91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
kiskorúbézoltán #11151 Amúgy 163-ast, nem is nagyon szoktam látni, a 262-est meg a legtöbben - de legalábbis sokan - már a felszállásnál magukra gyujtják, aztán hanyagolják inkább. A 262 amúgyis inkább csak az okosabbak kezében ér valamit, ha nem is gyujtja magára valaki akkor egy 262-vel előbb állok le dogolni mint bármi mással. (A jobbak ugyanis úgy lőnek le vele, hogy csak később tudom meg, 262-volt. :DDD Szóval esetükben nem kell elmélkedni, hogy belemenjek a fogócskába vagy ne...) -
kiskorúbézoltán #11150 Úgyvan ahogy mondod.
"Okosabb kék" nem egyenlő "legtöbb kék"-kel, ugye? :D -
Lacusch69 #11149 Namost az "okosabb kék", ha csak 1(2)db 20-as van a gépén, akkor a 2 vagy többmotoros bútorszállítókat messzire elkerüli...
Ha ennek az "okosabb kék"-nek van legalább egy 30-asa, akkor szemből-alulról(felülről) könnyedén miszlikbe lövi még a B29-est is...
Ha esetleg abban a szerencsében részesül az "okosabb kék", hogy Me-163-asa, vagy 262-ese van, akkor 6-ből is könnyedén miszlikbe lövi még a B29-est is... -
#11148 Ugylatszik kerdeztem egy feleslegeset. Leteszteltem, tenyleg tovabb birja.
Csak valahogy mikor hasznaltam, nem tunt fel. -
#11147 Barmilyenen. De most megyek, es letesztelem pontosan, stopperrel..25% a gepbe es egy pottank mondjuk a G2-re. -
kiskorúbézoltán #11146 Nem jók annyira, de a legtöbb "kék" simán 6 órában megy utána, vereti a 30-ast, 20-ast, 13-ast egyszerre, 6 km-ről, hosszú sorozattal, persze semmit nem talál el aztán addig nyeli az .50-est amig vagy pk vagy füstölő moci lesz a vége.
A pk-t nem szeretem mert egész hazaúton hallgathatom milyen csíter vagyok... A füstölő moci jobb, ha senki nincs a környéken pofátlanul utána szoktam menni és hagyom, hogy a bambázó tiszt az egyszem gpu-val kínozza... ha kifogyott akkor megkapják az oldalsó lövészek, rendszerint a bal. :DDD -
nalyib #11145 Sokszor használtam (4.08m), nem volt ilyen bajom vele.. furcsa. Milyen messzeren volt ez? -
nalyib #11144 Attól függ milyen jól megy a célzás (nekem pl nagyon sokáig borzasztóan ment), de 100 méterről érdemes kb elkezdeni (mikor a vadászgép kitölti a célzókört). Gépágyúval talán inkább közelebbről de azok sem egyformák.
Bombázónál meg figyelni kell rá, hogy mivel dögnagy, könnyen alábecsülheted a távolságát és mögé tüzelsz. -
#11143 Lenne egy kerdesem. A pottartaly hogy mukodik Olegeknel?
Neha felraktam egy pottartalyt Messzerre. Ilyenkor 25 max 50%-ra allitottam a gep tartalyat. Viszont menetkozben ugyanugy jelezte, hogy fogy az uzemanyag. Ha ledobtam a pottartalyt, akkor ugyanolyan utemben fogyott. Vagyis a kerdesem, hogy most ez hogyvan? At kene valtani a tankok kozott, vagy csak rosszul neztem? Ha jol tudom, eloszor a pottartalynak kene kifogyni, nem? -
nalyib #11142 hát annyiban legalább csíter hogy mi hasonlót sem kapunk:P
Tényleg ilyen jól használható még 4.08ban is az AI lövésze? én azt már meg sem próbáltam, de kézzel elég vad..:) -
kiskorúbézoltán #11141 Mindannyian tévednek, menj B-25-tel, csapj egy laza kanyart, dobj pár bombát valahol az ellenség környékén, jobb oldalt meg szépen írogatja a mögüled lehulló balfácánokat, leszállás, pontok bezsebelése, új kör, ennyi... :DDD
A módszer egyik hátránya, hogy lecsítereznek, és a mocskosolgecsítergépet amúgy is ki kéne tiltani...
A másik, a nemteljesenbalfácánok a magányos 25-öst simán lecsapják, de ilyen - arányaiban - sokkal kevesebb van.
