91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
neuro #4509 ötödikes vagyok, de még így is feletted jrok vagy két osztállyal...
Milyen oldal? Milyen hordozón? Ha nem félmondatokat dobnál ide nagy fellengzősködve, akkor talán meglehetne érteni okostojás. -
disgust #4508 -
disgust #4507 Most tanítsalak meg mondatot elemezni?! Hányadikas vagy? :) -
neuro #4506 "Egyébként pedig ha egy kicsit képben lennél, láthattad, hogy van az oldalon SBD Dauntless a hordozón."
Ez a mondat mit jelent???
-
#4505 "A helyesírásba belekötni tényleg felesleges,azt jelzi,hogy a kötekedőnek nincsenek érvei,nem tud vitatkozni,ezért a helyesírásba köt bele"
Már bocs, én nem vitáztam senkivel, nem is érzem szükségét hogy érveljek, mert maga a téma nem érint, ellenben az analfabétákról megvan a véleményem. Az ember adjon magára legalább annyit, hogy ha valahol kizárólag "írásban van jelen", akkor tanuljon meg írni, ellenkező esetben ne várja el, hogy komolyan vegyék. -
disgust #4504 Na pont erről a tudatlanságról vartyogtam, amit a kérdőjelek is jeleznek... -
neuro #4503 ??? -
disgust #4502 Egyébként pedig ha egy kicsit képben lennél, láthattad, hogy van az oldalon SBD Dauntless a hordozón. -
neuro #4501 nem kötözködésből hívtam fel a figyelmetek, hogy a B-25 nem hajó fedélzetre termett... fölösleges hőbörögni
Egyébként pedig ha egy kicsit képben lennél, tudnád, hogy lesz SBD Dauntless a PF-ben -
disgust #4500 Ejj, de sok xarrágó ember...
Ha ennyire unatkoztok, nézzétek hogy nő a fű.
Amúgy meg a B-25-ös témához. Tisztában vagyunk vele, hogy hajóra nem szállt le sosem, de egyelőre még nem jelent meg olyan előzetes, hogy lesz valami más tengerészeti bombázó a PF-ben. Addig meg maradnak a B-25-ösök one way ticket-tel. Majd ha lesz más, átrakjuk, természetesen.
Bár amennyire fel vannak csítelve a xar ruszki gépek, még kinézem a készítőkből, hogy a B-25-nek is lesz hordozóra leszállni tudó változata...
Eleget gonoszkodtam, jöjjön egy kis reklám:
-
#4499 Itt a video ha valakit erdekel. -
#4498 igen C-130 kepes ra..a negativ allasu legcsavarlapatok reven.
Van is neten jopar kep, soot anni asszem valahova ide az sg.hu forumra linkeltem videot is az egeszrol.. -
bgabor #4497 Talán nem kellene veszekedni. Az emberek máshogyan látják a világot,ez így normális. Ha pedig meg akarunk győzni valakit az igazunkról,akkor tegyük azt érvekkel. A helyesírásba belekötni tényleg felesleges,azt jelzi,hogy a kötekedőnek nincsenek érvei,nem tud vitatkozni,ezért a helyesírásba köt bele. Ez nem konkrétan Freak-re vonatokozik,csak általánosság.
A B-25ös témához: Nemigazán hiszem,hogy egy ekkora géppel le lehetett volna szállni a korabeli repülőgéphordozókra. De nem valami ilyesmi volt a Pearl Harbor című nyálfilm végefelé is?
Egyébként olvastam valahol,hogy az amerikaiak néhány éve kipróbálták,hogy lehet e C-130as Herkulessel anyahajóra leszállni. A terv az volt,hogy ezekkel lehetne utánpótlást szállítani a hordozókra. A kiürített fedélzetre simán leszállt a gép,majd visszatolatás nélkül(!) felszállt. De végül letettek a tervről. -
#4496 sajnálatos, hogy van, akinek nem
az a csúnya monitor egyre több embert megbűvöl... -
#4495 nem is akarok másba belekötni, google meg nálam is van, ha hirtelen baromi pontos történelmi információkat akarnék a pórnéppel közölni....
de te tudod, mi a fontosabb, ebbe nem szólhat bele senki -
#4494 latod tudok en kotozkodni ha akarok...(es nekem megcsak nem is kell masba mint a mondandoba belekotni...nekem meg megy,..) -
#4493 neked...de engettesek mar meg hogy mas ne ugy nezzen valami mint ahogy te.... -
#4492 pedig nagyon ugy fest.... -
#4491 gratulalok! te vagy a 123753-ik okostoni aki a helyesirasomba kot bele...mert masba mar nem tud!
