91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    nekem azt csinálta, hogy a joy teljesen leállt (játék közben , egyik pilanatról a másikra), a gázkar pedig ugyanúgy működött tovább
    szétszedtem, bespréztem úgy, hogy orrán-száján dőlt a lé, hagytam hogy megszáradjon, és egy éve jól működik
    egyébként nekem is úgy ajánlották ezt a módszert, nem egyedi probléma
    én wd40-el csináltam, de az eléggé olajos
  • ColdFire
    hát nem nagyon találok én ilyen sprét :l
  • ColdFire
    kiprobalom, köszi :)
    amugy ilyen jó-e a csúcsteknolodzsi :)
  • PhantomAss
    szerintem fújd be kontaktsprével az egész belsejét (ne sajnáld)
    régen nekem is hasonló problémám volt, de ez megoldotta
  • ColdFire
    ujra elkezdenék játszani, de kínoz ez az x52...
    egyszeűen ha Z tengely (oldalkormány) mentén forgatom, néha leáll, én ezt onnan látom, hogy a világítása a joynak be-be villan :S
    szörnyű egy dolog, mert ha egyszer bevillan, akkor csak ugy müködik újra a joy, ha kihuzom-bedugom :S
    na hát ez zuhanórepülés finaljénél nem az igazi, mert a bombával együtt a földbe fúródok :)

légyszi segítsetek, hogyan, vagy hol tudnám ezt megcsinálni?
    garancia nyet :l
  • ColdFire
    nincs mit, de ha tetszik, azért vedd meg...
  • Taky76
    Köszönöm!
  • Trucker39
    Elég lesz egy sör is majd egyszer. :)
  • Scottt
    Erre.Ezer hálám :)
  • Trucker39
    Erre gondoltál?

Faith Hope and Charity
  • Lacusch69
    Melyiket?
  • Lacusch69
    Én egy régebbi (akkor új) Nvidia Driverrel jártam így. Nem cserélted mostanában?
  • Scottt
    Valaki linkelte régebben,belinkelné mégegyszer az illető azt az Il-2es filmet?:)
  • Solt
    3000.-Ft!!!!!!!
  • ColdFire
    tudtok vele játszani, nem kell az eredeti szoftver ;)
  • Taky76
    Na jó, csak azért nem akartam nyílvánosan, mert nem eredeti a játékunk!

Szóval ezzel a Hyperlobby nevű programmal tudunk-e így játszani?

Kösz!
  • Bucser
    Én csak a combined community codec Packot szoktam felrakni. nem kellett még soha mást felraknom hozzá.
  • sindelnet
    Azt inkább nézd meg a videokártya beállításoknál,a color correctionnál.
    Mindent állíts defaultra.
  • Lebowski
    off

ti milyen codecet használtok? mert nálam a lejátszott videók mindegyike marhasötét és nemtommér.és elvileg ezt a codecnek kéne megoldania.amúgy most nálam a legfrisebb k-lite van fenn, szal nemétem. (amúgy a monitorom egy samsung 940bf nemtom hogy ez fontos e)

offoff
  • Trucker39
    Igen, erre oda kell figyelni mindenképp. Azt hiszem erre is van megoldás. Épp az előbb találtam ezt a linket:

DIY Flight Sims - Fresnel Lens Screen Magnifier
  • Bucser
    igen ezt néztem én is. csak arra vigyázni kell, hogy milyen távolságra teszed a monitortól mert ki kell számolni, hogy a gyújtópont lefedje a monitor képét. De legalább megszűntethető, hogy az az idegesítő keret megszakítsa a képet. kérdés, hogy a lencse a lencsetulajdonságból adódóan mennyire torzítja a kép olvashatóságát.
  • Trucker39
    Kicsit utána olvastam ennek a lencse dolognak. Valóban kapható és külön monitor méretben, valamint kiemelik, hogy "virtual reality game flight simulator" célra. Azért ez nem semmi üzlet. Gondolkozom a dolgon, azután majd meglátom, hogyan tovább.

Az idevágó oldal linkje, hogy máskor ne kelljen keresni:

