91308

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • antijedi
    köci :)
  • Seaweed
    http://www.il2sturmovik.com
    lap alja
  • antijedi
    őőő 2.01es patch holis? najó tudom keresek magamnak :P
  • Seaweed
    Kell Hozza IL2: Forgotten Battles + Ace Expansion Pack + 2.01 patch. Ha ezek kozul az utobbiak nincsenek akkor nem lehet lejatszani.
    Amugy mit ir ki?
  • PLackó
    Nekem hibát ír ki.pedig a records mappába másoltam.
    Mi lehet a baj??
  • Bucser
    Vegyük az előző két kérdész Nyelvbotlásnak:) Már működik:) egyébként nekem a Pumaszallas nem jön be rendesen.. .Állandóan hibákat generál mikor a bal oldali menüre viszem az egeret.. Másnál is?
  • Bucser
    Repülni jelenleg nem tudok, de a trackre kíváncsi vagyok:)
  • Bucser
    2.01-es patchet honnan tudom leszedni?
  • Seaweed
    Hehe..ez is ritka! Menekul az AI
  • Seaweed
    Ha mar szoba kerult gyorsan repultem egy Yak 1 vs Foka A2 -t. Itt is latszik, hogy az AI mennyire elonytelenul hasznalja ki a gep adottsagait!
  • Seaweed
    Jah igen! Ajanlom eloszor a sajat nezetembol megszemlelni az esemenyeket, majd "szabadon alakithato" nezetbol!
  • Seaweed
    (Hulye forum! vegyetek le a "http://www.sg.hu" -t!)
    (gyk.: web.axelero.hu/seaweed/hehe.zip es web.axelero.hu/seaweed/messer_vs_la5fn.zip)
  • Seaweed
    Ime(IL2:FB+AEP+2.01 patch; szikeneket most nem adom melle..ezert ha nincs meg ugyanaz askin akkor felsegjel nelkuli gepeket lathattok majd):

Foka (A5 vs FN)

Turelemjatek! Ivan bajtars miket ki nem bir...

Messzer (G6 vs FN)

Alma vagyok mar..pontosabban is lehet ennel celozni! Szvsz igencsak ellenfel egy FN-nek egy jo Gusztav!

(Term. ACE Ai-k!)
  • [NST]Cifu
    Roppant egyszerű: te csak azokkal a gépekkel repülhetsz, amelyek játszhatóak. Ellenben a játékban sok gép van, amelyek nem repülhetőek, tehát csak az AI "tudja" repülni.

Mielőtt visszakérdezel, hogy miért van ez így, gondolkozz el azon, hogy mennyivel részletesebben kell megcsinálni a repülhető gépeket (pilótafülke, nézetek, pontosabb sérülésmodel, pontosabb fizikai model, stb.).
  • bazza
    Ja és már tudok bomázni He-111-el, viszonylag pontosan....COOL!
    De még mindig nagyon amatőr vagyok...
  • bazza
    A Quick Mission-ban mért csak a fele géppel lehet repülni? Ellenfélnek sokkal több féle repcsit lehet választani...Ha kampányolok több repcsim lesz?
  • neuro
    Én nem vagyok egy nagy messzer/fockewulf pilóta, de gyere már be hyperlobby-ra aztán leteszteljük az elméletedet a gyakorlatban is :)

Egyébként meg az AI "csal", ugyanis sokkal egyszerűbb fizika hat rá, ezért jobban gyosrul, jobban emelkedik és később esik át. Bár, mint azt antijedi már jelezte, nem erre gondoltam mikor azt írtam, hogy leáll fordulózni, hanem azt, hogy rosszul használja a gépek adottságait (bár a 2.01-es patch sokat javított ezen a hibán).
  • Vlala #1373
    A múltkor egy HE-111-es bombert támadtam alulról, és éppen nem rögzítettem az eseményeket. Valami nagyon gyorsan felrobbant... Lehet, hogyí a bombát találtam el az alján?
  • Seaweed
    Azert elorevetitve: -Nem veletlen hogy az egyik legnepszerubb tipus a netes "fritzberencek" kozott a a Foka!

