91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#5349 Igen regebbi verzioknal..meg FB-ben..de van sok patch -
#5348 PF kulon game...de kiegkent is lehet FBre rakni...amugy 2 vagy harom...mar nem emlekszem. (Az Ace Expansion pack a kiegeszito..) -
#5347 A Pf az hány CD? Egy nem, és csak kiegészítő, vagy rosszul tudom? -
sz4bee #5346 Valakinek volt már olyan hogy elveszett valamilyen Dgen fájl és nem tudta folytatni a küldetéseket? -
neuro #5345 Nekem ugyan ezt csinálja a Cyborg, de már kezdem megszokni :) -
sz4bee #5344 Jó ez a Kihúzod-Visszadugod módszer.Működik.Nem tudtam hogy így jó lesz.Kössz -
sz4bee #5343 Cyborg 3d gold USB.Feltelepítettem csak nem mindig ismeri fel. -
Vlala #5342 A VMax-ban most írtak a Pacific Fightersről.
Sz4bee: milyen joy? Gameportos, USB-s? Az USB-set egyszer kell feltelepíteni, aztán kihúzod-visszadugod-működik... -
sz4bee #5341 Mért van az hogy a Joystickomat nem ismeri fel az xp m?Néha felismeri néha nem.Mit kell csinálni hogy jó legyen? -
#5340 Hát az alap FBt azt megvettem, az AEPet meg valaki felrakta itt FTpre, a PFet meg nem veszem meg mert nagyon drága és nem akarok ilyenekre költeni. Lenne sok pénzem akkor biztosan megvenném, de nincs, és ez itt probléma -
#5339 ócsócsócsócsócsóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó:)
Majd ha ócsó lesz (értsd cd áron lehet kapni) megveszi:) -
neuro #5338 Ezt a magyar "olcsójános" mentalitást soha nem értettem: mindent ingyen akarunk, ahelyett, hogy megdolgoznánk érte. -
#5337 Hát ha nincs türelmed letölteni megvenni meg nem akarod hát akkor már megbocsáss de játszani hogy lesz türelmed mikor néhábny húmán zsinórban szed szarrá 30 szor esély nélkül??:D
Egyébként támogatom neuro ötletét... vedd meg.. szimulátor kis piaccal és még érdemes is rája áldozni... -
TBalazs #5336 A kettő nem zárja ki egymást :)) -
#5335 Nem, az a legDRÁGÁbb lenne -
neuro #5334 legegyszerűbb az lenne ha megvennéd nem? -
#5333 Hát amikor én keresem, akkor csak kevésnek van meg, akinek szar a netje. És nem akarok itt napokig tölteni, meg zúgatni a gépet. Az lenne a legegyszerűbb, ha vki lemásolná, megmondaná hogy hol van és mikor, én meg szépen elmennék a CDért és mindenki boldog lenne. Meg a faterom sem pampogna, hogy meddig zúgatom itt, mikor lesz már vége stb. -
#5332 Ménem töltöd le DC-ről, megvan jópár embernek. -
#5331 Most jött elő nálam egy fura dolog. Egyszer már valahol olvastam hogy hogy lehet kijavítani, de nem jut eszembe, segítsetek légyszi! Szóval a problem: ulök a gépben, és a gép előtt úgy 15 20 méterrel már a homályosabb textúrák vannak. Felszálláskor még hagyján legfeljebb viccesen néz ki, de alacsonytámadáskor már zavaró. A legutolsó driver van fenn a gef 4200on. De előtte is volt már ilyen Ti melyik driverrel használjátok? -
#5330 Nincs itt valaki aki közel lakik Óbudához, és szívesen lemásolná nekem a Pacific Fighterst némi honoráriumért? Már nagyon kéne, mert online sem tudok sehova felmenni.
-
#5329 ja és 2 hét a 4.0
Azt hittem, hogy mikorra lesz újra netem (ami 2 hét múlva esedékes) kint lesz a 4.0 erre... Oleg összetört 2 autót, hogy legyen indoka miért nem adja ki:D -
#5328 Már csak egy hét, és ismét lesz Il2Skins.com ! -
#5327 Köcsög ami -
#5326 Nekem mostanába ez a kedvencem:
-
bgabor #5325 A nagy kedvencem:
-
#5324 Mert az normandia :) -
#5323 Nekem az angol nehézbombázók hiányoznak már régóta. -
neuro #5322 Ez az előző Sanyixnak ment :) -
neuro #5321 Az Oleg féle Battle of Britain-ben lesz angliai légicsata. Ezt a poént majd ott sütik el. -
#5320 Normandia van AEP-ben...az miert nem jo? -
#5319 Jó lenne má ha az egyik patchben összedobnának a játékhoz egy anglia mapot, hamár úgyis ilyen könnyen kiegészítgetik a játékot, mérne legyen még anglia csata is benne? :)Tudom ezmár lerágott csont, de a repcsik megvannak hozzá, és szerintem sokaknak tetsszene. -
neuro #5318 ja vagy ahhoz, de szerintem nagyon kevesen vannak akik alap PF-et használnak -
#5317 Vagy sima PF-hez -
neuro #5316 A Pacific Fighters megjelenése után a sima FB+AEP pároshoz már nem jött ki patch, csak az FB+AEP+PF kombóhoz :) -
bgabor #5315 Kösz a választ. Hogyhogy AEP-re nem lehet majd? -
neuro #5314 Egy 100 megás addon/patch lesz, majd két hét múlva :)
De csak PF-re és PF+FB-re lehet majd feltenni, AEP-re nem. -
bgabor #5313 4.0? Az meg mi? Patch, vagy vadiúj játék lesz?
-
neuro #5312 A B-25 benne van a Pacific Fighters-ben. A Ju88 a 4.0-ban lesz. -
bgabor #5311 Megjelent már az AEPhez a B-25/ Ju88 addon/patch?
Ha igen, hol találom meg? Az AEPem most 2.04 verziójú. -
neuro #5310 Az első IL-2 megjelenése óta, mikor szóba került az éppen következő patch, a fejlesztők azt ígérgették, hogy még két és kint lesz. Persze ez soha nem jött össze nekik. Ez a "két hét múlva kész a patch" azóta ilyen szólásmondás az IL2-FB-PF szcénában.