91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • [NST]Cifu
    Olyanra is szoktál vadászni, amelyik visszalő? :)))
  • PLackó
    Ennek már csak másodpercei vannak :)
    Négy égő motorral :DD
  • neuro
    Morane-nem repülhető típus, de a Fiat G.50 igen :)

És ot lehet ja, ahol kiválasztod, hogy mikor akarsz repülni... a legördülő listában ott vannak a gépek is
  • ottar
    Hmm..
    :-))
    Nem roszz ötlet..
    Azért a Mörko Morane is izgattya a fantáziám.. :-))
    Lehet hogy az lesz. De egy ilyen karriert itthagyni... ;-)
    Ha jól sejtem, ott lehet beállítani a gépeket, ahol lehet választani is, hogy mikor akarsz a háborúba bekapcsolódni?
  • neuro
    kezd ujra a hadjáratot :)
  • ottar
    Mindenesetre most elszomorított, hogy a háboprú végéig buffalóval kell repülnöm.. :-(
  • ottar
    Nemtom, ebben a játékban még csak egy quick missionban próbáltam ki, de elég meggyőző volt..
  • Braveheart
    A hurricanok tenyleg jók, de 100%-on is túlmelegednek néha a motorjaik...
  • ottar
    opsz... Ó basszus.. Asszem nekem ott mindenütt a B239 maradt... :-(((((

• neuro
    mielőtt elindítottad a hadjáratot, kiválaszthattad, hogy melyik részben milyen géppel akarsz repülni. Ahogy haladsz előre azokat adja szépen egymás után...
  • ottar
    Kérdés:
    Lesz gép váltás a karrierben vmikor?
    Ha igen mikor? A 41 nyári finn hadjáratban repülök.. És milyen gépek lesznek tegnap kellett Hurricane okat kísérnem. Azt már anno az EAW-ben is nagyon szerettem...:-)))
  • ottar
    Gratula..
    Ja én is a legalacsonyabbról indultam. De párhuzamosan viszek egy leningrádi Il2-t (2 küldetés, 13 földi célpont)
    egy Finn vadászt, és egy magyar vadászt (ezzel talán egy küldetés 0 győzelem..) (egyelőre).. :-)))
  • ottar
    Az ikonok nekem is bevannak kapcsolva.. essen ki a szeme annak akinek 2 anyja van.. Meg egymég: külső nézet. Oka: Szeretem nézni a füstölve lehulló ellenfeleket, meg néha a gépemben is gyönyörködöm kívülről.. :-)) Asszem ezen kívül full real.
  • Braveheart
    Én eddig bírtam menni:

• [NST]Cifu
    Visszavonom, még a 4.5-ös Cat.-al is 8-12 FPS képes nyújtani egy Radeon 9800XT "Perfect"-en...
  • neuro
    Nekem full real (csak speedbar), orosz hadjárat, 55 küldetés és 43 győzelem, századosi rang, úgy, hogy alhadnagyról kezdtem :)
  • [NST]Cifu
    Akinek ATi Radeon 9500/9600/9700/9800 videókártyája van, és OpenGL-ben "Perfect" részletességel játszik, az mindenképpen töltse le az új Cataclyst 4.5-öt.
  • Vlala #1092
    Aha, valahogy úgy, de ez kis magasságban nem működik. Most próbálok vízzel oltani... ez úgy néz ki, hogy alacsonyan begyújtom a hajtóművet (30-100), aztán minél közelebb megyek a vízhez. Még nem sikerült :-)
  • Bucser
    Hát Buffaloval eddig 18 bevetés és 25 győzelem:)) Finn oldalon:)) Igaz nem full realistic hanem be van kapcsolva az Iconok kiírása nézet:)
  • ottar
    Tegnap a Buffalommal lőttem magamnak 3 bombázót, meg egy vadászt. Eddig 6 bevetés, 6 győzelem, egy előléptetés, és két kitüntetés. Biztató kezdet.. :-))
    Ja igen, az egyik bombázó egy bazinagy Pe 8 volt. Féltem is rácsapni.. :-))
  • Bucser
    Hol találom az FB cd-ken a magyar Manualt??? ugyanis csak egy readme file volt semmi más...
  • PLackó
    Nem is tudtam.Meglepett.Sok köszönet a felvilágosításért!!!!!
  • cifuatwork
    Igen, persze a rövid éllettartamhoz az is hozzátartozott, hogy nem ált rendelkezése ekkor már kellő mennyiségű jó minőségű nyersanyag, vagyis a hajtómű gyenge minőségű alapanyagokból épült meg. Amúgy a Junkers Jumo 004B-1 élettartama jellemzően 7-20 óra volt...
  • PLackó
    Magasabbra repültél mint én!!!(#1021)
  • PLackó
    Komoly????
  • cifuatwork
    Azért, mert a korai hajtóművek igen megbízhatattlanok voltak. A Me-262 hajtóműveinek élettartama alig pár óra volt!
  • ranGer2

