91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    dehat volt meg 1000 mas gyerekbetegsege is neki...pl hirtelen gazadasra 99% biztossaggal kigyuladdt vagy felrobbant a hajtomu...vagy talalati "tulelese" is lehetne tema..ugyanis egy borsokopkodovel fel lehetett gyujtani az egeszet...

Magaval a 262-el tobb szaz konyv, szakirodalom, es cikk foglakozott mar..el kell olvasni parat...
  • 42nd Intruder
    Ja ezt vágom! Azért mondtam a sürített levegős módszert, de Me-262-esen jóhogy nincs... Ha ott valami leáll, akkor szevasz....
  • Seaweed
    ooo igen..de ehhez alapveto szukseg van egy INDITOHAJTOMURE!!! ..e nelkul hiaba van masik hajtomurol "energiaforras"..ha nincs ami beinditsa ujra a hatomuvet..nah ez nem volt a 262-esen...
  • 42nd Intruder
    Tudtommal az F-14 is ilyen, de ha levegőben leáll, akkor a másik hajtőműtől elvezetett sürített levegővel újra lehet indítani. Szóval nem csak a WW2-re volt igaz... (ha sok hülyeséget írok, akkor az betudható a fáratságnak)
  • Seaweed
    Lehet hogy technikailag uj volt..de olyan szar is...hatekonysagot gyak zerora redukalta a Jumo 004 uzembiztonsaga....
  • bgabor
    Hát ezt nem tudatam! Mondjuk nem is feltételeztem iselymit a II.vh egyik legfejlettebb repülőgépéről. Ez sokat levon a harcértékéből,nem? (Már nem a játékban,hanem a valóságban)
  • 505thZajcev[PT]
    Jah nekem
  • Seaweed
    (De asszem errol van egy kimerito leiras readme-ben)
  • Seaweed
    Mert inditojarmu kell az inditasahoz ami csak a repuloteren all rendelkezesre.. (Rata is ilyen...)
  • bgabor
    Lehet hogy lamer kérdés,de miért nem lehet a Me-262 hajtóműveit 1nél többször beindítani?
  • sz4bee
    en a pcland.hu n rendelem.
  • arty
    nincs de én is ilyet akartam... anno még sulinetben is volt :( én barom nem vettem meg akkor :(

fogdostam már meg minden, tekergettem, jonak tünik. 9990 legtöbb helyen, még teszkoban is kapni :)
  • sz4bee
    most mar jo
  • sz4bee
    Ezt neztem ki mert nem annyira draga.Van valakinek ilyen joystick?
  • sz4bee
    kosszke
  • lachun
    Cijja Kata puszi neked:)))
  • Kata
    Ezt már sokan kérdezték itt, de a legtöbb javaslat a Saitek cég Cyborg sorozatára érkezett. Felkeresed a Saitek honlapján ezeket, és ízlésed szerint választhatsz különböző altípusok közül a mezeitől a rezgősön át a force feedbackesig mindenféle közül. Az áruk kb. 7-10ezer HUF-ig terjed a tudásuktól függően.
  • sz4bee
    Milyen joystick ot erdemes ehez a jatekhoz venni?Vagy tok mind1 hogy milyet veszek csak jo legyen?
  • FREAK
    egyszer csináltam meg, azóta nem volt időm rá, de fél percet tuti lehet javítani rajta ezzel a géppel
  • Vlala #4290
    Ja, OK...
    időre megy? Nyami...
  • FREAK
    mission fileok, másold őket valamelyik mission könyvtárba, nyisd meg, és kövesd az útvonalat, az érintett 7 híd alatt átrepülve

le van írva briefingben is
  • Vlala #4288
    mis és properties? milenne ez, nem láttam még ilyet...
  • FREAK
    Próbáld ki ezt, remélem, bejön :)
  • FREAK
    hát csodálkoznék, ha nem lehetne FB-re átírni, ez egy külső progi volt, amin be lehetett állítani, hogy mivel akarsz menni, aztán gondolom paraméterezve futtatta az il2.exe-t...
  • Vlala #4285
    FB-hez nem is készült ilyen? Nagy ziccert hagytak ki vele...
    Nincs weblapjuk a készítőknek, ahol esetleg létezhet egy FB-változat is?
    de ha más nincs, felpakolom az IL-2-met, a ME-323-mal való hídalattátrepülés(mániám) érdekelne!
    Fel tudod pakolni valahova?
  • FREAK
    thx, de már csak FB van meg, és ehhez kéne

szopacs....
  • Galy
    :/
  • Anee
    IL2 Loader volt a progi neve de FB-lal már nem műxik csak az alapjátékkal....
    Én is sokat ökörködtem vele ha kell még megvan:)Fel tudom tenni 7.5MB
  • Vlala #4281
    Ilyet ééén is kérek!
  • FREAK
    műszerfal nélkül működött, asszem csak külső nézetből (de lehet hogy volt "ctrl+f1" nézet, arra nem emlékszem)

Tessék ezen én dobálom az ernyősöket :)

• Vlala #4279
    ? Az összes gépet, úgymint repülőcsónakok, ME-323 méretű gépek, satöbbi? Sosem hallottam ilyenről, a műszerfalakat nem tudom, hogy odaná meg egy ilyen progi...
    De ha van valakinek halvány gőze arról, hogy mi lehet ez, nekem is írjon!
  • FREAK
    help plz

volt régebben egy progim, ami az össze gépet repülhetővé tette, csak már nem tudom, mi a neve és mi kellett hozzá

van ilyen FB-hez is?
  • Vlala #4277
    Sorry, hüleséget mondtam...
  • Bucser
    Az intro movie nem videófájlban van, hanem trk-ban.. a játék motorja van kicsit átalakítva az introhoz...
  • Galy
    túl vagyok rajta, thx :)
  • neuro
    ott a readme a hivatalos oldalon
  • Galy
    amúgy mit csinál ez a 2.04-es patch?

felrakjam?
  • neuro
    először a 2.01-es kell, utánna pedig a 2.04 kliens patch (ebből van dedikált szerver is, szóval nem mindegy melyiket töltöd)
    a 2.04-es klienst megtalálod a bop oldalon is a letöltések között... (bop.agria.hu)
  • FREAK
    oks thx, akkor leszedem a 2.01-et is
  • antijedi
    nem ez egy kieg...
    ara kel majd először a kb 100 megás vagy több 2.01 és csak aztán rá a 2.04... :)