Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FrezeR
hát ez az nem nagyon törődnek vele...

FrezeR
http://2001.footymanager.net/ itt ezen a még a 2001-es game updatek vannak és emlitést tesznek a 2002-es hivatalos oldalról is nézd meg!

FrezeR
Igazad van nasheem de ha nekik az a jó ne fikázzák legalább azt ami másnak jobban tetszik...ha elkészül a hivatalos honlapja biztos lesznek updatek ahogy az a 2001-hez is van! na és ahogy mondtam én is készitek egy kis honlapot nem lesz nagy szám de aki szereti a játékot biztos örül majd neki😊

FrezeR
képzeld láttam és én nem tartottam sokkal izgalmasabbnak és ha neked ez nem tetszik hát ne gyere ide! de a többiek irhatnának már valami hireket😊

FrezeR
hát ez az hogy nem tudom...valaki aki joban ért az ilyen forditáshoz az megcsinálhatná!

FrezeR
esetleg valaki magyaritást tud e vagy megpróbálkozna e a gyártásával? hogyan lehetne magyarositani? mi szükséges hozzá?

FrezeR
hehe ez jó😊)

FrezeR
ki hogy áll a játékban? mostanában nagyon leadtátok az irogatást! pedig jól indult! na tessék irni😊

FrezeR
ó ne hagyuk már elsüllyedni a topicot!!!!!!
Irjatok már ti is ne mindig én!
Nincs semmi kérdés érdekesség valami??

FrezeR
hm senki?

FrezeR
ki hogyan áll a játékkal?

FrezeR
....

FrezeR
nahát hogy mindig csak én irok ide..😊
Elkezdtem késziteni egy honlapot a játéknak.Mivel még kezdő vagyok kis türelmet kérek az elkészültéig deha tudnátok segiteni kellene a játékról leirás képek esetleg valami letöltés vagy bármi ami ezzel kapcsolatos!

FrezeR
na válaszoljon valaki...

FrezeR
nekem még nem volt ilyen "ujjoncom" akiból kihoztam volna a 90-et. de viszont volt egy igazolásom egy fiatal srác (R😎48-as skillje volt viszont egymás után 5!! meccsen volt "man of the match" azért ez nem semmi😊 lene még egy hasonló jellegü érdésem..pl én mint manager teszem azt 6300-as "skillel" birok és a 6. legjobb vagyok a ligában és egy kis csapat foglalkoztat! akkor egy nagyobb csapat akinek gyengébb a managere miért nem akar alkalmazni?

FrezeR
Macho hogy áll a homepage amit csinálsz?? Jó lenne már ha lenne mindenkinek szerintem itt sokan szeretnénk.
Tudjátok mit utálok? Egy kisebb csapattal vagyok és van vagy 50millióm és meg akarok venni egy 45 millás játékost az akkor se jön el ha egy fantasztikusan "nagylelkü" zsíros szerződést ajánlok neki! Akkor min ek a pénz ha egy kis csapat nem tud fejlődni igy sem??

Mr.Macho
minél fiatalabb, annál jobban tud fejlődni egy játékos. Az pedig hogy hány éves korig tud fejlődni sok mindentől függ: van-e training ceter, milyen szintű az edző, milyen sűrűn vannak edzések, milyen kemények az edzések, na meg persze hogy az előre meg(nem)adott képességeik milyenek ilyen szempontből. Asszem minden játékosnak meg van határozva alapból (amit mi nem tudhatunk), hogy meddig fejlődhet és ebből adódóan gondolom az is, hogy hány éves korig. Ez olyan "örökölt" képesség, amin nem tudunk változtatni.
FrezeR
na senki sem figyel már?😊 vagy ennyire belemerültetek a játékba?😊

FrezeR
hm??

FrezeR
egy játékos hány éves koráig "fejlődő képes"? Tehát meddig nő a skill értéke?

FrezeR
Hiányolom még az emberek véleményét és a média beszólásait stb stb nagyobb lehetne a "külvilág zaja"😊)

FrezeR
Igen lehetne pl több feladat a játékban üzleti célu pl..meg lehetne tárgyalni a játékosokkal bővebben,és az se lenne rossz ha a kulbelnöki cimért is lehetne indulni!😊

FrezeR
Huh az nem lehetett semmi 99-es skillel nasheem!
Buffon meg jól kitolt veled! Na de ez miért van hogy nállad igy leromlott máshol meg ismét csucsformában??
Tényleg hogy áll a honlap??

FrezeR
Ne hagyjuk kihülni a topicot😊
Szerintetek ki a legjobb játékos a gameban?

FrezeR
a kreált játékosok közül eddig találkoztatok valami igazán kiemelkedővel? S volt már nektek olyan hogy egy veterán játékos beadta felmondását a klubbnál és felajánlottatok neki mondjuk egy edzői posztot? s be is vált idővel?
S a játékban szereplő coach-ok is játszottal előtte vagy sem?

FrezeR
Nos nekem még nem volt ilyen a max az 6 volt! s milyen skillü vagy milyen posztu játékos volt az a 10-est kapó?
Más:szerintetek mennyi plussz azaz tartalék játékost érdemes tartani 1-2 posztra?

