91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    A Flyboystól én is többet vártam de azért rossznak nem mondanám.Valóban létezett amúgy egy nagy ász aki fekete Fokker triplánnal zúzott.Fekete lovagnak is hívták és egy tüzet köpő ördögfej volt a gépe oldalára festve.A neve most nem ugrik be.A fekete triplános ász tehát nem humbuk.Az is igaz hogy a gépek festése nem egészen hiteles.Pl a Jasta 11 gépei sem voltak soha mind teljesen vörösek-kivéve a báró gépét,igaz az övé sem volt mindíg tiszta vörösre festve.
    A manőverek meg kissé meredeknek tűntek néha.Bár állítólag a triplán nagy erőssége volt az emelkedőképessége és kiváló fordulékonysága.
    És persze túl sok volt a Hollywoodi klisé pl.a születéstől gonosz németek és az emberséges antantosok...
  • Gundark
    Köszönöm szépen. Ja nekem a Könyv az eredeti első kiadásban van meg :)
  • Szepy2884
    "De legalább van benne néger pilóta."

Na ettől kapok frászt!!
  • Szepy2884
    "Csak azért, hogy Szepyt egye a fene"

Gratula!
  • Lacusch69
    http://hosted.filefront.com/SG2Wasy/

Más. Csak azért, hogy Szepyt egye a fene: most vettem meg villámáron a Teszveszen a Tobak Tibi bácsitól a "Pumák és a többiek"-et...
  • Gundark
    Már volt róla szó, tudom de nem találom sajna. Feltenném a sound modot. De nam találom a linkjét. Megadná valamelyikőtök mégegyszer? Köszi.
  • TBalazs
    Szerintem borzasztó volt a Flyboys... bár lehet, hogy túl nagyok az elvárásaim :)

A megkülönböztethetőségről annyit, hogy a fekete kereszt meg a kokárda azé elég különböző :)
  • Bucser
    De borozni gyakran járnak Hansék a bombázóval:D
  • Gundark
    Meg itt nálunk az Il-2ben viszonylag ritka a szerelmi szál :)
  • AarPoe
    Azért az emberek szépen kidolgozottak voltak :))
  • madmanic
    én is bele néztem, az il2 nek jobb a grafikája...

