91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Dns5000
    leirnad az a 12 dolog?
    propeller allaszogenek az allitasa mire is jo pontosan?
    az uzemanyag-levegokeverek allitasanak nem csak serult motor eseten van ertelme? mert alapbol optimalisra van allitva nem?
    flaps allitas tiszta ugy, azzal nincs problema.
  • Dns5000
    na az uj pathcel, megint kaptunk par ubertapos orosz gepet :(
    Mar lassan belenyugszom, hogy fordulasban eselye sincs a nemet gepeknek, de hogy engin fightban sem az mar tulzas. A 41es spitfire amelyiknek a legszarabb a mortorja, magassagnyerese olyan siman kovet 10000m re fel amikor fw190d9el megyek, hogy semmi eselyem :(.
    Pedig azt irjak rolla, hogy 42ben amikor az elso fw190a-kal talalkoztak 1 nap allatt 52 lottek le az fw-k. De a d9-el nem lehet eleget emelkedni elotte, hogy leszakadjon.
    A tobbi geprol meg mar ne is beszeljunk azok ellen semmi esely nincs nemet geppel.Vagyis 1 eselyed van, ha szembe mesz veluk, de az kicsit veszelyes.
  • Bucser
    egy forduló alatt kb. 12 dolgot állithatsz át a gépen aztán forduló végeztével ezeket vissza is állíthatod... drasztikusan változtatnak a gép viselkedésén... láttam már én is olyat, hogy csak úgy néztem....
  • antijedi
    és azt se felejtsük el hogy lehet hogy egyszerüen nem ugyan olyan sebességel megy és igy jobban fordul..., vagy esetleg ki van engedve flaps :)
  • [NST]Cifu
    Akkor komolyan: két azonos altipusba tartozó Bf-109 esetén is lehetnek változók - pl. ő 25%-nyi üzemanyaggal indul, te meg 100%-al, ő alapfegyverzettel, te meg szárny alatti gépágyúkonténerrel - és akkor még a különféle repülés közbeni finombeállításokat nem is említettük (trimbeállítások, motor-finombeállítások, esetleg légcsavarbeállítások, stb.)...
  • [NST]Cifu
    Erre azt tudom mondani, mint CS-ben, amikor valaki futásból, ugrás közben lő fejbe AWP-vel - vagy PRO vagy csíter :)))
  • Sir IvanHoe
    Hat neha csak nezek a lobbyn! Full realba repulunk es bf nekem bf ellennek es nemelyik ugy fordul,hogy nezni is alig tudok utana! En meg kicsit meghuzom es mar pereg is lefele!
  • [NST]Cifu
    Ha neuro és Tikal javaslatai nem válnak be sok-sok gyakorlás után, akkor esetleg kapcsold ki a "Stall" opciót a dificulty-nál - bár ez ennél a játéknál cheatnek minősül! :)))
  • [NST]Cifu
    A Ju-87G esetén mondjuk csak alacsonyan és lassan repülő légi célok jöhetnek szóba, amit talán csak a Me-323 merít ki. :)
    Még egy Li-2-es is képes elmenekülni előle :)

De javaslom próbáld ki a Jak-9K-t, van egy iciri-piciri ágyúcskája (45 miliméteres), tuti egy-lövés-egy-gép... :))
  • Tikal #1220
    adj egy kis gázt, ne fordulj tul élesen, vannak gépek amik nem birják :)
  • neuro
    finoman huzd a botot :)
  • Sir IvanHoe
    Hi ismet!
    Szakertok adjatok nekem par tippet mit lehet tenni,hogy a gepek ne essenek olyan konnyen at fordulasnal?
    Koszi
  • Arwenke
    igen
  • Bucser
    Újra is inditottad a gépet????
  • Arwenke
    Leszedtem es ugyis ezt irja.
  • neuro
    demon tools van a gépeden? összeakad a játék védelmével...
  • Arwenke
    Cannot locate the cd-rom.
    CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game.
    Ezt irja ki a jetek es nem megy, ma vettem a Mediamarktban.
  • Nemcso
    Röhej, de magán a Saitek honlapján, a joy-ok között nincs is felsorolva ez, nincs képpel illusztrálva !
  • Vlala #1211
    Dobni kell rájuk napalmot (IL2 PAV250 rulez...)
  • neuro
    Ez is Saitek, az X45 utódja.. az X52 :)