FrezeR
Nektek már volt olyan hogy egy virus ledöntötte a játékosokat?😊 4 játékosom beteg lett egy hétig😊
Mindenesetre érdekes.

FrezeR
én általában a meccs elején a támadó játékot erőltetem aztán ha megvan a vezetés megpróbálom megtartani de ha lehet növelni a különbséget!
Olyan 1-2 alkalommal váltok taktikát.De ha van egy igazán bevált taktika nem nagyon változtatok.
Most ott tartok hogy 15 év szolgálat után elbocsátottak mert nem tudtam hozni a "3-at" tehát mind 3 kupát meg keleltt volna nyernem és sajnos nem sikerült és most uj kihivásokat keresve elszegődtem az ipswitch town csapatához akik éppen feljutottak az angol első osztályba. Ti hogyan álltok most?
Azért is kirugnak ha a kiadásaim olyan nagyok hogy minuszba kerülök?
BUÉK!

FrezeR
BUÉK MINDENKINEK!!!😊

FrezeR
Nos szerintem inkább az volt a gond hogy sokat sérült meg,és a hozzáállása is ugymond kivánni valót hagyott maga után. Folyton eladólistára akarta tetetni magát és a teljesitménye is átlagban alig érte el a 6-ot...😊

FrezeR
Nekem volt egy védőm aki 15 éven át hüségesen szolgált és szinte végig egyenletes teljeseitménnyel😊 Nekem ez okozott kellemes meglepetést.Legrosszabb pedig egy fiatal csatár igazolása,87-es skillel rendelkezett és nem egészen egy év alatt lement 65-re ez csalódás...

FrezeR
szerintetek hány éves korig éri meg foglalkoztatni egy játékost?
és szerintetek miért mindig csak én kérdezek?😊)
Irjatok már ti is!!
Ne hagyuk halni a kis fórumunkat!

FrezeR
Egy játékosnak mennyi lehet a maximum skill-je? Én amit láttam legtöbb 98 volt. Lehet esetleg 100 is?

FrezeR
pikolo:na az egész jó eredmény!😊

FrezeR
Mindenkinek szeretnék boldog karácsonyt kivánni és további jó FAPLM2002-ezést egész évben jövőre is!!

FrezeR
igen én is tapasztaltam ezt de ennél a visszatöltés variációnál azt is megfigyeltem hogyha ujrainditom az egész játékot már nem fogja uyganazt megismételni! Próbáld ki nasheem!

FrezeR
Tudjátok mi nagyon idegesitő? Az hogy 7!! kezdő emberem lesérült rögtön a szezon elején...és ez egymás után 3 idényben is igy volt! 😞 Nem értem miért sérülnek igy "halomra"!?

FrezeR
Kinek mi volt a leghosszabb idő amit egy klubbnál eltöltött?

FrezeR
tényleg van benne csalás is? 😊

Mr.Macho
huhu 200. üzenet gihi
Mr.Macho
nem tudhuk! különben már mondtuk volna, amúgy biztos van
FrezeR
Megkérdezném 3szorra is😊)) Van időlimit a játékban?? Tehát meddig megy el a játék évek számát tekintve, vagy netán végtelen?

Mr.Macho
ha kölcsönadod, nem kapsz pénz, ha jól tudom, de nem neked kell a fizetését perkálnod, nameg fejlődhet/gyengülhet a másik klubbnál
FrezeR
az előzőhöz még pontositásként annyit,hogy persze nem csak 1 klubbnál lehetek hanem több klubbnál is lehetek,de van e vége ugymond a játéknak...?

FrezeR
Kérdés:srácok meg szeretném kérdezni,hogy azért kapok e pénzt ha kölcsön adok valakit?
és még régebben kérdeztem hogy van e "időkorlát" a játékban? Tehát meddig lehetek manager egy klubbnál?

Mr.Macho
de az oth.net-en is lesz talán
Mr.Macho
én DC-ről szedtem
Mr.Macho
lemaradt
3)Sztintén igazolás: az baszott irreális lenni, ha akkor igazolnál amikor akarsz, ez igazából sem így megy. Igazolhacc télen, nyáron...
4)megszerezted a játékot, elindítod, nem nyersz, nem értesz egy csomó dolgot, és ebből az következik, hogy xar? inkább az hogy te vagy xar...
Mr.Macho
1)ki a szart érdekel, hogy nem relisztikusak a stadionok???? Én már a negyedik szezont nyomom a Forest green-el és eddig összesen egy meccset néztem végig, az összes többi az Quick Match volt. Nem ez egy manager játék lényege...
2)ahhoz , hogy mennyit változott a tavalyi kiadáshoz képest nem tudom, mert nem volt meg, de ezzel nincs semmi bajom. Ezelőtt csak a Championship Manager 2002-vel játszottam, de az nagyon xar volt. Persze persze, tudom, mindenki azt mondja hogy az így meg úgy veri az FAPLM 2002-őt de nem élveszhető a játék. Nem nyújt semmi élményt...
FrezeR
Mellesleg,az Alex Ferguson Manager 2001-re én is kiváncsi vagyok már!