91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#11391 sziasztok!
valaki nem tudna elmagyarazni az anyahajorol valo felszallas utolso mozzanatait? megneztem a tutorialt es mindent megcsinalok de a vegen ott van vmi "choks off" vagy ilyesmi felirat, de nem talalom a controlson belul, meg semmi hasonlo jelentesut se... vki plz mondja meg hogy azt hogy tudom megcsinalni, thx :) -
#11390 Ahol a szöveg megjelenik az alatt van egy vékony sáv. Értelemszerűen oda kell írmi. Még egy vonal is villog ott. -
farki87 #11389 Jawohl. Gondolom ti azt mondjátok, hogy oda kell beírni mégegyszer az acountot és a passwordot, ahol az a szöveg nekem megjelenik, (Please wait,connecting....) de abba a chat részbe nemtudok írni semmit. Odateszem a kurzort és nyomogathatok akármit nemír be semmit, vágólapról sem tudok beilleszteni oda. Egy kisidő múlva meg kiírja, hogy "Connection to HipperLobby server was closed".
Lehet, hogy a honlapon a beregisztrálást rontottam el? -
#11388 Fog az menni:)))) de ha ennyi után feladod ,hát akkor mi lessz veled ha online dogolni kezdessz,oszt ha csak nem vagy egy istenáldotta tehetség,neadja az isten,Galland reinkarnácioja,tehát ha több időt töltessz ernyőn lógva ,avagy gyorsan közeledve a föld felé,mivel a géped repképessége erősen korlátozott lett,tehát felteszem a kérdést ,mi lessz akkor veled? :)) Feladod? Ebben a játékban ezt a szót felejtsd el.
-
#11387 Fogob belépsz a chatet lehúzod a legaljára akkor megszűnik a chat stopped felirat bepötyögöd a jelszavad enter utánna az email címed enter
voila -
farki87 #11386 Feladom, inkább a hónomalá vágom a gépet és átcuccolok LAN-ozni. Köszönöm a segítőkész hozzáállásotokat mindannyijótoknak. -
#11385 Próbáld meg,előbb az email címedet stb:)))) Kihagytam egy vesszőt. -
#11384 dehogy nem tudsz. Próbáld meg előbb az email címedet kell utána a jelszavadat. -
farki87 #11383 Nemtudok írni sehova. Fentre kiírja, hogy CHAT STOPPED. Írtam callsign-t és password-öt is, melyet a e-mail címemre igazolt vissza. -
#11382 A chatbe kell beírnod a jelszót amit beírtál belépéskor (remélem írtál be)
aztán meg ha jól tudom az e-mailedet és kész is az accountod. -
farki87 #11381 Hello. Letöltöttem a HyperLobby-t, kiválasztom a FB-t, beírom a felhasználó nevem és jelszavam, connect és ennyi jön be:
Please wait, connecting HyperLobby server
HyperLobby server connected succesfully
*Welcome to user account wizard (2 steps):
*Please confirm your password by chat:
nemtudok csinálni semmivel-semmit és nemtudok írni semmit-sehova. Mit rontottam el? -
CrazyCharlie #11380 Kipróbáltam a LaGG-3-ast(nem vagy elájulva tőle) He-111-esek ellen. Az egyiknek eldurrantottam a függőleges vezérsíkját és figyeltem, hogy mi történik vele...repült tovább, mintha mi se történt volna, kicsit belassult, aztán elkezdett emelkedni. Mikor (gondolom) elfogyott a sebessége, átesett és össze-vissza pörögve lezuhant. A függőleges ugye oldalirányban stabilizálja a repülőt...(?) Ha nem kezdett volna emelkedni, akkor -elvileg- tovább repülhetett volna? -
Richtofen #11379 Lehet jelszót a hosthoz, nem kell külső program a korlátozáshoz. -
#11378 Na még egy kicsit segítek:)
innen letölthető a dolog: http://hyperfighter.sk
A Forrgotten battlest kell bejelölni,és meg kell adni az utvonalat az Il2fb exe-hez. Kb ennyi,de ha valami nem világos segítünk. -
farki87 #11377 Rendben. Köszönöm a gyors segítségeteket! -
#11376 Hyperlobby nevű progit telepíted,aztán csinálsz egy játékot mondjuk a dog mission 1-2-3 ban tetszés szerint, a beállításoknál megadhatod a max játékosok számát ,meg még különböző minden mást.
