91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PLackó
    melyik ez a szerver?
  • PLackó
    most látom tényleg hol már mindenhol azzal repülnek,basszus.mindenhol balami 3. akármilyen verziót kér.
    én tudok szervert nyitni?
  • Falconer
    Sry, mégsem. Van egy PFes, meg egy 2.04es még mindíg
  • Falconer
    Ahogy nézem, a trovillra is felrakták a PFet, eddig az volt az egyetlen 2.04-es szerver
  • Bucser
    de szerintem bármelyik 1.TG VO101 vagy V.4 vagy 77th előjelű emberke szívesen repül veled, ha feljössz lobbyra.... (már ha PF-el repülsz)
  • Falconer
    Logitech WingmanForce3D :)
    Ugye nem mondod komolyon, hogy joy nélkül fogsz repülni?
    Nemtudom mikor érek rá pontosan, mert elég sokat kell tanulnom, msnen látni fogsz
  • PLackó
    hmm,tényleg.
    sajnos most értem haza.holnap mikor érnél rá?(neked van joyod?)
  • PLackó
    még mindíg nem
  • Falconer
    Beírsz egy nevet meg egy jelszót és annyi
  • gomur
    No üdv!

Nos felleltem az AEP-ot, a torrent üzletlánc jóvoltából. Mindenképp szeretném hozzátenni, hogy ettől függetlenül jómagam is azon a véleményen vagyok, hogy az arra méltó szoftvereket illik megvenni, ha erre van anyagi háttér. És az IL-2 sorozat méltó rá. Az pedig aki nem ismeri még a játékot, annak próbának bőven elég a IL-2FB, abból tudni fogja mire számíthat és megkapja kézikönyvel(aszem le is van fordítva)3e ft-ért. nem egy borzalmas összeg, sztem. Akinek pedig az AEP hiányzik, annak tok linket esetleg. PF-et ne is kérdezzétek, mer azt lehet a sarki bótban is kapni!:)
  • neuro
    vettél már joy-t? :)
  • PLackó
    elég régen játszottam már vele,elfelejtettem a jelszavam.hogyan kell regisztrálni?
  • PLackó
    igen,thx.
  • Falconer
    Ment privát. Msnen vagy ugye?
  • Bucser
    Tegyél félre:) Én is azt tettem.. Lock On 3000 HUF FB 4000 egyedül a PF 9999 de szerintem annak az ára is lejjebb megy majd
  • Falconer
    Hát de, de nekem ilyenekre nincs pénzem
  • Bucser
    Lock On-t is megvettem csak még gyenge hozzá a gépem Majd születésnapomra lesz új akkor majd elkezdek vele komolyabban foglalkozni
  • neuro
    jól beszélsz

Alig-alig jön ki szimulátor, nem sajnálom a fejlesztőktől a pénzt. FPS (kivéve OFP és RVS) vagy gagyi bányászós RTS-ért én sem adnék ki pénzt, mert azokból 12 egy tucat. De a PF és az IL2 jelenleg a stílus csúcsa (és 2006-ig az is marad).
  • PLackó
    tervezem hogy ismét felteszem az IL2-őt.még nagyon kezdő vagyok,valaki nem repülne velem holnap hogy gyakoroljak?(akinek van AEP-je)
  • Bucser
    És nem játszottad ki az árát???? Mert én pl. a kb. 400-500 órányi virtuális röpködésemmel (csak ebből) nem tartom kidobott pénznek azt a 14 000-et amit kiadtam rá.. Sok játéknál örülnék, ha kb 20-ad ennyi időre lefoglalna....
  • Falconer
    haggyámán, az alap FBt is megvettem boltban, többet nem akarok rá költeni
  • Sanyix
    De torrenten is, meg dc-n is van PF :)
  • Bucser
    jááá PF 2 cd. de kapható magyarhonban:) szal ha komolyan érdekel a repülés akkor talán meg is veheted:)
  • neuro
    Még a Tescoban is lehet kapni...
  • Thanatos
    amugy pf még elég friss ha aep van dc-n akkor ennek is kéne hogy legyen
  • Thanatos
    ha elszok átl akkor is töltök... ráaádsul ha a pf kell az nem egy cd hanem kapásból 2 ...
  • Falconer
    Te így egész éjjel netezel? Mennyit szoktál aludni gép nélkül? Mert én arra gondoltam, hogy akkor szépen lejönne és nem zavarna senkit
  • Falconer
    Jaaaaaa. Akkor bocs :)
    Az AEP az megvan, a Pacific Fighters kellene
  • Thanatos
    de a lego starwars teccik neki..., szerintem korabali gyerektől más nem is nagyon várható el... :)
  • Sanyix
    Ugyanezvan ofp-nél is...
  • Bucser
    Igen ez a ránéz min graffal és törli típus
  • neuro
    Akkor legközelebb írd azt, hogy "nekem nem tetszik", ne azt hogy szar, főleg ha nem is értesz hozzá.
  • Sanyix
    H.W.B-n vagy mátrixon keresd, ha nemtalálod írjál a közösbe, hogy akinek megvan szóljon, énis így találtam meg.
  • Sanyix
    Ez a kép kb 200 méteren volt :)

DC-n fennvan az AEP énis onnan szedtem, próbálj mappaként rákeresni, mert az képfájl nem AEP néven van. én valami flt-aep.bin és cue-re emléxem.
  • Bucser
    PF-et vedd meg (én is azt tettem) AEP-et meg lehet kapni majd ha kiadják itthon is az FB goldot és abban van FB+AEP-is. Ha valaki tud angliából rend3elni az amazon.uk-n kaphato, vagy az UBI online-on.
  • Szabi DEMON
    az biztos én nem rajongok a repülőkért, sőt ezen kívül csak egy játékkal játszottam, de nekem ez túl bonyolult és nehéz... szóval nekem egyáltalán nem jött be, de attól még tudok adni linket :D
  • neuro
    ritka szar? látszik, hogy nem sokat értesz a repülőgép szimulátorokhoz :)
  • Szabi DEMON
    PF mint Pacific Fighter? Tudok egy oldlat ahonnan én leszedtem de mivel szerintem ritka szar 2 órán belül töröltem. Nem akarok reklámoznid e privátben megírom ha kell. Persze scak ha sms web is jó...
  • Thanatos
    jah egy de amire 10el átvánszorog kruvasok idő és arra az időre netem gyk meghal, semmit nem lehet neten csinálni :/
  • Falconer
    Vmikor este megcsinálhatnánk, átmenne az, csak egy CD nem?