91308
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#949 -
#948 siofokon a csajokat!! -
antijedi #947 amugy ha már iylen szépen összegyültünk itt kéne szervezni valami kis multit, nem? :) -
#946 Van még olyan város ahol érdemes valamit megnézni?? -
#945 Megnéztem Helsinkit és a stadiont.Nem semmi!Láttad ott a vasúti pályaudvart?Az is hatalmas..Csak olyan alacsonyan szálltam hogy belezuhantam a stadionba.:(
Pedig 25 percig repültem mire odaértem!!! -
#944 :D -
neuro #943 hmm ja, nemtom hogy került oda az sg.. :) -
#942 Így a jó:lowengrin.com
Ná -
neuro #941 il2 dynamic campaign generator (il2dcg)- ajánlom mindenkinek...
letöltés innen: www.lowengrin.com -
end #940 eltünt az f2 küső nézet hogy lehet visszaállítani??????? -
antijedi #939 igen de késöbb majd elsz olyan amikor örülnél ha enyi dolgod lenne :) -
#938 THX!! -
#937 Én azt nem értem, hogy van ez a karier mód. Na belelépek: magyar hadjárat. Egy óra múlva felszállok, mert én vagyok a legúcsó, felérek mire megláttom és felmérem a helyzetet, hogy mi van kajakra leszeded a gép mindenkit. Mondom, hu de sok dolgom volt. Aztán akármit csinálhatok én csak repülök és semmi kész a küldetés vagy vmi. Nyomok egy escape-t. Ok Mehetünk a következő küldetésre?! -
#936 HA kiirja, hogy mission completed utánna ki is léphetsz leszállás nélkül akár:))
De egyébként az Ai squadron leader sík hülye... Felderítő bleinheimet kell védeni a finnekkel... " hullamban 2-2 Yak jön az oroszoktól.. Leszedjük az első kettőt látom, hogy jön a másik kett de a squadron lead nem látja visszafordul az örjáratra és én meg végignézhetem hátratekintgetve, hogy a Bleinheimet leszedik... BLeinheim leesik Squadron lea közli, hogy mission kopleted menjünk haza ott meg repülhetem újra.... Szal néha idegesítő, hogy nem látnak távolabb a botok 5 Km-nél... -
#935 Csak azt nem értem hogy megcsinálok egy küldetést (már mindenki ki van nyírva ,leszállok de még akkor sem írja ki hogy Mission Completed.Mikor van vége tehát egy küldetésnek ??Mit kell még csinálni??? -
#934 igazad van. -
#933 Tudnillik a repülhető gépekkel kicsivel több munka van, meg kell csinálni rendesen a repmodeljét, sérülésmodeljét és a műszerfalát. De szerintem még így sem panaszkodhatsz a repülhető gépek száma miatt... :) -
#932 Hát ha teljesen dinamikusnak szeretnénk nevezni, akkor a sikereinknek/kudarcainknak azért befolyásolnia is kellene valamit :))
A magyar hadjáratnál volt olyan, hogy sorozatban teljesítettem túl a feladatokat (átlag 3-4 lelőtt ellenséges gép részemről, és a csapat többi tagja is aratott), de mégis menetrendszerint vonultunk vissza :)) -
#931 hi.
