91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #11191 Nem feltétlenül lag, ha valaki kilép, akkor is ezt csinálja. Valamelyik nap a BGszerveren voltam, a 102-esektől is voltak egy páran. Egyszer csak Blaster gépe kábé fénysebességgel elhúz előttem. Nagyon nem csodálkoztam, mert aztán jött a szerverüzenet, hogy Blaster kilépett. Már többször láttam ilyet, még "stand alone" PF szerveren is. -
#11190 Igen, reggel feltelepítettem és kipróbáltam. Szerencsére kijavították azokat a hibákat, ami nem tetszet a 0.91 mod-ban. Repültem vele egy gyors online bevetést és úgy döntöttem marad. :) -
#11189 Az egyértelműen lag volt. Sajnos van ilyen minden szerveren, így a WOE szerveren is. Nem kell velük foglalkozni. Szerencsére a nagytöbbség nem használ semmi ilyesmit. Engem jobban zavarnak a nagyon kezdők, valamint a nagyon(furcsán) profik.
Az előbbi csoportba tartozóak elég széles skálán mozognak. A "nem tudom, hogyan kell felszállni" kategóriától, a "minden gépet lelövök, ami elém kerül" kategóriáig. A kedvenc pilótáim mégis azok, akik a gépem szárnyára tekintve, rögtön lelőnek. A szárnyon a magyar felségjelzés díszeleg. Már többször előfordult, hogy több sorozatot kaptam emiatt. Az egyik eset még ezen is túlmutat. Ju-88 bombázóval épphogy felszállok, mögém kerül egy 109 és lőni kezd. Figyelmeztetem, hogy saját gépet lő. Erre megfordul, újra mögém kerül és lelövi a szárnyamat. Megkérdeztem, miért lő, azt volt a válasz, amerikai felségjelzéssel minek repülök. Elküldtem melegebb éghajlatra, majd azt javasoltam, olvasson némi történelmet. Szerencsére kapott annyi warn pontot, hogy a következő ilyen akciónál bannolta a szerver.
A túl jól repülő pilótákkal meg az a bajom, hogy miért nem mennek olyan szerverekre, ahol hasonló tudású pilóták tömkelege van. Egyik ilyen "kedvenc" századom a JG2001. Elismerem, hogy jól repül néhányuk, de annyira kilóg az eredményük a statisztikából, hogy az már gyanús. A baj az vele, hogy jó sok bevetésből, mindössze hatszor halálozott el. Néhány track-t felvettem, mert kíváncsi voltam rá, hogy mit csinál. Az az érdekes, hogy egyáltalán nem óvatosan repül, bele megy kiszámithatatlan helyzetekbe. Most azt nem tudom, hogy hova mennek a lövedékek, mert ugye a track ebben nem igazán mérvadó. Épp ezért vizsgáltam inkább a stílusát. Simán lenn alacsonyan dogol több géppel is és nem tudják lelőni. A tapasztalat azt mondatja vele, hogy ilyen helyzetekben, óhatatlanul is beleszalad az ember egy-egy véletlen sorozatba és leesik. Sajnos ezen a szerveren nincs ellenőrzés, hogy vannak-e gyanús esetek. -
#11188 Az volt az érdekes ,hogy volt ott mindenféle szerzet. De lehet ,hogy igazad van a reportot megnézve valószinű mind onnan játszottak. Végül is mindegy mert 80% uk le lett lőve. -
Richtofen #11187 Nem okos dolog csalással vádolni senkit, konkrét bizonyíték hiányában, de azért ne legyünk naivak sem; jó ha tisztában vagy(tok) vele, hogy a játék hosszú-hosszú hónapok óta meg van törve.
Ennek az egyik eredménye a soundmod, de bármi, hangsúlyozom bármi átírható benne, egy kis programozói tudással... Repmodell, sérülésmodell, motorok, fegyverek, AI, ...
Ez nem uszító duma, de az egész orosz fórumokról indult, és sokáig "titokban" tartották. Nem lehetetlen, sőt valószínű, hogy többen is használnak csalási céllal megpiszkált programot online (nem feltétlenül csak oroszok). -
#11186 sound mod 092 -
FixY #11185 Ha az "oroszok" úgy értendő, hogy Oroszországból játszottak, akkor lehet, hogy valami központi "routerük" (kb. mint itthon van/volt(?) a BIX) akadozott... már amennyire a net felépítését én ismerem. -
#11184 Nem kell mindig csalásra gyanakodni,asszem.
DE minap pl volt egy furcsa esetünk,WAR-on gyönyörű pingek,kötelékben simán repültünk ,szóval minden sima volt. Na de amikor megjöttek az orosz kollegák,hát volt olyan csúszkálás,hogy átlósan a komplett 19"-os képernyőt átlaggolták. Ez egy gépnél még elfogadható is lenne,de itt minden orosz gépe így viselkedett. Volt ám vakarózás ,meg mindenki érdeklődött hogy másnál is így van e. Na az gyanus volt. -
madmanic #11183 nem tudom, berágtam, kiléptem... -
#11182 Az egy hosszú lag volt. az ürgének milyen pingje volt? -
madmanic #11181 nem hiszem, de ha az elképzelhető, hogy a sérült 109 es 210 km/órával kb 10 mp alatt 800 méterről 2000 re emelkedik függőlegesen, akkor lehet...
El is ment a kedvem az egésztől -
kiskorúbézoltán #11180 Nem lehet, hogy csak egy csúnya lag volt? -
madmanic #11179 A WOE szerver is tele van csalóval bassza meg...
Üldözöm a 109 est, sz@rrá lövöm, orrán száján füstöl, erre mint a villám fölhúz függőlegesen, még a füst is megtörik 90 fokban (!) úgy, hogy a gép orra a föld felé áll...
