91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • ottar
    Ubisoft oldalán nem sokat írnak róla.. :-(
  • ottar
    És olyant hol lehet szerezni?
    Érdemes?
    Mi a gépigénye?
    Milyen új hadszínterek vannak benne?
    Kérdezzek még?
    :-))
  • cifuatwork
    Konkrétan egy kiegészítő lemez az IL-2FB-hez.
  • antijedi
    igen
  • ottar
    Óh.
    Az AEP ugye egy fizetős addon?
  • neuro
    Cr42 az AEP-ben van
  • ottar
    Télleg a Hurricane-t kipróbáltam, és elég meggyőzőnek tűnt.. :-))
    Cr 42 repülhető az FBben? Észre sem vettem. Vagy ez már az AEP?
  • Nemcso
    Én csak úgy, hogy gázkar üresbe, zuhanóba le, és a menetszél elnyomta a lángot.
  • Vlala #1061
    Az is lehet, de akkor én jó nagy baromságot magyaráztam meg...
    Nemcso:
    én is gázkarfélével játszom, nagyon brutál, ahogy például a ME-262-es gépet 30-40%-ról hirtelen felnyomod százra, begyullad a hajtómű. Oltottatok már el égő motort fedélzeti oltó nélkül?
  • Braveheart
    Főleg ha igen gyorsan huzigálod a gázkart a He-nél, mert szépen kigyullad a hajtómű :)
  • neuro
    USAAF: P-51D
    RAF: Spitfire MkVLF CW
    VVS: Yak-3
    Luftwaffe/MkirLégierő: Bf-109G2
    Finn: Hurricane MkI
    Román: IAR-80
    Olasz: Fiat Cr.42
    Japán: Ki-84

Amit utálok: Fw-190, MiG-3, I-153
  • Nemcso
    A sugárhajtásu gépeknél az tetszik, hogy milyen klasszul lemodellezték a korabeli technikai szintet. Repülj teljes gázzal 1 percet, és elrepülsz !

Külön müsor a gázkarral való játék. De nekem teccik !
  • PLackó
    Igen.Próbáld ki te is!
  • PLackó
    JAAAAA akkor jó!
  • PLackó
    Oké ,THX ,nem tudtam hogy lehet ilyenné alakítani.
  • PLackó
    Na hellósztok.
  • antijedi
    enmekm egyértelműen bf-109 és fw régebbi tipusok :P
  • Nemcso
    Magyar oldal : Bf-109G-6, Fw-190A-8, a német dettó.
    Orosz oldal: Mig-3, P-40
    Finn oldal : ott nem repkedtem

