91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    Manualt majd becsomizom és felteszem valahova amint lelkierőt veszek magamon:)) ICQ-n megy majd a Link.
  • Bucser
    Próbáltad dugóhúzóba vinni??? Egyszerűen nem lehet:))) Én ezért szeretem:) És ha a cseresznyemagköpködővel a szárnycsonkot lövöd gyorsan kiugranak:)))
  • antijedi
    tényleg, akkor nem dobná fel valaki a netre a magyar manualt nekem? :)
  • antijedi
    amugy emiatt nem csipme a P-akárhányakat se...
    hiába van rajta 50 cseresznyemagszóró nem ér szartse valahogy
    mi pl bf-109eseknél szinte a leggyengébb gépágyúból leadott rövid sorozat is olyan hogyha jó helyre megy esélye nincs ellenfélnek tulélnie a találatot
  • antijedi
    hát kiprobáltam a buffalot de ez valami hihetetlen nagy szar gép nekem valahogy :PP
    egyszerüen nem birom sajna az olyan gépeket amin csak cseresznyemag köpködők vanak és a harcmodor ugy müködik hogy beálsz ellenfél mögé és egy másfél órán keresztul nyomod bele a lőszert... :/
    nekem ehez képest még i-16 is sokkal jobban lejött, pedig annak amotorja is elég érdekes..., de legalább van rajta valami kbra használható fegyverzet... :P
  • Adi
    Sugár hajts vagy mi ez?
  • neuro
    Sehogy, mert ő a másik gépet vezette, a me-262-est :)
  • Adi
    "És neked mért olyan fajin a km óra stb..?"
    F1+ctrl... ja és nyomj egy insert-et ha célzól!!:D
  • PLackó
    Nézzétek meg hány méter magasan repülök!!!!!

Már kint vagyok a világűrben!!
  • PLackó
    THX, de azt udom hogy Me 362 -nek hívják de semelyik küldetésben és sehol nem tudok ezzel a géppel repülni.
    Braveheart hogy tudott vele repülni???
  • antijedi
    ja oks :) igy már rémlik de ez az elnevezés nagyon nem ugrott be :)
  • Bucser
    Amaz meg a németek big jumbo-ja:) Me 362 asszem.. mögötte pedig a lökhajtásos vadász az ME 262 Schwalbe
  • Bucser
    Ez kérlek egy szétégett IL-2 nem?:)))) Bármelyik orosz bombázóküldiben:)))
  • PLackó
    Ezt a gépet milyen küldetésben tudod vezetni??
    És neked mért olyan fajin a km óra stb..?
  • neuro
    Brewster B-239 Buffalo

http://hkkk.fi/~yrjola/war/faf/brewster.html
  • antijedi
    buffalo? az micsoda is? ehh levagyok maradva :P
  • Bucser
    Lagg meg 10m/seccel legyorsul:))
  • Bucser
    Bauffalo jo kis gép de mondjuk egy mig3-as pár szétszedi iziben ha egyedül van.. I-16/16 I-16/24 ellen tökéletes mert stabil gép vizsont gányul emelkedik... Viszont zuhanva isteni stabilitása van.. 500 nál mmég nem ráz a célkereszt.. viszont a fegyverzete elég soványka pláne a Rata lőszernyelő bádija ellen ezért is a amx győzelem amit el tudok érni Raták ellenaz 3 egy csatában...
  • Braveheart
    Ugyancsak IL2FB. Ez történik ha belerepülünk a napalmbomba által okozott tűzbe :)

• ottar
    Ügyes.. :-))
    Nemtom, nekem nagyon bejön a Buffalo, elég strapabíró egy jószág..
    És a tűzereje is elég jó, mámint a korabeli gépek ellen..
  • Bucser
    NA ma egy Buffaloval miután leszedtem egy orosz ászt egy yakban és miután szarrá lőttem egy Rata szárnyát de az istenért nem akart leesni elrepültem előtte knyutott futóval (elfogyott a lőszerem)... Futó beleronygolt a piloótafülkébe. Rata leesett megkaptam a killt:) Fél futóra pedig letetem a gépet:))) Úgyhogy a futón kívül semmi más baja nem lett:))) Ép géppel bazzeg még leszálni sem tudko de ami majd szétesik azzal lemegy.... Ilyet még nem éltem...
  • ottar
    Csináltam róla szkrínsotot, holnap ha el nem felejtem fölteszem... :-))
  • ottar
    Szégyellem bevallani, de tegnap úgy zuhantam le, hogy a támadó il2 kötelékre rácsaptam, alattuk húztam át, és az egyik LEBOMBÁZOTT...... :-))
  • Braveheart
    Lekaptam egy "szép" pillanatot :)

