91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • neuro
    ötödikes vagyok, de még így is feletted jrok vagy két osztállyal...

Milyen oldal? Milyen hordozón? Ha nem félmondatokat dobnál ide nagy fellengzősködve, akkor talán meglehetne érteni okostojás.
  • disgust
  • disgust
    Most tanítsalak meg mondatot elemezni?! Hányadikas vagy? :)
  • neuro
    "Egyébként pedig ha egy kicsit képben lennél, láthattad, hogy van az oldalon SBD Dauntless a hordozón."

Ez a mondat mit jelent???

• FREAK
    "A helyesírásba belekötni tényleg felesleges,azt jelzi,hogy a kötekedőnek nincsenek érvei,nem tud vitatkozni,ezért a helyesírásba köt bele"

Már bocs, én nem vitáztam senkivel, nem is érzem szükségét hogy érveljek, mert maga a téma nem érint, ellenben az analfabétákról megvan a véleményem. Az ember adjon magára legalább annyit, hogy ha valahol kizárólag "írásban van jelen", akkor tanuljon meg írni, ellenkező esetben ne várja el, hogy komolyan vegyék.
  • disgust
    Na pont erről a tudatlanságról vartyogtam, amit a kérdőjelek is jeleznek...
  • neuro
    ???
  • disgust
    Egyébként pedig ha egy kicsit képben lennél, láthattad, hogy van az oldalon SBD Dauntless a hordozón.
  • neuro
    nem kötözködésből hívtam fel a figyelmetek, hogy a B-25 nem hajó fedélzetre termett... fölösleges hőbörögni

Egyébként pedig ha egy kicsit képben lennél, tudnád, hogy lesz SBD Dauntless a PF-ben
  • disgust
    Ejj, de sok xarrágó ember...
    Ha ennyire unatkoztok, nézzétek hogy nő a fű.

Amúgy meg a B-25-ös témához. Tisztában vagyunk vele, hogy hajóra nem szállt le sosem, de egyelőre még nem jelent meg olyan előzetes, hogy lesz valami más tengerészeti bombázó a PF-ben. Addig meg maradnak a B-25-ösök one way ticket-tel. Majd ha lesz más, átrakjuk, természetesen.
    Bár amennyire fel vannak csítelve a xar ruszki gépek, még kinézem a készítőkből, hogy a B-25-nek is lesz hordozóra leszállni tudó változata...

Eleget gonoszkodtam, jöjjön egy kis reklám:
  • Seaweed
    Itt a video ha valakit erdekel.
  • Seaweed
    igen C-130 kepes ra..a negativ allasu legcsavarlapatok reven.
    Van is neten jopar kep, soot anni asszem valahova ide az sg.hu forumra linkeltem videot is az egeszrol..
  • bgabor
    Talán nem kellene veszekedni. Az emberek máshogyan látják a világot,ez így normális. Ha pedig meg akarunk győzni valakit az igazunkról,akkor tegyük azt érvekkel. A helyesírásba belekötni tényleg felesleges,azt jelzi,hogy a kötekedőnek nincsenek érvei,nem tud vitatkozni,ezért a helyesírásba köt bele. Ez nem konkrétan Freak-re vonatokozik,csak általánosság.

A B-25ös témához: Nemigazán hiszem,hogy egy ekkora géppel le lehetett volna szállni a korabeli repülőgéphordozókra. De nem valami ilyesmi volt a Pearl Harbor című nyálfilm végefelé is?

Egyébként olvastam valahol,hogy az amerikaiak néhány éve kipróbálták,hogy lehet e C-130as Herkulessel anyahajóra leszállni. A terv az volt,hogy ezekkel lehetne utánpótlást szállítani a hordozókra. A kiürített fedélzetre simán leszállt a gép,majd visszatolatás nélkül(!) felszállt. De végül letettek a tervről.
  • FREAK
    sajnálatos, hogy van, akinek nem

az a csúnya monitor egyre több embert megbűvöl...
  • FREAK
    nem is akarok másba belekötni, google meg nálam is van, ha hirtelen baromi pontos történelmi információkat akarnék a pórnéppel közölni....

de te tudod, mi a fontosabb, ebbe nem szólhat bele senki
  • Seaweed
    latod tudok en kotozkodni ha akarok...(es nekem megcsak nem is kell masba mint a mondandoba belekotni...nekem meg megy,..)
  • Seaweed
    neked...de engettesek mar meg hogy mas ne ugy nezzen valami mint ahogy te....
  • Seaweed
    pedig nagyon ugy fest....
  • Seaweed
    gratulalok! te vagy a 123753-ik okostoni aki a helyesirasomba kot bele...mert masba mar nem tud!