há há há! nah ez már magas!!! :D amugy ez a max! utánna poén a zuhanás!
  • PLackó
    Azt nem értem hogy a sugárhajtásúaknál miért gyullad ki csak úgy és robban fel a gépem.
  • Bucser
    HAgyom is most teszem össze a Cougart a meghalt Logitech helyére... Még mndig senki nem tud különálló ruddert szerezni??? Ausztriából tudnék 38-ért egyet de az olyan mintha húznáka fogam meg pénzem sincs rá...
  • ottar
    Ha rám hallgatsz hagyd is azt.. Már az indítómenü is egy nagy fülessel ér fel: Uninstall-t Lebontás-nak fordították.. :-(
  • Bucser
    Én megvettem a magyar FB-t de még most is az angol van fennt:))
  • ottar
    Hát az FB magyarítása (nem a hangok, hanem a menük!!)
    igen ótvarul sikerült... Jobban örültem volna egy brit verziónak... :-(
  • ottar
    Hát valszeg ha a lakásmizérián túl leszünk akkor bnőm erőművére kerül a játék, ott meg merem remélni elkaristol majd (dual AMD 2400MP 1,5 Gb ram stb...)
  • Nemcso
    Nekem csak a DVD tokos angol verziók vannak meg, igaz az FB-ben van magyarnyelvű kézikönyv.
    Arra felhívom a figyelmedet, hogy RAm legalább 512 legyen. Ekkor már nem szaggat (csak néha). Nem hülyeség az AEP ajánlásában az 1GB RAM említése.
  • ottar
    Akkor jó.
    Mindenesetre nekem úgy tűnt, mintha az FB jobban menne a gépemen mint a sima IL2. Pedig: 1Ghz AMD Tbird, 768 Mb ram, Ati 9200 64 Mb rammal (jajj milyen menő gép volt ez 3 éve, mikor megvettem... :-)))
  • neuro
    AEP-hez nem kell jobb gép, mint az alap FB-hez
  • ottar
    Sejtem, megvan az eredeti Sturmovik (még papírdobozos, kézikönyves), meg az FB (gyík dvd tok, sz** magyarított változat (ez is bóti)) is.
  • Nemcso
    Ugye azt tudod, hogy az AEP-hez az FB is kell, arra települ rá ?!
  • ottar
    Ahham.
    Rákerestem googleval, de hazai szájtokon nem nagyon foglalkoznak vele. Elég szép képek vannak belőle.
    A gépem má kissé öreg :-(, csodálkozom is rajta, hogy ennyire jól megy rajta az FB de lehet h. az AEP már nem menne.. (Mindegy majd a bnőm gépére felhajítom, legfeljebb addig az enyémen dolgozik. Apropó, a duálprocesszoros rencereket kihasználja az FB vajon?)
    Engem személy szerint a karrier módok jobban érdekelnek, valahogy ha van története az ügynek, jobban leköt...
  • Nemcso
    1. Boltban, igaz én még nem találkoztam vele ott.
    2. Igen, több gép (több repülhető), új hadszinterek
    3. U.a. mint az FB-nek (gyári leírás szerint több, de nekem nem tünt fel)
    4. AEP-vel még nem hadszintereztem, csak gyors misszió realistic/veteran vagy ace szinten
    5. Nyugodtan.