• ottar
    De az pl. hihetetlen jó volt, hogy az egyik finn küldetésben bazinagy szélvihar van, és alig lehet irányban tartani a gépet, és mikor följebb emelkedem, akkor elcsendesedik....
  • ottar
    Én azt vettem észre, hogy az alapjátékhoz képest mintha itt kicsit nehezebb lenne felszállni.. Legalábbis messzerrel alig bírok, mindig kitör vleyik oldalra, meg billeg meg mittomén, ehhez képest tegnap próbaképpen elkezdtem egy IL2 hadjáratot, és mintha sínen mentem volna úgy sikerült felreppennem. És emlékszem, hogy az alapban az IL2-t, főleg ha meg volt pakolva, baromi nehezen lehetett emelkedésre bírni felszállás után, most meg nagyon egyszerűen ment.
    Monnyuk kicsit vicces volt, hogy 6 db IL2-t küldtek egy mindenféle földi és légi védelem nélküli vonat kilövéséhez....
    Még véletlenül sem találtam magamnak egyéb célpontot.. :-(
  • neuro
    Én most kezdtem el egy IL-2-es hadjáratot Sztálingrádnál. A német légvédelem minden küldetésben szétlyuggattja a gépemet, volt hogy a hidraulika annyira tropa lett, hogy a kereket kézzel kellett kitekerni... ja és nincs is jobb, mint 5 méteren menekülni a német messzerek elől :))
  • Vlala #1001
    Az EVM (Ezt vedd meg) játékok általában ilyenek, hozzá lehet szokni...

Hú, de letettem tegnap egy TB3-ast!
    2 motor kiégve/eloltva, a harmadik köhög, csak 1 volt ép. A szárnyon 1-2 pici lyuk, szerencsére a kormányoknak semmi baja, így eljutott még a határig...

Sikerült a vízérintés a híd alatt, egyelőre még csak stabil futós JU-87-tel, de behúzható kerekes géppel is próbálom!
  • ottar
    Hmm, nem akartam nagyon photoshoppal nekiállni, mert nem értek hozzá. :-(
    A programotskát meg megpróbálom a neten megnézni vhol, hátha..
  • I.C.ram
    Ne izgulj mindegyik játék ilyen. Diablo 2 GOLD-ot vettem meg. 4 cd egyetlen dVD tokban. 3 cd papírtokban, kézikönyv nuku, csak cetli.
  • neuro
    Valami program tényleg van (volt), de az is csak rárajzolja a szkinre a győzelmi jelvényeket.
    Ezt megteheted Photoshoppal is, és azzal még jobban is néz ki ha ügyes vagy.
  • Adi
    Amúgy meg a lejebb olvastál volna, már tudtadhad volna, hogy mi van... Ugyanezt leírtam..
  • Adi
    Pff.. ne háborogj hanem nyisd meg a readme-t...
  • Bucser
    NA megkaptam a Il-2 FB-t a CD Galaxisból.... Hát dögöljön meg az N-tec..... 2 papírtokos cd egy egyetlen tartóval rendelkező DVD tokban!!!!!! Valamint egy 2 oldalas cetli, hogy hogyan kell feltelepíteni a programot.... Bocs nem is 2 oldalas a cetli, hanem 1... Elég felháborító..... MAnual-t honnan szerzek magyart??? Ha már magyar a program.....
  • ottar
    Nem tudja valaki, hogy a légigyőzelmeket jelző izéket hogyan lehetne megjeleníte a játékban a gépen?
    Mintha létezne vmi ilyen program...
  • antijedi
    nem hanem a klánosdit nem csipem csak, 1etlen klán van amit elviselek, gondolom tudod melyiket :)
  • Bucser
    Te alapból nem szeretsz semmit ahol megmondjak mennyit löhetsz mercenként:))) ŐŐŐ percenként:))
  • antijedi
    most nem arról van szó..., én nem birom az ilyen klánosdikat SEMMILYEN formában, il2ből nekem elég anyi amenyit klán nélkül meg tok csinálni :)
  • neuro
    az fps klánokkal szemben, repülés közben tényleg sokat jelent a csapatmunka. sokkal jobb érzés úgy repülni egy coop küldetést mondjuk egy il-2-vel, ha tudod hogy fentről fedeznek a haverok a yak-okkal, és közben teamspeaken tudtok kommunikálni. ha jó a csapat, össze sem lehet hasonlítani egy jól vezetett köteléket egy össze-vissza rohangáló fps klánnal...
  • antijedi
    ez nekem nem gond mert oda tuti nem fogok menni klánozgatni :P