• AarPoe
    Nem volt rossz, de végülis nem néztem végig. Eszembe jutott, milyen nehéz lehetett az akkori pilótáknak, mikor jóformán mindenki még csak tanulta a repülést...szerintem ha egy ilyen gondolat átfut az ember agyán, akkor már nem rossz a film. Ami persze nem jelenti azt, hogy jó is. :)
    http://imdb.com/title/tt0454824/goofs
    Itt vannak a hibák...van belőlük bőven, lehet csemegézni. Kedvencem, hogy a Fokkereket ilyen nagy mennyiségben sosem vetették be, csak a film kedvéért alkalmazták, hogy a kevésbé tapasztalt nézők is el tudják különíteni az oldalakat :), valamint hogy egyedül Nuke gépe volt teljesen piros!(gyk. Manfred von Richthofen :DDD)
  • Trucker39
    Nem olyan rossz film. Láttam DVD-n. Nekem tetszett. Persze nem dokumentum értékű film. Inkább a mondandójával érdemes foglalkozni. sajnos, nagyon amarikai, de akinek nem tetszik, ne nézze.
  • PhantomAss
    :)
    nekem a ph az egyik legrosszabb film amit eddig láttam
  • Mark007
    En a Pearl harbort pont ma neztem meg :) Szerintem az nem volt nyalas.
    Persze volt benne par rossz resz, de szerintem nem lett rossz.
  • PhantomAss
    a pearl harborhoz hasonló nyálas? mert akkor nem nézem meg
  • Gundark
    Tulajdonképpen nem annyira rossz mint vártam. Vannak benne hihetetlen jelenetek, de összességében elmegy. Azért ide kellett pici lendület hogy csináljon egy bukfencet a DR1, itt meg erőből emelkedik mindenki :) De legalább van benne néger pilóta. Vannak benne hatásvadász elemek mint a Zeppelin kigyulladása, szóval egyszer nézhető. (Spektrum és diszkóveri szintű légiharcok vannak :) Ja és minden német gép Dr1. És piros :) Kivéve a genyóét, gondolom hogy meg lehessen különböztetni :P
  • Mark007
    Az egy dolog, de a futo hogy tud egyben maradni? :)
    (Nem vitat inditok, csupan erdekel :D)
  • Bucser
    A szárny pedig vászonból nem-e? és fából.
  • Mark007
    En olvastam rola, meg youtube-on van fent par video..Nem valami hajde jo szvsz :)
    Nagyon latszik, hogy animalt az egesz, szor egy szorozatot, es mindig ugyanott gyullad ki...
    Meg ami szerintem hulyeseg: Hogy tudja egy haromfedelu gep, aminek a futoja fabol keszult, repules kozben letepni a masik gep felso szarnyat?
    A futonak kene leszakadnia. nem?
    Ennek ellenere belenezek :)
  • Scottt
    Én is ezt kérdezem
  • Bucser
    úgy érted első VH-s.
  • AarPoe
    Ma este a TV2-n Flyboys - Égi lovagok, második véhás repülős mozi!
    Egyébként látta valaki? Érdemes megnézni?
  • Neoncsoves
    a vizilabdás,focis,f1-es részre rávágja majd, hogy azért pénzt kapnak... :)
  • Gundark
    FixY kérdezhetek valamit? Azt mondod komolyan vesszük a játékot. Hogy mennyire ezen vitatkozhatnánk de felesleges. Minket ez szórakoztat. Mindannyian tisztában vagyunk vele hogy ez nem a valóság és mi nem vagyunk II világháborús vadászpilóták. Neked ez miért baj? Neked nincs valami olyan dolgod amit komolyan veszel (matchbox gyűjtés, népdaléneklés stb) de mások vigyorognak rajtad?
    "(ne haragudj, de komolyan: az érdem, hogy valaki egy ócska kis játékban "bajnok"?)" Ez a mondatod tudod miért bántó? Mert nekünk érték a "bajnok úr". Mi tudjuk (nagyjából:) hogy ez a játék nekünk mit ér.(ó és korántsem tölti ki az életünket mint gondolod) És Ő a mi játékunkban volt a legjobb. Hülyeség? Lehet. De akkor hülyeség a forma 1es világbajnokság és a foci vb, a vizilabda stb stb. Hasznunk nincs belőle. (mielőtt kitalálnád, nem ismerem a "bajnok urat" sem személyesen, sem virtuálisan, és még csak nem is repültem vele) Szóval tulajdonképpen miért olvasod a topicot? Nekem is van egy jó pár játék ami nem tetszik vagy csalódtam benne. De nem megyek oda, mert nem érdekel. Ha meg érdekel és kérdezel nem nagyon láttam még hogy elküldenek a csába mint némely másik topicban. Szóval most tetszik ez a szim vagy nem?
  • Her Laca
    Hát én ezt nem tudhatom,de azt hogy TÚL KOMOLYAN VESSZÜK, már sokadszórra süti el,és ez bosszant. Bánja a f....om ,hogy ő mennyire fusztrált vagy mi a véleménye a játékról,de ne avval foglalkozzon ,hogy mások mit vesznek komolyan. UFF Anyám pl a Töltöttkáposzta főzést veszi nagyon,nagyon komolyan. És ezt igenis nagyon jól teszi.
  • AarPoe
    Az van ezzel a dologgal - véleményem szerint - kedves barátaim, hogy ő valószínűleg próbálkozott ezzel a játékkal, de miután rájött, hogy ez nem egy bummafejbe-játék és nem tud 2 nap alatt ász pilóta lenni, úgy érezte, a világ ellene fordult...és mi is.
    No, ez meg egy körmondat volt. :)
  • Her Laca
    "Megintcsak ott tartunk, hogy túl komolyan veszitek ezt az egészet)"

