91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • AarPoe
    Ezt tuggyuk, de most az AI-t szapuljuk, ezért beszélünk róluk. :)
  • Trucker39
    Hmm. Kissé lemeradtam.
  • Trucker39
    Nem értem, miért kell erőlködni az AI gépekkel. Ott van az internet, azon meg jónéhány élő pilóta. Repülj azokkal.
  • Her Laca
    Hát komám erre csak egy megoldás létezik. Ne az ai val repülj ,hanem emberekkel.
    Pár ezer online pilcsi van a lobbyn csak találsz kedvedre valókat köztük:)
  • AarPoe
    Cserébe még az Expert AI pilóták is előszeretettel emelkedő spiráloznak az ember előtt, ideális célpontot nyújtva :) /Ace nem!/
  • FixY
    Bocs, ezt csak most vettem észre: kiábrándulásom tárgya nem a sok (egyre kevesebb :) ) sikertelen landolási kísérlet, hanem az, hogy ennyire pofátlanul csal az AI gépekkel...
    Az AI vezette gép még 110km/h sebességnél is stabil, míg ha én vezetem, valahol 160 körül már át- és leesik.

Az első verziótól is az vette el a kedvem, hogy csak autopilottal tudtam lépést tartani a századom gépeivel, mert a többiek azonos géppel és felszereltséggel ezerszer jobban gyorsultak, emelkedtek mint ahogy az enyém bírt. Persze folyton lemaradtam, a végén meguntam.
  • Lysandus
    Nana. Volt már, hogy finalen elkaptam C-47-est vagy A-20-ast. Ha leesett a fél szárnya, akkor oda is vágta, és fel is robbant.
  • Bucser
    Az Ai leszállásai scripteltek. Ha szarrá lősz egy C47-est pl és leesik a fél szárnya, de már finalen van akkor is leteszi a földre és megmenekült. max a fölodön kiugrálnak az emberek belőle.
  • Lysandus
    Kipróbáltam. Tényleg 110 km/h-val szállt le. Ha a Koral-tengert töltöd be, akkor hordozóra száll le az AI Corsair és 100-al fog padlót. Ennyivel száll le a Zero is. Az Aichi viszont 70-el.
  • Szepy2884
    "Szerintem tetszeni fog... ;)"

Hát nekem nagyon, az biztos. Köszönöm, hogy belinkelted!
    Szerintem magát a mozi filmet simán überelte, (már csak az objektivitás miatt is) . Nagyon jó dok. film. Kellően drámai és a narráció is korrekt.
  • nalyib
    Talán nálam is az a baj, hogy általában sérült bombázóval szállok le:)
    Mondjuk szerintem a Ju88 sehogy nem könnyű, ettől függetlenül szerintem mindegyik gépnél meg lehet találni a "könnyű" technikát. Az ideális sebességet, süllyedési szöget, stb, meg persze tudni kell viszonyítani az adott gépen (20 centi, vagy 3 méter magasan van a kerék), ez a legfontosabb.
  • AarPoe
    Persze nagyon sok múlik azon, hogy álló, vagy haladó carrier-re szállsz-e le, haladóra jóval könnyebb. Így teljes. :)
  • AarPoe
    160km/h-nál sem szabadna átesnie, nemhogy 160mph-nál. A 110km/h kicsit tényleg lassú...azért ezeket az AI-s lansolásokat nem az életből modellezték, ezt tudni kell a játékról. 150-160km/h általában megfelelő a carrier-en landoláshoz (japán gépeken kicsit kevesebb).
  • AarPoe
    Vagy én nem vagyok normális, vagy kitudja, de nekem sokkal könnyebb landolni a Ju-88-al, mint a nagytesó messerrel. Elképzelhető, hogy egyszerűen csak nem szeretem ezt a gépet? :)
  • Lacusch69
    Nincs mit. Én először ezt a filmet 1995-ben láttam (kissrácként soha nem gondoltam volna, hogy valaha látni fogom), amikor a háború befejezésének 50. évfordulójára a német tv-k minden éjszaka ilyen jellegű filmeket adtak.
    Többek közt ez is volt akkor:

http://video.google.com/videoplay?docid=2683413579748075712

Szerintem tetszeni fog... ;)
  • FixY
    Nem. Km/h... Próbáld ki: quick mission builder, Okinawa, elindul, nyomsz egy a-t, és megvárod míg leszáll...
  • kiskorúbézoltán #11855
    Km/h??? Átszámoltad vagy mi? Nem Mph/h? Mert ha 160-170 Mph/h-nál neked átesik...
  • Her Laca
    Gyakorolj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kiskorúbézoltán #11853
    Kicsit hazudós vagyok... ;)

THX a linkért, nagyon jó volt, fülig ért a szám amikor beugrott egy egy rész a könyvből!
  • Lysandus
    :-))))

Volt valami "Egy igaz ember története" is. Vmi ruszki pilótáról szólt, akit lelőttek, több száz km-t mászik törött lábbakkal, de végül megmentik a partizánok és visszaviszik a saját vonalak mögé. Megvan! Mereszjev. Alekszandr Mereszjev! Na aztán levágják a lábát, de falábbal újra megtanul repülni. Na most a fickó a könyvben tőzsgyökeres orosz. A Magyar Repülés Történetében viszont van egy A. Mereszjev az egyik képen (szovjet et-ak a magyar et-nál vendégségben kb a 60-as, 70-es években) egy MiG-21 előtt. Viszont ő valamilyen tatár, vagy ázsiai származású ez is látszik.