Large Fresnel Lens
  • Trucker39
    Nos, ha megnézed, hogy hová tette fel magát, akkor egyesével leszedheted.
    Ha hagytad, hogy valamit felülírjon és nem késtítettél másolatot az eredetiről, akkor sajnos reinstall.
    Ha használtad volna a Generic Mods Enabler-t, akkor csak leveszed a segítségével a Mod-t és újra minden a régi maradt volna.
  • Scottt
    Gyerekek!Ezt h a f*szomba t'om letörölni?Mert itt nincs semmiféle uninstall.A readmekbe se írnak ilyet...
  • Scottt
    Igazad van.Kipróbáltam elég ratyi:S:S:S
  • PhantomAss
    ezek a modok a repülhető gépek fülkéit használják
    (pl a b17-es a b25-ét)
    szal sokat ne várj
  • Scottt
    Megnéztem a linket.Láttam két igéretes módot[Az all bomber pack,avenger mod]kipróbálta már valaki őket?Én most a reg megerősítő mailra várok de baszik jönniHa a bombereknek lesznek eredeti kabinjai összeteszem a kezem
  • PhantomAss
    hali
    köszi a tippeket
    Zsolti remélem működik a rackir :)
    (8800gt-m van)
  • sindelnet
    Vagy itt is körülnézhetsz:UbiForum
  • Lacusch69
    Próbáld meg átírni a conf.ini-ben az "Aspect=0"-t "1"-re.
  • sindelnet
    Szia Phan,próbáld meg a ShturmovikStabbal,a régi kártyádnál is azzal sikerült.DirectX 10-eset vettél?
  • Trucker39
    Már hogyne lenne. Az alábbi linken érdemes szétnézni. Igaz, hogy angol nyelvű, de hátha találsz megoldást a gondodra.

WSGF
  • PhantomAss
    hali
    nemtom a játékot elindítani 1280-as felbontásban (csak 1024-ben engedi)
    próbáltam a conf -ot átírni, de úgy sem megy
    lcd monitorom van, 1024-ben sajna elég randa
    nincs tippetek?
    (új videokártyám van, lehet az kever vmit?)
  • Trucker39
    Ezt a bat-os megoldást már jó régen itt a fórumban javasoltam. Visszakeresheted ha van kedved hozzá. :)

Épp azért nem tettem most. Viszont ezt a programot nem láttam és egyenlőre jobban is tetszik.
  • Mark007
    Jo, ezt meglehet csinalni, en is megtettem a soundmoddal (felesleges volt, mostanaban ugysem repulok ).Viszont aki ilyen szinten nem ert hozza, annak nem egyszerubb par kattintas egy progin? :)
  • sindelnet
    Ezt simán battal is megcsinálod.
    Beteszed külön alkönvtárakba a különböző verziókhoz való fájlokat,és írsz hozzájuk egy batot,ami bemásolgatja a főkönytárba ezeket.
    PL:

@echo OFF
    cd C:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\ALKÖNYVTÁR
    xcopy *.* "C:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\" /Y
    cd C:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946
    exit
  • Trucker39
    A "nyomoronc" háttérképet meg ne tessék kritizálni! A felbontása 3840x1024 és a három monitoron nagyon jól néz ki, visszaváltva meg ilyen "fogyókúrás" kinézete van.
  • Trucker39
    Kicsit nézelődtem a neten és találtam egy érdekes programot.

A neve Generic MOD Enabler.

Nos, nem kell rosszra gondolni.
    Ez egy nem épp mai program, de a mostani patchelős időszakban épp megfelelő. Nézzük csak mit is tud a progi. Az a feladata, hogy az Il-2 1946 szimulátorhoz megjelent javításokat csereberélje úgy, hogy ne kelljen semmit sem letörölni, vagy attól tartani, hogy valamelyik patch (lásd béta patch) esetleg belerondít a szépen beállított konfigurációnba.
    Egy egyszerű, de kellemes kezelőfelület segítségével határozhatjuk meg, hogy épp milyen patch-l induljon a szimulátor.
    Természetesen rögtön beindult a fantáziám.
    Mi lenne akkor, ha patchként kezelném a Sound Modot is? Ha megfelelő alkönyvtárként mozgatjuk, akkor semmi akadálya.
    Kis kisérletezgetés után, a következő modokat, illetve patceket alkalmaztam:

Generic Mod Enabler

Mint a képen látható, van 4.08m, ha a szerver nem engedne fel, valamint némi sound mod, mert egyszerűen beleszerettem az a hangjába.
    Valamint ezzel próbáltam ki az új beta patch-t is.

Ha valakinek elnyerte a tetszését ezen programocska praktikussága, egyszerűsége, az alábbi linkről letöltheti.

Generic Mods Enabler

Szeretném javasolni a Virtuális Puma századnak is, hogy esetleg említsék meg a honlapukon, vagy akár a segédprogramok közé is be lehetne emelni, hiszen ez nem csalás, inkább segítség arra az esetre, ha másik verziós il-2-vel szeretne valaki repülni. Egy csomó felesleges munkától lehet ezáltal megszabadulni.
  • Trucker39
    Egy szimulátort miért kellene lefordítani??

Amúgy meg: F.A.Q. 22. pontja megválaszolja a kérdésedet.
  • bukren
    Az lenne a kérdésem, hogy az il-2 sturmovik 1946 kijött-e már magyar fordításba?