Ebben mi a jó, nem értem... -
#11178 nekem azóta ír ki timeout1 problémát néhány szervernél, mióta sound mod-ot használok
(szerencsére csak gagyi szervereknél) -
Grrrrrrr #11177 Pedig az. Senki nem mondta, hogy repülj neki. -
FixY #11176 Na ja... de azért az finoman szólva szemtelenség, hogy mindezt külső nézetből... ;)
---
Mai sikerélményem: Quick Mission Builder - Korall tenger - 4 japo és egy hordozó ellen egymagam. Hármat még a fedélzeten szétbombáztam, a negyediket már a levegőből szedtem le, majd... SIKERESEN LESZÁLLTAM A SAJÁT HORDOZÓMRA!!!! :)
-
Lacusch69 #11175 FixY kollegának most csináltam egy tracket, K4C3+2xMk108gunpod vs. 4x Pe8 veterán. Szemből simán lekaptam őket... -
Lacusch69 #11174 Soundmodot, bocs.
-
Lacusch69 #11173 Sounmodot használsz? -
#11172 Nem kell kikapcsolni a tuzfalat, csak atengedni rajta a 21000-es portot. Ha routered van ott is. Esetleg bele lehetne irni a FAQ-ba, bra ugyse olvassa el senki.. -
Lysandus #11171 Azt, hogy túl nagy lenne a pinged és ezért nem enged be a szerver/host. Tűzfal ki van kapcsolva? Vagy a windóz default tűzfalnál az il-2 szerepel a kivételek között? Ha nem, akkor állítsd be. -
#11170 Ja jó érzés 6 50.essel szembe repülni én nem kamikaze vagyok ;)) Na majd este megnézem ,melyik a legjobb módszer :) -
Valka #11169 a timeout 1 az pontosan mit takar? csatlakozik, aztán ahogy ok-t nyomok egyből ezt írja ki. -
Lacusch69 #11168 Szemből bakker, szemből... -
Richtofen #11167 Igen, elég gyors az a szemét :).
Kedvenc esetem. Refly után hallom, hogy légiriadó van a bázison (ez a bázis földi cél volt az ellenfélnek, ennek ellenére egyedül "állomásoztam" rajta :| ). Felszálltam az A9-esemmel (Default fegyverzet, 50% üzemanyag). Kiszúrtam egy pöttyöt pont a kifutó felett, lehetett vagy 5000m magasan, éppen indult az ellenfél vonalai felé.
Gondoltam, barátom most véged van.
Kb 20 percig sompolyogtam a nyomában. Felváltva e emelkedtem 350km/h-val és repültem szintben végsebességgel, hogy ne maradjak le, de az istennek nem bírtam utolérni. Végig pont alatta repültem. Rég ellenséges területen voltunk, már leereszkedett 3000-re amikor beértem, és két támadásssal sikerült leküldeni. -
Richtofen #11166 Ezt aláírom ;) -
#11165 A B25 ös legnagyobb előnye hogy gyors. Nehéz utolérni ,mit több roppant időigényes magassági előnyt kialakítani vele szemben.Ráadásul jól manőverezik,de azért csak le lehet kapni. Egy jó Fóka csodákra képes ,mondjuk egy A8 as, opcióként megvadítva két mk108 -al a szárnyba.
Az a zért büntet:)) -
nalyib #11164 Na majd Veled is megyek 1-2 kört..:P bár Ju-88 meccset csak becsületből szoktam vállalni, azért B-25-ben nem tartanak a kollégák kellemes ellenfélnek:) -
#11163 leszállsz oszt refly... AKA.: Mented az írhád különben bedarálnak...
Itt nem akkor vagy ász ha megölsz mindenkit hanem ha túléled és leszállsz. -
Bagoly81 #11162 kifogy a löszer mit kell csinálni? -
#11161 DE lehet mondani,hogy meredeken a függőleges helyett:)) -
#11160 A függőleges az FÜGGŐLEGES. Felérepülsz úgy hogy előtte legyél kicsit aztán meredeken rázuhansz a szárnyára. Ahogy közeledik elkezded lőni egy ponton . -
kiskorúbézoltán #11159 A legegyszerűbb szintben, 6 órán, .50-esek lőtávolságán kívülről 30 milissel kipötyögöd. A "kék" gépekben sok a lűszer, 2-3-ra biztos elég. -
kiskorúbézoltán #11158 "Bombert lelőni azé nem olyan nagy dolog."
Lásd #11157 ... :)
-
#11157 Vki csináljon már egy trackot ,hogy kb mennyi az a függőleges mert az a sz*ros B-17 folyton fossá lő:DDDD[Lehetőleg 7500m sima quick misson] -
#11156 Ugyan már. Bombert lelőni azé nem olyan nagy dolog. Tegnap este PE2-es recon gép is vitézkedett, de aztán emillel megdorgáltam ,és szépen összecsapta a szárnyát. Különben az egyedüli üdvözítő és biztonságos megoldás,hogy kb 1000- 1500 al magasabbról függőlegesen rázuhanni és a szárnyát lőni. Csak az embernek dogpályákon nem nagyon van türelme helyezkedni ,aztán nekiesik hátúlról lessz ami lessz alapon. Nem egy srác van a warokon akik négy öt bombert is lekepnak szépen egymás után. -
Neoncsoves #11155 -
madmanic #11154 -
kiskorúbézoltán #11153 Jaja, a'szem akik lepotyognak mögülem azok is ezt gondolták... :D -
madmanic #11152 A magányos b25 nem igazán ellenfél nagy magasságból rácsapva aztán az orra felé kitérni és vissza fel :)