91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lebowski #11351 hát ha alá akarod vele támasztani akkor sztem tökéletesen megfelel ^^
de ha be akarod dugni úket.hááát. én nem vennék rá mérget :) -
#11350 Mi az a SLI és mire való? -
Lacusch69 #11349 Kb. egy éve van jelenlegi állapotában a gépem. Az értéke csökkent, ez biztos. Cserébe az összes játék élvezhetően fut rajta. Sem az Oblivionnál, sem másnál nem kellett azon eszelnem, hogy mit cseréljek rajta. Ja, a tavasszal a biztonság kedvéért belekerült még egy GB RAM, de ez minden, ami változott benne.
A BoB-tól függetlenül eszelek egy többmagos proci-alaplap-RAM kombón, de akkor már kellene még egy 7800GT, hogy SLI-ben mehessen (itt jön be a képbe, hogy a 400w-os Chieftec elbír-e kettőt...)
Amúgy van olyan szerencsém, hogy az egyik barátom a számtech boltjában normális áron beszámolja a régit...
-
#11348 Én nem az értékéről beszélek. Az természetes. Hanem pl egy jó alaplap választás,évekre megoldja eme problémát. STB,STB:) DE egy bika tápot sem fél évre vesz az ember.Na meg a memória sem rossz befektetés. -
#11347 Valóban. pontosan 9-10 hónap alatt veszti el értékének 25%-át a PC hardver:)
-
#11346 Ebben azért nem értek veled egyet. PL most nagyon kedvező volt a hardver ára, a memók borzasztó olcsók voltak,meg a procik is. Összességében most volt egy hullámvölgy ,amit ha jól használ ki az ember,évekre megoldja a pc
problémát. Csak tudni kell mit vesz az ember.Azért pár hónap alatt nem avul el az adott hardver szerintem. -
#11345 De addigfra elavuló technóra cseréled most az alkatrészed... hát azt sem tudod mikor fog kijönni nemhogy milyen gépigénye lesz... inkább tennéd félre addig a pénzt egy párnában akkor sem veszít annyit az értékéből mintha elköltöd egy mostani fejlesztésre... hisz gyorsabban fog elavulni a géped és értéketveszteni mint a pénzed egy párnában (és még csak nem is bankbetéttet mondtam szándékosan) -
#11344 Hát a gyűjtögetés az mindig azt jelenti,hogy amikor kellene,hát akkor pont nincs rá meg a megfelelő összeg:) -
Szepy2884 #11343 Szerintem meg az a legkevésbbé gáz, ha az ember csak elkezd gyűjtögetni minden eshetőségre számítva, és nem vesz semmit amíg nem muszály.
Amúgy meg van egy érzésem, hogy maga Oleg sem tudja mikor lesz ebből kész játék. -
#11342 Csak feltelepítem és kész? -
#11341 mi a gondod ezzel?
nekem dual amd-m van, enélkül a progi nélkül sz@rt se ér a proci
pl játékok közben fura dolgokat csinál az ai..
szal ez a progi kell a proci normális működéséhez, enélkül nem működik megfelelően -
#11340 Apropó!
http://www.airwarfare.com/tech/system.htm#007
Itten van ez.
AMD Dual-Core Optimizer - The AMD Dual-Core Optimizer can help improve some PC gaming video performance by compensating for those applications that bypass the Windows API for timing by directly using the RDTSC (Read Time Stamp Counter) instruction. Applications that rely on RDTSC do not benefit from the logic in the operating system to properly account for the affect of power management mechanisms on the rate at which a processor core's Time Stamp Counter (TSC) is incremented. The AMD Dual-Core Optimizer helps to correct the resulting video performance effects or other incorrect timing effects that these applications may experience on dual-core processor systems, by periodically adjusting the core time-stamp-counters, so that they are synchronized.
http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/...82_871_13118,00.html
-
Lacusch69 #11339 Szerintem se "gáz". Komoly előny abból a szempontból, ha megjelenik a BoB, nem képregényt néz az ember, és nem akkor kell azon eszelni, hogy miből cseréli le a gépét... -
#11338 Bocs, de akkor mégis csak te voltál, aki kérdezte a 262-t :) -
#11337 Nem is GÁZ az a logika:)) Majd ,ha megjelenik akkor is fejlesztek.