ugyes voltal leulhetsz...
  • FREAK
    meg le lehet szállni egy rendes kifutón is, ha minden kötél szakad :D
  • FREAK
    szamuráLY? :D nyelvtanórán is a törikönyvet bújtad, mi? :D
  • ottar
    Végülis: próbálkozni lehet.. ;-)
  • Seaweed
    http://www.history.navy.mil/photos/events/wwii-pac/misc-42/dooltl.htm
  • Seaweed
    Egy gep szemelyzete tulelte..oroszoknal kenyszerszalltak(ott kotottek ki)...de volt tobb gep is a mai kutatasok alapjan (evtizedekig nem tudtak roluk..ujkori kutatasok viszont kidereitettek..), hogy tobb (kb 3-4) gep kenyszertszallt japan kezen fekvo kinai teruleteken, ahol a japanok azonnal kivegeztek az eletbenmaradt szemelyzetet! (szamuralykardal levagtak a fejuket...)
  • FREAK
    nem akarom a Kata haverját védeni, de azt nem írta, hogy hajóra kell leszállni, legyetek már egy kicsit rugalmasabbak! :)
  • ottar
    De a Doolittle Raid-re keress rá, és ott lesz a leírás... :-)
  • Seaweed
    Kis tortenelem lecke nem artana! Azon belul is Jimmy DooLittle nevet ajanlom figyelmedbe....es azt hogy B-25-el soha nem szalltak le egyik hordozon sem..csak felszalltak..es 1 (es fel) gep kivetelevel mind odaveszett, annak ellenere hogy a kuldetest sikeresen vegrehajtottak!
  • ottar
    Nem tudtak leszállni.. Kínai repterekre akartak, de nem érte el egy gép sem...
  • FREAK
    de ez csak egy játék....
  • Kata
    A leszállás meg gondolom megoldható lesz. Ha ők anno le tudtak szállni, akkor biztos valahogy le lehet. :)

Én sem kötekedésképpen mondom, csak szvsz felesleges dologba lett belekötve. :) Másrészről meg gondolom ezen még lesz változtatás, hiszen a játék ki sem jött, majd az abban repülhető típusok és lehetőségek szerint biztosan módosul még...
  • Kata
    Hm. Rákerestem.

Ezek szerint annyira nem ismeretlen fogalom...
  • Vlala #4478
    Van ilyen? Pedig viccnek szántam...
    És komolyan belecuppan(t) a gép a hálóba? Szegény pilóta feje...
  • neuro
    volt ilyen, sőt még most is alkalmazzák a "barrikádot". de lehet, hogy a B-25-öst még az sem állítaná meg.
  • Vlala #4476
    Ki kell feszíteni egy hálót, mint a teniszben... ami megfogja a gépeket :-)
  • neuro
    A "repülőgép-hordozós raj" kijelentést... mert elég nehéz lesz leszállni a hajókra fékezőhorog nélkül.
  • FREAK
    és ez kizár valamit?
  • neuro
    igaz igaz P-47-en sőt ha jól emlékszem P-51-esen is nagyobb motorteljesítény (fordulatszám) fölött bekapcsol a "turbó" de ez független a supercharger-től
  • neuro
    Nem kötörködni akarok, de...

"A században lesz egy repülőgép-hordozós raj is, valószínűleg Hellcat, Corsair és B-25 Mitchell gépparkkal. A századskinek módosítva lesznek az online háborús játékokhoz. Ha lesz rá érdeklődés, egy műrepülőkötelék is alakulhat vegyesen a század pilótái közül."

A B-25 egy kivételtől eltekintve soha nem repült hordozóról.
  • VO101 tvr
    A kompresszor a főtengelyről kapja a kajtást, a turbó a kipufogógázoktól, de ez nem zárja ki, hogy repülőgépmotoron alkalmazzák. Pl. Pratt & Whitney R-2800 (P-47, F4U)
    Mindkettő rendszer a motor szívótérnyomását emeli, amit a műszerfal kijelzőjén kísérhetünk figyelemmel számos géptípuson az il2-ben.
  • Kata
    http://turulfeszek.uw.hu

Fizetett reklámot láttak, hallottak. :) Na jó, csak megkértek rá, hogy linkeljem ide... :)