91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Mark007
    A jatekban nem all kozepre, vagy a winben sem?
  • Solt
    Sziasztok! Használ valaki közületek Saitek Cyborg Evo force joy-t? Ha igen, akkor nála is jelentkezik olyan probléma, hogy folyamatosan tólni kell előre a joy-t, hogy vízszintesen lehessen repülni? Ha elengedem és beáll középre, akkor egyből elkezd emelkedni... :S :(
  • Trucker39
    Legalább megkíméled a lemezedet. :)
    Ha megsérül véletlenül az eredeti, úgy sem cseréli ki senki. Ha meg lemásolod, biztos csaló vagy. :)
  • Valka
    mivel egy crackelt exe file van benne...
  • Lacusch69
    Érdekesség: a 4.08 soundmodos változata elindul lemez nélkül is.
  • Valka
    bár az is lehetséges, hogy a "felhasználók" részéről is van egy bizonyos fokú rugalmasság azzal szemben, hogy maga a gyártó minek titulálja a termékét.
  • Valka
    eleddig magam is úgy gondoltam, hogy ami robbanó lövedéket tud lőni az gá. ami simát, vagy csak nyomjelzőset az gp. egyébként a gá. és az ágyú között valszeg a "gép" a megfejtés, tehát ami csak egyes lövéseket tud leadni (nincs tár) az ágyúnak számít. viszont ennyiből egylövetű puskák is lehetnének ágyúk, úgyhogy valszeg az is számít, hogy mekkora űrméretű, vagy egyszerűen csak az, hogy ne lehessen kézifegyver kategóriába sorolni. ebből kiindulva, ami csak valamilyen harci gép részeként funkcionál és nincs belőle "kézi" változat (pl. .50-es gp), bizonyos kaliber fölött van és van hozzá valamilyen tár, az gépágyú.
  • Rue East
    http://en.wikipedia.org/wiki/Autocannon

tény, h a p-47-esben 50-es nehézgéppuskák vannak :)
  • Richtofen
    Az A6-os fókával az A20-at illik lelőni egy fél-egy másodperces sorozattal :)
  • Richtofen
    Maradjunk annyiban, hogy mindenkinek igaza van egy kicsit :)

Sokat keresgéltem a neten pontos definíciók után, de ahány oldal annyiféleképpen definiálják.

példák:
    - ami robban ágyú, ami nem az gpu
    - ami x mm-nél nagyobb űrméret az az ágyú
    - a géppuskák két csoportja a géppuska(nem robban) és a gépágyú (robbanó lövedék). Az x mm-nél nagyobb űrméretű ágyú az gránátvető

stb. Szóval kesze-kusza, ki hogy értelmezi. Olyat is olvastam, hogy a 2. vh előtt, alatt és után is változtak a definíciók.
  • Lacusch69
    Pontosítok: fényjelző zöld, repesz-romboló nincs.
  • Lacusch69
    Érdekes... valamelyik nap a WoE figyelmeztetett, hogy 650 a pingem. 40 körül szokott lenni. Tréonlájnék valamit elkúrogatnak?
  • FixY
    Szintén magentás...
  • Lacusch69
    Melyik szolgáltatónál vagy?
    Nekem egy T-kábel 8 Mbites kapcsolatom van, ennek nem nagyon kellene akadnia, ha eddig nem akadt...
  • Lacusch69
    Semmi baj. Azért vagyunk itt, hogy infókat adjunk és kapjunk.
  • FixY
    Nem t'om, mi a 'som lehetett tegnap, de én pl. a youtube-on képtelen voltam végignézni pár klippet, mert 10mp-ig ment a video, majd 5mp szünet, goto1...
  • farki87
    Ezen tények szerint akkor tévedtem (méghozzá nagyot). Elnézést kérek.
  • Lacusch69
    Még valamit: akkor az M1A2 Abrams meggymagköpködője az elméleted szerint puska, mert hk. ellen 120mm-es, űrméret alatti, kinetikai energiájú pct. lőszert lő?
  • Lacusch69
    Maradjunk annyiban, hogy amikor 3-4éves voltál, én sorkatonai szolgálatot teljesítettem.
    A VSz. 7.62x39 (43M) lőszer létezik szabvány (színjel. nélkül), fényjelző (sárga?), páncéltörő-gyújtó (piros-fekete), meg talán repesz-romboló (ez nem biztos) kivitelben. Ettől függetlenül az egykori AMD-65/5-ösömet nem nevezném ágyúnak...
    De példaként említhetném a 2.vh-ból a 8 gpu fegyverzetű brit gépeket is, ahol a 8-ból 2-őt .303-as DeWilde-féle gyújtólövedékkel készleteztek.

("Kiskorú" kollega erről sokkal többet tudna mesélni)
  • Solt
    hagyjuk!!! :))
  • Bucser
    Attól, hogy valami bonyolult még nem logikusabb...
  • Trucker39
    Kicsit rosszalkodik mostanában a WOE szerver. Teljesen függetlenül kidobálja az embereket. Nem kell vele foglalkozni. Az utóbbi TOD-ban volt annyi Disco-m, mint addig összesen. Minusz pontot nem kapsz érte. Szerencsétlen esetben nem adja meg a légigyőzelmet.
  • kiskorúbézoltán #11289
    És melyik ország terminológiája szerint? A magyar szerint biztos nem. A magyar szerint a 20mm és a feletti - sorozatlövő - fegyverek a gépágyúk. A gpu./gá. között csak az űrméret tesz különbséget.

Ezt a printscreen-es dolgot nem írtották ki már jó régen? Mintha úgy emlékeznék csak valahány másodpercenként lehet printscreen-t csinálni...

