91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Vlala #1149 neuro
Ez a gépcsoda már az AEP-ben van?
Húha, azt még mnidig nem vettem meg... -
#1148 THX, rakok egy új drivert! -
neuro #1147 open gl-ben sokkal gyorsabban kellene futnia a játéknak, mert eredetileg arra írták meg és azt portoltál dx alá. szerintem videokártya driver probléma lehet. -
#1146 Köszz de azzal még várok... -
antijedi #1145 win reinstallt probáltad már?:P -
#1144 Ne tud valaki segíteni???? -
antijedi #1143 már azóta megoldottuk, de csak hyperlobbyval ment, sima ips megoldásnál állandoan cask time out... -
neuro #1142 A dinamikus hadjárat ugyan úgy működok, mint a sima, csak egy másik könyvtárba generája a küldetéseket :)
Indítasz egy szervert aztán aki akar becsatlakozik ip cím alapján.
Hyperlobbin még egyszerűbb mert ott nem kell ip-vel bajlódni, csak beugrasz egy üres slot-ba és kész is, aztán a többi a host dolga. -
antijedi #1141 nah lenne egy kérdésem:
akkor ez a coop dinamikus campaign dolog vagy mi hogy megy pontosan? ehez is kell hyperlobby? valami okos okositson ki engem is pls :)
vagy ha valaki jönne jáccani is szoljon, eddig 2en vagyunk, jólenne ha valaki oylan is lenne aki tudja hogy smint kell az egészet megoldani :) -
#1140 Lenne egy kérdésem.
Eddig minden rendben volt,de most valamiért az OpenGL -ről nem tudom átkapcsolni DirectX-re.És most az egész játék (menü is!!)szaggat.Az egérrel is bajok vannak.Miért nem bírom visszaállítani DirectX-re????
-
#1139 Tényleg elég könnyű -
#1138 Buffalo???Az micsoda?? -
#1137 Micsoda kihívás lehet... -
#1136 Próbáld ugyanezt a mutatványt egy buffalloval:))) HA meg tudod ismételni akkor vagy ász:))) -
#1135 Én úgy szoktam hogy 12 ellenfél (Me 323 és Zwilling -eket vegyesen) én meg egyedül egy sugárhajásúval.Ezeket a nagy gépeket nagyon szeretem kivégezni :)))Általában (ha nem lőnek le ) sikerül is mind a 12-t! -
neuro #1134
Letölthető:
http://www.il2skins.com/?action=display&skinid=11656 -
neuro #1133 én ezeket tudom ajánlani:
www.cdgalaxis.hu
www.576.hu -
#1132 Hát nem tudom, de én FB-t találtam dc-n T3-asnál... Onnan van meg az angol... -
#1131 akartam mondani SMS-es. Csekkes ftp-k nem jók. -
#1130 Valaki eltudná mondani, hogy honnan szedhetném le az IL2FB-t? Kéne nagyon! Nem baj, ha fizetős FTP. -
Braveheart #1129 Hehe, elkaptam egy jó pillanatot :)
-
antijedi #1128 akkor lehet azért vagyok lemaradva mert én még csak sima il2vel probáltam onlány coopot :) -
neuro #1127 multiplayer módban is lehet dinamikus hadjáratot indítani aep-ben, azt hívják ngen-nek -
antijedi #1126 fmb rémlik szzem :)
a beépitett el meg még nem találkoztam lehet nem néztem eléggé :P -
neuro #1125 il2dcg - il2 dynamic campaign generator (www.lowengrin.com)
ngen - a beépített dinamikus online hadjárat készítő
fmb - full mission builder, küldetés szerkesztő -
antijedi #1124 izé, magyarul pls :)
a a cg alatt a coopgen-t érted ami már nem is tom melyik magyar hp-n vont fel az nekem állandóan kifagyott :) -
neuro #1123 vagy il2dcg-vel a beépített ngen-el, de szerintem az lesz, hogy kézzel csinálom meg őket FMB-ben -
antijedi #1122 coop küldiket mivel generálsz? én ma este nem fogok jönni valszinű de kiváncsi vagyok :) mert amiket mi probáltunk hát khmm, elég érdekesek :P -
neuro #1121 ha valakinek van kedve ma este coop-ot repülni multiban, az keressen meg a hyperlobby-n 42nd_neuro néven -
ottar #1120 Aham.. Értem. Kipróbáom majd. Monnyuk elég vicces volt, mertr egyszerre 2 db 5-ös számot viselő mig 3 al jöttek.. :-))
-
#1119 A két rakétahajtóműves gép nálam egyben ért le... :) -
Vlala #1118 Talán a kitüntetéseknél figyelembe veszik, ha egy famous ace-t lősz magadnak, és egyben (vagy részletekben) visszahozzod a gépet, kitüntetnek. -
neuro #1117 Eliveg az ászok sokkal jobb pilóták (Ace szint), mint az átlag, de azt nem tudom, hogy számít-e valamit a hadjárat menetében... szerintem nem. -
ottar #1116 Ja igen: Annak van vmi jelentősége később, hogy egyes küldetések után kiírja, hogy ilyen olyan ászokat lelőttünk? (Most ppl. Pokriskin esett el.. :-))
-
ottar #1115 Igen, tegnap elég meggyőzően amortizálta a csapat a lagg-okat meg az I-16 osokat..
Nem sok esélyük volt. :-))
és iszonyat stabil. Egyre bátrabban merek vele repülni, szinte a szárnyvégen megfordul. nagyonlehet neki húzni..
:-)
Tegnap sikerült egy gyönyörű, kb. 2 mp-s sorozattal egy I 16 ot kilőnöm.. Amit már percek óta kergettek a többiek. :-)Tökjó, ahogy az oroszok menekülnek, lemennek talajszintre fordulózni...:-)
Nagyon élvezetes volt ott üldözni..
:-))
-
ottar #1114 Ja, este megtaláltam..
Na mindegy, a finnekkel már úgy néz ki, hogy 1943 ig buffalóval menek, a többivel meg indítok majd új hadjáratot.
Meg indítok egy orosz csatarepülős hadjáratot.. I153: :-)))
-
Vlala #1113 Meg lehet azt a csöppséget szeretni... főleg ,ha jönnek utánad a Migek, és két fordulóból mögéjük kerülsz, és dobálod rájuk a cseresznyemagot... Ha a rádiójukba belehallgatsz, megtudod, mennyire félnek a kisgéptől :-) Ritka fordulékony járgány!
Az ikonok kikapcsolásánál az első eredményem 3-2 lett az idegenek javára, ennyit lőttem. A két hazai lehet, hogy őket támadta...
Poén: Quick missionben induljatok 10000 m-ről, akár ellenfelek nélkül is, motor olyan 70-80-as utazó-tolóerőn, aztán függőlegesen le... eddig nem talltam olyan gépet, amely egyben leérne... -
#1112 Próbálkozz az 1 Zero kontra 2 B-17 kombinációval veterán szinten, az a kihívás ! -
#1111 Ennek is vannak géppuskái a szárnyakon, igaz tényleg nem egy komoly ellenfél, de szépen tud égni, mint a kép is mutatja. -
#1110 A kis rosszmájú