Kár hogy amikor én szerkeszthetem megy hogy kivel legyek és az ellenség kivel legyen stb. nem repülhetek minden géppel.Az ellenségnek bármit beállíthatok. -
neuro #930 nem vélwetlen az, hanem jó kis dinamikus hadjárat -
neuro #929 Finneknek van Hurricane, Me-109 és Fiat G.50-esük is. Ha a hadjárat kezdésekor beállítottál más típust, akkor azok jönnek majd, ha elérsz egy szintet (dátumot). -
#928 Emlékeim szerint az FB-ben már csak ilyen véletlenszerűen generált küldetéscsomagok vannak, vagyis előre semmit sem lehet megmondani... -
#927 nálam 350-400... gépágyú/géppuska
Mellesleg a B236 Buffalloval hiába kezdem el a B&Z-t gyakorolni ha egyedül lefele menetben képes megelőzni bármilyen gépet és csak a manőverezőlégiharc jöhet számításba.... Pl. egy LAgg vagy Mig ízekre szedi.. pláne ha egyedül vagyok.... I-16/24-el könnyedén felveszem a harcot bár jobban emelkedik.... Tényleg mikor kapok valami használható gépet a finn hadjáratban???? Vagy végigszenvedhetem a buffallot???? -
antijedi #926 jah ézért kell lejebb veni... :P -
#925 Szvsz 200-300 méternél messzebb úgyis csak nagy gépekre (bombázók, teherszállítók) nyit tüzet az ember, addig meg nagy eltérés úgy sincs :))) -
antijedi #924 :P
én mongyuk mg-t levetem 250re , gépágyút meg 450re , bár ez nem szaámit anyit de nekem akkor is jobb érzés igy :) -
#923 És ezzel is megyek :))) -
antijedi #922 az az alap vagy nem? -
#921 Géppuska: 500 méter, Gépágyú: 300 méter -
neuro #920
A híres Piros 28-as IL-2M Late a szovjet propagandafilmek sztárja, 1944 Augusztusából. Egység: 6. GOShap, pilóta ismeretlen.
Letöltés: http://neuro.agria.hu/base104/ -
antijedi #919 erről jut eszembe: itt ki menyire szokta állitani a lőtávolságot? :) -
antijedi #918 célzásra én még azt javaslom hogy quick missionban beraksz enemynek 3 ace bombázót te meg egyedül, eleinte ha lehet oylat ami nem lő vissza :) ez ad egy alapot és ezután már majd elhet belemeni durvább dolgokba is, forduloharcokba, B&Z -t gyakorolni szorgalmasan (szvsz egyik legfontossab és legahtékonyabb módszer :D), etc... -
#917 a celeron olyan szinten otvar, hogy a leggyorsabb valtozata kb. a leglasabb rendes p4et eri el, s most jatekrol beszelek ...
ha olcsot es gyorsat akarsz akkor AMD a te processzorod :) Celeron arban p4 teljesitmeny ...
anandtech olcso CPU tesztje
itt lathatod, a cerka legerosebbike sem eri el a leggagyobb amd duront/p4 1.8at sem !
aki egyebkent nagyon nem ert a temahoz, inkabb ne adjon tanacsot ... ;) -
#916 Jahh és nem 1 km-ről kell tüzetnyitni hanem 300-ról mikor már betölti a másik gép a célkeresztet... Az ne érdekeljen, hogy a wingmanjeid szórják a lőszert távoli célpontra... ők botok:) -
#915 Ja és a németeknél érdemes felhúzni a festett célkeresztet... Nem vakít el a nap célzás közben... Nagy előny.... Másrészt a weapon cofigurationnél be kell állitani, hogy milyen távra legyenek beállitva a fegyverek... Pl 600 méterre állitott MAchinegun hajlamos 100 méteren ellőni a gép törzse mellett:)) de a 100 méterre állitott machiegun pedig a négszáz méterre lévő célpont mögötttt keresztbelő... Másrészt célzás gyakorlására érdemes haszálni az időlassitást.. Normal alá lassitod az időt
és szép fokozatosan ahogy szokod egy-egy tíopus rángatását elhagyod... Én így tanulok lőni:) -
neuro #914 P-51D-20-ban van speckó célzó, ami kiszámítja a lövedék pályáját úgy, mint a modern gépekben... -
#913 Jók a linkek, különösen az első ! -
#912 És nem árt egy joy! Sokkal könnyebb azzal repülni és főleg tüzelni ! -
#911 Boltban magyarnyelvű kiadásban most már csak 3990 az Il-2 FB ! -
antijedi #910 a célkereszt használható nem poénbol van :)
kis gyakorlás utzán megszokod menyivel kell a gép elő lőni