Az érdekes dolgokhoz. Két szerverre jártam anno a Zeke vs Valami meg a Spit vs 109(?) mindkettő FR (volt?) ott csak egyszer találkoztam baromarcúval (sajátokat lövöldözött meg bombázott) ezt leszámítva soha semmilyen gyanus dolgot nem tapasztaltam, mindíg jó társaság jött össze.
  • Neoncsoves
    tényleg igy van, angol tanárnak órán mondtam hogy mekkora szar ez az angol nyelv, nem lehet semmit sem ugy kifejezni mint a magyarban... és mondta hogy igen, itt nincs olyan szintű ragozás, stb. körül kell irni a dolgokat angolban. de mindegy
  • Solt
    a magyar sokkal logikusabb nyelv mint az angol... régebbi szavainknál a szótőnek szinte mindig jelentése van, és azt tovább ragozva értelmes, a cselekményt leíró szót kapunk... egy szép példa erre a "szab" szavunk, a szab-ó mit csinál? szab, vagyis szab-ja, vág-ja az anyagot... a szab-já-val mit csinálunk? szab-dal-unk... egy szóval és annak ragozásával leírtam egy mesterséget, egy cselekményt, egy fegyvert... órákig tudnám ezt neked taglalni, de már ez is nagyon off! :))
  • farki87
    A géppuska, gépágyú témában szerintem Richtofen-nek van igaza. A különbség a kettő között, a sima ill. a robbanó lövedék és nem az űrméret. A Bf-109f2-es variánsban is csak egy 15mm-es Mg-151-es található, és mégis gépágyúnak minősített, mivel a töltények sorrendje 2 páncéltörő-2 repesz-romboló-1 nyomjelző. A géppuskáknál 4 sima és 2 nyomjelző van. (a töltények sorrendjei eltérhetnek országok és típusonként is)
  • Lacusch69
    Inkább freeze.
  • Lacusch69
    Na, ilyenem volt tegnapelőtt, szintén a WoE-n. Közelről lőni akarok a Spitre, és kirúg a szerver...
  • Lacusch69
    Nem, másik volt. Most.
    De régebben láttam már olyat is, hogy ugyanaz került mögém...
  • Mark007
    Engem most meg a WOE idegesitett fel..
    Lelottem egy spit-et, leszallok..Megyek masodjara, es kitunik egy A-20 amit a legvedelem jelzett meg :)
    Rafordulok, ralottem egy csomot, erdekes modon csak kilukadt, pedig az FW-A6-nak nem gyenge fegyverzete van.
    Aztan, mikor mar csak muanyag golyok maradtak, hat szortam azzal..ment egy ideig, mikor elindult a fold fele, akkor erdekes modon nekem ment tovabb,viszont a szerver nalam megallt...Ez igy ment 1 percig, mikozben az A-20 a fak kozott ment, es egyszer csak:
    You are kicked from the server..
    Nagyon orultem neki..
  • Bucser
    lehetséges, hogy ugyanaz a gép volt....
  • Richtofen
    Értem amit mondasz, csak úgy értettem Lacuscht, hogy nem az a gép lőtte őt le amelyik elteleportált előle, hanem egy másik.
  • Bucser
    Nem, jelenleg itt csak arról van szó, hogy úgy kreál lagot, hogy a saját adatfolyamát megzavarja, mert a kliensgépen történik a számítás.

Tehát a print screennel megakasztja az saját gépén a számítást és miután új adat nem érkezik a hosthoz ezért otthagyja a csávót ahol addig volt. (te nem látod a változást mert a te kliensed azt mutatja amit a host mond) Holott lehet ő már máshol van közben, a saját gépe szerint (remélem érthető) majd mikor megkapja az új adatot amit a kliens lát (és mondjuk aszerint már máshol van) akkor gyorsan helyesbít a te képernyődön is.

Ez a szar netkódból eredő hiba sajnos és semmi köze ahhoz hogy megakadsz felhős terepben.. Ha a csomagsűrűség növelve lenne vagy közel folyamatos és nem állandóan pozícióátlagokat számolnának a kliensek akkor nem lenne ilyen probléma. de ez nem így van.

Másik ilyen a leötetlen gép... elkezdi rángatni a joy-t és úgymond túlterheli az adatfolyamopt és ki fog hagyni egy pár riszálást vagy éppen nem regisztrálja a sérülést, mert kiesik az adott csomag...

Anno amikor rendszeresen repültem az oroszoknál rendszeres volt a jó ping,de fos stabilitás azaz a packetlossuk kurva magas volt..
  • Richtofen
    Lag vagy screen freeze? Ha csak a célpontod lagel(pl print screennel) attól a másik gép még nem kerül mögéd. Ha nálad volt lag esetleg akkor.

Nekem szokott ilyen 1-2-3 mp-es fagyásom lenni, de az inkább az én gépem teljesítménye miatt, pl felhőkkel tele mapeken.
  • Richtofen
    géppuska, gépágyú

A németekén kívül nem hiszem, hogy bárhol rendhagyó lenne az elnevezés.

Eddig úgy tudtam, (angolban és magyarban is) géppuska az aminek a lövedéke csak a kinetikus energiával pusztít, gépágyú az aminek a lövedéke robban, kalibertől függetlenül.
  • Bucser
    Nem mindig lehet a bonyolult dolgokat egyszerűen leírni.

Csak a magyar megpróbálja és jönnek a hülyeségek...
  • Lacusch69
    Tudom. Pont ezért van vele tele a tököm...
  • Solt

szerintem pont fordítva! :))
  • Bucser
    ősrégi... print-screen cheat...
  • Lacusch69
    Olvass visszább...