91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#5309 Na ez sokat elárult!
Egyébként ma játszottam egy haverral online coopot, és egy la-7es hát elég érdkesen mozgott (függőlegesen repült fölfelé, és fél másodperc alatt csinált gy 180-fokos fordulatot lefelé meg is örökítettem egy ntrk-ban, ott röhögtem fél órát). -
neuro #5308 ó jeee -
#5307 Mikor lesz 4.0???
"Two weeks and it is done":D -
#5306 -
neuro #5305 hyperlobby a kliens. keress rá google-val
általában mindenki a legújabb verzióval (jelenleg 3.04) játszik -
#5304 Hell srácok!
Biztos soxor volt már, de tudnátok nekem segíteni abban, hogy tudjak neten játszani a Forgotten Battles -sel?
1X már majdnem összejött Plackó segítségével, de csak majdnem. Föltettem a legújabb frissítéseket is, de még mindíg arra panaszkodott az a nemtom milyen kliens progi, hogy nem jó a játék verziója.
De már a progi nevére sem emléxem ami kellett a netes gémhez, meg gondolom azóta változott a helyzet is...
-
#5303 Hát ez bolti magyar verzió. Amikor a tanrepülésen mész, azok a feliratok is le vannak fordítva, azok rendesen, meg a misszió leírások is. -ezek jók
De a többi az elrémítő, a soundblastert is lefordították, az exitet kijáratra, mindenféle baromság. De ha felrakod az AEPet, akkor már lényegében angol lesz -
sd54321 #5302 Köszi!
Tudom, hogy nem, de kiváncs vagyok, hogy pár "szakkifejezést" mire fordítottak.
Én még anno a Hind-on nőttem fel:)
No meg egyszer vezettem élesben egy vitorlázót...
Persze ez más... csak kíváncsi vagyok rá, ez minden... egy kölyökkori álmom volt, pilóta lehessek, most talán kicsit lehetek is :) -
#5301 Azt hiszem a dongok csináltak magyarosítást de ezek csak feliratok. ettől nem tanulsz meg repülni.... -
sd54321 #5300 hi!
srácok! Az #5271-ben lévő kép a magyar bolti verzóból van?
vagy esetleg létezik egy maszek magyarosítás is a játékhoz?
csak mert nagyon kéne.... -
#5299 A honlap elérhető. Azt tudom, hogy feltörték, egy darabig elérhető volt utána, csak nem igazán működött rendesen. Most viszont már jó pár napja nem elérhető (404).Igaz hogy közben ünnep volt, de nem szokott ilyen sokáig tartani a repair.(bár annyira nem értek hozzá)
Na mindeggy. Majd jó lessz -
#5298 Nagyon egyszerű a válasz... A Honlap megy de a fórumot feltörték. Szóval most az offline van. -
Vlala #5297 passz. Honlspjuk nem elérhető? -
#5296 Hátha olvassa valaki.
A pumszállás forumával mi újság? Mikor lessz elérhető? -
#5295 Jaaa, oks, így már tudom. Az elég hard egy dolog -
#5294 PS3 = Pixel Shader 3.0 ( lásd itt )
-
#5293 Pixel Shader 3.0 -
#5292 Most akkor még azt áruld el, hogy mi az a PS3? -
#5291 Előre láthatólag 1-2 hónapot biztosan. -
#5290 Jó kis leírás:) Thnx meddig marad? -
#5289 Config.ini -
#5288 :DDDDDDDDD -
neuro #5287 3dforest=1 :P -
neuro #5286 nem :) -
#5285 Érdekes... A vizszintes erdőre nincs ilyen megoldásod? :) -
#5284 :D
(ez komoly amugy?) -
neuro #5283 Perfect módban water=3 de ezt csak a PS3-as grafikus kártyák bírják. De lehet még a Forest és az Effects beállításokkal is játszani.
Illetve a 3DSharks=1-el Pacific Fighters-ben előjönnek a 3d-s, animált cápák a lelőtt pilóták körül -
#5282 Meg valahol olvastam, hogy a legfainabb grafikát "kiszedték" belőle, és csak úgy lehet elérni, ha ugyanitt valamit átállítunk. Azt nemtudnád megmondani? -
#5281 THX! -
neuro #5280 conf.ini-ben
[game]-szekció
NoSubTitles=1
vagy
SubTitlesLines=0 -
#5279 Hát ha meg tudod mondani, hogyan lehet kiirtani, akkor örömmel veszem a segítséget :)
Poén ez a bf109z egyébként -
neuro #5278 Eltudná valaki küldeni nekem zipben a következő Pacific Fighters fájlokat?
Missions\Campaign\US könyvtárból:
award.properties
background.tga
icon.tga
rank.properties
Egy hülye francia mission pack felülírta őket, és szeretném visszakapni az eredetiket :)
Ide jöhet: neuro(kukac)agria.hu
Köszi előre is! -
#5277 hmm,most látom hogy rá lehet. -
Thanatos #5276 kicsire rákatintasz és nagyban megnyitja neke dés legalább modemesek sem fogják felemlegetni összes feljebbvalóját... -
#5275 inkább mint a kicsi,a nagyonb legalább mindent látni. -
neuro #5274 hu de gáz ez a magyar felirat :) -
#5273 Bocs a nagyért -
#5272 -
#5271 Bepipult a fiú
-
#5270 Trollville 2.04 De mi az msn-ed vazzeee?????