http://www.saitekusa.com/usa/prod/x52.htm
  • Vlala #1209
    Volt már, hogy belementem egy szerenvsétlen ejtőernyősbe, és leszakította a fél szárnyamat... Nekem is lőnöm kellett volna talán! Most pölö Il2 3M-mal repülök, na azon (vagy a 262-esen) akkora ágyú van, hogy nem sokat hagy a gépekből...
    A Stukát (Ju87G) emberjogi okokból még nem próbáltam légi célpontok ellen :-)
  • Nemcso
    Örülj, hogy egyáltalán életben maradsz.
    Én, bevallom töredelmesen, néha unalmamban visszafordulok a lelőtt gép fölé, és (most hagyják abba az olvasást a gyengébb idegzetüek) legéppuskázom a kiugrott személyzetet.
    Tudom, hogy ez undorító , de ez van.
  • Vlala #1207
    Még volt benne lendület, hogy emelkedjen olyan 50-et... de tényleg, kiugrás után miért nem lehet irányítani az ejtőernyőt? Nem egyszer vízbe érkeztem már... kicsit ciki, ahogy szaladok a vízben, aztán ugrok egy hasast :-)
  • Nemcso
    Különben ez a sok nyomógomb a két doboz elején, az mi ?
    Lehet, hogy beépített feketedoboza van, és visszajátszhatók a repülési adatok, amiket ebben felvett ?
  • Nemcso
    És ez a gyönyörűség mennyibe került ?
    Úgy tudom, hogy a MS joy-ok kitünőek, de eléggé drágák.
  • Nemcso
    Ez már elvezet egy elsőosztályú csillagcirkálót is, ugye ?
  • Nemcso
    Én is láttam egy hasonlót a Saitek-nél :
  • neuro
    de ha tehetném, akkor én ilyet vennék:

• neuro
    Nekem egy MS Sidewinder 2-es joyom van és az FB iszonyú jól kezeli a force feedback-et. Érezni lehet átesés előtt, ahogy a kormányfelületeken visszaesik az erő és kezd remegni a gép majd szépen bedugóhúzózik...
    A gépágyú, géppuska rángatást már meg sem említem :))
  • Nemcso
    Ja persze... biztos kiszálltál és toltad !
  • Arwenke
    Koszi a valaszokat.:)
  • Vlala #1198
    Nekem egy ezer (na jó, csak tíz) éves Quickshot joyom van, összesen 2 gombbal. Egy FFB-t szívesen kipróbálnék, tetszene a repülés azzal is!
    Láttatok már ME262-es vitorlázógépet? Sikerült "oltás" közben mindkét hajtóművet elhagyni, és még tudtam vele emelkedni!
  • Nemcso
    Hát nekem csak "sima" Logitech Extreme 3D joy-om van, de ahogy mindenfelé olvasom egy FFB-s joy-nál nincs remekebb a repüléshez. A progi meg támogatja az FFB-s joy használatát.
    Különben a Logítech-nek is jó az FFB-se, de jók a Saitek termékei is.
  • Arwenke
    Most kezdenem ezt a jatekot es szeretnek toletek tanacsot kerni, hogy milyen botkormanyt erdemes venni.
    Erdemes e force-st venni, tamogatja e a progi?
    Milyen tipust erdemes?

Elore is koszi a segitseget.
  • Vlala #1195
    He-he, az első gép, ami tolatni is tudott (volna)...
  • Nemcso
    Nekem mostanság a SpitfireMk.-IXc a nyerő, gyors és fordulékony. A P-38 különben a kedvenc WWII-es harci repülőm, de egy kissé nehézkesen mozog a levegőben. Viszont erős, mint egy bivaly, kibír sokmindent.
  • Nemcso
    Biztos nagyot !
    Azt viszont valahol másutt már olvastam erről a ténylegesen repülő erődről, hogy egyfolytában csak 1-2 másodperces sorozatokta lehetett vele lőni (ezt elektronika szabályozta le). Az orrban lévő 4+1 fegyver, plusz az orr mindkét oldalán előre mutató 2+2 géppuska együttes visszarugó ereje különben megállította volna a gépet a levegőben !
  • Vlala #1192
    5 skúló? Akkor a kedvenc szavuk a "nem talált" lehetett. Ezzel az öt golyóbissal mentek több 10 km-re? Na azért a 70 mm-be sok minden belefér... mekkorát rúghatott ez a "pici" a gépen? A 4 db 50-es sem lehet rossz!
    Mostanában a P38 Lightning jön be, teCCik a masina... Meg az SPB...
  • Nemcso
    Nagyon brutális a B-25H "Mitchell" fegyverzete az orrban: 4db 50mm-es géppuska, 1db 70mm-es ágyú (5 lőszerrel).
    Ezzel aztán le lehetett amortizálni a földi, tengeri célpontokat. North American B-25H "Mitchell"
  • Nemcso
    ...és így lett nagy-nagy szerencséje a legkisebb szegénylegénynek ! Itt a vége, fuss el véle.