Visszaolvasol ,valahol már le lett írva itt a fórumon ,mit ,és hogyan kell csinálni. -
Neoncsoves #11375 először ha nem akarjátok azt hogy mások feljöjjenek, probáljátok ki a Hamachi-t aztán a játékon belül LAN-ba keressetek szervert, megtalálja, és tudtok játszani... ha nem megy, akkor nem tudom -
farki87 #11374 Helo. Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet multizni az egyik barátommal. Kaphatnék ezügyben tanácsokat.? Segítségeteket előre is köszönöm!!! -
Neoncsoves #11373 nincs mit, jó repülést. csak vigyázz, sugárhajtásu gépen ha eltalálják a tartályt általában kigyullad... Bombázóra meg egyből rászállnak, gondolva: ingyen frag! szal ovatosan, jó repülést :) -
samotron #11372 O.K. Majd megpróbálom! Köszi szépen! -
Neoncsoves #11371 ki kell külön-külön választani az engine-t. controlsba keress rá: Select engine 1, select engine 2, stb... megnyomod azt hogy engine 1, megnyomod az I-t elindul a motor, engine 2, megint I, aztán select all engine-t nyomsz és adod a gázt -
samotron #11370 Helo!
Azt kérdezném hogy az IL-2-ben hogy kell beindítani a nagy bombázókat és sugárhajtású gépeket? (A gombok alapbeállításokon vannak!) -
sindelnet #11369 Illemszabályok:ITT... -
#11368 Nah.. voltam magyarorszagon egy hetre, megvettem a cuccost, mukszik ez is Vista alatt, neten kiproszaltam... Hat nc... :D valaki aki van olyan kedves, hogy kezdonek a netes jatek "szabalyait" "netikettet" stb.-t elmagyarazna plz vegyen fel msnre :[email protected] Elore is koszi :) -
#11367 Tudok segíteni SLI kérdésben ha kell. Nálam ez pörög. Két azonos revíziójú kari kell. A 400W-os csíftec kevéske lesz. Il-2ben kb +60% FPS-t hoz. Nincs külön driver, és a gamekat optimalizálni kell rá ( ma már minden uj game szinte igy készül). A profiller csak optimalizálásra jó, hogy jobbat hozz ki. Az alaplap nem drágább max +2e ft (A8N-SLI itt). A többmonitoros módot nem támogat, csak single view van (TH2Gval ofc megy mert külső eszköz). Tehát nem tudsz rákötni 4 monitort, mert a dualviewet is csak SLI offban tudja. Ha meg kikapcs SLI akkor se megy mert lekapcsol a secondary kari. -
#11366 Talán nem olvastad figyelmesen a szöveget.Azt írtam hogy "többek között" a BOB miatt fejlesztgetem a gépem-tehát nem csupán 1 program miatt.Pl most bővítettem a memóriát 1,5 Gb-ra,meg vettem egy Ati Radeon X1600 Pro videókártyát bele.Pl azért hogy az IL-2 is jobban fusson maximális felbontással.Nem kell tehát gázos logikát sejteni rögtön. -
Lacusch69 #11365 Kb. itt tartok én is. Egyetlen gond, hogy most kell az autóra téli gumit venni, és nem akarom a mostani alaplapot+procit beszámíttatni az újba, hanem az asszony gépébe szeretném rakatni. Vagyis új proci,alaplap és RAM kell. (Meg talán új táp) -
#11364 No kicsit utána olvastam a témának. Két hibáját hozzák fel ennek a technológiának. Az egyik, hogy nem szereti minden játék. Pontosabban, van, amelyik nem használja ki ezt a lehetőséget, bár olvastam valami profilokról, ahol ezen is lehet segíteni.
