91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#4309 dehat volt meg 1000 mas gyerekbetegsege is neki...pl hirtelen gazadasra 99% biztossaggal kigyuladdt vagy felrobbant a hajtomu...vagy talalati "tulelese" is lehetne tema..ugyanis egy borsokopkodovel fel lehetett gyujtani az egeszet...
Magaval a 262-el tobb szaz konyv, szakirodalom, es cikk foglakozott mar..el kell olvasni parat... -
#4308 Ja ezt vágom! Azért mondtam a sürített levegős módszert, de Me-262-esen jóhogy nincs... Ha ott valami leáll, akkor szevasz.... -
#4307 ooo igen..de ehhez alapveto szukseg van egy INDITOHAJTOMURE!!! ..e nelkul hiaba van masik hajtomurol "energiaforras"..ha nincs ami beinditsa ujra a hatomuvet..nah ez nem volt a 262-esen... -
#4306 Tudtommal az F-14 is ilyen, de ha levegőben leáll, akkor a másik hajtőműtől elvezetett sürített levegővel újra lehet indítani. Szóval nem csak a WW2-re volt igaz... (ha sok hülyeséget írok, akkor az betudható a fáratságnak) -
#4305 Lehet hogy technikailag uj volt..de olyan szar is...hatekonysagot gyak zerora redukalta a Jumo 004 uzembiztonsaga.... -
bgabor #4304 Hát ezt nem tudatam! Mondjuk nem is feltételeztem iselymit a II.vh egyik legfejlettebb repülőgépéről. Ez sokat levon a harcértékéből,nem? (Már nem a játékban,hanem a valóságban) -
#4303 Jah nekem -
#4302 (De asszem errol van egy kimerito leiras readme-ben) -
#4301 Mert inditojarmu kell az inditasahoz ami csak a repuloteren all rendelkezesre.. (Rata is ilyen...) -
bgabor #4300 Lehet hogy lamer kérdés,de miért nem lehet a Me-262 hajtóműveit 1nél többször beindítani? -
sz4bee #4299 en a pcland.hu n rendelem. -
#4298 nincs de én is ilyet akartam... anno még sulinetben is volt :( én barom nem vettem meg akkor :(
fogdostam már meg minden, tekergettem, jonak tünik. 9990 legtöbb helyen, még teszkoban is kapni :) -
sz4bee #4297 most mar jo -
sz4bee #4296 Ezt neztem ki mert nem annyira draga.Van valakinek ilyen joystick? -
sz4bee #4295 kosszke -
lachun #4294 Cijja Kata puszi neked:))) -
#4293 Ezt már sokan kérdezték itt, de a legtöbb javaslat a Saitek cég Cyborg sorozatára érkezett. Felkeresed a Saitek honlapján ezeket, és ízlésed szerint választhatsz különböző altípusok közül a mezeitől a rezgősön át a force feedbackesig mindenféle közül. Az áruk kb. 7-10ezer HUF-ig terjed a tudásuktól függően. -
sz4bee #4292 Milyen joystick ot erdemes ehez a jatekhoz venni?Vagy tok mind1 hogy milyet veszek csak jo legyen? -
#4291 egyszer csináltam meg, azóta nem volt időm rá, de fél percet tuti lehet javítani rajta ezzel a géppel -
Vlala #4290 Ja, OK...
időre megy? Nyami... -
#4289 mission fileok, másold őket valamelyik mission könyvtárba, nyisd meg, és kövesd az útvonalat, az érintett 7 híd alatt átrepülve
le van írva briefingben is -
Vlala #4288 mis és properties? milenne ez, nem láttam még ilyet... -
#4287 Próbáld ki ezt, remélem, bejön :) -
#4286 hát csodálkoznék, ha nem lehetne FB-re átírni, ez egy külső progi volt, amin be lehetett állítani, hogy mivel akarsz menni, aztán gondolom paraméterezve futtatta az il2.exe-t... -
Vlala #4285 FB-hez nem is készült ilyen? Nagy ziccert hagytak ki vele...
Nincs weblapjuk a készítőknek, ahol esetleg létezhet egy FB-változat is?
de ha más nincs, felpakolom az IL-2-met, a ME-323-mal való hídalattátrepülés(mániám) érdekelne!
Fel tudod pakolni valahova? -
#4284 thx, de már csak FB van meg, és ehhez kéne
szopacs.... -
#4283 :/ -
Anee #4282 IL2 Loader volt a progi neve de FB-lal már nem műxik csak az alapjátékkal....
Én is sokat ökörködtem vele ha kell még megvan:)Fel tudom tenni 7.5MB -
Vlala #4281 Ilyet ééén is kérek! -
#4280 műszerfal nélkül működött, asszem csak külső nézetből (de lehet hogy volt "ctrl+f1" nézet, arra nem emlékszem)
Tessék ezen én dobálom az ernyősöket :)
-
Vlala #4279 ? Az összes gépet, úgymint repülőcsónakok, ME-323 méretű gépek, satöbbi? Sosem hallottam ilyenről, a műszerfalakat nem tudom, hogy odaná meg egy ilyen progi...
De ha van valakinek halvány gőze arról, hogy mi lehet ez, nekem is írjon! -
#4278 help plz
volt régebben egy progim, ami az össze gépet repülhetővé tette, csak már nem tudom, mi a neve és mi kellett hozzá
van ilyen FB-hez is? -
Vlala #4277 Sorry, hüleséget mondtam... -
#4276 Az intro movie nem videófájlban van, hanem trk-ban.. a játék motorja van kicsit átalakítva az introhoz... -
#4275 túl vagyok rajta, thx :) -
neuro #4274 ott a readme a hivatalos oldalon -
#4273 amúgy mit csinál ez a 2.04-es patch?
felrakjam? -
neuro #4272 először a 2.01-es kell, utánna pedig a 2.04 kliens patch (ebből van dedikált szerver is, szóval nem mindegy melyiket töltöd)
a 2.04-es klienst megtalálod a bop oldalon is a letöltések között... (bop.agria.hu) -
#4271 oks thx, akkor leszedem a 2.01-et is -
antijedi #4270 nem ez egy kieg...
ara kel majd először a kb 100 megás vagy több 2.01 és csak aztán rá a 2.04... :)