcsinál semmit!
    Mert egy nagycsapatnál te felesleges vagy(elvan a csapat magátol is!)!
    Erre egy példa a haverom nagy Juve fan!Megkapta a játékot egyböl a Juvéval kezdett!Majd 5!!!!!mérkőzés után abbahagyta a játékot és kezdett egy újat 1 C.Divisionos csapattal(mondván, hogy ebben semmi poén nincs itt ő felesleges ő menedzyelni akar egy csapatot és nem karbatett kézzel ülni és nézni ahogy a csapat minden különösebb beavatkozás nélkül mindent megnyer!)azóta is boldogan játszik a játékkal,mert így megkell szenvednie az eredményért!
    Help nemakarok beszálni a vitátokba,de a managertudásod szempontjábol az Villa,Inter és az összes nagycsapat(Egykutya,mert mindegyik nagycsapat televan jó játékosokkal!)nemjelent semmit ott szinte te felesleges vagy próbáld ki egy sokadosztályu csapattal,ha velük elérsz valami eredményt(nem kupagyőzelemre gondolok!)akkor már elmondhatod,hogy tudsz valamit!
    Addig csak hencegsz minden alap nélkül(Egy nagycsapattal egy 5 éves kislány is megynyerné a bajnokságot és/vagy a kupát!)!
  • [Jakuza]
    Nem tudtal ? Kezdesnel siman fogadom 25000000 +al kezdtel. :)
  • Magic Boy
    Na ezt én se tudtam!Megyek és átálítom,mert a játékosaim bagóért fociznak sorra nyerem a kupameccseket(magyarkupa)és mégis stagnál vagy csökken a pénzem!
  • [Jakuza]
    Szvsz minden reszletezve van bennuk.
    Sot ossze is tudod hasonlitani a kiadasokat, mert felul valtoztatni lehet a penzugyek > koltsegvetesnel a bevetelre vonatkozo megjeleniteseket.
    Ajanlom figyelmedbe az Aktualis bevetele beallitast.
    Az kiirja a hetre, hogy mitol nagy a kiadasod.
  • Matthewpamer
    a total club 2004-be is vannak fiatal tehetségek?
  • savafan
    Meg lehet tudni valahonnan, hogy a napi bevétel és kiadás dolgok mire mennek el illetve mire kapom? A napi listában csak egy összeg van és nincs részletezve mi micsoda. A részletezésnél pedig nagyobb intervallumok vannak. Ott nem lehet napi részletességgel keresgélni.
  • Joke
    Mondjuk azt tényleg nem értem, hogy sikerült -60M -kót csinálni. Lehetetlen. A bl-ért kapsz vagy 40M, a bajnokságért is kapsz vagy annyit, reklám, stb. sztem ez lehet akár 100 is így összesen. 160-ért meg nem tudsz játékost venni az elején, hogy azért legyen annyi tartozásod. Szal menniy fizetést adzs nekeik? Hetente egy milliót?

Viszont az tényleg kemény, ha az utolsó helyre rangsorolt csapattal megnyersz mindent, mert még esetleg elfogadom, hogy a bajnokságot igen, de fa-kupát meg bl-t...
  • [Jakuza]
    Baratom te nem vagy tisztaban a foci manadger fogalmaval.

"Második évemben az Aston villával Bajnok vagy, FA kupa győztes és BL győztes"

Blablabla.
    Ezert birtam a regi jatekok keszitoit, azoknal nem lehetett ilyet csinalni.
    Még ha nagy nevu csapatot is valasztott valaki ,a legalso osztalyban kezdte.
    Most meg mar mindegy. A kocajatekos, aki csak a masik leseggfejezesehez ert, fogja beallit maganak egy Aston Villat az elso osztalyban, beallit maganak 100000000000 $-t, es megkeresi a neten a fellelheto osszes csitet.
    Csak azt nem ertem, mindek jatszik az ilyen ember, foci menedzserrel ? :)
  • Joke
    Hogyan lehet azt megcsniálni, hogyha tom, hogy lefog járni egy játékos szerződése, akkor úgy állapodjak meg vele, hogy ingyen jöjjön hozzám, és ne kelljen megvennem?
  • Joke
    Baszki a Casillas lett a legjobb európai játékos. 23-as a skillje!
  • Joke
    Nem kell mindjárt azt mondani a másikra, hogy csal, ha egy sztár csapattal játszik. Mondom, én is szeretek játszani a Real-al, szerintem megvan az előnye, meg a hátránya is. De a elgjobb az a karrier mód, és azt hiszem nem könnyű egy cseh csapatból uefa-kupa győzteset csinálni, meg egy 17-helyre rangsorlt csapattal 4.-iknek lenni. Az embernek kemény munkája van benne, erre azt mondják rá, hogy csaló. Elég elszomorító...
  • [Jakuza]
    Ja es a forditoknak.
    Elkezdtem a trainingsession.txt forditasat, tehat ezt senki se csinalja.
  • [Jakuza]
    The 1.2 patch will fix the following things:

- crash half time speech
    - error text mode: End after 105 minutes
    - counters for cup competitions, championships on the manager visiting card
    - players with red card in the 3D play are removed now from the list, if the end of the play in the text mode is calculated
    - Scorerlist is extended from 20 to 500 players (important for eternal goal scorers list)
    - an incorrect message in the half time speech has been removed.
    - correct dye of the ascended crews on the table screen (e.g. relegations in the English leagues)
    - sortcash field of vision (after all columns)
    - Tooltip in groups of trainings (ability of the assistants indicates)
    - assumption of the CONTROLLER configuration from FIFA football 2004

