91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Dns5000 #1229 leirnad az a 12 dolog?
propeller allaszogenek az allitasa mire is jo pontosan?
az uzemanyag-levegokeverek allitasanak nem csak serult motor eseten van ertelme? mert alapbol optimalisra van allitva nem?
flaps allitas tiszta ugy, azzal nincs problema.
-
Dns5000 #1228 na az uj pathcel, megint kaptunk par ubertapos orosz gepet :(
Mar lassan belenyugszom, hogy fordulasban eselye sincs a nemet gepeknek, de hogy engin fightban sem az mar tulzas. A 41es spitfire amelyiknek a legszarabb a mortorja, magassagnyerese olyan siman kovet 10000m re fel amikor fw190d9el megyek, hogy semmi eselyem :(.
Pedig azt irjak rolla, hogy 42ben amikor az elso fw190a-kal talalkoztak 1 nap allatt 52 lottek le az fw-k. De a d9-el nem lehet eleget emelkedni elotte, hogy leszakadjon.
A tobbi geprol meg mar ne is beszeljunk azok ellen semmi esely nincs nemet geppel.Vagyis 1 eselyed van, ha szembe mesz veluk, de az kicsit veszelyes. -
#1227 egy forduló alatt kb. 12 dolgot állithatsz át a gépen aztán forduló végeztével ezeket vissza is állíthatod... drasztikusan változtatnak a gép viselkedésén... láttam már én is olyat, hogy csak úgy néztem.... -
antijedi #1226 és azt se felejtsük el hogy lehet hogy egyszerüen nem ugyan olyan sebességel megy és igy jobban fordul..., vagy esetleg ki van engedve flaps :) -
#1225 Akkor komolyan: két azonos altipusba tartozó Bf-109 esetén is lehetnek változók - pl. ő 25%-nyi üzemanyaggal indul, te meg 100%-al, ő alapfegyverzettel, te meg szárny alatti gépágyúkonténerrel - és akkor még a különféle repülés közbeni finombeállításokat nem is említettük (trimbeállítások, motor-finombeállítások, esetleg légcsavarbeállítások, stb.)... -
#1224 Erre azt tudom mondani, mint CS-ben, amikor valaki futásból, ugrás közben lő fejbe AWP-vel - vagy PRO vagy csíter :))) -
Sir IvanHoe #1223 Hat neha csak nezek a lobbyn! Full realba repulunk es bf nekem bf ellennek es nemelyik ugy fordul,hogy nezni is alig tudok utana! En meg kicsit meghuzom es mar pereg is lefele! -
#1222 Ha neuro és Tikal javaslatai nem válnak be sok-sok gyakorlás után, akkor esetleg kapcsold ki a "Stall" opciót a dificulty-nál - bár ez ennél a játéknál cheatnek minősül! :))) -
#1221 A Ju-87G esetén mondjuk csak alacsonyan és lassan repülő légi célok jöhetnek szóba, amit talán csak a Me-323 merít ki. :)
Még egy Li-2-es is képes elmenekülni előle :)
De javaslom próbáld ki a Jak-9K-t, van egy iciri-piciri ágyúcskája (45 miliméteres), tuti egy-lövés-egy-gép... :)) -
#1220 adj egy kis gázt, ne fordulj tul élesen, vannak gépek amik nem birják :)
-
neuro #1219 finoman huzd a botot :) -
Sir IvanHoe #1218 Hi ismet!
Szakertok adjatok nekem par tippet mit lehet tenni,hogy a gepek ne essenek olyan konnyen at fordulasnal?
Koszi -
Arwenke #1217 igen -
#1216 Újra is inditottad a gépet???? -
Arwenke #1215 Leszedtem es ugyis ezt irja. -
neuro #1214 demon tools van a gépeden? összeakad a játék védelmével... -
Arwenke #1213 Cannot locate the cd-rom.
CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game.
Ezt irja ki a jetek es nem megy, ma vettem a Mediamarktban. -
#1212 Röhej, de magán a Saitek honlapján, a joy-ok között nincs is felsorolva ez, nincs képpel illusztrálva ! -
Vlala #1211 Dobni kell rájuk napalmot (IL2 PAV250 rulez...) -
neuro #1210 Ez is Saitek, az X45 utódja.. az X52 :)
http://www.saitekusa.com/usa/prod/x52.htm -
Vlala #1209 Volt már, hogy belementem egy szerenvsétlen ejtőernyősbe, és leszakította a fél szárnyamat... Nekem is lőnöm kellett volna talán! Most pölö Il2 3M-mal repülök, na azon (vagy a 262-esen) akkora ágyú van, hogy nem sokat hagy a gépekből...