A másik "hibája", hogy be kell fektetni nem kevés összeget alaplapra, meg másik monitorvezérlő kártyára. Itt is van valami nyűg, ami állítólag orvoslásra került. Valami olyat olvastam, hogy csak teljesen azonos kártyákkal ment a dolog. Megfelelő driver frissítéssel, már ez sem gond. Csak arra kell figyelni, hogy típusa megegyezzen. Pl, 2x6600GT;8600GT; stb.
Azoknak javaslott, aki alaplapot cserél mostanában és nem akarja (nem engedheti meg magának) kicserélni a monitorvezérlő kártyáját.
Magyarra fordítva, (pusztán csak azért, hogy jól értem-e) ha most fejleszteni szeretnék, akkor érdemes venni egy SLI alaplapot, meg a meglévő kártyám mellé keresni egy használt, de jó állapotban lévő, második monitorvezérlő kártyát. Ha szerencsém van, akkor még működni is fog a rendszer.
Láttam olyan videót, ami SLI-ben futtatta az IL-2-t. Tetszett.
Felkeltette az érdeklődésemet ez az SLI dolog. Következő fejlesztéskor majd figyelembe veszem. -
Richtofen #11363 Bocs, HOOAH-nak ment -
Richtofen #11362 Az Il-2 fejlesztőgárdájának készülő új játéka (nem kiegészítő).
Teljes neve Storm of War: Battle of Britain -
Lysandus #11361 A BOB az egy UFO. Mindenki beszél róla, mindenki várja, de még senki sem látta. Ja, és hisznek benne! (Én is! :-)))) -
#11360 Mi lenne az a BoB, valami kieg? -
Lacusch69 #11359 Olvasgass egy kicsit:
http://prohardver.hu/teszt/nvidia_sli_videokartyak_parban/nvidia_sli.html
A gyorsulás 0% és 95% közötti, átlagosan 50%.
Helyesbítek: nagy átlagban másfélszerezi a teljesítményt. (Il-2-ről ill. a BoB-ról persze fogalmam sincs) -
#11358 Bucser bátyám:) Ez régi dilema asszem. Én azt gondolom,hogy ha van rá pénzem éppen akkor fejlesztek. Ha nincs akkor meg hiába is akarok ,hát egy gombostűt sem tudok venni. Különben én mindig nyáron ,vagy nyár végén vettem újj gépet,és bizony sokszór fél év múlva drágább volt az adott hardver,lévén ugye jött a karácsony:) -
#11357 "a pénz meg a bankban is veszíti az értékét..."
Igen de nem annyit mint ha egy számítógépben áll... -
#11356 igen, csak fel kell telepíteni
a számítógépek elavulásához hozzászólva pedig, sztem a számtech fejlődés háromnegyede parasztvakítás
arra megy ki a játék, hogy mindenki vegye meg a legújabb, legjobb, legdrágább cuccokat
tökmindegy, hogy semmi sem használja ki a többmagos procikat, a pcie nem gyorsabb mint az agp, a ddr4 es memória sem sokkal jobb mint a sima ddr, és még lehetne sorolni a példákat
nem érdemes mindig a csúcs dolgokat venni, mert előbb elavulnak mintsem használni lehetne őket, tehát ezeken bukik a legnagyobbat az ember
viszont a jó középkategória már meggondolandó
a pénz meg a bankban is veszíti az értékét...
persze ez csak az én véleményem -
#11355 "Vagyis megduplázni a teljesítményt."
álmodban... a teljesítmény SLI ese4tén jó ha 25%-al növekszik... -
Lacusch69 #11354 Kérdés az, hogy milyen graf. beállítások mellet megy el... Szeretem a nagy felbontást és a HDR-t... (Az Obli nálam megy 1600x1200-on + HDR) -
Lacusch69 #11353 Párhuzamba kötni két, erre alkalmas, egyforma videokártyát. Vagyis megduplázni a teljesítményt. -
Lysandus #11352 Nekem az oblivion a három évvel ezelőtti konfigomon is elmegy. Négy éve játszom il-2-vel, három éve vettem egy olyan középkategóriás konfigot, amelyen nemcsak elmegy a játék, de biztonsággal tudok hosztolni nagyobb missziókat. Eszem ágában sincs lecserélni amíg a BOB ki nem jön.