91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • T192
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ti hogyan forgatjátok a fejetek játék közben?
    Egérrel, gombokkal vagy esetleg máshogy?

Előre is köszi a segítséget :)
  • Lacusch69
    A csecsemőnek minden vicc új...
  • Bucser
    Ahhan...
  • Trucker39
    Ez nagyon magvas beszólás volt. Különösen annak tudatában, hogy magyarország egyik elismert bajnok pilótájáról beszélsz!
  • FixY
    Mondjuk a szerződésben van valami...
  • Muki100
    Ha ezzel keresném a kenyerem nehezen unhatnám meg. Egyébként meg gondolom nem kevés szerződés meg határidő fűzi őket az Ubihoz.
  • FixY
    Inkább a lelkesedése...
    Egy idő után te is megunnád, ha folyamatosan fikáznák amit csinálsz. Nem?
  • FixY
    Sok magadfajta sötét köcsög jár erre?
    Bocs, de néha van pofám a munkámmal foglalkozni.
  • horthy
    A misson builder-be csak a térképen lévő tereptárgyaknál lehet beállitani a rongálodást , hajóknál egyéb jármüveknél nem lehet vagy a lerakható statikus cuccoknál ?
    Vagy nem-e lehet beirni valahova valamilyen értéket vagy átirni ?
  • Lacusch69
    Nekem is gyanús, hogy leállt az egész.
    Ez az utolsó infó:

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=2040

(Illetve böngésszétek az "Oleg's Room"-ot...)
  • Lebowski
    végülis a jövőre lassan belefér a '2 hét múlva"-ba :):)
  • Kferro
    Én is szerintem ugyanazt a négy képet látom folyton.
    Amúgy ha lassan is, de haladnak vele, mert néha azért kikerül egy-egy újabb videó a Youtube-ra, de ezek csak a 3D-s modelleket mutatják.
  • Her Laca
    Hát örüljünk ha jövő ilyenkorra kint lesz ,de vagy egy gyanum,hogy Olegnek elfogyott a pénze:) Már hosszú hónapok óta csak ugyanazok a képek terjednek a neten,ha haladnának szerintem több infó lenne. Aztán lehet ,hogy még két évet is várhatunk rá.
  • Kferro
    Erről nincs valami újabb ínfó? Én hetente nézem a Youtube-ot, hátha kijön belőle új videó, de semmi.
  • Muki100
    Jövőre jön a következő széria Storm of War: Battle of Britain néven.
  • Trucker39
    A legújabb a piros, F.A.Q. nevezetű játék.
  • Pokerface86
    Hellósztok!! Melyik a legújabb IL-2 játék?? Ha lesz új azt mikor adják ki? Vagy valami hasonló jó játék van?
  • horthy
    Nemtom hogy valaki már felrakta ezt a youtubos OHKA embervezette öngyilkos rakéta bomba bevetés linket ?
    Elnézést ha már volt fent !
    Számitogépes az események rekonstrukciója !
    Szerintem elég jó ha valaki még nem látta !

http://www.youtube.com/watch?v=sxM1thHnTeE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=8O3hI7UQvMo&feature=related
  • Vogel
    Hamar lemorzsolódtál haver. Újabb győzelem a lollozos cs-buzik felett. Ezt már szeretem, jót derültem rajtad :>
  • Vogel
    Általánosságban nincsen nagyon értelme átkapcsolni manuál propra. Néha lehet hasznos, motorfékre vagy vitorlázásra (sztem ez nincs megcsinálva) a nem vitorlázóba állítható gépeken.
  • Lysandus
    Hát, azt mondjuk nem lehet mondani, hogy a srácok spóroltak volna a lőszerrel!
  • Kferro
    Szép makett. Jó a koszolás és a koptatás is, viszont a fa légcsavar valahogy "nem jön át". :)
  • horthy
    A Ki-61-Ic-ről tud-e valaki valamit ? 1944 melyik felében vetették be előszőr ? Állitolag erre a tipusra német MG-151-es 20 mm-es gépágyukat raktak ! Mert sokszor nézem az IL-2-be hogy évszám az ott van hogy mikor jelent meg de azt hogy melyik honapba vagy évszakba arrol szinte nuku semmi !
    PL : a Ki-61-Ia 1942
    De előszőr 1943 tavaszán vetették be Új-Guinea-ba !
    Meg egyik helyen 560 km/h sebességet olvasok a másik helyen meg 590-et !
    Tudom hogy volt Ki-61-II verzió is de ez az IL-2 be nincs benne !
    Meghülyülök !
    Most az IL-2-be mennyit tud ??? Anyit amennyi a text fájlba van mellékelve hozzá ?
    Hol vannak a pontos paraméterek ?
    Egyébként az automata hajtómű menedzselésnél hány %-al lehet többet kihozni ha átváltok a beállitásoknál kézi menedzselésre ? Van-e ennek jelentősége , érdemes-e kiprobálni ?
  • Lebowski
    ohka