A Pokriskin könyvet én is olvastam. Onnan tudom, hogy még a MiG-3-asban sem volt rádió. Illetve hogy azon a MiG-3-ason amin ő repült csak két nehézgéppuska volt. Utána az sem, mert leszerelték (mondván hogy kell az új típusokba) és golyószórót raktak fel helyette.

Egyébként a Pokriskin könyvvel vigyázni kell. Azt írja, hogy a MiG-3-as után Cobrával repült. Ez igaz. Majd az következik, hogy milyen kitörő örömmel fogadták a La-5-ösöket. Végül pedig a La-7-est. Csak mióta van net tudtam meg, hogy Pokriskin még akkor is Cobrával repült, amikor az egész alakulatát felszerelték La-7-esekkel (amit megtehetett mert ekkor már tábornok volt). A háborút is az amerikai típussal fejezte be.

Nyilvánvalóan a propaganda szólt közbe a könyv írásakor. Igaz, hogy én még a Bf-109-est is úgy ismertem meg a csehszlovák makettgyártótól, hogy AVIA S 199. :-))) "Drága jó" cenzúra!
  • FixY
    Egyre jobban kiábrándulok az Il2 szériából...
    Egy Corsair géppel próbálok leszállni anyahajóra. Átlag 3-ból 1x sikerült. Gondoltam, meglesem az autopilot trükkjét. Hmmm... 110km/h sebesség mellett száll le szépen, stabilan, rezzenéstelenül vezetve a gépet.
    Na, most jövök én! Próbálok lassítani, 160-170km/h alatt átesik...
    (flaps "landing" állásban)
  • PhantomAss
    megkaptam, már olvasom:)
    ezer köszönet :)
  • Her Laca
    elküldtem
  • PhantomAss
    elküldenéd a [email protected]?
    köszi előre is
  • Sanyo
    Más programokkal nem csinálja? Ha az Il2 hibátlanul fut, a géppel nincs gond. Ha fagyogat, itt az ideje lefuttatni egy memtestet. :)
  • Lebowski
    ezzel tuc neten is játszani. az ilyen patcheket mindenképpen töltsd le hiszen hivatalos javítás.semmi illegál nincs benn vagy esetleg olyan ami elviekben szétkúrhatná a progit...
  • Willenbrock
    Kösz ezt kipróbálom,erről még nem hallottam.
  • Her Laca
    De van hozzá egy patch asszem a 4.08. Na azt tölsd le ,és meg fog javulni.
  • Willenbrock
    Igaz a kampánymenedzsert rátelepítettem,de úgy emlékszem már anélkül is kiírja ezt a hibát.
  • Willenbrock
    De ez az eredeti boltban megvett 1946.Nincs fenn patch.Újra is installáltam és az sem segített már.
  • Her Laca
    Patc -eld újra .Valószinű megjavul.
  • Willenbrock
    Tud valaki segíteni az előbb feltett kérdésben?
  • Her Laca
    Ja és igen el tudom küldeni.
  • Her Laca
    1.20 MB
  • PhantomAss
    engem érdekelne
    mekkora a mérete? emilben el tudod küldeni?
  • Willenbrock
    Segítséget kérnék:Az IL2 1946-tal játszom mostanában és hónapokig normálisan futott gond nélkül.Egyszer csak-néhány törlés és újrainstallálás után-jöttek a gondok.A játék rendesen betöltődik és fut is egészen addig míg véget nem ér a küldetés.Amikor a felvételt menteni akarom vagy átlépnék a következő küldetésbe hibaüzenet következik miszerint:Il2 fb exe.alkalmazáshiba-az xy számú utasítás a zy memóriacímre hivatkozott,a memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet:read Tudna valaki segíteni mi lehet a gond?Sokáig ugyanis ez a probléma nem jött elő.Még a Windowst is újraraktam múltkor és így is kiírja ezt!
  • Lacusch69
    Hogy olvasgattad 20 éve, ha "kiskorú" vagy??? :P

Ha emlékszel még, van benne egy rész, amiben John Fordot elküldik Midwayre filmet forgatni a japán támadásról.
    Itt az eredeti film:

http://video.google.com/videoplay?docid=5084883018678341617
  • Kferro
    Na, azért fürdőkádba nem vinném be a laptopot. :)))
    De tény, hogy én nagyon nem szeretek gépen olvasni. A könyv az igazi.
  • Her Laca
    Ha valakit érdekel megvan Word ben Norbert Hannig
    A Luftwaffe szolgálatában.
    Szivesen elküldöm ,bár monitor előtt olvasni kicsit gáz( nem lehet fürdőkádba ,wc-re vinni):D .Bár ha laptoppal rendelkezik az ember:)))
  • Lacusch69
    Jakovlev: Szárnyak, emberek (Még a cuclizmusban adták ki)

Valamit olvastam egykoron talán Pokriskintől, de ez minimum 25-30 éve volt.