11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
skristof #3298 hello
énis igy voltam ezzel, orosz div1-ből profiba és semmi
oda sztem csak a profi bajnokságé kerülnek be!
amugy b type free: nincsenek nyelvi gondok, egyedül egy jugo gyereknek ment nehezen, de kicsit hazaküldtem, aztán azota nem sir :)
amugy benyomok megint néhány képet, remélem nem gond....
a csapatlista már kicsit elavult, most vok a 07/08 szezon elején....
amugy kifagyast megoldottam egy reloaddal, hál' Istennek :)
nah, képek:
-
#3297 Beleestem a saját csabdámba(De így a jó)Feljavítottam a Budakalászt,elszerződtem a Celdömölkhöz+mind a 3 kieső csapat hozzám került+volt még vagy 3,4 jó csapat így nagyon nehéz lessz a feljutás!Nade imádom a nehéz kihívásokat! :) -
#3296 Miert ne tortenhetne ?
Persze ez a funkcio csak a magyar verzional mukodik. :)
-
#3295 Ha nemvag képes legalább egy oldalt visszaolvasni akkor inkább neírj semmit! -
#3294 mikorra várható legalább 81%-os magyarítás?? -
#3292 A szoveges mod elkeszult.
Teszteljetek minnel tobbet, mert nagyon nagy allomany es tuti maradt benne hiba, mind eliras, mind felre forditas, mind script hiba formajaban.
Mar csak azert is mert kulonallo mondatok, pl nem tudtam, hogy minek kene forditani pl a knee szot, mert az angolban nem csak a konyokre hasznaljak, hanem terdre is.
Je es megvalami az X3 szerver nem megy mar nalam 2 napja igy csak a Sync.hu szerverre tudtam feltenni a mostani frissitest. A #3213 hozzaszolas 2. linkjenel megtalaljatok a cimet.
-
#3291 nem-nem nem arra gondoltam, hanem mint csap.vez. nincsenek-e a játékosokkal. elég hálás brigád nemzetiségileg. -
#3290 Ketlem , hogy ez a magyaritastol lenne.
-
#3289 ühh, nincsenek nyelvi problémák??( gondolom te mint magyar manager nyomod. -
#3288 Dusan Belicnél lehet ez a megoldás,de Paul Robinson(2-on éves)és Jerzy Dudek esetében már nem! -
#3287 En gondolom mi miatt lehet ez.
Szerintem a program a visszavonult jatekosokat, egy ido utan , visszageneralja egy masik posztra azonos nevvel.
Ha jol emlexem mar a TCM 2003 is ilyen volt. -
skristof #3286 -
skristof #3285 jaja
várjál
van jobb is
pillanat :))) -
Zagreus #3284 Metzelder is középpályás Rio-val egyetemben ? :)))))))))))))))))))))))))))) -
#3283 ooké -
#3282 Jóvanna, csak szóltam. -
#3281 hali, ez abszolut igaz, a játékosokkal való duma elég ingoványos. némi aknamunka nem árt előtte. -
skristof #3280 jah ok igy már érthetőbb :))
és mit szoltok dudek uj posztjához?? :) -
#3279 Mert meg nincs is kesz a szoveges mod.
Van benne egy csomo angol szo, es tok nehez vegignezni a tobb mint 18000 sort. -
#3278 "Az a legjobb, ha megdicsérema csapatomat, azt a játékosok morálja esik."
Erre meg csak azt tudom mondani, hogy ez ugy értendő hogy a játékosok nem érezhetik jogosnak a dicséretet és ezért esik a moráljuk. Nem kell mindig az ésszerü választ keresni, igy lesznek változatosak a nyilatkozatok.:) -
#3277 A válasz pont azért az mert elbizná magát, az edző nem akarja hogy beképzelté váljon rögtön, mert esetleg lazitani fog:) igy világos? remélem -
#3276 Egyébként atext.txt 4158-ik sorában van egy hiba: " de he ő kapu mellé..." Szal bennfelejtetted a he-t. -
#3275 A játékos reakcióját nem érti. Miért jó, hogy nem hallotta? Talán elbízná magát? Nem hiszem. Az a legjobb, ha megdicsérema csapatomat, azt a játékosok morálja esik. -
#3274 Mit nem ertesz ?
