91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Vlala #1149
    neuro
    Ez a gépcsoda már az AEP-ben van?
    Húha, azt még mnidig nem vettem meg...
  • PLackó
    THX, rakok egy új drivert!
  • neuro
    open gl-ben sokkal gyorsabban kellene futnia a játéknak, mert eredetileg arra írták meg és azt portoltál dx alá. szerintem videokártya driver probléma lehet.
  • PLackó
    Köszz de azzal még várok...
  • antijedi
    win reinstallt probáltad már?:P
  • PLackó
    Ne tud valaki segíteni????
  • antijedi
    már azóta megoldottuk, de csak hyperlobbyval ment, sima ips megoldásnál állandoan cask time out...
  • neuro
    A dinamikus hadjárat ugyan úgy működok, mint a sima, csak egy másik könyvtárba generája a küldetéseket :)
    Indítasz egy szervert aztán aki akar becsatlakozik ip cím alapján.
    Hyperlobbin még egyszerűbb mert ott nem kell ip-vel bajlódni, csak beugrasz egy üres slot-ba és kész is, aztán a többi a host dolga.
  • antijedi
    nah lenne egy kérdésem:
    akkor ez a coop dinamikus campaign dolog vagy mi hogy megy pontosan? ehez is kell hyperlobby? valami okos okositson ki engem is pls :)
    vagy ha valaki jönne jáccani is szoljon, eddig 2en vagyunk, jólenne ha valaki oylan is lenne aki tudja hogy smint kell az egészet megoldani :)
  • PLackó
    Lenne egy kérdésem.
    Eddig minden rendben volt,de most valamiért az OpenGL -ről nem tudom átkapcsolni DirectX-re.És most az egész játék (menü is!!)szaggat.Az egérrel is bajok vannak.Miért nem bírom visszaállítani DirectX-re????
  • PLackó
    Tényleg elég könnyű
  • PLackó
    Buffalo???Az micsoda??
  • cifuatwork
    Micsoda kihívás lehet...
  • Bucser
    Próbáld ugyanezt a mutatványt egy buffalloval:))) HA meg tudod ismételni akkor vagy ász:)))
  • PLackó
    Én úgy szoktam hogy 12 ellenfél (Me 323 és Zwilling -eket vegyesen) én meg egyedül egy sugárhajásúval.Ezeket a nagy gépeket nagyon szeretem kivégezni :)))Általában (ha nem lőnek le ) sikerül is mind a 12-t!
  • neuro

Letölthető:

http://www.il2skins.com/?action=display&skinid=11656
  • neuro
    én ezeket tudom ajánlani:

www.cdgalaxis.hu
    www.576.hu
  • Bucser
    Hát nem tudom, de én FB-t találtam dc-n T3-asnál... Onnan van meg az angol...
  • I.C.ram
    akartam mondani SMS-es. Csekkes ftp-k nem jók.
  • I.C.ram
    Valaki eltudná mondani, hogy honnan szedhetném le az IL2FB-t? Kéne nagyon! Nem baj, ha fizetős FTP.
  • Braveheart
    Hehe, elkaptam egy jó pillanatot :)

• antijedi
    akkor lehet azért vagyok lemaradva mert én még csak sima il2vel probáltam onlány coopot :)
  • neuro
    multiplayer módban is lehet dinamikus hadjáratot indítani aep-ben, azt hívják ngen-nek
  • antijedi
    fmb rémlik szzem :)
    a beépitett el meg még nem találkoztam lehet nem néztem eléggé :P
  • neuro
    il2dcg - il2 dynamic campaign generator (www.lowengrin.com)
    ngen - a beépített dinamikus online hadjárat készítő
    fmb - full mission builder, küldetés szerkesztő
  • antijedi
    izé, magyarul pls :)
    a a cg alatt a coopgen-t érted ami már nem is tom melyik magyar hp-n vont fel az nekem állandóan kifagyott :)
  • neuro
    vagy il2dcg-vel a beépített ngen-el, de szerintem az lesz, hogy kézzel csinálom meg őket FMB-ben
  • antijedi
    coop küldiket mivel generálsz? én ma este nem fogok jönni valszinű de kiváncsi vagyok :) mert amiket mi probáltunk hát khmm, elég érdekesek :P
  • neuro
    ha valakinek van kedve ma este coop-ot repülni multiban, az keressen meg a hyperlobby-n 42nd_neuro néven
  • ottar
    Aham.. Értem. Kipróbáom majd. Monnyuk elég vicces volt, mertr egyszerre 2 db 5-ös számot viselő mig 3 al jöttek.. :-))
  • cifuatwork
    A két rakétahajtóműves gép nálam egyben ért le... :)
  • Vlala #1118
    Talán a kitüntetéseknél figyelembe veszik, ha egy famous ace-t lősz magadnak, és egyben (vagy részletekben) visszahozzod a gépet, kitüntetnek.
  • neuro
    Eliveg az ászok sokkal jobb pilóták (Ace szint), mint az átlag, de azt nem tudom, hogy számít-e valamit a hadjárat menetében... szerintem nem.
  • ottar
    Ja igen: Annak van vmi jelentősége később, hogy egyes küldetések után kiírja, hogy ilyen olyan ászokat lelőttünk? (Most ppl. Pokriskin esett el.. :-))
  • ottar
    Igen, tegnap elég meggyőzően amortizálta a csapat a lagg-okat meg az I-16 osokat..
    Nem sok esélyük volt. :-))
    és iszonyat stabil. Egyre bátrabban merek vele repülni, szinte a szárnyvégen megfordul. nagyonlehet neki húzni..
    :-)
    Tegnap sikerült egy gyönyörű, kb. 2 mp-s sorozattal egy I 16 ot kilőnöm.. Amit már percek óta kergettek a többiek. :-)Tökjó, ahogy az oroszok menekülnek, lemennek talajszintre fordulózni...:-)
    Nagyon élvezetes volt ott üldözni..
    :-))
  • ottar
    Ja, este megtaláltam..
    Na mindegy, a finnekkel már úgy néz ki, hogy 1943 ig buffalóval menek, a többivel meg indítok majd új hadjáratot.
    Meg indítok egy orosz csatarepülős hadjáratot.. I153: :-)))
  • Vlala #1113
    Meg lehet azt a csöppséget szeretni... főleg ,ha jönnek utánad a Migek, és két fordulóból mögéjük kerülsz, és dobálod rájuk a cseresznyemagot... Ha a rádiójukba belehallgatsz, megtudod, mennyire félnek a kisgéptől :-) Ritka fordulékony járgány!

Az ikonok kikapcsolásánál az első eredményem 3-2 lett az idegenek javára, ennyit lőttem. A két hazai lehet, hogy őket támadta...

Poén: Quick missionben induljatok 10000 m-ről, akár ellenfelek nélkül is, motor olyan 70-80-as utazó-tolóerőn, aztán függőlegesen le... eddig nem talltam olyan gépet, amely egyben leérne...
  • Nemcso
    Próbálkozz az 1 Zero kontra 2 B-17 kombinációval veterán szinten, az a kihívás !
  • Nemcso
    Ennek is vannak géppuskái a szárnyakon, igaz tényleg nem egy komoly ellenfél, de szépen tud égni, mint a kép is mutatja.
  • Nemcso
    A kis rosszmájú