91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#12111 azt hiszem magyar. -
bukren #12110 Ha csak annyiba kerül akkor 1-2 hónapon belül megveszem! Csak az lenne a kérdésem, hogy magyar-e?
-
#12109 Már csak pár lencse kell hozzá, hogy eltűnjön az a ronda szegély:)
Valahogy így:) -
#12108 Kis érdekesség igy Karácsony tájékán. A másik fórumban már "eldicsekedtem".
Végre összeállt a három monitoros rendszerem és elfogadható teljesítményt nyújt az Il-2 alatt (alapvetően ezen szimulátor miatt állítottam össze).
Vannak még hiányosságai, de majd összecsiszolódik a rendszer.
Majd teszek fel képeket. Most csak egy hevenyészett videót linkelek be.
Test in 3 monitors -
#12107 Ime: Il-2 1946 a CD galaxisban :)
Szerintem is vedd meg!
Egyetlen javítást kell csak hozzá tenni (4.08m) -
Lacusch69 #12106 Csak a fele, 3kHuF.
http://galaxisnet.hu/PC/14187/il2-sturmovik-1946 -
#12105 vedd meg az 1946-ot (kb 6000 Ft) az a legújabb és benne van minden amit kiadtak.
Az alap Sturmot meg felejtsd el. -
bukren #12104 azt tudom hogy az il-2 1946ban sok gép van, de nekem az il-2 sturmovik van meg és ahhoz keresnék kiegészítőket.de ha csak szted elbarmolni lehet vele akkor nem kell. lennen még egy kérdésem. az il-2 1946 mennyibe kerül? -
#12103 Mármint milyen kiegészítő gépekre gondolsz? Az il-2 1946-ban rengeteg gép van. ha ez nem elég, akkor nem jó szimet választottál, mert ehez nem lehet újabb gépeket letölteni.
Mondjuk az más kérdés, hogy a már meglévő gépek közül egyre több "válik" repülhetővé. Ez sajnos nem hivatalos, vagyis csalásnak minősül. ha van kedved "elbarmolni" az il-2-t a gépeden, akkor találsz az alábbi linken moddereket. Igaz, hogy angol nyelvűek, meg egyik másik elég neccesnek tűnik, de van közöttük egész szép próbálkozás is.
IL-2 MODS -
bukren #12102 szeretnék segítséget kérni! honnan lehet kiegészítő gépeget letölteni?
a segítséget negyon megköszönném! -
stuka85 #12101 Köszi és Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!!!! -
#12100 Némi info:
Link1
Link2
-
stuka85 #12099 Tudom hogy hülye kérdés de mi is az a BOB????? -
#12098 Meg a hurriban pumpálni a szívatót mielőtt beindítod:)
Nagyon mókás:)
Valamint, hogy kinyitod a fülketetőt (és ha van TrackIR-od) oda hajolsz ahova akarsz a fülkén kivül is akár:) Leszállásnál baromi hasznos!!! -
hetti #12097 Ha lenne multi akkor szerintem nem tolnák annyian az il-t
A hangulata az tényleg lehengerlö.
A repterek sem ugy néznek ki mint az il2-ben, egyszerü füves placcok! :D
Na meg hogy ha ugy állitod be akkor nem csak egy gomb kell a moci beinditásához hanem pár kattintás a müszerfal megfelelö kapcsoloin és karjain..... -
#12096 Igazából totál más mint az IL-2. (irányítás terén) Nekem tetszik nagyon és a milliő meg odabasz. (pl induláskor angol reptérről egymás mellől indulunk riadóstartra és ha a törés ütközés be van kapcsolva akkor igencsak izgis tud lenni a 16-32 egyszerre felszálló gép vagy 2 hullámban felszállás.
Egyszerűen csak a multi hiányzik belőle és BOB-ig símán kibírom vele:) -
hetti #12095 Valahol találtam egy jó leirást a stratégiai részhez angolul de nem tudom hogy mi a linkje már elfelejtettem!
Ha nem érti az ember hogy kell irányitani az egységeket akkor gyorsan vége lessz az angliai légicsatának :D -
nalyib #12094 Akkor úgy látszik ezt elég sok szerverüzemeltető nem tudja..:) -
#12093 Hát igazad van:((( Kénytelen voltam csúnya dolgot művelni. Estére véleményezek. -
#12092 Teljesen mindegy, hogy mire állítod be. A host saját beállításaival fog menni a játék. -
nalyib #12091 A különbség az elküldött adatokban van szerintem, pl. kisebb sebességre állítva nem látja rajtad a másik, pontosan hol áll a féklapod, ég-e a fülkében a lámpa, stb. -
Lebowski #12090 nem -
#12089 de akkor nem lesz sokkal darabosabb a játék? -
Lebowski #12088 igen.minél kisebbre van állítva a netsebesség annyál kevesebb csomagot próbál küldeni és fogadni.ebből következik hogy kvesebb csomag ttud késni és elveszni. -
AarPoe #12087 Egyik szerver szabályzatában ezt olvasom:
"Set your connection speed to 14.4K, it will reduce the lag!"
Ez igaz? Próbálta már valaki? Egyébként valahányszor beállítom Cable/XDSL-re, minden csatlakozás után automatikusan visszaállítja ISDN-re.
Idén többször nem jelentkezem, kívánok mindenkinek Boldog Karácsonyt és kill-ekben Gazdag Új Évet! :)
-
#12086 oltban nem is fogod. ugyanis alapjában kiegészítőet gyártó úriemberek megvették a Battle of Britain kódját és megcsinálták a Wings of Victory-t. közvetlenül a fejlesztőtől érdemes megvenni a neten való rendeléssel. boltok polcain biztos nem találod meg. -
#12085 Köszi. Meggyőző , asszem megveszem. Csak boltban nem találtam még ,pedig ma is kerestem. -
hetti #12084 Wings of Victory -
Lebowski #12083 dede :) -
#12082 csak nem a balaton map ? -
Lebowski #12081 talán...
de télleg nagyon ... (pont,pont,pont)
tudom. a mi kurva anyánkat... -
#12080 Mit kell nézni aképen? -
Gb666 #12079 Nem tudtok segíteni? Tényleg szükséges lenne. Előre is kösz! -
#12078 -
#12077 Talán nem neked kéne bocsánatot kérned!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Adam69852 #12076 hát igen ö rá hondoltam és nem rád :D
bocs ha félreértetted:D -
Lebowski #12075 sztem ő a haverjára gondolt... -
FixY #12074 Okoska törp! Mirő' ugacc? :D
Eszembe sem volt felmenni. Itt vagy a zindexen olvastam, hogy a soundmodot nem szeretik sokfelé. Csak tudatosult bennem, hogy a soundmod úgy "mellesleg" egy crack is egyben. :(
-
#12073 Ezt most komolyan mondod??? Mert ha igen hát ránézek. -
Gb666 #12072 Heló nem tudjátok, hogy ki lehet -e valahogyan kapcsolni az Anyahajóból kijövő rohadt sok füstöt, de csak azt és a felhőket meg a többit ne. Mert nekem e miatt szaggat és mindig beakad a leszállás előtti másodpercben és a következő kép már a vízben úszva van.