91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#4389 nekem ilyen még nem volt, igaz, leszállás előtt mindig átveszem, csak az egyenes szakaszokon nyomom AI-val -
ottar #4388 És kezdem szeretni a Mig 3 ud-t :-)
Már elég korrekt mód tudom kezelni, pedig az alap il-ben iszonyatosan gyűlöltem... -
ottar #4387 Igen, csak ezzel egy baj van: Néha az AI hajlamos beleb...ni a gépet a földbe. Én most egy nem különösebb küldetéssel szívok: első alkalom, 2 győzelem, hazarepülés AI-val reptér előtti domb oldalába belenyomott. Második alkalom: 3 győzelem beülök egy negyik mőgé, erre a wingmanem hátulról belémjön, 3. alkalom, 3 győzelem, repülök haza, és én barom, a reptér szélén nagyon elvettem a gázt, és előrebillentem... :-( És ekkor kikapcsoltam a gépet. :-)))
De ma este azértis végigcsinálom..
:-)
-
Vlala #4386 Aham, ez is egy +oldás, én nem szoktam használni, inkább kormányok trim, szendvisc, üdítő, süti... -
#4385 autopilot+8x time :)
én csak akkor repülök manuálisan haza, ha sérült a gép vagy követ az ellenség, úgy komoly buli -
Vlala #4384 Megvetted
A single szerintem sem kaka, esetleg az lehet vele a bajod, hogy hosszú repkedés után 2 perc csittcsattbimmbumm, aztán repkedhetsz haza egy fél óráig... a multi tényleg akciódúsabb.
ha multizni szeretsz, akkor hyperlobby... -
neuro #4383 szerintem csak fegyverzetben különböznek (illetve a fegyverzetből adódó súlykülönbségben)
2.04-es il2compare-ről mintha olvastam volna valamit a simhq.com-on, szerintem ott keress/kérdezz rá -
Dns5000 #4382 van mar 2.04es il2compare? -
Dns5000 #4381 spitfire ixe, ixc kozott mi a kulombseg a jatekban?
csak fegyverzetben kulonbozik? -
#4380 szerintem megy o...csak epp nem is tudja hogy te mirol beszelsz...
(majf Lobby-n rajon) -
neuro #4379 na majd meglátjuk, hogy akkor is így vélekedsz-e, mikor offline gyakorlás nélkül mész multizni :) -
AbYsS #4378 Ok köszi szépen! Nekem nem jött be! multi rulez :DDD -
#4377 hogy érted, hogy szar? -
neuro #4376 Töltsd le a hyperlobby-t (http://bop.agria.hu) és azzal keress szervert. De javaslom, hogy tedd fel az Ace Expansion Pack-ot és a legújabb patch-eket.
Ja, és a single player egyáltalán nem szar... -
AbYsS #4375 Sziasztok!
Tegnap vettem meg az IL2:FB-t de a single szar :( multiba nyomom de külföldön unalmas :(
Nem találtam magyar servert de ha van pls irjatok le :)
Ha mar hátul irtátok bocsi, csak nagyon sok oldal van :) -
Vlala #4374 Seaweed: akkor ez nekem való oldal lehet, ha játék lennék, felhúzós lennék! -
#4373 Mellesleg aki szeret idegeskedni, az olvasgassa kicsit azt a topicot amit linkeltem....hogy mit nem kepesek egyesek bugnak titulalni, es miket nem kepesek okoskodni ott...
De jobbat nem tudnak csinalni...
(oszinten..pont ezert ritkan jarok oda.. mert kurvara ki tudnak hozni a sodrombol...realitast meg hirbol sem ismeri egynehany a hivatalos forumon..) -
#4372 Nah megnezetm es nekem hevenyeszett merfold per ora=> kilometer per ora hevenyeszett szamitasaim szerint (1.609):
600 Mph-nal levallnak a csurok (cirka 965 Km/h)
620 Mph-nal levallanak a szarnyak (cirka 997 Km/h)
650 Mph-nal levallnak a stabilizatorok is (cirka 1045 Km/h)
660 Mph-nal felrobban a gep... (cirka 1061 Km/h)
Ez meg messze van a hangsebessegtol...foleg ott ahol ezt merni lehet, ugy 1000 es 2000 meter kozott eri el zuhanasbol a gep... ha minderre kepes lenne 10000 meteren, akkor atlephetni a hangsebesseget, de kizarolag szarnyak nelkul :D....)
-
#4371 mondjuk a sebességet akkor sem érzékeltette jól, de ez már mellékes -
#4370 ok megvan a bug, Galy haverom az :D
gondolom, valami nem volt neki bekapcsolva, mert most 900 fölött simán szétesett a gépem, minden ok -
#4369 nincs, de most hogy mondod, újra megcsinálom -
#4368 ..de megis igaz miert nem repoltoljatok le fejlesztoknek?...
