91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lebowski #11951
(ez lemaradt :D ) -
Lebowski #11950 tű éles :D:D:D:D -
#11949 Az általad említett felbontásban borzasztó csúnya az egész game.:)
Na de komolyan. Miből gondolod mindezt. Ami 640X480 ban neked paca az nekem egy szép pont. Ha közeledik ,akkor nálam is kiralyzolódik csak tisztábban. De ismétlem egy nagyon jó monitor szükségeltetik hozzá,szerintem.Az enyém 1600X1200 ban 120 hercen frissít és tű éles képe van így nekem megfelel. Nem dicsekedni akartam:D -
nalyib #11948 Ha ugyanazt a gépet kevesebb pixelből rajzolod ki, nem hinném, hogy nem lenne nehezebb azonosítani... de tedd át 640*480-ba és mondd ugyanezt:) -
Szepy2884 #11947 "Igazi gyógyszerver ahogy Szepi barátom szokta mondogatni:)))"
Hát ja. Rehabosoknak való. Az ember egyszerűen nem süllyed egy bizonyos szint alá kategória. -
Szepy2884 #11946 "Full Retaliator lesz az egész :)"
No no, asztat nem bántani! :)) Én azzal éveket szórakoztam el! Régi szép idők... :))) Ráadásúl az volt az első szimem, szóval az indított el ezen a "pályán". :))) -
Lebowski #11945 :D -
#11944 Én meg nem akartam tanácsot adni neked. Csak a véleményemet közöltem. -
#11943 A felbontásnak szerintem semmi köze ahoz ,hogy milyen messziről tudok azonosítani egy gépet. Annyiban változik,hogy tisztább élesebb képet kapok,de mégegyszer mondom kell hozzá egy bitang jó monitor ,meg egy jó kártya. -
nalyib #11942 Lehet hogy ilyen jó a szemed, de ekkorában látod még a dot iconokat?:)
Egyébként ilyenkor milyen messziről tudsz azonosítani? -
AarPoe #11941 http://youtube.com/watch?v=pBJDd-nPn4I&feature=related <---- ez veri -
AarPoe #11940 http://youtube.com/watch?v=eHEgYAteWhg
IL2 landing a TB3 on a carrier
Looooooooool! :D -
FixY #11939 Joy: az úgy reagál, ahogy a mechanikája és elektronikája engedi. Emlékezz vissza: pár hete írtam itt cifrákat a Saitek cuccairól...
De Logitech-el is voltak hasonló gondjaim, bár jóval kevesebb.
(pl. meghúzom finoman, lassan felfelé, egy pillanatra lerántja a gép orrát -> kissé kopott a potméter)
stb.
De még1x: nem segítséget kérek, nem akarok komolyabban belemászni, csak írom a negatív tapasztalataimat.
(mondjuk az se vótt semmi, amikor a hecc kedvéért már induláskor autopilotra kapcsoltam a gépem és lazán beleesett a tengerbe :D )
-
#11938 Ja! meg egy izmos videókártya. -
#11937 1600x1200 as beállításokkal tökéletesen láthatóak messziről is a gépek. Mondjuk nem árt egy min19" os de inkább 22 es monitor.
A joy-problémádat meg nem értem. Az úgy reagál ahogy beállítod magadnak. -
FixY #11936 Full real(?) beállításokkal épp ez a bajom: nem mondom, 4 darab 40"-os monitoron, 300dpi felbontással megjelenő szimulátorral már el tudnám fogadni, pláne, ha a joystickra is analóg módon reagálna a gép, de így... :)
-
FixY #11935 Hmm... mondjuk 4-ből 3x egyben teszem le a gépet a hordozóra... :)
-
#11934 Van egy, valami german kezdetű server ,ahol nagyvonalakban egy csomó könnyítés be van kapcsolva. Minap kiváncsiságból beléptem ,de már a felszállásnál gondjaim voltak ,mivel állandóan egyenesbe tette a gépemet:) Igazi gyógyszerver ahogy Szepi barátom szokta mondogatni:))) -
#11933 Bocs, de eléggé eltévedtél ha az itt lévő embereknek te a "get real this is a game" mondókát próbálod beosztani. Hidd el ők is tudják hisz a nagyrészük már böven 25 feletti. És kb 2 vagy 3 játékkal játszik összesen. azok nagyrésze pedig szim. -
#11932 Bocs de te most eléggé bekorlátoltad magad mozgástérileg.
