91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Falconer
    Oks, thx
  • neuro
    Ez egy kiegészítő lemez a Pacific Fighters-hez. A PF fórumon már volt róla szó.
  • PrasCo
    Ha valamit mondanom kéne, azt mondanám: Ez biztosan nem az Il-2-PF. Pláne, mivel az tudtommal még mindig nem Matrix Games-es. Vmi óccsó koppintás-szaga van. Attól még persze lehet jó is...?
  • Falconer
    Ennek ugye semmi köze az IL2 PFhez? Menrt nézem a wanadoot, aztán ez van...

Pacific Fighters Banzai-ViTALiTY
  • PrasCo
    Aaazaz. Bocs, fejből nemigen megy - egy szám mellé. :D Nos, Il-2-sel megtaláltam a sportomat a csatarepülőkben, de azért szívesen kipróbálnám ezt német oldalról is. Ezért hiányzik annyira a Henschel. :|
  • TBalazs
    4.0-áig a 20-as egy kalap szar volt. Sokszor 10-15 20-astól se esett le egy Lagg vagy rata (monnyuk ebben lehet része van az online játék közben fellépő estleges adatvesztésnek is). Mostmár jobb a helyzet, mert javítottak rajta. A 30-as az szakít általában elég 1 max 2 és kaputt.
  • Sanyix
    MK 151 sokkal jobb, szerintem, mint a 108 kevésbé rász, nagyongyors, laposabb a röppályája, és erős is. Bár nagyobb bombázók ellen a 108, de vadászok ellen...
  • TBalazs
    A Hs 129 egyik változata volt építve egy 75mm-es páncéltörő ágyúval.

G Stukában 37mm-es páncéltörő ágyú volt.

Nagykaliber, kiskaliber? Hát nemistudom, tulképp mindegy csak sok cső legyen :)) Egy jól megeresztett sorozattal egy 18-as rata is simán le tud lőni szinte bármit, szal annyira nem. Monnyuk én inkább maradok a MK 108-nál :DDD (vagy esetleg egy Fóka, az se rossz)
  • Falconer
    Azt nem tudom, hogy öntömítős -e, de nyílván nem mindegy, hogy mennyire van kilyuggatva a szárny... ha nagyon, akkor lehet az akármennyire tömítős
  • Falconer
    Ehh, szivás... Akkor azért nem robbant szét :)
  • PrasCo
    Nos. Vázolnám a körülményeket. Reggel 5:00, köd, eső, a pilóta sérült, a szélvédőt szarrálőtték, a tank szivárog, a műhorizont bemondta az unalmast, ahogy az összes fegyver is. Adott a feladat - vigyük haza, és tegyük le a gépet. ...gyáááá, imádom ezt a játékot. :D
    Egyébként úgy tudtam csak összehozni, hogy a térképen jelölve volt a pozícióm. Különben felmentem volna a francba, és kiugrom. :D Két kört repültem a város felett, mire megtaláltam a leszállópályát, aztán meredeken fordulókkal fékeztem, meg tettem(?... vágtam talajhoz. :D) is le rögtön, mert ha elmegyek fölötte, az életben nem találom meg többet. :D

(Egyébként a Sturmo-nak nem öntömítős a tankja? Csak mert nekem a kifutó előtt 30 méterrel szivárgott el az összes :D)
  • PrasCo
    Próbálkoztam, de nem tűri túl jól a fedélzeti lövészek beköszönőit. :D Viszont tényleg szakad és robban tőle minden :D Egyszóval - tetszik.

