91308

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • antijedi
    ez nekem nem gond mert oda tuti nem fogok menni klánozgatni :P
  • Bucser
    Soha nem akarok Il-2 vel ligázni Hyperlobbyn játszanék..
    Én szeretem a Dgfoght-ot.. Az adja szerintem a repülés savűát borsát:)) Legalább is nekem...
  • neuro
    nekem full real, csak speedbar van bekapcsolva.
    navigációt meg jobb megszokni ikonok nélkül, mert vef-en és vow-on sincs semmi segítség (még külső nézet sem)
  • Bucser
    Nálam is térkép van bekapcsolva meg az iconok, mert baromira nem látom, hogy ki kicsoda 6 kilométerről:)) volt hogy Full realisticen repültem egy monitoron lévő maszat felé órákat.. Aztán közelhajoltam a monitorhoz és letöröltem a z addig hüségesen követett megvédeni szánt gépet:))
  • Tikal #985
    vhogy igy én is, repülésssel kapcsolatban minden reál.
  • PLackó
    THX,megnézem....
  • antijedi
    erre is jó a kivűlnézhet, egy szallozo gép néha kruva jól néz ki zuhanás közben, bármelyik műrepülő megirigyelhetné :)
  • Bucser
    Én meg most hagytam abba.. Most már sehogy nem játszok.. felidegelt.... a 17 finn missionnél meg tudom csinálni de a joy erősen durván csavar.... Úgy néz ki végleg tönkrement a Twistem rajta.... LÁBKORMÁNYT AKAROK!!!!!!!

Honnan tudok venni?
  • antijedi
    én meg maxos realisztikán jáccom, csak pár térképpel kapcsolatos segitség van engedélyezve meg néha a külsőnézet hogy gyönyörködhesek a csodás repülésemben :P
  • Tikal #980
    ja, pár egy párszor megszoptam hogy ugy belemerultem a fordulokba hogy már csak azon vettem magam észre hogy forog a világ és nincs menekvés :DDD
  • Tikal #979
    én normal-on játszom, és ha lezuhanok bizony felrobbanok
  • antijedi
    amugy mégegy tipp gyakorláshoz: hurricanok al jól lehet gyakorolgatni mert szinte lehetetlen őket stall-ba vinni, legalábbis nekem még nem nagyon sikerült :) mig egy fókával pl ember kcsiit élesebben kanyarodik és máris csak egy kráter jelképezi a mező közepén :)
  • antijedi
    valami crash vagy collision vagy valami hasonszőrűnél keresgélj :)
  • PLackó
    :D
  • PLackó
    Azon van:)))
  • Tikal #974
    pontosan melyik beállitás nem tudom, de elég arcade modon játszhatsz ha ilyen van nálad, még ilyet nem is láttam :DDD
  • Tikal #973
    lol, állitsd realisztikusabbra :DD
  • PLackó
    Hi. nem tudja valaki azt ,hogy kell beállítani hogy amikor lezuhanok akkor fölrobbanjak és ne pedig pattogjak?
  • Glpetyus
    THX
    Erre én is gondoltam csak nem "mertem"...
  • Bucser
    A Legotech Wingmanen-is:) Csak elég öreg szegény és már igencsak mozgolódik a poti szal inkább venék egy Ruddert mint egy uganolyan árú újabb Joyt:) Mert Cougar van csak nem lehet rudder nélköl effektiven használni:)))
  • antijedi
    apropo hyperlobby, hogy lehet normális coop küldiket csinálni multiban? mert egyszer probálgattuk ketten de sehogyse megy, a + progik ami vanak meg 90%ban pont erre használhatatlanok... :/
  • antijedi
    ezt modnta ő is amugy, és ez nem teccik neki :)
  • [NST]Cifu
    Hihi...
    A Saitek Cyborg joyán simán a kar oldalirányú tekerésére van rakva a rudder. Nem olyan jó mint egy pedál, de még mindig jobb, mint billentyűzetről :))
  • [NST]Cifu
    Próbáld meg kontakt spray-el, a legtöbb tartalmaz bizonyos mennyiségű kenőolajat is (pl. a Chip nevű).
  • Bucser
    Hyperlobbyn hamarabb lesz fight mint máshol:)
  • ranGer2
    Ha IP alapján akartok csatlakozni akkor tudok néhány embert hívni egy kis DÖGFÁJT ra!!
  • Bucser
    Igen Rudder pedalra gondolok:)) A rudder left/right be van állitva Joy twistre csak öreg a Joy viszont ott Pihen a Cougar a sarokban de nem találtam hozzá még Rudder pedalt.... Azt sem tudom mit keressek, mert a Th elite-t már nem gyártanak... Simped Pro-t meg nem akarok 150 Euróért Némethonból rendelni:).... VAlami alternatív lehetőség????
  • Glpetyus
    Akarom mondani 1.5 éves lassan...
  • Glpetyus
    Sorry a kérdésért,de a joyt nem lehet(kell)valahogy karban tartani??
    Mert már egy kicsit nyekereg szegény.
    Nem lehet megolajozni v. mittom én?Egyébként 1 éves Logitech Wingman 2 v. mi a szösz.Nem FFB-s...
    Amúgy remekül mükszik:már 1.5 éve nyúzom főképp az IL-2-vel.
    THX
  • [NST]Cifu
    Rudder Left/Right-ra gondolsz?
  • antijedi
    akkor máshogy fogalmazok..., nem birom az iylen klánosdit meg hasonlokat , legalábbis itt biztos nem :)
  • kiskorúbézoltán #958
    Na pont ezért találta ki néhány ember anno az 1. TG-s csapatot ahol kimondottan a kezdőket várják :

