91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    azt hiszem magyar.
  • bukren
    Ha csak annyiba kerül akkor 1-2 hónapon belül megveszem! Csak az lenne a kérdésem, hogy magyar-e?
  • Bucser
    Már csak pár lencse kell hozzá, hogy eltűnjön az a ronda szegély:)

Valahogy így:)
  • Trucker39
    Kis érdekesség igy Karácsony tájékán. A másik fórumban már "eldicsekedtem".
    Végre összeállt a három monitoros rendszerem és elfogadható teljesítményt nyújt az Il-2 alatt (alapvetően ezen szimulátor miatt állítottam össze).
    Vannak még hiányosságai, de majd összecsiszolódik a rendszer.
    Majd teszek fel képeket. Most csak egy hevenyészett videót linkelek be.

Test in 3 monitors
  • Trucker39
    Ime: Il-2 1946 a CD galaxisban :)

Szerintem is vedd meg!
    Egyetlen javítást kell csak hozzá tenni (4.08m)
  • Lacusch69
    Csak a fele, 3kHuF.

http://galaxisnet.hu/PC/14187/il2-sturmovik-1946
  • Bucser
    vedd meg az 1946-ot (kb 6000 Ft) az a legújabb és benne van minden amit kiadtak.

Az alap Sturmot meg felejtsd el.
  • bukren
    azt tudom hogy az il-2 1946ban sok gép van, de nekem az il-2 sturmovik van meg és ahhoz keresnék kiegészítőket.de ha csak szted elbarmolni lehet vele akkor nem kell. lennen még egy kérdésem. az il-2 1946 mennyibe kerül?
  • Trucker39
    Mármint milyen kiegészítő gépekre gondolsz? Az il-2 1946-ban rengeteg gép van. ha ez nem elég, akkor nem jó szimet választottál, mert ehez nem lehet újabb gépeket letölteni.
    Mondjuk az más kérdés, hogy a már meglévő gépek közül egyre több "válik" repülhetővé. Ez sajnos nem hivatalos, vagyis csalásnak minősül. ha van kedved "elbarmolni" az il-2-t a gépeden, akkor találsz az alábbi linken moddereket. Igaz, hogy angol nyelvűek, meg egyik másik elég neccesnek tűnik, de van közöttük egész szép próbálkozás is.

IL-2 MODS
  • bukren
    szeretnék segítséget kérni! honnan lehet kiegészítő gépeget letölteni?
    a segítséget negyon megköszönném!
  • stuka85
    Köszi és Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!!!!
  • Trucker39
    Némi info:

Link1
    Link2
  • stuka85
    Tudom hogy hülye kérdés de mi is az a BOB?????
  • Bucser
    Meg a hurriban pumpálni a szívatót mielőtt beindítod:)

Nagyon mókás:)

Valamint, hogy kinyitod a fülketetőt (és ha van TrackIR-od) oda hajolsz ahova akarsz a fülkén kivül is akár:) Leszállásnál baromi hasznos!!!
  • hetti
    Ha lenne multi akkor szerintem nem tolnák annyian az il-t
    A hangulata az tényleg lehengerlö.
    A repterek sem ugy néznek ki mint az il2-ben, egyszerü füves placcok! :D
    Na meg hogy ha ugy állitod be akkor nem csak egy gomb kell a moci beinditásához hanem pár kattintás a müszerfal megfelelö kapcsoloin és karjain.....
  • Bucser
    Igazából totál más mint az IL-2. (irányítás terén) Nekem tetszik nagyon és a milliő meg odabasz. (pl induláskor angol reptérről egymás mellől indulunk riadóstartra és ha a törés ütközés be van kapcsolva akkor igencsak izgis tud lenni a 16-32 egyszerre felszálló gép vagy 2 hullámban felszállás.

Egyszerűen csak a multi hiányzik belőle és BOB-ig símán kibírom vele:)
  • hetti
    Valahol találtam egy jó leirást a stratégiai részhez angolul de nem tudom hogy mi a linkje már elfelejtettem!
    Ha nem érti az ember hogy kell irányitani az egységeket akkor gyorsan vége lessz az angliai légicsatának :D
  • nalyib
    Akkor úgy látszik ezt elég sok szerverüzemeltető nem tudja..:)
  • Her Laca
    Hát igazad van:((( Kénytelen voltam csúnya dolgot művelni. Estére véleményezek.
  • Sanyo
    Teljesen mindegy, hogy mire állítod be. A host saját beállításaival fog menni a játék.
  • nalyib
    A különbség az elküldött adatokban van szerintem, pl. kisebb sebességre állítva nem látja rajtad a másik, pontosan hol áll a féklapod, ég-e a fülkében a lámpa, stb.
  • Lebowski
    nem
  • Muki100
    de akkor nem lesz sokkal darabosabb a játék?
  • Lebowski
    igen.minél kisebbre van állítva a netsebesség annyál kevesebb csomagot próbál küldeni és fogadni.ebből következik hogy kvesebb csomag ttud késni és elveszni.
  • AarPoe
    Egyik szerver szabályzatában ezt olvasom:
    "Set your connection speed to 14.4K, it will reduce the lag!"
    Ez igaz? Próbálta már valaki? Egyébként valahányszor beállítom Cable/XDSL-re, minden csatlakozás után automatikusan visszaállítja ISDN-re.

Idén többször nem jelentkezem, kívánok mindenkinek Boldog Karácsonyt és kill-ekben Gazdag Új Évet! :)
  • Bucser
    oltban nem is fogod. ugyanis alapjában kiegészítőet gyártó úriemberek megvették a Battle of Britain kódját és megcsinálták a Wings of Victory-t. közvetlenül a fejlesztőtől érdemes megvenni a neten való rendeléssel. boltok polcain biztos nem találod meg.
  • Her Laca
    Köszi. Meggyőző , asszem megveszem. Csak boltban nem találtam még ,pedig ma is kerestem.
  • hetti
    Wings of Victory
  • Lebowski
    dede :)
  • PhantomAss
    csak nem a balaton map ?
  • Lebowski
    talán...

de télleg nagyon ... (pont,pont,pont)

tudom. a mi kurva anyánkat...
  • Scottt
    Mit kell nézni aképen?
  • Gb666
    Nem tudtok segíteni? Tényleg szükséges lenne. Előre is kösz!
  • TG Gida
  • Her Laca
    Talán nem neked kéne bocsánatot kérned!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Adam69852
    hát igen ö rá hondoltam és nem rád :D
    bocs ha félreértetted:D
  • Lebowski
    sztem ő a haverjára gondolt...
  • FixY
    Okoska törp! Mirő' ugacc? :D
    Eszembe sem volt felmenni. Itt vagy a zindexen olvastam, hogy a soundmodot nem szeretik sokfelé. Csak tudatosult bennem, hogy a soundmod úgy "mellesleg" egy crack is egyben. :(
  • Her Laca
    Ezt most komolyan mondod??? Mert ha igen hát ránézek.
  • Gb666
    Heló nem tudjátok, hogy ki lehet -e valahogyan kapcsolni az Anyahajóból kijövő rohadt sok füstöt, de csak azt és a felhőket meg a többit ne. Mert nekem e miatt szaggat és mindig beakad a leszállás előtti másodpercben és a következő kép már a vízben úszva van.