A fagyast a felideji beszelgeteseknel
    A szoveges mod hibait a 105 perc utan.
    A kupa kiirasok szamlalojat, a manager nevjegyet a bajnoksagokban
    A piros lapos jatekos eltavolitasa a 3D jateknal a listabol, es a jatek vegen a szoveges modban beleszamolja
    A golovolista 20rol 500ra bovitve
    A teves uzenetek a felidei beszelgetesnel eltavolitva
    A tabellan a a kieso helyen allo csapatok szinenek javitasa (Angol bajnoksagban a kiesok)
    Latomezo javitasa
    A sugo (segedeszkoz) javitasa az edzes csoportoknal (kepessegek jelzese az asszisztenseknel)
    A FIFA2004 configuraciojanak hasznalata az iranyito eszkozokhoz (Gamepad, Joystick)

Nagyjabol
  • Magic Boy
    Beleszólhatsz,hogy kihez megy hozzá a lányod?
    A fiad mennyire lessz tehetséges?
  • Magic Boy
    Ezt berakhatád magyarul is(nemindenki tud angolul többeközött én se!)!Előre is köszi!
  • Magic Boy
    Valaki dolgozik a nyilatkozatok,mecsközbeni reagálások és az ujságcikkek magyarosításán(Nagyon boldog szoktam lenni amikor kiírja a program, hogy levon töllem 1 csomó pénzt és azt se tudom, hogy miért!)?

Egy tanács az elején amikor generálod a játékot kéri a neved!Na ott felkéne cserélni a Vezeték és a kersztnév feliratot a két rublika között, mert az angoloknál fordítva van a név,mint nálunk!!
  • FrezeR
    szépjóestét. No Jakuza azt énis észrevettem, hogy beszúrt ilyen hülye karaktereket néhol, meg ilyesmi, ez tényleg akkor történhetett amikor a hibát kerestem. Bocsi
    Más: az idényvégi fagyás egy bug, tehát nem a magyar liga meg miegymás a felelős érte hanem a progi. ezt csak az 1.2-es patch fogja orvosolni, amiről egyenlőre semmilyen hir nincs. Csak leirták mit fog javitani. ami pedig a következő:

- crash bug half-time speech fixed
    - wrong result after 3D match / Fusion match shown in match report (fixing the rare results like 3-66)
    - problem in text mode fixed (match ends after 105 minutes)
    - counters for cup wins and championships on the manager business card fixed
    - players with a red card in the 3d match are removed from the line-up, when the 3d match is stopped and continued using textmode
    - all-time scorer list now includes all scorers, not just the top 20 of a season
    - one wrong half-time speech was removed
    - shortlist is now sortable
    - tooltip on the training groups screen now shows the skills of the assistant managers
    - controller configuration from FIFA Football 2004 is now passed to TCM
    - when a player gets a new job in the club after his career the sacking of one of the already existing staff members now works properly
    - reduced number of penalties in 3D mode

ennyi egyenlőre
  • [Jakuza]
    Nekem meg semmi idom nincsen jatszani vele a forditas miatt. :)
  • Magic Boy
    Én a Leight-el(Angol C. Liga) és a Békéscsabával nyomom a Leightel eddig feljutottam a Div 3-ba a csabával meg ez a második évem az elsőben IGAZOLÁS NÉLKÜL lettem 9. és most is csa 1 középpályást igazoltam és harcban álok a 6. helyért(Mögöttwm van az MTK is)bár most 9.vagyok!
  • bigfoot
    köszi!
  • skristof
    ezt énis kérdeztem
    mert én megnyertem de nem kaptam
    (paccs nincs fennt)
    sztem 1.1es a legujabb és műxik
  • bigfoot
    kapsz pénzt ha megnyered a bl??
    melyik a legujabb patch és mükszik vele a magyarítás?
  • [Jakuza]
    Nekem meg egyszer sem fagyott le.
  • [Jakuza]
    Mert valoszinuleg nem jatekban elofordulo problema, hanem a forditas hibaja.
  • M.A.D.
    Nálam mindig 2 save van...kb. 1 hónap különbséggel. Biztos, ami biztos. (de..nem csalok)
  • M.A.D.
    :))) Sorry, hogy ismétlem magam.
    Nos....érdemes várni lassan 1 év után is? Igaz, szintet léptem...de a fene akar állást kapni 2010-ben.
    Ja...a teszt letöltve, ma próba....ha Isten is úgy akarja.

Danke, mondaná a frnacia, angolul.

• [Jakuza]
    Dehogy, csak ok csalnak.
    Nem is tudjak, igazan milyen is az igazi menedzser jatekos.
    Nem egybol a Real Madriddal kell kezdeni, hanem az amator osztalyu gyenge csapatokkal. :)
  • M.A.D.
    :))) Ok! (Épp bent, melóhelyen, lassan meccs Hattrick!)
  • M.A.D.
    ...na, én meg keféltem a "feleségem" havonta. :)))

...de, most munkanélküli vagyok....immár 36 hete. :(
    (mármint a game-ben)

• [Jakuza]
    Na urak ugy tunik minden rendben a txt fajlal.
    Remelem igy is marad.

A #2845-os valamint a #2222-es hozzaszolas linkjerol letoltheto a TCM 2004 v0.99f verzioju magyaritas.
  • M.A.D.
    Már bocs...olvasom, hogy ki mit nyer..Ti Isten mód-ban nyomjátok??? Mer, ha nem... DDDDD