Nem tom, engem egyszer kergetett Il-2-vel repülve négy Henschel, lőttek is rám mint az állat a 75-ösökkel, de nem találtak el. :D Dobáltam a gépet jobbra-balra, már amennyire a csataló bírta. Egyébként egész tisztesen a sarkamban maradtak, de azért gondolom, rúg mint a ló. Mondjuk, nem zavarta őket a hátsó lövészem... :P :(
  • Sanyix
    Akkor próbáld ki a Ju-87g-t azon két páncéltörő ágyú van. Nemnagy, asszem csak 30-as, de egy találattal széttép bármilyen repcsit, főleg szárnylevagdosásra jó (így kell elitézni egy b17-est egy lövéssel) :D

És egy 75 milis ágyúból tüzeléssel mekkora szaltót dob az a repcsi? :D
  • PrasCo
    A Hs-128(?)-as 75mm-es AT-ágyújánál nincs jobb.
    Mit meg nem adnék érte, hogy repülhető típus legyen.
    Egyébként [URL=http://kepfeltoltes.hu/050620/wckill.jpg]"repültem".[/URL]
  • neuro
    Én mondjuk jobban szeretem a kis kaliberű, nagy tűzgyorsaságú fegyvereket, mint a lassú, bazinagy skulókat köpködő ágyúkat. Az .50-es Browningnál nincs jobb :)
  • Sanyix
    De az angliai csatában a bombázó lövészei nemis lőttek olyan jól mint a játékban Le lehet azzal is lőni bombázót, csak sok kell bele.
  • neuro
    Az MkI-en 8 db .303-as (7.7 mm) géppuska volt. Az MKIID-n volt két 40-es gépágyú + két .303-as. A 20 mm-es változat ha jól tudom az orosz SHVAK-os verzió volt.

