IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bgabor
    Na,azért az igazságos összehasonlítás kedvéért megvizsgáltam az amcsi YP-80-ast is,bár kb annyi szerepe volt a háborúban,mint a Go-229esnek (azaz semmilyen). Jól irányítható,bár kicsit idegesen reagál a kormánymozdulatokra,viszont a sebessége se nem túl gyors,se nem túl lassú. A fair play jegyében ezzel is B-17esekre mentem,lévén hogy a németeknek nem volt nehézbombázó gépük. A gép nagy hibája az amcsi háborús tradícióknak megfelelő light-os fegyverzet. Az orrban elhelyezett 6 db ötvenes kaliberű gépfegyver meg sem közelíti a német gépek 20as és 30as kaliberű gépágyúit. Míg a 30as gépágyúkkal elég egyetlen pontos lövés a szárnyüzemanyagtartályba,és a B-17es lezuhan,addig itt a gépuuskákkal sokat kell trükközni. Mivel relatíve gyengék,ezért közelről kell tüzet nyitni a bombázóra,akkor is a motorokra tüzelve. A közelről való tüzelés két nagy problémát is felvet,egyrészt hogy a bombázó lövészei szitává lövik a gépünket,másrészt hogy könnyű összeütközni vele. Amikor egyszer tüzelés után elhúztam a B-17es alatt,fura hangra lettem figyelmes. Külső nézetből vizsgálva a gépet derült ki,hogy a bombázó szárnya levágta a gépem függőleges vezérsíkját. Ezután persze oldalkormány már nem volt,de azért a gép repülhető maradt. A gép sajnos 1000 km/h-nál nagyobb sebességet nem visel el,nekem 1040nél darabokra tört. Először a szárnyak ívelőlapjai szakadtak le,aztán az egész bal szárny. Hát hiába,csak szubszonikus repülésre tervezték. :-)