-
Bagoly81 #11140 vicces :D és milyen mesziröl érdemes nekiálni tüzelni? gépágyuvan? -
nalyib #11139 Dehogynem, csak már az első kanyarban lője le őket;)) -
Lacusch69 #11138 A második problémádra a megoldás: német gépekkel (egy-két kivételtől eltekintve) ne menj fordulóharcba a Spitekkel! -
#11137 Hogyha hallod es latod, hogy rezeg a gep, akkor nem szabad huzni, kicsit visszabb engeded, amig megmarad a rezgesben. Ott a max, amennyire tudod huzni. Idovel ezt megtanulod, ha egy gep tipussal tobbet repulsz. -
#11136 Nos az első problémádra a megoldás a következő. Az egyik ,hogy óvatosan húzd a botot,a másik lehetőség az az,hogy a joy beállításokban a magassági kormány 100 as értékét leveszed 90 re. Így nem tudod túlhúzni a gépet olyan könnyen. -
Bagoly81 #11135 sikerüt:D tetszik a gém csak az abajom hogy állandoan dugóhuzóba kerülök és leesek... :D 10 böl 8 szor dugóhuzó 2* lelönek.. :D
tetszik an onlone volnal. :D -
Lebowski #11134 de ne az il-2 sturmovikot jelöld be! hanem ami fölötte van Forgotten battlest. az alól megy a '46. és hidd el hogy menni fog! -
Lebowski #11133 szerintem van.ismerek egynéhyán embert és látunk már olyan fórumozót is itten ehun e. -
Valka #11132 oké, már jó -
Valka #11131 tegnap visszaraktam az eredeti cuccokat amiket a soundmod miatt cserélni kellett a mappában és nem indult el online a játék. utána bemásoltam újra a soundmodos verziót, de így sem megy már. elindítom a hyperlobbyt, kiválasztok egy szervert, hyper lecsukódik, aztán el kéne indulnia a gaménak, de csak annyi történik, hogy pár másodperc múlva visszajön a hyperl., hogy üdv újra itt. újratelepítettem, de így sem megy. mi baja van má' megin?! offline megy.
-
Bagoly81 #11130 a hyperlobby nemismeri fel a játékot
azt irja ki higy nincs telepitve. -
#11129 miert.. szerinted van olyan aki hogyha angol szoveget lat nem olvas bele? -
Lebowski #11128 hát.sztem ha érdekel a dolog akkor csak egy picit is utána olvasol. áj tink szó. de lehet h túlságosan marha h betűk egymás utáni értelmezésével szerzek információkat... :D
googleba simán nézegethetsz.esetleg még angol oldalt is megnyithatsz és egyből nyelvet is gyakorolsz. hoppáhoppá. mire nem jó ez az internet... :D -
#11127 Nem tudom azért kérdem^^nem értek a repülőkhöz ..:D mind1 akkor... -
Lebowski #11126 il2 fb szobába akarsz bemenni?? mert ha nem akkor az a baj.az a lényeg h a gyökérben benne legyen az .exe . nem kell telepíteni. szal szerintem nézd meg hogy Forgotten battles szobát jelölted-e ki. -
Lebowski #11125 te szted melyik gép korszerűbb? amelyik 600nál már remeg vagy 2machal repeszt. 5km magasról bombázik, 75 kmről ellő egy rakétával. stbstbstb. mig29,f15,su25,a10 és még pár gép. -
Bagoly81 #11124 az mitöl lehet hogy hyperlobby az il2 játékot nemtalálja, és nemtudom hozzá adni a kistáhozsem, igy ugy érzékeli mintha nemlenne telepitve.
?? -
Lacusch69 #11123 Nosztalgiából megyek néha az eredeti Il-2 Sturmovik demójával. Teljesen más, de nem rosszabb... -
#11122 Nos az a probléma,hogy a különböző patch -ekben különbözően viselkednek a repülők. Tehát ha a sima Fb-vel tanulgatsz és megszokod ,hát utána meglepetésként fog érni ,ha mondjuk a 46 tal elkezdessz repülni.
Tehát én azt tanácsolom,hogy gyorsan szerezd meg és azzal kezd meg a repkedést. -
FixY #11121 Izé... ha nem szándékos az aláírásod: a "cash" az készpénzt jelent, a 1.5MByte az "cache" ;)
Egyébként játékélmény tekintetében az Il2-t tartom lényegesen jobbnak.
-
#11120 Szerintem amelyiknek korbe forog...... :D
De tenyleg, nincs ilyen, hogy jobb vagy rosszabb, mivel ket kulonbozo kategoria a ket jatek.. -
Valka #11119 engem az érdekel, hogy melyik gép megy gyorsabban; amelyiknek jobbra forog a propellere, vagy amelyiknek balra? -
Neoncsoves #11118 ja WoE-n jó volt:) bombáztam Caent :D -
nalyib #11117 ;ÐÐ az egy ilyen szerver.
kb mint ahogy a homokozóban sincs építési engedély. :)
Komolyabb szervereken is vannak vad dolgok, de azért mégis másra számíthatsz. -
Neoncsoves #11116 Skies of Fire szerveren voltam... bombázóval mentem... kigurulok a kifutópályára. 100km/h-nál vagyok, erre egy barom kikanyarodik elém repcsivel, pedig még a navigation lights is ON volt... éppen hogy felkaptam és nem ütköztünk... -
#11115 Lesz Black Shark. Mint DCS Black Shark. Nem lehet majd rátelepíteni a Lock On Flaming Cliffsre ahogy az korábban a tervekben volt. azaz nem Lock On 1.2 lesz hanem DCS 1.0 -
#11114 de azért leszen black shark? régóta várom.. -
Lock-On: Modern Air combat aka. LO-MAC aka. Lonci aka. lockon aka. Lock-on. Ez a megnevezés egészen 1.02-ig van. Aztán Lock - On: Flaming Cliffs volt az 1.1 verzió neve ennek van patche 1.12-ig. Majd jön az 1.13.
És most jött a képbe a DCS: Black Shark mint olyan ami eredetileg a Lock-On: BlackShark volt (lockon 1.2) de végül átnevezték és nem is lesz kompatyibilis a korábbi részekkel (Eagle Dynamics rulez...)
HA további dolog kell szívesen látnak a Lock On topicban. -
#11112 a lockon az nem "modern combat" vagy mi a frasz? vagy csak en vagyok hulye?