Figyejé má kollega. A fekélyes kislábujjam is tele van azzal,hogy itt osztod nekünk az igét,meg becsmérled a játékunkat,neadj isten véleményezed a hozzáálásunkat a dologhoz. Baszki, képzeld ,komolyan kell venned a szimet,hogy élvezetesen tudj játszani vele. Ha neked ez nem tetszik ,avagy te másként képzeled el hát az a magán ügyed,de akkor minek jössz olyan társaságba ahol nem a te nézeteid a mérvadóak. Azt megértem ,hogy Vogel hozzászólása esetleg nem tetszett,de azt intézd el vele. Nos röviden ennyit ,és szerintem fogadd meg Hetti tanácsát.
    Kinek hiányzik ez itt?
  • Bucser
    Rajtad sem? rajtam sem:) pedig én még repültem is vele:D (mármint században)
  • Trucker39
    Nos, találkoztam már személyesen is Vogel-l. Egyáltalán nem tapasztaltam nagyképűséget nála. Lehet, hogy nem volt rajtam a szemüvegem?
  • hetti
    Ki tart pisztojt a tarkodhoz?
    Nem hiszem hogy bárki is arra kényszeritene hogy erre a forumra irkálj és olvasgasd!
    S ha nem csinálod akkor nem stresszeled magad és ez már megéri! nem?
  • Lacusch69
    Figyi, ez nem Doom fórum, hanem Il-2. Ebből kifolyólag ez a téma.
    Vogel kollega megítéléséről: meglepő módon ebből a játékból létezik elég komolynak nevezhető Európa-bajnokság, illetve egy szponzorált kupa (JetFly). Aki ott helyt áll, az már valaki a szememben. Ha 16 évvel fiatalabb is nálam, mint V.4_Vogel, akkor is.
    Én ugyan életemben soha nem ültem repülőgépen, de ha a valós repülésről lenne komoly kérdésem, akkor egy bizonyos VO101_TB hívójelű srácot kérdeznék. Aki egyáltalán nem nagyképű...
  • FixY
    Kezdem érteni, miért nem erőlteti a fórumgazdi, hogy egyszerűen vissza lehessen keresni a hozzászólásokat...
  • FixY
    Hümmm... akkor olvasgass egy picit visszafele!
    Tudod, kicsit rosszul viselem a fikagépeket - pölö az olyanokat is, mint a bajnok "úr" :D
    (ne haragudj, de komolyan: az érdem, hogy valaki egy ócska kis játékban "bajnok"? Jóhogynem a Doomvilágbajnokságon elért 5. helyezésére oly büszke :D Megintcsak ott tartunk, hogy túl komolyan veszitek ezt az egészet)

---

Szóval mégsem egyedi... van szerencsém távolról ismerni "menő" repülőst (úgy értem, IRL géppel repülőt), akinek a modora, arcmérete időnként vetekszik a lentebb hivatkozott nagyfijjúéval.
    Ami mondjuk elég szomorú.
  • AarPoe
    Hagyjad...reménytelen a srác.
  • Bucser
    Bocs, de a te stílusod sem éppen makulátlan volt ahogy itt előadtad magad. Az IRL repülős meg lehet, hogy hamarosan lesz.
  • FixY
    Apropo: ha nem Il2 "bajnok" a drága, hanem IRL repülős, akkor lehet, hogy mégis egyedi... :)
  • FixY
    És ez már felhatalmazza arra, hogy bunkó legyen?
    (megjegyzem, nem egyedi eset)
  • T192
    Köszi a segítséget!!
  • Lacusch69
    Személyenként változó. Én a joy "hat switch"-ét használom, esetenként egy külön gombra konfigurált felfelé nézettel kombinálva.
    Nalyib kollega pl. egérrel nézelődik, többen pedig (pl.Trucker, Richthofen) a Track IR változatait.
    Olyan is van (pl. Repvez), aki az ingyenes programokkal (pl. Freelook) és IR LED-ekkel maguk készítettek Track IR-hez hasonló készüléket.