Nagy a család ,avul a technika mindenkinél,legalább van mire fogni ,minek is a még újabb. A gyerekkeknek sem lehet elavult hardver:)hihihi
-
#11336 elég gáz logika.... Majd akkor fejlesztek a BoB miatt gépet ha hivatalosan be van jelentve és ki van hírdetve gépigény, vagy megjelent a szim...
Előtte hülyeség mert csak áll a pénz egy gyorsan értékét vesztő eszközben... -
FixY #11335 Bocs, de a kettőnek semmi köze egymáshoz... van pölö olyan, hogy Quick Mission Builder...
Navajon hogy repültem vele, ha nem bírtam elindítani a hajtóművet? :) -
FixY #11334 Már igen... közben a zindexen megtaláltam. :)
Többi géppel nem volt ilyen probléma. -
#11333 Tehát már lehet tudni hogy a BOB már ismét késni fog?Lehet már valami biztosat tudni erről a szimről?Én is többek közt emiatt fejlesztgetem a gépemet és kezd fogyni a türelmem.Talán sosem adják már ki? -
Lebowski #11332 lehet h nem ő volt ^^ -
#11331 Nem akarok én sem kukacoskodni, de mintha néhány hete valami hasonló kérdést tettél volna fel. Azt hiszem akkor meg az volt a gond, hogy miért gyullad fel a hajtómű. Akkor hogyan indítottad be? -
#11330 jah igen :) csak nincs szerkesztes.. -
Lacusch69 #11329 Aztán "select all engine" -
#11328 select engine 1, start engine, select engine 2, start engine... -
madmanic #11327 nem akarok hülyének tűnni, de ugye külön indítod a hajtóműveket? -
FixY #11326 HELP! SOS! Meg minden... :)
Hogy a ********************************ba lehet elindítani egy Me262 motorját?
Hagyományos gépeknél az I nyomkodásával lehet (többnyire) leállítani és újraindítani.
Me262-t menet közben le tudom állítani vele, de ha a kifutóról kéne startolni, akkor ott állok hülyén, mert az I-re nem kapcsol... :( -
FixY #11325 ???????????? milyen alaplapod van? (csak hogy tudjam, milyet ne... ;) ) -
#11324 jaja nekem is az usb-vel volt bajom, bár nekem x52-őm van -
#11323 Já. Az van rendesen leföldelve. nekem is ez van az FCC2-vel. Csak az egyikben nem baromlódik el a potméteres kalibráció. -
#11322 az Kv... a "rohadt negatív kisugárzásod":D -
Solt #11321 Na sikerült... találtam valami béta drivert és kipróbáltam az összes usb-t... a 10 usb port közül EGYBEN!!! működik rendesen!! Az életben nem hallottam még ilyet...
Köszönöm mindenkinek a tippeket... :) -
#11320 X-aktak...:D
Fogalmam sincs akkor..
Ha elinditod a jatekot, akkor egybol ezt produkalja?
Esetleg ha fent van az SST, akkor ott nem allitottal el valamit? :) -
Lebowski #11319 sztem szar fele trimeled, de megin megfogom kapni h az a negatív kisugárzásom... :D -
Solt #11318 #11312 ;) -
FixY #11317 Szerintem a hiba a szék és a gép közt van... ;)
Nézd meg a játék hardverbeállításainál! il2-ben van rá egy külön menüpont, ahol lehet ellenőrizni, hogy áll a joy... szvsz az a természetellenes, ha nem kell folyamatosan kormányozni a gépet. Csak a korábbi il2 verziók engem is ellustítottak... -
Solt #11316 Persze! :)) De azért a leírásom alapján én is erre tippeltem volna, ha másról van szó! :)) -
#11315 Trimet probaltad azert?...:) -
Solt #11314 Drága vagy! :) A lock On ugyanezt csinálja... A Falcon pedig tökéletes... Az FSX is ezt csinálja... -
#11313 Miota jatszol repulo szimekkel, FS-en kivul? :))
Mert itt nem a joyodnak van baja, az tokeletes...
Csupan be kell timmelned a gepet. trim down/up-ra allits be egy gombot.
A repulogepen kisebb sebessegnel kisebb, nagyobb sebessegnel nagyobb felhajtoero keletkezik, ezert a magassagi kormanyt mindig be kell allitani, hogy egyenes menjen. -
Solt #11312 A winfos alatt tökéletes... A játékon belüli beállításnál is visszaáll, de ha repülök és nem tólom folyamatosan előre akkor elkezd emelkedni...