91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#4269 jó közben kinyomoztam, hogy egy teljes CD, de mivel fogalmam sem volt mi is ez, nem gyanakdtam :D
azt hittem, csak sima patch, pár plusz skinnel meg ilyenekkel -
antijedi #4268 kb 10-20 megaban? te beteg vagy... :D -
#4267 AEP_patch204.zip
azt hittem, ez maga az expansion, de ha jól sejtem, nem az :D -
#4266 Mégis milyen patchet raktál fel? Nem az Ace Expansion Pack-hoz valót? -
#4265 nem lehet hogy kell még valami peccs vagy ilyesmi? -
#4264 van helyem, de odáig el sem jut, hogy bármit lejátszon, mint mondtam már az exe sem indul el
alap (crackelt) Forgotten Battles-re raktam rá a gamershell-ről leszedett fileokat, és múltkor ugyanez volt, egyszerűen nem értem.... -
Vlala #4263 FREAK: tuggyafene, nálam semmit nem csinált. Tegnap vittem haza a 2.04-et, felpakoltam, sima indulás.
Ha az intro movie-t sem játssza le, akkor valszeg videokodek-hibád van, bár ilyenkor csak átugraná, és jönnne a töltés... Szabad helyed van? -
#4262 legutóbb újra kellett húznom, hogy menjen, de gondolom ez így nem ok
leszedtem a peccset zipben, kicsomagoltam egy könyvtárba és belemásoltam a game könyvtárába, felülírva a régebbi fájlokat, így kell, nem? -
#4261 help!
felraktam a 2.04 peccset, és nem indul a játék (ráklikkelek, kerreg kettőt a vinyó és szevasz!)
ugyanez volt korábban is, a 2.01 peccsnél
mi a hiba vagy a trükk? -
#4260 thx! -
#4259 freak grat a muvihoz, kellemes volt :)
egész eltünt a tudatombol, hogy tulképpen meloban vaok :) -
#4258 megvan, akkor felrakom -
#4257 Nem tudom,hotgy síma FB-ben van-e AEP-ben tuti van:) Azt is érdemes leszedni:) -
#4256 nálam csak FB van fent, abban ugye nincs? -
ottar #4255 Nah, megen lefagyott a Dgen, és üres küldetést csinált, de a korábban leírt módszerrel sikerült továbbvinni, kicsit a győzelmek számával van bajban (egyik listán 18, másikon 16) de a kitüntetéseket osztja... :-)
Már Moszkva alatt küzdök...
-
#4254 Normandia.... -
#4253 hát ez egy ilyen stílus, sok akció a következőben sem lesz (semmi akció nem lesz benne), de már keresem a változatosabb, érdekesebb terepet -
pedrohsi #4252 dongó oldalon asszem még fennt van két remekművem:) online bevetésen készült, bár nem a legjobbak, hiszen sem én, sem a proggi nem igazán felkészült ilyen dolgokra:P -
riviera #4251 Igen ezt értem meg ez az érzésem meg volt kb. :)
Mármint nem voltam beszívva de azt sugallta a video mint amikor... hmm :) (nem kívánt rész törlendő)
No mind1 nekem hiányérzetem volt a video alatt és ezt mint építő jellegű kritika mondom...
Amúgy mondom van hangulata és várom a folytatást :) -
#4250 de amúgy megértem, ha unalmasnak találod, viszont próbáld ki magad, nem fogsz unatkozni :) -
#4249 valszeg nem megfelelő hangulatban nézted meg :)
kényelmes fotel, hangulatvilágítás, füstölő, stb, a kábszer fajtáját rád bízom :) -
riviera #4248 Nem rossz csak marha unalmas. Félre ne érts nem eksön kell bele sőt igen jó hangulata van csak nagyon hosszú és ugyanaz a folyófölöttrepülés végig... -
neuro #4247 Új cikkek a Birds Of Prey oldalon: Beindult a Haditechnika rovat két új típusismertetővel! A LaGG-3 bemutató a régi gépek rajongóinak szolgálhat pár új adattal, a Ka-50-es harci helikopter leírása pedig a modern haditechnikát kedvelő látogatóknak lehet érdekes olvasmány.
http://bop.agria.hu -
Vlala #4246 Ollé,
vízre szálltam le egy Stukával, úgy, hogy a lendület kivitt a partra. Jól nevelt gép, leveszi a cipőit, mielőtt gyepre lép... :-)))
Sikerült repülnöm egy Me163-assal kb. 20 métert! -
Caterpillar #4245 -
#4244 Biztos mert nem kozismert a pgp kulcsom -
Caterpillar #4243 Na ja simán átsiklott felette mindenki! -
Caterpillar #4242 Nos mivel a felszállósebessége is kb 90 km/h ezért simán leszállunk vele!:DD -
Caterpillar #4241 Corsair sokak kedvence köztük az enyém is! Gyönyörű hangja van! :DD -
Caterpillar #4240 Szemmel láthatóan sok!
Sajna nem tudom (max annyit hogy az EVO újabb) mert x45 -öt használok! -
#4239 lesz, csak megfelelő hangulatba kell kerülnöm :) -
#4238 Várom a folytatást -
#4237 itt is thx! -
#4236 És fékezőhorgot majd rajzoltok rá, vagy hogy fog megállni? Télleg, lesz majomfogó háló a hordozókon? -
#4235 A zenével együtt nagyon jó! -
#4234 Mar latom hogy a 4195-ot dekodolnom kellett volna -
#4233 WOW! Nagyon penge! Csak zárójelesen jegyzem meg, hogy másik kedvenc üdvöském pont az F-4-es Corsair... :)
Azért a leszállás nem gyenge! Azt hiszem azon lesz mit gyakorolni. -
Robert5 #4232 És az "ezt" és "ezt" között milyen különbség van? -
Robert5 #4231 Olyan max 15-re gondoltam -
Caterpillar #4230 Milyen árban gondolkodsz??
Mert ha van kb 25e akkor ott van a Saitek x45 ha 5-10 körül keresel akkor pedig vagy ezt vagy ezt tudnám személy szerint javasolni!