91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#12151 Nem kell az a privát. Ird csak ide a gondodat! Egy csomó segítséget fogsz kapni, meglátod. -
#12150 Jók lettek a képek. Ma kipróbálom, ha minden jól megy. -
blash #12149 Igen, ott laktam sokaig. -
#12148 Sziasztok!
Egy baráti társaságal szeretnénk kipróbálni a játék alapverzióját (pontosabban az IL-2 Sturmovik FB) és szeretnék privátban egy kis segítséget kérni!
Aki segítene, kérem priviben keressen meg!
Köszi! -
sindelnet #12147 Ugye te ózdi vagy....? :))) -
blash #12146 Egesz jo lett, haver mellett, aki tok auzdi aszongya, hogy stimmel. -
#12145 Miket újít a 4.9?Új map vagy csak levagyok maradva? -
Neoncsoves #12144 -
Lacusch69 #12143
Éppen lelőttem Majkát az ózdi templomtoronyból... -
sindelnet #12142 Szlovákia map,Ózd kohászat:
-
Bubble999 #12141 jo csak az volt a baj hpgy előbb irtam mint azt megnéztem de mostnatol ha ijen gondjaim lesznek mindig megnézem -
#12140 Azért ennyire nem kellene figyelned! F.A.Q. -
Lacusch69 #12139 Hmmmm.... nézz csak el ide, különösen az Il-2-re vonatkoztatott tesztek érdekesek. Igaz, a 7600GT nincs benne. (Picivel az oldal közepe alatti rész)
http://www.xbitlabs.com/articles/video/print/geforce7800-gt.html -
Bubble999 #12138 jovan megvan béna voltam de most a 4.08 az az 1946 vagy a sima fb is?
-
Bubble999 #12137 na most belépett -.- de sehol semmi szerver vagy ijesmi -
Bubble999 #12136 ez asszem a 3.9.111 es verzió:S -
Bubble999 #12135 hyperlobby pro 3x client
ezt szedtem le illetve felrakvba ilyen a forgottwn battlesra edig azt irja hogy not supprorted game:S -
Lacusch69 #12134 KÖSZI! -
sindelnet #12133 Próbáld ITT -
#12132 Nekem a Flashget leszedte. Kicsit várni kellett, de szépen lejöttek.
Bubble: letöltöd és feltelepíted a hyperlobby-t és máris látható, hogy milyen sokan is repülnek. Bár láttam már valami másik progit is, van aki azzal szeret online csatlakozni. Nálam valahogy az il-2 összenőtt a hyperlobby-val. Akkor kezdd az adrenalin pumpálódni, mikor meglátom a hyperlobby méregzöld feliratait. -
Bubble999 #12131 jo csak nem gondoltam hogy más is kérdez ilyeneket
XD
-
Lacusch69 #12130 22 ill. 23 hozzászólással alattad. Ennyit visszakereshetsz... -
Bubble999 #12129 ja hogy csak 1946 ,és azt menyiért lehene megvenni ?az 1946 on amugy mennyien jáccanak? kb vagy hány nomrális szeró van? -
Lacusch69 #12128 Láttam én is, csak a szerver döglődik... -
#12127 Már szinte csak 1946 javított változatával repül mindenki (4.08m). Szerintem ez lehet a bajod, vagy a tűzfalad nem enged csatlakozni egyetlen szerverhez sem.
Amugy kijött valami Beta patch (4.09). Akit érdekel, nézze meg.
Link -
Bubble999 #12126 nekem az a bajom hogyha egy szerverhez akarok csatlakozni kiirja hogy connection timed out nem tudja vki mi lehet a baj?(forgotten battles) -
#12125 A VGA kártyák tünnek szűk keresztmetszetnek, de egyenlőre nem tervezem a fejlesztést.
Feltettem még egy felvételt. Sajnos valami miatt nem támogatja a wide képeket a youtube. Pedig mit össze dolgoztam, hogy a Fraps felvegye.
Jól néz ki, ahogyan a három monitor tartalmát egybe olvasztja, illetve csak próbálja, mert két függőleges csík azért látszik a képen.
WOE - Ju-88 ground attack in 3 monitors -
Neoncsoves #12124 ja látom... hm egész jó :) -
#12123 khmm lásd kicsit lejjebb. -
Neoncsoves #12122 loool... ilyennel szivesen Flight Simulatoroznék vagy Crysisoznék... de a cod4 sem maradna ki. Milyen vidkari dolgozik a kicsikében? :D -
#12121 Sajnos nem tudok rá érdemben válaszolni. Bizonyára vannak erre választ adó fórumok is. Régebben kipróbáltam két monitorral egy kártyán, de nem volt az igazi.
Igértem néhány képet:
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4 -
Lebowski #12120 azt tudom és látom, ezé kérdeztem h esetleg menne e ugy.e. :D -
#12119 Bár nem értek hozzá valószinű ez (- Triplehead2go monitor kezelő) lehet a megoldás:) -
Lebowski #12118 és azt lehet, hogy két viedejokártya 4 kimenet egy gépben???? -
#12117 Egy gépről fut. Le is írtam a config-ban, azt hiszem.
Ide is leírom:
- C2D 6400
- ASUS P5D-NE SLI
- 2db Gigabyte 7600GT SLI-ben
- Triplehead2go monitor kezelő
- 3 db Samsung monitor.
A robbanásokat le kellet vennem, mert megfogta a gépet. Kipróbáltam már online bevetéseken is. Ott nem tapasztaltam különösebb akadásokat. Azt tény, hogy csak 10-15 gép repült a szerveren.
-
Lebowski #12116 irigykedek erőteljesen :) hány gépről fut eccerre?? egyáltalán milyen kártyákról mert a robbanások eggenjól néztek ki. :) -
#12115 Igazából a Fresnel lencse filléres dolog. (10 darab kb 15 dollár ilyen monitor méretben). Csa egy rögzítést kell megoldani. Nekem azért tetszik, mert így eltüntethetőek a monitor kereténél az összefutások. szóval valóban egybefüggő képet kapsz. szerintem eszméletlen leírhatatlan élmény lehet.. -
Adam69852 #12114 hát ha csőlátásuk van az ő bajuk -
#12113 Igen, azt hiszem láttam ezt a videót. Nem hiszem, hogy költenék rá. Már így is sokat dob a játék hangulatán. Alig kell egy kissé mozdítani a fejem, hogy hátrafelé lássak. Elég oldalt pillantani, hogy lássam a szárnyakat. Leginkább az ún. periférikus látás javulása az, ami tetszik. Nézek előre, de valami mozgást érzékelek oldalt, máris oda pillantok. A célok követéséről már nem is beszélve.
Szó volt itt a csalásról nemrégiben. Most akkor ne repüljek online, mert többet látok, mint az ellenfelek?
-
#12112 Enje!
F.A.Q. 22. 23. pontjai. Tessék elolvasni!