91308

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Nemcso
    ...és így lett nagy-nagy szerencséje a legkisebb szegénylegénynek ! Itt a vége, fuss el véle.
  • Vlala #1189
    Külhonban... Azért a nagy Heuréka, mert itthon sem a neten, sem a CS-galaxisnál nem tudnak róla (vagy meg akarják tartani maguknak, olyan jó lett :-) )
    Ezért útlevéllé avanzsált személyimmel "elindultam szerencsét próbálni, és addig meg nem álltam, míg AEP-et nem találtam"... Viva Lucenec!
  • Nemcso
    Hol, és mennyiért ?
  • Vlala #1187
    Heuréka! Megtaláltam az AEPet egy bolti polcon.
    Már a patch is rajta van!
  • Bucser
    Mindegy IMO:)
  • antijedi
    nem cs és engem se érdekelnek csak azért nem mondok hülyeségeket :)
  • Bucser
    NEm vagyok otthon a CS scennel és nem is érdekelnek a FOPOSok:)) Ez szimulátor ezért végig kell repülni a 15 percet ez van:)))
  • Tikal #1183
    viszont a propelleresek lezuhannak egybol...
  • Tikal #1182
    hehe, most ugyanez velem, kiugrottam, a gép meg stabilan 440-el repült tovább, felkuszott vagy 7000-ig, de kiléptem mert meguntam :D
  • Ivan Pjodr
    Velem az esett meg egy Mistellel, hogy megöltek a gépben 2000-en, aztán a gép magától felment 11000 ig :))
    Tovább is ment volna lehet, csak elfogyott a türelmem, és kiléptem.
  • Tikal #1180
    érdekes dolog történt most velem egy me-262-vel:
    szorakoztam a gázzal és berobbantottam az egyik hajtomuvet, majd kiugrottam... a gép füstölö hajtomuvel zuhanni kezdett, majd mikor már elég gyors volt felkapta az orrát és emelkedni kezdett, majd megint sullyedni és megint emelkedni, egyre kisebb görbén.. végul felrobbant a hajtomu és a szárny is, és lezuhant :D
  • Sir IvanHoe
    Jaj, de egyutt vagyunk a gep ellen es sirnak ,hogy ugorjak mar checkpointot,mert fasz kivan a 15 perces repulesel.Erre gondoltam.
  • antijedi
    te tudod mi az a fop? :) csak mert akkor tudnád kb mennyit jáccot "másokal" :P
  • Bucser
    Ez volt ám a LOL üzenet:DDDDDDDDD bocs de ezen jót röhögtem:) Gondolom sokszor játszottál más játékokat másokkal:)
  • [NST]Cifu
    Érdekes volna, nemde? A többiek 2x/4x/8x időgyorsítással fognak dogfightolni, mert te unod a banánt? :)
  • Sir IvanHoe
    Nem lehet cooperativba a neten idot gyorsitani? Tiszta szar 10-15 percet repulni a bombazoval aztan megse tamadnak a vadaszok ,mert a sajat vadaszaim lerendeztek oket.
  • Bucser
    Difficultyban állitsd be, hogy legyen.... external view vagy Cameraship
  • end
    az il-2-ben megszünt a külső nézet hogy lehet visszaállítani??
  • Sir IvanHoe
    Honnet lehet jo kis multi cooperativ kuldiket leszedni?
    koszi!
  • neuro
    köszi :)
  • Nemcso
    Neuro