Itt mindenki tisztában van vele, hogy ez egy játék. Csak a userek 95%-a full realon tolja. ergó ha nem találsz neked illő nehézségű szervert és nem is vagy hajlandó egy szimbe időt feccolni valóban nem a te játékod. Ugyanis egy szimnek mindig van learning curve-je. Az Il-2-é elég nagy a sok típus miatt. Van aki kibekkeli van aki feladja. te az utóbbi vagy úgy látszik. ennyi.
most ezen megsértődni hülyeség. Ergó nem neked való a játék. -
AarPoe #11931 Próbáljátok ki, hogy mindent kivesztek, és Ctrl+F1-el váltjátok a belső nézeteket! :)) Full Retaliator lesz az egész :) -
#11930 Hát igen, én is 800x600ban tolom egy 1995-ben Koreában összetákolt 15"-os monitoron és elég bonyolult az azonosítás :\
Általában Ivánék szárnyának az alja világoskékes és nincs rajta semmi sárga, míg a németekén van sárga paca meg kereszt. A vörös csillag is jellegzetes de mire azt meglátom általában már mindegy. -
nalyib #11929 Csak offline próbáltam, de 1-2-szer Lobbyn is láttam szervert, ahol tényleg csak kb 2 dolog volt bekapcsolva. -
kiskorúbézoltán #11928 Online is? Van olyan szerver? Vagy volt? -
nalyib #11927 Ööö igen, egyszer. kb 4 percig nagyon vicces volt. :D -
kiskorúbézoltán #11926 Próbálta már valaki full árkádon? Úgy értem, minden kikapcsolva? :D -
nalyib #11925 öö hát én most a full arcade beállításra gondoltam:)
A full reallal egyébként - nekem:P - az a bajom, hogy igazából bármilyen monitorral igen nagy azonosítási (és mondjuk észlelési, mert egyik gép sem csillog) hátrányban vagy a valósághoz képest. Olyan távolságokból kellene tudni (alakról) felismerni egy gépet, amilyenből mondjuk 1024*768-ban még 2-3 pixel.
A közeli ikon csak félmegoldás igaz, de néha talán igazibb, mintha nem volna.. főleg mert szabad szemmel "rá tudnál tapadni" a gépre, monitoron meg sokszor csak ugrál a szemed előtt. -
kiskorúbézoltán #11924 Már kitalálták... a fullreal szerver olyan mint a fehér holló... -
nalyib #11923 Jut eszembe, a blazing angelsről: nem próbáltam, de ha valaki repülős-lövöldözős játékot akar, nem hinném hogy ne neki való lenne az IL2.. ezt az igényt is komolyabban vették a fejlesztők, mint a vérprofik igényeit... Mindent kikapcsolva szerintem pont elég lövöldözős, bár zavaró lehet hogy a teljesítményértékek korrektek:) (pl nem ötvennel mennek a gépek, nem fordulnak meg helyben, stb)
Egy gond lehet a dologgal: ilyen szervert kell találni. -
AarPoe #11922 ammás :)) -
nalyib #11921 Én is szidom a játékot:P -
AarPoe #11920 A világért sem akarok további ellentéteket szítani, de konkrétan és pontosan elmékszem, hogy erre a kérdésre válaszolt Lacusch...még a válaszra is.
Önmagaddal keveredsz ellentmondásba már nem először, ráadásul szidod is a játékot...a helyedben én döntenék erről a fórumról.
Jó repülést mindenkinek. -
#11919 Hát akkor félreértettelek . Akkor ezt le is zárhatjuk. További jó repülést. -
Lacusch69 #11918 "(tanácskérés eccer fordult elő: mire valók a különböző célkeresztek jelölései... na erre konkrét választ senki sem tudott :) )"
Pedig ha jól emlékszem, én ilyen kérdésre válaszoltam. Lehet, hogy nem Te kérdezted, vagy nem ezen, hanem az Index fórumon, de többször is elmondtam már. -
AarPoe #11917 :)) szintén nagy poén online kivárni, míg megfelelő számú gép fel nem robban az orrod előtt ahhoz, hogy zöldet kapj és felszállhass :)
egyébként #11915 - ott a pont! ;)
-
Lysandus #11916 Egyébként szerintem az egyik legnagyobb poén a játékban hordozóra leszállni. Kár, hogy már nincs Pacific Front. Egész belejöttünk a végére. Már úgy szálltunk le, hogy a többiek nem léptek ki, tehát ott állt a gépük a leszállófedélzet végén. :-) -
Lysandus #11915 Csak azért kérdeztem, mert szerintem egy JÁTÉKON nem kell annyira kiakadni, hogy összevessz miatta mindenkivel! :-P -
Lebowski #11914 és mivel konstatáltad, hogy az AI szerint nem lehet leszállni, ezért addig gyakoroltad,próbálgattad, csináltad a dolgot amíg rá nem jöttél és simán 3pontos leszállást csinálsz mindenféle pattanás és szakítás nélkül ugye??
pempogni mindig könnyű,de saját ízlésre formálni má melós... -
Lysandus #11913 Igen csak asszem nem mentek haza. Vmi bug vagy ilyesmi. Azt hiszem az áthidalása ennek a problémának, hogy vagy a következő vagy az előző wayponthoz kell küldeni, akkor válik ki. -
nalyib #11912 El lehet küldeni a wingmant, régen nekem is gond volt leszállásnál a nagy halálozás.. régen játszottam offline, de kell lennie egy hazaküldő parancsnak, akkor leszakadnak és mennek leszállni, persze szerencsére a torony utasításai szerint. (ami mondjuk szereti megengedni, hogy leszállj valaki mással szemben...sose higyj neki;Ð)