91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
ottar #1069 Ubisoft oldalán nem sokat írnak róla.. :-( -
ottar #1068 És olyant hol lehet szerezni?
Érdemes?
Mi a gépigénye?
Milyen új hadszínterek vannak benne?
Kérdezzek még?
:-))
-
#1067 Konkrétan egy kiegészítő lemez az IL-2FB-hez. -
antijedi #1066 igen -
ottar #1065 Óh.
Az AEP ugye egy fizetős addon? -
neuro #1064 Cr42 az AEP-ben van -
ottar #1063 Télleg a Hurricane-t kipróbáltam, és elég meggyőzőnek tűnt.. :-))
Cr 42 repülhető az FBben? Észre sem vettem. Vagy ez már az AEP? -
#1062 Én csak úgy, hogy gázkar üresbe, zuhanóba le, és a menetszél elnyomta a lángot. -
Vlala #1061 Az is lehet, de akkor én jó nagy baromságot magyaráztam meg...
Nemcso:
én is gázkarfélével játszom, nagyon brutál, ahogy például a ME-262-es gépet 30-40%-ról hirtelen felnyomod százra, begyullad a hajtómű. Oltottatok már el égő motort fedélzeti oltó nélkül? -
Braveheart #1060 Főleg ha igen gyorsan huzigálod a gázkart a He-nél, mert szépen kigyullad a hajtómű :) -
neuro #1059 USAAF: P-51D
RAF: Spitfire MkVLF CW
VVS: Yak-3
Luftwaffe/MkirLégierő: Bf-109G2
Finn: Hurricane MkI
Román: IAR-80
Olasz: Fiat Cr.42
Japán: Ki-84
Amit utálok: Fw-190, MiG-3, I-153 -
#1058 A sugárhajtásu gépeknél az tetszik, hogy milyen klasszul lemodellezték a korabeli technikai szintet. Repülj teljes gázzal 1 percet, és elrepülsz !
Külön müsor a gázkarral való játék. De nekem teccik ! -
#1057 Igen.Próbáld ki te is! -
#1056 JAAAAA akkor jó! -
#1055 Oké ,THX ,nem tudtam hogy lehet ilyenné alakítani. -
#1054 Na hellósztok. -
antijedi #1053 enmekm egyértelműen bf-109 és fw régebbi tipusok :P -
#1052 Magyar oldal : Bf-109G-6, Fw-190A-8, a német dettó.
Orosz oldal: Mig-3, P-40
Finn oldal : ott nem repkedtem
Angol : HurricaneMk-IIc
Amcsi : P-38J és L
Japán : A6M5 -
ottar #1051 Jó akkor egy kérdés: Kinek melyik vadászgép jön be leginkább a német-magyar/orosz/finn oldalon?
-
#1050 Igen, mint gép ez a legjobb, de én általában magyar felségjel alatt repkedek, ott pedíg tudtommal nem repült senki sem ezzel a frankó típussal. -
ottar #1049 Nem, asszem normálon voltak..
Persze a végére má csak egy hajtóművem volt, de akkoris... :-)))
-
#1048 Ta-152 :)
Márha a reális bombázókötelék repmagasságról van szó (olyan 10.000 méter körül). -
#1047 Próbálkozzál párban repülő B-17 -vel, ász kategóriában.
Tuti, hogy az elején elszidod a programozókat ! -
#1046 Gyors és strapabíró gépnek ott van a Fw-190A-8, két szárnyba szerelt gépágyuval !
B-17 ellen nincs párja a propelleresek között ! -
#1045 Fogadjunk hogy valami rokiee szintű AI-val rendelkeztek a bombázók :))
Rakd csak fel az AI szintjét, és örülhetsz ha az első rácsapás után még lesz géped :)) -
#1044 Akkor nézd meg a korai Bf-109-eseket, azok is csak cseresznyemagokat köpködtek, a kései Bf-109-esek (Bf-109G) kezdtek megjelenni a 20 és 30 milis gépágyúk. Akkor meg már a szovjet gépeken is jobbára ilyesmik vannak (La-5FN - 3db 20 milis), és akkor még nem is beszéltünk a tankelhárító Jak vadászokról - bombázók ellen a Jak-9P messze a leglátványosabb (jó, a Ju-87G után, csak az utolérni nem tudja őket :)). -
ottar #1043 :-))
Nekem a P39 essel volt még az Il2 demóval olyanom, hogy a 37mm-sből egyetlen !!! lövés kettészelt egy FW 189-et.. :-)
Meg most kiprópáltam a Me 262-t 4 db B17 ellen.. Hát, nemmondom. 2 rácsapásból mindet sikerült leszednem..