Uj szerzemeny es elso merkozese elott nyilatkozzak.
Igaz nem en forditottam a szoveget hanem Freezer, de azert ez meg nekem is leesik.
De atirhatom ugy is, hogy :
_PLAYER_NAME egy nagyszerű erősítés a csapat számára
En inkabb azt nem ertem, hogy miert van nalad Szalontai Kristof Ferfi, amikor ott a _titel scriptnel úr -nak kéne lenni. -
skristof #3273
-
skristof #3271 huh
elég sokat vettem, de mind 22 év alatti és olcso
majd nyomok egy képet a csapatrol is :) -
#3270 Hanyadik lettél(1,2)??
Hogy tetszett az általam kreált stadion?
A dánokkal meddig jutottál?
Te játszottad a meccseket vagy megnézted az eredményt? -
#3268 én meg 2008-as kifagyásokról hallottam:) ezek szerint van vagy 3 hely ahol kifagy csak mindenkinek más idény végén...de nekem egyszer sem fagyott ki és már bőven 2008 után vagyok. A 75 millában mi az érdekes Kris? Bocs ha nem vágtam le és volt vele valami cél:) Amugy érdekes hogy 4x voltam egymás után az év menedzsere még akoris amikor majdnem kiestem....:) Nekem is volt hogy kiirta hogy 85, meg 67 éves játékos. -
#3267 Nemrossz! :)
Mennyire borítottad fel a csapatot(hány új embert igazoltál?)? -
skristof #3266 énnekem 05/06 szezon végi kalkulálásnál kifagy :((
amugy néhány screen:
-
#3265 Én a 2006/2007-es szezon 2007-es részében vagyok a Budakalásszal!Nálam nemfagyott ki!
Az egyik haverom is a Tomsk-al nyomja jelenle az első szezon végén jár 3 pontal lemaradva a második! -
skristof #3264 a 2006os kifagyasrol nem tucc semmit? -
#3263 Ja ilyet én is láttam már amikor 19 srácomat 59-nek írta ap progi! -
skristof #3262 sry
-
skristof #3261 -
skristof #3260 hali
engem az érdekelne, h mivan azzal a 2005/06 év végi kifagyással?!?!
mert elkezdtem karriert, Tomsk-kal (orosz2odosztály), feljutottam, meg minden franko. év menedzsere 2*, de nekem is kifagyott...
nincs fenn a patch! sima 1.0 nocd sincs fenn
amugy egy hiba:
-
#3259 Kb 3 hete láttam azóta egyre jobban szeretnek(most már imádnak)a szurkolók!Sőtt a közvéleménykutatásban azt mondják,hogy ha nem lennék sokkal hátrébb lenne a csapat és a legfontosabb dolog az én szerződésem meghosszabítása!Kár,hogy az elnökség nemígy gondolja(nemadták meg amit kértem!),pedig szivesen maradtam volna,mert terveim voltak a csapattal!!!!!De mostmár mindeggy(megkeresett egy másik klubb akivel megegyeztem)az idény végén távozom!! -
#3258 Nem, nem, ha egyutt forditottatok, akkor nem csak ranezi kellett volna, hanem egyutt forditani. -
#3256 Két hiba a fordításban:Karier:A szurkolókat mérgesek önre!
Szöveges mód:xy elhagyja védőjét és lő!
Hol lattad a A szurkolókat mérgesek önre ?
Mert azt mar kb 3 hete kijavitottam.
A masik meg ugy marad ahogy van, mivel van olyan is , hogy lerazza, kicselezi, atjatsza, lehagyja stb a szoveges modban, a valtozatossag kedveert. -
#3255 erről azt hogy elvileg nemsokára kint az új patch, és akkor kezdhetjük előlről a játékot....;)