AEP 2.04 bug reporting -
#4367 Track van rola? (P-51 sarkanyszerkezete nem birja ki a hangfal attorest) -
#4366 mi viszont kiptóbáltunk egy P51-et zuhanórepülésben, 1200-1300 kmh közötti sebességet ért el, de a hangrobbanás elmaradt, és a föld közelébe érve max olyan 5-600 kmh érzésünk volt
gondolom ez bug -
bgabor #4365 Na,azért az igazságos összehasonlítás kedvéért megvizsgáltam az amcsi YP-80-ast is,bár kb annyi szerepe volt a háborúban,mint a Go-229esnek (azaz semmilyen). Jól irányítható,bár kicsit idegesen reagál a kormánymozdulatokra,viszont a sebessége se nem túl gyors,se nem túl lassú. A fair play jegyében ezzel is B-17esekre mentem,lévén hogy a németeknek nem volt nehézbombázó gépük. A gép nagy hibája az amcsi háborús tradícióknak megfelelő light-os fegyverzet. Az orrban elhelyezett 6 db ötvenes kaliberű gépfegyver meg sem közelíti a német gépek 20as és 30as kaliberű gépágyúit. Míg a 30as gépágyúkkal elég egyetlen pontos lövés a szárnyüzemanyagtartályba,és a B-17es lezuhan,addig itt a gépuuskákkal sokat kell trükközni. Mivel relatíve gyengék,ezért közelről kell tüzet nyitni a bombázóra,akkor is a motorokra tüzelve. A közelről való tüzelés két nagy problémát is felvet,egyrészt hogy a bombázó lövészei szitává lövik a gépünket,másrészt hogy könnyű összeütközni vele. Amikor egyszer tüzelés után elhúztam a B-17es alatt,fura hangra lettem figyelmes. Külső nézetből vizsgálva a gépet derült ki,hogy a bombázó szárnya levágta a gépem függőleges vezérsíkját. Ezután persze oldalkormány már nem volt,de azért a gép repülhető maradt. A gép sajnos 1000 km/h-nál nagyobb sebességet nem visel el,nekem 1040nél darabokra tört. Először a szárnyak ívelőlapjai szakadtak le,aztán az egész bal szárny. Hát hiába,csak szubszonikus repülésre tervezték. :-) -
bgabor #4364 Bizony, jó és hasznos manőver,főleg légiharcban. Fentről lefelé kivitelezve Split S nek hívják.
Kata,jó a weboldalad,alapvetően megváltoztatta a szemléletem a modellekről. :-) -
#4363 vágod, olyan, mint a rittberger :D -
neuro #4362
He-111 Norvégiában... -
Vlala #4361 De jó, hogy ilyen alapfogalmakkal sem vagyok tisztában...
Szal én is szoktam így fordulgatni, de ha megkérdezték volna, hogy mi az az Immelmann, halványlila gőzt eregettem volna :-) -
VO101 Lecso #4360 Hááát...
Azért az Immelmann és a leborítás elég jól fizető manőver egy légiharcban is. ;) -
#4359 Fél hurok a végén egy fél orsó. Lényege, hogy magasságot nyersz, és meg is fodulsz -feltehetően a célpont felé. Csinálják fentről lefelé is, de csak a műrepülésnél van értelme - pláne ha pontozzák.
-
#4358 Immelmann az mi? -
bgabor #4357 Na,bevizsgáltam mind a négy sugárhajtású cuccost(He-162,Me-163,Me-262,Go-229) és még mindig a Gotha a legjobb. Mindegyikkel Ace szintű B-17esek (4db) ellen nyomtam 7500on.Bár a Me-262 es a legnépszerűbb,ezt találtam a leggyengébbnek. A He-162 nagyon érzékeny a kormánymozdulatokra,és nem megfelelő a fegyverzete (egyedül ebben van 20mm es gépágyú,a többieknek mind 30mm-es van. A különbség nagyon érezhető) A Me-163 Komet remek és gyors szerkezet,de harchoz túlságosan is gyors. Úgyértem,rárepülsz egy B17esre,alig tudod rávinni a célkeresztet,650-el repül a gép,és neked kb másfél másodperced van a lőtávolba kerülés és a cél mellett való elrepülés között. Ez persze B-17es célokra vonatkozik,amik ugye könnyű célpontok,tekintve hogy nagyok és lomhák(az erős védőfegyverzetüket most nem számítom,úgy se tudnak eltalálni,amikor 700-al elzúgok mellettük :-)) Vadászgép méretű célpontot szvsz nemigen lehet leszedni vele. Hiába,a Komet olyan,mint egy irányított rakéta! Bármit utolér,megelőz pillanatok alatt,de ilyen körülmények között célozni nemigen lehet. Maradt a Go-229,ami bár lassan repül ahhoz képest,hogy sugárhajtású (400-450km/h),mégis remekül manőverezhető és ehhez van a legtöbb lőszer. A manőverezhetőség fontos! Pl: A He-162essel egy nyomorult Immelmann-t sem lehet megcsinálni,egyszerűen elfogy a sebesség,mielőtt kihúznám emelkedésből! Gothával simán lehet.
Ja, elvileg van még a játékban még 1 sugárhajtóműves típus,az YP-80-as is,de azt maximum körberöhögni tudom. -
neuro #4356 Ha elég sokáig nyomogatja az ember a "C"-t majd oda kerül egyszer :)) -
neuro #4355 IL-2 Forgotten Battles illetve Pacific Fighters, előbb utóbb majd csak benne lesz valamelyikben.
Ja, Netwings-en van már elkészült Moszkító kokpit is :) -
#4354 nem, egy másik Katáé, csak véletlenül odaíródott :) -
#4353 Budi a legjobb :D -
VO101 Lecso #4352 Kata!
Ez a te oldalad?:
http://kata.miss3.hu/ -
#4351 szerintem PF-ben max -
bgabor #4350 Catalina PBY Flyable? Király!
Melyik játék ez?