http://www.1.tg-ricsi-szd.hu/
  • antijedi
    ezért mondtam hogy egymásközött mert annak én se látom sok értelmét hogy ember felmegy profik közé repül 5 órát amig elér oda enemy-ig, leszedik fél mp alatt és avége :)
  • Bucser
    Áhh én amig viszem a kampányt megtanulom a gépeket.... Ja és várom a lábkormányt.. bár még nem találtam.. Valakinek ötlet??? CIFU???? Addig nem is álmodok, netre menetelről.. Régen játszotam és tanítottak a Pumák Közül Barbarossa Isegrim, meg Sanyo sőt volt egy nagy VO_101T a nevem előtt:))) Aztán tönkrement a JOyom és azóta nem repültem csak most vettem elő újra:))
  • antijedi
    amugy ez a multi ennyire rossz 5let volt? :)
  • antijedi
    ez nem igaz! én volt hogy joval megelőztem leadert nem is egyszer, igaz kurvaanyázott közben meg minden de akkoris :) (és nem hagytam ki waypontot szal... :P)
  • Bucser
    Igen van a betűre jön elő.. Én pl elszoktam menni reggelit vagy kaját csinálni amig a kötelék elrepül a rendeltetési hely felé.. átrepüléseknél külön jól jön... Nem kell 3 órán át repülnöm egy kis légiharcért:))) JAhh és a Leaderrel csakis az Autopilota képes tartani a lépést:)
  • antijedi
    vanbenne autopilota is? ezt nem is tudtam :D
  • [NST]Cifu
    Sérült géppel ne autópilótázz, menetrend szerint vág a földhöz vagy esik dugóhúzóba. Akkor már inkább tedd le hasra, többet érsz vele (pláne ha nem ellenséges területen tetted le :)).
  • Bucser
    Én várom, hogy megérkezzen az eredeti.. röndöltem cd-galaxisból:))) Bazz leszedtem 2 yakot 1 I16-ot a B236-al motor köhögött erre autopilota, hogy hazavigyen és az a kötsög belepumpált a betonba... Kicsit feldúltnak érzem magam....