IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az egyértelműen lag volt. Sajnos van ilyen minden szerveren, így a WOE szerveren is. Nem kell velük foglalkozni. Szerencsére a nagytöbbség nem használ semmi ilyesmit. Engem jobban zavarnak a nagyon kezdők, valamint a nagyon(furcsán) profik.
Az előbbi csoportba tartozóak elég széles skálán mozognak. A "nem tudom, hogyan kell felszállni" kategóriától, a "minden gépet lelövök, ami elém kerül" kategóriáig. A kedvenc pilótáim mégis azok, akik a gépem szárnyára tekintve, rögtön lelőnek. A szárnyon a magyar felségjelzés díszeleg. Már többször előfordult, hogy több sorozatot kaptam emiatt. Az egyik eset még ezen is túlmutat. Ju-88 bombázóval épphogy felszállok, mögém kerül egy 109 és lőni kezd. Figyelmeztetem, hogy saját gépet lő. Erre megfordul, újra mögém kerül és lelövi a szárnyamat. Megkérdeztem, miért lő, azt volt a válasz, amerikai felségjelzéssel minek repülök. Elküldtem melegebb éghajlatra, majd azt javasoltam, olvasson némi történelmet. Szerencsére kapott annyi warn pontot, hogy a következő ilyen akciónál bannolta a szerver.
A túl jól repülő pilótákkal meg az a bajom, hogy miért nem mennek olyan szerverekre, ahol hasonló tudású pilóták tömkelege van. Egyik ilyen "kedvenc" századom a JG2001. Elismerem, hogy jól repül néhányuk, de annyira kilóg az eredményük a statisztikából, hogy az már gyanús. A baj az vele, hogy jó sok bevetésből, mindössze hatszor halálozott el. Néhány track-t felvettem, mert kíváncsi voltam rá, hogy mit csinál. Az az érdekes, hogy egyáltalán nem óvatosan repül, bele megy kiszámithatatlan helyzetekbe. Most azt nem tudom, hogy hova mennek a lövedékek, mert ugye a track ebben nem igazán mérvadó. Épp ezért vizsgáltam inkább a stílusát. Simán lenn alacsonyan dogol több géppel is és nem tudják lelőni. A tapasztalat azt mondatja vele, hogy ilyen helyzetekben, óhatatlanul is beleszalad az ember egy-egy véletlen sorozatba és leesik. Sajnos ezen a szerveren nincs ellenőrzés, hogy vannak-e gyanús esetek.