ugyes voltal leulhetsz... -
#4490 meg le lehet szállni egy rendes kifutón is, ha minden kötél szakad :D -
#4489 szamuráLY? :D nyelvtanórán is a törikönyvet bújtad, mi? :D -
ottar #4488 Végülis: próbálkozni lehet.. ;-)
-
#4487 http://www.history.navy.mil/photos/events/wwii-pac/misc-42/dooltl.htm -
#4486 Egy gep szemelyzete tulelte..oroszoknal kenyszerszalltak(ott kotottek ki)...de volt tobb gep is a mai kutatasok alapjan (evtizedekig nem tudtak roluk..ujkori kutatasok viszont kidereitettek..), hogy tobb (kb 3-4) gep kenyszertszallt japan kezen fekvo kinai teruleteken, ahol a japanok azonnal kivegeztek az eletbenmaradt szemelyzetet! (szamuralykardal levagtak a fejuket...) -
#4485 nem akarom a Kata haverját védeni, de azt nem írta, hogy hajóra kell leszállni, legyetek már egy kicsit rugalmasabbak! :) -
ottar #4484 De a Doolittle Raid-re keress rá, és ott lesz a leírás... :-)
-
#4483 Kis tortenelem lecke nem artana! Azon belul is Jimmy DooLittle nevet ajanlom figyelmedbe....es azt hogy B-25-el soha nem szalltak le egyik hordozon sem..csak felszalltak..es 1 (es fel) gep kivetelevel mind odaveszett, annak ellenere hogy a kuldetest sikeresen vegrehajtottak! -
ottar #4482 Nem tudtak leszállni.. Kínai repterekre akartak, de nem érte el egy gép sem...
-
#4481 de ez csak egy játék.... -
#4480 A leszállás meg gondolom megoldható lesz. Ha ők anno le tudtak szállni, akkor biztos valahogy le lehet. :)
Én sem kötekedésképpen mondom, csak szvsz felesleges dologba lett belekötve. :) Másrészről meg gondolom ezen még lesz változtatás, hiszen a játék ki sem jött, majd az abban repülhető típusok és lehetőségek szerint biztosan módosul még... -
#4479 Hm. Rákerestem.
Ezek szerint annyira nem ismeretlen fogalom... -
Vlala #4478 Van ilyen? Pedig viccnek szántam...
És komolyan belecuppan(t) a gép a hálóba? Szegény pilóta feje... -
neuro #4477 volt ilyen, sőt még most is alkalmazzák a "barrikádot". de lehet, hogy a B-25-öst még az sem állítaná meg. -
Vlala #4476 Ki kell feszíteni egy hálót, mint a teniszben... ami megfogja a gépeket :-) -
neuro #4475 A "repülőgép-hordozós raj" kijelentést... mert elég nehéz lesz leszállni a hajókra fékezőhorog nélkül. -
#4474 és ez kizár valamit? -
neuro #4473 igaz igaz P-47-en sőt ha jól emlékszem P-51-esen is nagyobb motorteljesítény (fordulatszám) fölött bekapcsol a "turbó" de ez független a supercharger-től -
neuro #4472 Nem kötörködni akarok, de...
"A században lesz egy repülőgép-hordozós raj is, valószínűleg Hellcat, Corsair és B-25 Mitchell gépparkkal. A századskinek módosítva lesznek az online háborús játékokhoz. Ha lesz rá érdeklődés, egy műrepülőkötelék is alakulhat vegyesen a század pilótái közül."
A B-25 egy kivételtől eltekintve soha nem repült hordozóról. -
VO101 tvr #4471 A kompresszor a főtengelyről kapja a kajtást, a turbó a kipufogógázoktól, de ez nem zárja ki, hogy repülőgépmotoron alkalmazzák. Pl. Pratt & Whitney R-2800 (P-47, F4U)
Mindkettő rendszer a motor szívótérnyomását emeli, amit a műszerfal kijelzőjén kísérhetünk figyelemmel számos géptípuson az il2-ben. -
#4470 http://turulfeszek.uw.hu
Fizetett reklámot láttak, hallottak. :) Na jó, csak megkértek rá, hogy linkeljem ide... :)