IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nos. Vázolnám a körülményeket. Reggel 5:00, köd, eső, a pilóta sérült, a szélvédőt szarrálőtték, a tank szivárog, a műhorizont bemondta az unalmast, ahogy az összes fegyver is. Adott a feladat - vigyük haza, és tegyük le a gépet. ...gyáááá, imádom ezt a játékot. :D
Egyébként úgy tudtam csak összehozni, hogy a térképen jelölve volt a pozícióm. Különben felmentem volna a francba, és kiugrom. :D Két kört repültem a város felett, mire megtaláltam a leszállópályát, aztán meredeken fordulókkal fékeztem, meg tettem(?... vágtam talajhoz. :D) is le rögtön, mert ha elmegyek fölötte, az életben nem találom meg többet. :D
(Egyébként a Sturmo-nak nem öntömítős a tankja? Csak mert nekem a kifutó előtt 30 méterrel szivárgott el az összes :D)