Egyébként az Angliai Légicsatában a Hurricane-eket csak bombázók ellen vetették be, szóval annyira azért nem rossz a 8 géppuska :)
  • Sanyix
    Igen én a 2*2 20-assal repülgettem :) asszem az az mkII field mod. Amúgy a megymagköpködő olyan szinten nem bont le bombázót, hogy volt amikor szószerint szitává lőttem egy il2-t de akkoris azért zuhant le, mert az ementálivá lyuggatott szárnyai miatt nembírt repülni :) motorja persze tök ép volt...
  • PrasCo
    Van azon minden, minden variációban. :D Van egy, amin 2*2 huszas van, illetve van egy olyan is, amint 12db öö... nem akarok hazudni. Asszem .30-as van. Azok sem bontanak le egy bombázót, de olyan gyönyörű látvány, ahogy önti a nyomjelzős golyókat, hogy na. :D Megyek is egyet vele...
  • Sanyix
    A hurricane-n nem 20-as van? Én arra emléxem, hogy volt az MKII aminek az egyik változatán volt 20-as is. Meg volt az MkI amin csak a csicska meggymagköpködők voltak (fúdesz@r volt azzal bombázóra vadászni).
  • PrasCo
    Sajnos PF-em nincs. :(
  • bgabor
    Bár nekem már a Pacific Fighters van fent AEP helyett, a legnagyobb élmény a Gloster Gladiatorral való repülés volt.
  • PrasCo
    Igen, én alapból az első variánssal gondolkodtam, mert azzal repültem ugye, de a négy géppuskát azért nem mondanám feltétlen "jó"-nak, inkább "elégséges"-nek. Legalábbis a játék szempontjából. :) Mondjuk egy He-111-est max. végigkopácsolni tudok vele, mást nemigen egy ráfordulással, TB-nek legalább a motorjai kigyulladnak tőle. :) Csakhát Ratával ritka, mikor TB-re vadászom. Vadászok ellen viszont egész használható. Már amikor eljutok vele odáig, hogy célkereszben van egy.
    Nagy kedvencem azonban ebből a szempontból a Hurri II.b. a maga 12 géppuskájával. Aranyos.
  • TBalazs
    Az I 16-nak jó a tűzereje, főleg a 24-esnek, a 2 20-as nagyon szakít.
  • PrasCo
    Na igen, a lövészek esztelen pontosságga engem is idegesít. :) Pláne, amikor IL-2-essel a célról lebillentve válok le, és húzok el alatta, hogy "Nah, majd a lövész megdolgozza." Hát lő is rá a marhája, csak épp 90°-kal jobbra/balra/fel/le, de őt még véletlen sem találja el. :) Ha az ellen ilyen gyönyörűen lő, akkor az én lövészem a halálér' nem?... :|
  • Sanyix
    Jó az semmi, engem egy b-24-es lövésze talált jopárszor el 1,2 km-ről miközben egy bf109-esben folyamatosan irányt váltottam :) mondom szép, ehhez képes egy mesterlövészpuska pontatlan sz@r :D
  • Sanyix
    Lol már régen észrevettem, hogy a játéknak van egy tulajdonsága: ritkán megáll egy másodpercre a kép (a játék nem). De ez a megállás mindíg olyan időzítéssel jön, hogy az hihetetlen :D pl most a földetérés előtti pillanatban :) megáll, mondom basszus, következő pillanatban két keréken gurul...
    Érdekes, mert két teljesen különböző gépen is csinálja, de az egyiken ritkábban.
    És eléggé elrontották, ezt a balra húzásos dolgot, mert ennél a Me 262-nél is csinálja :D nekem ez furcsának tűnik 2 hajtóművel, ráadásul ha az a 2 hajtómű sugárhajtómű...
  • PrasCo
    Egyébként egy kis spam mellett meg kell védenem az I-16-ost is. Egyedül a tűzerejével vannak gondok. Na jó, meg a motorjával. :D Egyébként fordulózni vele, aaz igen. Csak sajnos nem befecskendezéses a motor, úgyhogy némi terhelés alatt úgy leáll, mint a sz@r. :D A képen is látható, hogy nyitva vannak a fékszárnyak, mert sokáig akartam célon tartani, a végén meg egy meredek fordulóval leválni az 'stenverte TB-ről, sajnos a forduló túl meredek lett. :D De legalább kaptam egy egészen poénos képet. Nah, körülnézek, mert vannak még képeim...
  • PrasCo
    Igen. Egyébként 262-b*zi vagyok, imádom, szinte mindig 262a-1a-val repülök, de olykor nem árt elszakadni a 4*30 & 24*R3M -től. :) Egyébként meglepő, de én még nagyon csípem magát az Il-2-est. A 3M-nek egészen tisztes tűzereje van, ráadásul a gépágyúk nem rántanak annyira el, mint mondjuk egy Bf-109 szárnykonzolaiban. És egészen vicces dolog a páncélzat. :D Múltkor többek között Fi-156-os kötelékeket támadtam vele, és vicces volt, ahogy kopogtak a szélvédőn a géppuskalövedékek. :D
  • Bucser
    A FINN CSODÁT NE BÁNTSD!!!! Az egyik kedvenc gépem fordul mint az isten repül mint a szél és le lehet vele fordulózni a ratát!!!!!:D
  • Sanyix
    Hát repülj normális repcsivel :D Bár nekem sohasem tetszettek ezek a kis összenyomott zümmögő izék, abból adódóan, hogy az egyik első próbálkozásom egy B239-essel azzal a rövid finn géppel történt, és hát keservesen értem vele utól a 4 motoros bombázókat :D
  • PrasCo
    A még épen lévő, dugóhúzóba esett I-16-os. :D Német felségjellel repülő TB-3-asokon "gyakorolgattam" 100 méteren, és az egyik szemétláda nem robbant atomjaira, hanem sikeresen kényszerleszállt. Sikerült a földön szétlőnöm, de a legutolsó lefordulást csúnyán elcsesztem. :)
  • Falconer
    LOL! :D
    TE a roncs vagy, vagy az üldözö?
  • PrasCo
    Uptopig.

Ratával még nem az igazi. :D
  • Thanatos
    tugyuk... :)
  • TBalazs
    Kinnt van a 4.0-ás peccs.
  • sz4bee
    de jó:)