(Nah ha minden jol megy ma akkor este prezentalok neked tracket! (IL2:FB+AEP+2.01 patch))
  • Seaweed
    lasd 1370
  • Seaweed
    Huha ez azert eleg gaz!
    (Nah latom ha mostani gubancot elvegzem meloban, kell hogycsinaljak neked egy tracket, hogy lasd nem "csak ugy van")
  • Seaweed
    Hat ha be van kapcsolva akkor hasznald is!
  • Dns5000
    persze, hogy nagy tomegben van eselye a nemet gepeknek is, hiszen nem mindig figyelsz a hatad moge, de 1 az 1ben nagyon ketlem hogy nemet gep meg tudna fogni egy la5 ot, persze ha a pilota eleg jo.
    Ja es te dongoltel mar foldbe la5ot ace ai-t nemet geppel?
  • koppim
    >nem szalsz be a nemet vs orosz gepek vitaba ?:P

Nem nagyon ertek hozza, de tapasztalatom szerint megbizhatobbak a nemet gepek, legalbbis iranyithatosagukat tekintve.
    Mostmar kilepek.
    Sziasztok!
  • antijedi
    mellesleg aival soha a büdös életben nem fogod tudni lemérni, meny fel netre játszani és akkor majd meglátod hogyan kell német gépekel földbedöngölni la5-t :)
  • antijedi
    persze erre próbált ő is kijukadni..., hogy ait nem amiatt vered meg la5el mert az mennyivel jobb hanem azért mert az ai rosszul használja a gépét :)
  • Dns5000
    szivesen :D
    nem szalsz be a nemet vs orosz gepek vitaba ?:P
  • koppim
    Koszi a segitseget.
  • Dns5000
    eltekinte a hangjatol, tuti jobb
  • koppim
    Most talaltam egy jo leirast rola, lehet, hogy megveszem.
  • Dns5000
    van balatoni taj az tuti, tobbit nem tudom mert nem szoktam kampanyolni, de singel usa missio van szoval valoszinu van kampany is. Van mar Zero, meg spitfire is, de ezek csak az Ace packal jottek azt hiszem
  • Dns5000
    miert mit kene csinalni?
    Magassegot nem nyersz (sokkal)gyorsaban, talan egyaltalan nem.
    Max meg tudsz lepni elotte es szembe fordulni.
  • koppim
    Es a helyszinek mennyivel bovultek, csak a magyar és finn palyakkal, vagy massal is?

A mustangok hogyan kapcsolodnak a jatekba, vagy a kampanyban nincsenek is benne?
  • Dns5000
    ja hogy en mejek, la5 el
    hat az AI ugy nem ellenfel ott sem.
    De ha en megyek bfel 8000m en la5 ellen akkor max szembe mehetek vele. Ez majdnem tuti halal Ace ai ellen.
  • Dns5000
    es? akkor sem tudom megverni. Minig felem nez az orra. Max szembe tudok vele repulni.
  • Dns5000
    Talan a viz kicsit jobb, de kapsz egy nagycsomo uj gepet, ha meg az Ace kiegeszitot is megveszed hozza akkor meg 20 uj gep.
    Viszont a hang redszere sokkal szarabb lett. A melletetd elsuhano golyoknak mar nincs hangja meg par mas effekt is eltunt.
  • antijedi
    nem..., azt mondja hogy az ai van oylan hülye hogyha te la5el mész ainak emg adsz egy fókát akkor is leáll veled fordulozni...
  • Dns5000
    Most azt mondod, hogy csal az AI ? vagy mi?

• Dns5000
    En 1 az 1 elleni harcrol beszeltem vegig!!!!
    Semmi bombazo vedelem, meg tobb gepes taktika.
    Amugy a fokak nagyon szarok 6000m felett ezert fejlesztettek ki az inline engines Dorat.
    Amugy nem tudom ti milyen jatekkal jatszotok, de az fw190a9 nallan max 530-540 et megy vizszintesen 1000m korul, MW50+110%al de igy nagyon gyorsan tulmelegszik. A la5 meg 520-530at. Ha nem hasznalod mind a 2 tulporgetest siman gyorsabb a la5.
    Nagy magassagban meg minden gepnek nagyon visszaesik a teljesitmenye. Ja complex engine manegment be van kapcsolve ,minent igy mertem.
  • koppim
    Sziasztok!

Erdekelne, hogy milyen ujdonsagok vannak az IL 2 FB-ben.
    Szebbek a tajak?
    Ugyanis gondolkodom rajta, hogy megvegyem.

Valaszotokat elore is koszonom.
    KM