-
antijedi #1042 na látod ezaz.., most egy bf-109es gépágyújával emg ha jól céloztam volt olyan hogy b-17es szárnya egy az egyben letört..., de volt oylan is hogy egy jól elkapott sorozat után az egész gép felrobbant és csak a darabjai potyogtak az égből :) -
ottar #1041 Ebben igazad van.. :-)
Persze hogy nem mindegy, mennyi időt kell lőhelyzetben tölteni ahhoz hogy eredményt érj el.. Meg az sem, hogy baj esetén meg tudsz-e lépni. Az orosz vadászokkal voltak olyan tapasztalataim, hogy hiába jól manőverezett, meg gyors volt, a harmatgyenge fegyverzet "kárpótolt" érte, a küldetések zöme azzal végződött, hogy üres géppuskákkal menekültem a közben megérkező messzerek elől.. (Mig3, Yak1, stb...)
A megsorozott bombázók meg füstölve ugyan, de haladtak tovább.. :-((
-
antijedi #1040 az meg hogy nem lehet dugohúzóba vinni nekem nem problem mert már kezdem megszokni a fókákat is, szóval szerintem a stabilitás cask addig lényeges amig az ember nem jön bele a dolgokba rendesen :P -
antijedi #1039 jó jó értem én hogy azért használható de nekem akkor sem jön be annyira :)
és mondom nekem az i-16 a le-le fulladó motorjával is sokkal jobban bejött... :)
az meg hogy mire célozz ha nem jó az ellenséges pilota már nem következik be mert nem lesz rá időd, mig gépágyúbol egy jol megeresztet sorozat és máris számottevően csökennek a gép aerodinamikai képességei :)
azt meg hogy beparkolsz enemy mögé és azzal szorakozol hogy most a motort találd el vagy a szárnycsonkot vagy etc arra egy valamire való pilotával szemben nem nagyon van időd :) -
ottar #1038 Azt nem mondtam hogy gyors....:-)))
-
neuro #1037 Az I-16, I-152, Hurricane MkI, Cr42, G.50 és a Gladiator nem rendelkezett befecskendezővel, így negatív túlterhelés esetén nem jutott üzemanyag a motorba ezért az lefulladhatott. -
Vlala #1036 Az i-16 motorja nagyon fordulatszám-érzékeny, egy élesebb fordulóban - ha nem figyelsz rá - lefullad. Ilyenkor motor ki, tolóerő le 0-ig, motor be, tolóerő lassan fel a helyes eljárás, vagy a fulladás megelőzhető a prop pitch babrálásával. A "szállj ki és gyalogolj" nem mindig jön be.
a cseresznyemagok akkor jók igazán, ha elég közelről lövöd az ellent. (találó elnevezés) Szerencsére ez a gép annyira fordulékony, hogy könnyedén lépést lehet tartani az ellenséges nagyobb gépekkel, sajna faroklövészes gépeknél nem igazán vethető be... max. ha holtteret keresel, abban maradsz, és ádázul lövöd a prédát. -
#1035 Hát nem tudom én a 1941 szeptemberében járok és a 24-es vadászszázadál akik 44-ig a B239-esekkel repültek:)) Eddig szeretem, de kezd kicsit lassú lenni:))) Viszont egy időre félre kell tennem a játékot ugyans a Joyomon letört atwist potijáról a távtartó:((( Úgyhogy sürgőssé vált az a Rudder/pedal:)) De arra egy ideig nem lesz pénzem:( -
#1034 A cseresznyemagok sem rosszak, csak a hűtőt ill. a motort kell célozni. A Bf-109 motorja akár egy-két 7,62-estől is képes beadni a kulcsot... -
#1033 Rakétahajtású. -
ottar #1032 Háát, próbálj meg egy Yak 1 et.. :-)
Ha jól rémlik azon mindössze egy 12,7 es, és egy 20 as géppuska van.. A Buffalon meg 4 db 12.7 es.. Volt olyan küldetésem, ahol egy kötelékből 3 db Li 2-őt le tudtam szedni, és még maradt lőszer a gépben. Szóval azért annyira nem rossz.
Na nem mondom hogy amikor a P39 esek megjelennek majd, akkor is szeretni fogom, de ahol most tartok - az Orosz-Finn háború korai szakaszában - elég jól bevált.. -
neuro #1031 Esetleg próbálkozz azzal, hogy a bomba időzítőjét 3 mp-re állítod és akkor nem lesznek ilyen balesetek :) -
Braveheart #1030 Az a szétégetett gép egy Sturmovik volt :)
A legjobb az, amikor az legnagyobb, fab1000-es bombát ledobom a TB3-al, és kb. olyan 90 m magasan repülök. Az eredményt maj vmikor belinkelem :)