így világosabb :) és még a kép is jó.
  • Kferro
    Én is arra tippeltem, de azért biztos nem voltam benne. :)
  • Lacusch69
    Kferro: most hülyéskedsz, vagy tényleg nem tudod, hogy egy Ohka van alatta?
  • Kferro
    No, képet itt meg hogyan kell? :)

• Kferro
    Hihi... valóban ismerős a jelenet. :)

0:52-nél induló jelenetnél a megtámadt Betty vajon mit hordoz a törzse alatt? MIntha valami repülő, vagy szárnyas bomba lenne:

• Her Laca
    Hát fogd magad és a könyvtában lévő parancsikonra jobb katt majd küldés ,parancsikon a tálcára.
  • Willenbrock
    Mióta újraraktam a Winfost nem indítja automatikusan a setup exe-t hanem külön nyitogatni kell a játék könyvtárat.Hol lehet ezt beállítani?
    A patch meg sajnos nem segített az hibaüzenet okán.Ugyanúgy kiírja pedig van egy autós szimulátorom is az hiba nélkül futott.Akkor mégsem memóriaprobléma lehet,bár az üzenetben(alább leírtam)a memóriáról is ír.Nagyon bosszantó.
  • Szepy2884
    Ajánlom figyelmetekbe az alábbi linket. Különösen a 2:46-nél sokak számár ismerős jelenet látható

http://www.youtube.com/watch?v=La3qJ4sptuE

• Scottt
    Nekem a felbontással változnak a betűk..
  • AarPoe
    Néhány netes videon láttam, hogy a nagy, vastag ingame-text helyett kicsi, vékony betűket írt ki a játék. Ezt hol tudom beállítani?
  • Lebowski
    muhhhahaha. gonosssz kissz kv :D mocckosz hobit. :D
  • Her Laca
    Azt mondtam ,hogy az azonosítás nem felbontásfüggő.
    "A felbontásnak szerintem semmi köze ahoz ,hogy milyen messziről tudok azonosítani egy gépet. Annyiban változik,hogy tisztább élesebb képet kapok,de mégegyszer mondom kell hozzá egy bitang jó monitor ,meg egy jó kártya"
  • nalyib
    Nem tudom, az előbb még azt mondtad a felbontáson nem múlik:P
  • Her Laca
    Nos akkor mi az amit kitárgyaltunk?:) Nem egyről beszélünk? Nekem nem okoz problémát a gépek azonosítása,bár lehet ,hogy ezt csak az a pár év teszi amit végigültem a játék mellett.Itt valaki írta már ,hogy nagy pötty az német kis pötty az szövi:)
  • Her Laca
    KV ne aggasz:)))))
  • nalyib
    Mindegy hogy 640*480-ra veszed le vagy csak 1024*768-ra, a különbség ugyanaz csak nagyban. Ekkorában sem pacák vannak, hanem "tökugyanolyan" szép pontok, csak nagyobbak. (igaz hogy "csúnyának hat", mert optimálisan 1024-re tervezték)
    Minél nagyobb a felbontás, annál messzebbről látni az adott gépről Ugyanazt a részletes képet (leszámítva, hogy messziről modellt egyszerűsít az IL2) - tehát ha feltételezzük hogy az ember szeme jó, akkor az azonosítás nehézsége a felbontással arányosan változik.
    Mert nem tisztábban rajzolódik ki (a kép mindig tiszta, ha minden jól megy), hanem részletesebben.
  • AarPoe
    Nono, nem bántottam én, hiszen én is, nekem is! :) Még blackout és redout is volt benne, a második része, a TFX pedig szinte még ma is megállná a helyét.