A Stukát (Ju87G) emberjogi okokból még nem próbáltam légi célpontok ellen :-) -
#1208 Örülj, hogy egyáltalán életben maradsz.
Én, bevallom töredelmesen, néha unalmamban visszafordulok a lelőtt gép fölé, és (most hagyják abba az olvasást a gyengébb idegzetüek) legéppuskázom a kiugrott személyzetet.
Tudom, hogy ez undorító , de ez van. -
Vlala #1207 Még volt benne lendület, hogy emelkedjen olyan 50-et... de tényleg, kiugrás után miért nem lehet irányítani az ejtőernyőt? Nem egyszer vízbe érkeztem már... kicsit ciki, ahogy szaladok a vízben, aztán ugrok egy hasast :-) -
#1206 Különben ez a sok nyomógomb a két doboz elején, az mi ?
Lehet, hogy beépített feketedoboza van, és visszajátszhatók a repülési adatok, amiket ebben felvett ? -
#1205 És ez a gyönyörűség mennyibe került ?
Úgy tudom, hogy a MS joy-ok kitünőek, de eléggé drágák. -
#1204 Ez már elvezet egy elsőosztályú csillagcirkálót is, ugye ? -
#1203 Én is láttam egy hasonlót a Saitek-nél :
-
neuro #1202 de ha tehetném, akkor én ilyet vennék:
-
neuro #1201 Nekem egy MS Sidewinder 2-es joyom van és az FB iszonyú jól kezeli a force feedback-et. Érezni lehet átesés előtt, ahogy a kormányfelületeken visszaesik az erő és kezd remegni a gép majd szépen bedugóhúzózik...
A gépágyú, géppuska rángatást már meg sem említem :)) -
#1200 Ja persze... biztos kiszálltál és toltad ! -
Arwenke #1199 Koszi a valaszokat.:) -
Vlala #1198 Nekem egy ezer (na jó, csak tíz) éves Quickshot joyom van, összesen 2 gombbal. Egy FFB-t szívesen kipróbálnék, tetszene a repülés azzal is!
Láttatok már ME262-es vitorlázógépet? Sikerült "oltás" közben mindkét hajtóművet elhagyni, és még tudtam vele emelkedni! -
#1197 Hát nekem csak "sima" Logitech Extreme 3D joy-om van, de ahogy mindenfelé olvasom egy FFB-s joy-nál nincs remekebb a repüléshez. A progi meg támogatja az FFB-s joy használatát.
Különben a Logítech-nek is jó az FFB-se, de jók a Saitek termékei is. -
Arwenke #1196 Most kezdenem ezt a jatekot es szeretnek toletek tanacsot kerni, hogy milyen botkormanyt erdemes venni.
Erdemes e force-st venni, tamogatja e a progi?
Milyen tipust erdemes?
Elore is koszi a segitseget. -
Vlala #1195 He-he, az első gép, ami tolatni is tudott (volna)... -
#1194 Nekem mostanság a SpitfireMk.-IXc a nyerő, gyors és fordulékony. A P-38 különben a kedvenc WWII-es harci repülőm, de egy kissé nehézkesen mozog a levegőben. Viszont erős, mint egy bivaly, kibír sokmindent. -
#1193 Biztos nagyot !
Azt viszont valahol másutt már olvastam erről a ténylegesen repülő erődről, hogy egyfolytában csak 1-2 másodperces sorozatokta lehetett vele lőni (ezt elektronika szabályozta le). Az orrban lévő 4+1 fegyver, plusz az orr mindkét oldalán előre mutató 2+2 géppuska együttes visszarugó ereje különben megállította volna a gépet a levegőben ! -
Vlala #1192 5 skúló? Akkor a kedvenc szavuk a "nem talált" lehetett. Ezzel az öt golyóbissal mentek több 10 km-re? Na azért a 70 mm-be sok minden belefér... mekkorát rúghatott ez a "pici" a gépen? A 4 db 50-es sem lehet rossz!
Mostanában a P38 Lightning jön be, teCCik a masina... Meg az SPB... -
#1191 Nagyon brutális a B-25H "Mitchell" fegyverzete az orrban: 4db 50mm-es géppuska, 1db 70mm-es ágyú (5 lőszerrel).
Ezzel aztán le lehetett amortizálni a földi, tengeri célpontokat. North American B-25H "Mitchell" -
#1190 ...és így lett nagy-nagy szerencséje a legkisebb szegénylegénynek ! Itt a vége, fuss el véle.