91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Robert5 #4229 Helló! Tudnátok ajánlani egy jó joystickot? De ne extra drágát! Köszi! -
#4228 Na, itt a video, ez kisebb felbontás és gyengébb minőség, de csak 35 mega (ha tetszik valakinek, megvan a jó minőségű is, 80MB)
On a sunny day (YAK-9)
Lesz még folytatás is, ez az ötlettől a renderin talán 6 órás "munka" volt, nyilván a következő komolyabb project lesz (ez egyetlen repülés volt, az is zenére). Várom a véleményeket! -
Kisvadász #4227 és hogy szállsz le?????? -
Kisvadász #4226 ijenkor le kell venni a gázt és újra feltolni...akkor egy idő után vagy nekimész a dombnak,vagy lezúgsz a dombról vagy sikerül felszállni:) -
#4225 thnx:) -
Caterpillar #4224 PF!
Itt van ni! -
#4223 milyen videjót? -
#4222 AZ ME163-al fel lehet szállni aztán le kell dobni a kerekét mellesleg javaslom a 2.04-es patch feltételét:) -
Vlala #4221 Nekem való feladatok :-)
Mint pl. a ME-163-mal való felszállás. 2.01 van feltéve, ha megpróbálok felszállni, feldobja az elejét, aztán függőlegesen marad, mint a delfin az Aquaparkban. Úgy tudom, ezt a gépet (is) nagyobb gép szárnya alól indították. Sikerült ezzel valakinek felszálllni? -
Caterpillar #4220 Láttátok a videót?? -
Caterpillar #4219 Egyébként ez max japcsi hajókon sikerülhet mert ott nagyobb hely van a dekken mellesleg mindenképp kel a 2 vagy lelóg a gép egyik fele!:D -
#4218 Akkor már 4-et, hogy a felépítményt ne vigye el a szárnya:) -
Caterpillar #4217 Ha egyre nem fér el akkor összetólunk 2 -őt!
Egyébként ez Mechanist ötlete volt!(kimásé) -
#4216 -
Caterpillar #4215 NM!
TB-3 -al anyahajóra az lesz ám az igazi! -
#4214 2. Akkor szuper. :)
Kösz -
Caterpillar #4213 2 lehetőséged van:
1. Önmagában telepíted ekkor csak a PF -es cumók lesznek meg...
2. Az FB -hez telepíted ekkor az összes eddigi egység is benne lesz... -
#4212 Nagyon jók a képek, de szerintem is megint erősen megnövekszik majd a gépigénye a játéknak...
Úgy hallottam, hogy a Pacific önálló játék lesz. Akkor nem is lehet majd az IL-2 -höz hozzáinstallálni? -
#4211 FW lehet hogy jó -
#4210 UW-n csak 50 mega hely van, nem? -
#4209 Freeweb?? vagy uw? -
#4208 kész a videó, 80 mega, szerintetek hova rakhatnám fel? -
#4207 ja közben beugrott, fraps+sf+vegas használtam már nascar videóhoz
csinálok egy 5 és fél perces videót, van itt valakinek ilyesmire tárhelye? -
#4206 Utána meg videóvágó progival menteni alakítani vágni.. -
#4205 Azt hiszem Punyek vagy Szmuki is csinált ilyet meg nálunk is volt aki ilyennel próbálkozott... Azt hiszem Frapsal lehet AVI-t capture-olni... -
#4204 valaki capture-ölt már .trk file-t avi-ba? mivel érdemes csinálni?
-
#4203 "under the bridge" ügyességi mission érdekel valakit?
profiknak max az idő kihívás, kezdőknek szvsz jó gyakorlás, most csináltam -
#4202 Szerintem ez a game megint meg fog fektetni minden új gépet... Mármint max részletességen.. -
neuro #4201 nagyon jók ezek a képek, főleg a kis emberkék súlyosak a légvédelmi ágyúknál :) -
#4200 Ezek az újabb részből vannak hivatalos képek.... Ez nem FB+AEP hanem PF ÉS azért próbáld meg IL-2-t full graf részleteséggel nézni... -
#4199 Legalább bele is mentél? :)
Légvédelem miért nem üzemel az anyahajón?
Nem is tudtam, hogy ilyen jó a grafekja ilnek, hogy az anyahajó, ennyire ki van dolgozva. -
#4198 Vakarimaaasz! Szojouuungcsinsziiiiiiii!...
Kamikaze :D
Jekni Dudule by Pearl Habour :D
-
Dns5000 #4197 Az AIban az a legnanagyobb baj, hogy minden geppel tnb-zik. Allied oldalon a tarsaid tuti ripityava lovik az ellenseges ait. Forditva meg azt veszed eszre, hogy egyedul harcolsz majdnem az osszes Allied AI ellen mert a tobbieket mar ledaraltak. Kellene egy bnz AI akkor lenne ertelme a singel gamezasnak. -
#4196 Szeretnék már korszerrel reppenni. A leszállás illetve "recovery" szép Főleg ahogy feldobja magát a fedélzetérés után. De szerintem még zúzni fogjuk a tornyot egy párszor mire rutin lesz a dolog -
#4195 C6-on van uj PF video ;) -
ottar #4194 Néha monnyuk én is szívatom a gyík AI kollégákat: Kergetnek csoportosan valamilyen gépet, és nekiállnak vele fordulózni alacsonyan, én meg magasról, nagy sebességgel rázuhanok, és kilövöm előlük..
:-)
De télleg óvatosan kell, mert még farbalőnek...
-
Vlala #4193 Na ilyet már én is tapasztaltam... a 2.04-es patch javítja, legalábbis ezt ígérik.
Ketten nem szabad ugyanazt a gépet támadni, mert biztos, hogy bajtársad téged talál farba.
Kedvenc jelenetem, amikor a "What the hell? Stay on leader's course!" utasítást követve visszaállok, erre a mögöttem jövő vagy belémjön, vagy szitává lő.
Bár volt már olan IL-2-es kötelékem is, amelyben az előttem lévő berezelt a mögém kerülő vadásztól, és a farok lövész (szándékosan különírva) megpróbálta leszedni... szép kis lyukak maradtak az Iljusinomon. -
ottar #4192 És elég frusztráló bír lenni, mikor az ellenség 8:6 os számbeli fölényét két idióta AI pilóta egy ütközéssel 8:4 re javítja... -
ottar #4191 És előszeretettel ütköznek össze, továbbá ha a kötelék első gépe belecsapódik a domboldalba, a többiek lelkesen követik.. -
#4190 Az AI-nak nagyon rossz szokása, hogy baromira nem nézi, hogy ki van előtte... Lő mint a veszett bolond.. nem egyszer lőtt le campaignban a saját társam...