Nagyon jó a 25 perces rádióadás !
  • ottar
    Kicsit érdekes küldetések vannak az FB-ben időnként. Elvileg meg kellene védenünk egy gépkocsioszlopot,
    persze későn ér oda a csapat, és természetesen nem álltak le üldözni őket. Egyedül kellett utánamennem 6 db SB bombázónak. Jól le is lőttem belőle kettőt. :-))
    De ha a megadott útvonalon végigreplünk akkor az életben nem találkozunk az ellenséggel. :-(
    Na mindegy..
    :-)))
  • neuro
    Nemtudom pontosan mik a maximum paraméterek. Láttam már ennél hosszabb (nagyobb) fájlt is, ami működött. Ki kell próbálni :)
  • Vlala #1167
    Elkezdtem tölteni a patchet, ma le is jön, már csak a game kell hozzá. De jó lesz, egyből patchelt AEP-pel indulok...
    neuro: letöltöttem a rádióadást. Tényleg bármekkora 32 kb/s-es 11 kHz-s wavot bele lehet tenni? Csak mert van egy-két lemezem Hofitól wavban... vidám repülés lesz!
  • neuro
    tegnap este elfelejtettem kipróbálni (túl lefoglalt az online repkedés az új Spitfire-el :) ), de szerintem kijavították azt is csak elfelejtették beírni a readme-be.
  • [NST]Cifu
    Egyébként rosszul látom, vagy tényleg nem javították a Me-163 hajtóműindítási bugját? Mert a buglistben nem látom...
  • [NST]Cifu
    Már gyűn is lefele :)))
  • neuro
    kijött az aep patch új repülhető gépekkel (I-185, Spitfire MkIX stb.)
  • antijedi
    hyperlobby-vel lehet, legalábbis nekünk csak ugy ment :) amugy ha valakinek van kedve majd lehetne egy nagyobblétszámú coopot is csinálni :)
  • Sir IvanHoe
    Hi!
    Segitsetek mar nekem legyszi!
    Haveral szeretnek csak igy a neten cooperativba jatszani a kampanyokat, de nem csatlakozik ossze! Van erre valami megoldas? Elore is koszi!
  • Nemcso
    Klassz a Bf-110 -est éjjeli vadászként használni (mint ahogy ténylegesen használták is). Még szerencse, hogy az ellenséges bombázok felkapcsolják a helyzetjelző pilácsaikat, mert különben kieshetne az ember szeme, mire észrevenné őket. Jól néz ki a hátsó lövész szemszögéből, visszafordulva a kabin belseje, látszik a pilóta háta is, kár hogy nem lehet hátbavágni egy sikeres küldetés után !
  • neuro
    berakható persze..
    másold be a sounds\music\inflight könyvtárba, majd engedélyezd a zene lejátszást az options-ben, külön bekapcsolva az Inflight music-ot
  • Vlala #1158
    Utánanéztem a listán szereplő gépeknek egy könyvben. Nem gyenge felhozatal!
    Tegnap öngyilkos kedvemben két BF közé ugrottam egy P11-essel. Csak most tudtam meg, hogy ez a gép sem golyófogónak került a játékba, elképesztően stabil, és nagyon fordulékony... két és fél percen át követtem egy BF-et, (töltény nélkül - blöff) amely nem tudott látómezőn (célkereszt-szélvédő) kívül kerülni. Le is zuhant szegény a végén, az utolsó forduló már nem sikerült neki...
    neuro, ez a 25 perc betehető a játékba? Legalább hallgatnék valamit a HE-111-ben, mert a hosszú úton a lövészek még csak vicceket sem mesélnek :-)
  • neuro
    Összeállítottam egy 25 perces magyar rádióadást a hosszú bevetésekhez. Az adás olyan érdeksségeket tartalmaz, mint az időjárás jelentés, az "Üdvözletek a frontról" sőt egy sörreklámot is. Persze a hírek között végig zene... Karádi Katalin, Meseautó és a többi klasszikus :)

Letölthető innen:

http://neuro.agria.hu/base104/il2_misc.html
  • neuro
    1.22-ben benne volt még a P-51D is mint repülhető típus ha jól emlékszem.
    A He-162 a Volksjager, a Me-163 Komet a rakétahajtóműves kis gép (sajna bugos, nem lehet vele felszállni) a Ho-229 meg a csupaszárny német vadász, ami talán egyszer repült 1945-ben.
    Az SPB-t jól azonosítottad, tök vicces ahogy ott ülsz a kis I-16-ban a szárnyak alatt, és még multiban is lehet vele repülni! De van még sok érdekesség benne: BF-109Z, Mistrel, Fiat G.50 stb.
  • Vlala #1155
    sorry, Volksjager simple V...
  • Vlala #1154
    A FB 1.22-ben már megvan néhány felsorolt típus, mint a C-47, a B17, a KI-84 (repülhető), több nem jut eszembe...
    A HE162-es nem az a kis turbinás gép, amelynek a hátán van egy hajtóműve (Wolksjager)? És az SPB-t jól fordítom, hogy egy TB3-as, két I-16 repülhető vadászszal a szárnya alá kötve?
    BF 110-es, P-38-as, rohanok a boltba. Majd szombaton, mert 7közben sokáig dolgozom. Addig ülök tűkön :-)
  • neuro
    AEP-ből > Fiat CR.42 Falco
  • cifuatwork
    csakaságokat -> csacskaságokat

Kapkodás a selejt anyja :)
  • cifuatwork
    Jujj, irok itt csakaságokat, szóval ezek szerint mégiscsak repülhető a Cr.42 (csak akkor nekem maradt eddig ki :)).

Az a vicc, hogy az UBI oldalán meg a nem repülhető gépek közöt sorolták fel. No mind1...