Angol : HurricaneMk-IIc
    Amcsi : P-38J és L
    Japán : A6M5
  • ottar
    Jó akkor egy kérdés: Kinek melyik vadászgép jön be leginkább a német-magyar/orosz/finn oldalon?
  • Nemcso
    Igen, mint gép ez a legjobb, de én általában magyar felségjel alatt repkedek, ott pedíg tudtommal nem repült senki sem ezzel a frankó típussal.
  • ottar
    Nem, asszem normálon voltak..
    Persze a végére má csak egy hajtóművem volt, de akkoris... :-)))
  • cifuatwork
    Ta-152 :)
    Márha a reális bombázókötelék repmagasságról van szó (olyan 10.000 méter körül).
  • Nemcso
    Próbálkozzál párban repülő B-17 -vel, ász kategóriában.
    Tuti, hogy az elején elszidod a programozókat !
  • Nemcso
    Gyors és strapabíró gépnek ott van a Fw-190A-8, két szárnyba szerelt gépágyuval !
    B-17 ellen nincs párja a propelleresek között !
  • cifuatwork
    Fogadjunk hogy valami rokiee szintű AI-val rendelkeztek a bombázók :))
    Rakd csak fel az AI szintjét, és örülhetsz ha az első rácsapás után még lesz géped :))
  • cifuatwork
    Akkor nézd meg a korai Bf-109-eseket, azok is csak cseresznyemagokat köpködtek, a kései Bf-109-esek (Bf-109G) kezdtek megjelenni a 20 és 30 milis gépágyúk. Akkor meg már a szovjet gépeken is jobbára ilyesmik vannak (La-5FN - 3db 20 milis), és akkor még nem is beszéltünk a tankelhárító Jak vadászokról - bombázók ellen a Jak-9P messze a leglátványosabb (jó, a Ju-87G után, csak az utolérni nem tudja őket :)).
  • ottar
    :-))
    Nekem a P39 essel volt még az Il2 demóval olyanom, hogy a 37mm-sből egyetlen !!! lövés kettészelt egy FW 189-et.. :-)
    Meg most kiprópáltam a Me 262-t 4 db B17 ellen.. Hát, nemmondom. 2 rácsapásból mindet sikerült leszednem..
  • antijedi
    na látod ezaz.., most egy bf-109es gépágyújával emg ha jól céloztam volt olyan hogy b-17es szárnya egy az egyben letört..., de volt oylan is hogy egy jól elkapott sorozat után az egész gép felrobbant és csak a darabjai potyogtak az égből :)
  • ottar
    Ebben igazad van.. :-)
    Persze hogy nem mindegy, mennyi időt kell lőhelyzetben tölteni ahhoz hogy eredményt érj el.. Meg az sem, hogy baj esetén meg tudsz-e lépni. Az orosz vadászokkal voltak olyan tapasztalataim, hogy hiába jól manőverezett, meg gyors volt, a harmatgyenge fegyverzet "kárpótolt" érte, a küldetések zöme azzal végződött, hogy üres géppuskákkal menekültem a közben megérkező messzerek elől.. (Mig3, Yak1, stb...)
    A megsorozott bombázók meg füstölve ugyan, de haladtak tovább.. :-((
  • antijedi
    az meg hogy nem lehet dugohúzóba vinni nekem nem problem mert már kezdem megszokni a fókákat is, szóval szerintem a stabilitás cask addig lényeges amig az ember nem jön bele a dolgokba rendesen :P
  • antijedi
    jó jó értem én hogy azért használható de nekem akkor sem jön be annyira :)
    és mondom nekem az i-16 a le-le fulladó motorjával is sokkal jobban bejött... :)
    az meg hogy mire célozz ha nem jó az ellenséges pilota már nem következik be mert nem lesz rá időd, mig gépágyúbol egy jol megeresztet sorozat és máris számottevően csökennek a gép aerodinamikai képességei :)
    azt meg hogy beparkolsz enemy mögé és azzal szorakozol hogy most a motort találd el vagy a szárnycsonkot vagy etc arra egy valamire való pilotával szemben nem nagyon van időd :)
  • ottar
    Azt nem mondtam hogy gyors....:-)))
  • neuro
    Az I-16, I-152, Hurricane MkI, Cr42, G.50 és a Gladiator nem rendelkezett befecskendezővel, így negatív túlterhelés esetén nem jutott üzemanyag a motorba ezért az lefulladhatott.
  • Vlala #1036
    Az i-16 motorja nagyon fordulatszám-érzékeny, egy élesebb fordulóban - ha nem figyelsz rá - lefullad. Ilyenkor motor ki, tolóerő le 0-ig, motor be, tolóerő lassan fel a helyes eljárás, vagy a fulladás megelőzhető a prop pitch babrálásával. A "szállj ki és gyalogolj" nem mindig jön be.
    a cseresznyemagok akkor jók igazán, ha elég közelről lövöd az ellent. (találó elnevezés) Szerencsére ez a gép annyira fordulékony, hogy könnyedén lépést lehet tartani az ellenséges nagyobb gépekkel, sajna faroklövészes gépeknél nem igazán vethető be... max. ha holtteret keresel, abban maradsz, és ádázul lövöd a prédát.
  • Bucser
    Hát nem tudom én a 1941 szeptemberében járok és a 24-es vadászszázadál akik 44-ig a B239-esekkel repültek:)) Eddig szeretem, de kezd kicsit lassú lenni:))) Viszont egy időre félre kell tennem a játékot ugyans a Joyomon letört atwist potijáról a távtartó:((( Úgyhogy sürgőssé vált az a Rudder/pedal:)) De arra egy ideig nem lesz pénzem:(
  • cifuatwork
    A cseresznyemagok sem rosszak, csak a hűtőt ill. a motort kell célozni. A Bf-109 motorja akár egy-két 7,62-estől is képes beadni a kulcsot...
  • cifuatwork
    Rakétahajtású.
  • ottar
    Háát, próbálj meg egy Yak 1 et.. :-)
    Ha jól rémlik azon mindössze egy 12,7 es, és egy 20 as géppuska van.. A Buffalon meg 4 db 12.7 es.. Volt olyan küldetésem, ahol egy kötelékből 3 db Li 2-őt le tudtam szedni, és még maradt lőszer a gépben. Szóval azért annyira nem rossz.
    Na nem mondom hogy amikor a P39 esek megjelennek majd, akkor is szeretni fogom, de ahol most tartok - az Orosz-Finn háború korai szakaszában - elég jól bevált..
  • neuro
    Esetleg próbálkozz azzal, hogy a bomba időzítőjét 3 mp-re állítod és akkor nem lesznek ilyen balesetek :)
  • Braveheart
    Az a szétégetett gép egy Sturmovik volt :)

A legjobb az, amikor az legnagyobb, fab1000-es bombát ledobom a TB3-al, és kb. olyan 90 m magasan repülök. Az eredményt maj vmikor belinkelem :)